Έλεος κύριε Τομπούλογλου!!!
24/02/2014 16:59
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Έλεος κύριε Τομπούλογλου!!!

Κι έτσι θα δούμε τον κ. Τομπούλογλου στις εκλογές να κατεβαίνει δυναμικά για να γίνει δήμαρχος. Όχι ότι θα βγει αλλά υπάρχουν και όρια

Περισσεύει το θράσος από ανθρώπους οι οποίοι ενώ πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη, συνεχίζουν να μας «ενοχλούν» με την παρουσία τους. Ένας από αυτούς και ο Χάρης Τομπούλογλου, ο πρώην διοικητής του νοσοκομείου Παίδων που πιάστηκε ξεκάθαρα να παίρνει μίζα για να κάνει μια δουλειά.

Έχουμε δει τα βίντεο όπου με κυνικό τρόπο βάζει το φάκελο με τα χιλιάρικα στην τσέπη και φεύγει. Αυτός ο άνθρωπος λοιπόν, δεν «κωλώνει» πουθενά. Μάζεψε τους φίλους του να τους κεράσει τσιπουράκι (με τα λεφτά της μίζας άραγε) και δηλώνει έτοιμος να κατέβει να διεκδικήσει τη δημαρχία Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας. Σε έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποίησε η δημοτική παράταξη «Καλημέρα Όμορφη Πόλη», αποφάσισε να τον διατηρήσει ως επικεφαλής της παρά το σκάνδαλο που ξέσπασε.

Κι έτσι θα δούμε τον κ. Τομπούλογλου στις εκλογές να κατεβαίνει δυναμικά για να γίνει δήμαρχος. Όχι ότι θα βγει αλλά υπάρχουν και όρια...

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.