Άξιος ο μισθός του κ. Τόμσεν
27/03/2014 07:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Άξιος ο μισθός του κ. Τόμσεν

Ποιος έδωσε τη φωτογραφία στη δημοσιότητα; Ποιος και σε ποιον ήθελε να κάνει κακό;

Η φωτογραφία αυτή δημοσιεύτηκε στο kontranews.gr. Δείχνει τον Πόλ Τόμσεν να πίνει μπύρες και να συνομιλεί με χαλαρή διάθεση με τρία κορίτσια. Δεν είναι σε κάποιο μπαρ της Αθήνας.

Είναι στον προθάλαμο της μεγάλης αίθουσας του υπουργείου Οικονομικών στην οποία γίνονταν οι κρίσιμες διαπραγματεύσεις. Την ώρα που με αγωνία η χώρα περίμενε να δει αν θα γίνει συμφωνία κι αν θα πληγεί ακόμη περισσότερο ο ελληνικός λαός ο Τόμσεν τρώει, πίνει και φλερτάρει με τα κορίτσια.

Οι πληροφορίες μας λένε ότι πρόκειται για συνεργάτιδες του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση. Ότι και να είναι δείχνει ότι κάποιοι αγωνιούν για το μέλλον τους, για τη δουλειά τους, για τις ομαδικές απολύσεις ή τα επιδόματα και τους μισθούς τους και κάποιοι άλλοι χαλαροί πίνουν μπιρόνια χωρίς να έχουν κανένα άγχος.

Μπράβο, άξιος ο μισθός του κ. Τόμσεν. Απορία: Ποιος έδωσε τη φωτογραφία στη δημοσιότητα; Ποιος και σε ποιον ήθελε να κάνει κακό;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. EVA avatar
  EVA 27/03/2014 09:36:19

  Γιατί και χωρίς τη συγκεκριμένη φωτογραφία, υπάρχει κανείς μας που φαντάζεται οτι στα ενδιάμεσα των σκληρών διαπραγματεύσεων όπου ματώνουν και βασανίζονται πολύ σκληρά οι ...μονομάχοι, μαστιγώνει κανείς τον επιτετραμένο των ντόπιων και ξένων συμφερόντων; Ο Mr. Τomsen, δεν είναι το τέρας με τα 18 κεφάλια και τις 23 ουρές. Ένας ψυχρός εκτελεστής έξωθεν εντολών και έσωθεν υποδείξεων είναι ο άνθρωπος. Πληρώνεται γι αυτό. Είναι μια χαρά στην υγεία του, η οικονομική του κατάσταση κάτι παραπάνω από ανθηρή, γιατί να μη ...γιορτάζει; Τι ακριβώς του ζητάμε; Να μας ...συμπονά, να διαθέτει ..ηθική, ή μήπως να συμπάσχει; Ας μην τους είχαμε επιτρέψει να μας .....''βοηθήσουνε'' με τόσο...πάθος αν είχαμε τα κότσια, γιατί πολύ καλά το ξέραμε απ΄την αρχή οτι άλλο τρόπο αυτοί, δεν έχουν... ''Βοηθούν'' και δέρνουν...... Όσο για τη φωτογραφία, και να μην είχε ποτέ της δημοσιοποιηθεί, κι αυτά και άλλα πολλά που δεν ...φωτογραφίζονται, πολύ καλά τα ξέρουμε κι ας μην τα έχουμε ''δει'' ποτέ μας. Συμπέρασμα : Δεν μας φταίνε αυτοί που κάνουν ''σωστά'' τη δουλειά τους, όταν δεν κάνουμε εμείς όσο καλά οφείλουμε τη δική μας.

  • Φωτεινή avatar
   Φωτεινή @ EVA 28/03/2014 13:00:30

   Εὔα, τά σχόλια σου σωστά, καυτερά, ἀλλά αὐτός πού γονάτισε τήν ῾Ελλάδα μένει στό ἀπυρόβλητο. ῎Εχει ὄνομα, τρομάρα του. Σ᾿ αὐτόν νά ἀπευθύνεσαι κατά κύριο λόγο.

   • EVA avatar
    EVA @ Φωτεινή 28/03/2014 21:17:06

    Αυτοί που γονάτισαν την Ελλάδα είναι πάρα πολλοί. Δεν είναι ένας. Ο ...κακός ο Λύκος ο υπεύθυνος για όλες μας τις συμφορές, είναι από άλλο ...παραμύθι αγαπητή μου Φωτεινή. Εκτός όμως των παρελθόντων ενόχων, υπάρχουν και οι παρόντες διαχειριστές, οι οποίοι ευθύνονται για τα δικά τους λάθη και τις παραλείψεις. Απευθύνομαι στους παρόντες λοιπόν, γιατί οι απελθόντες ανήκουν στο χθες και δεν επηρρεάζουν πλέον τα δρώμενα.

  • Eva avatar
   Eva @ EVA 29/03/2014 13:52:21

   Αγαπητή συνονόματη, ως τεχνικός -παρατηρώ οτι η σκυμμένη κυρία και η ορθια κυρία δεν ανήκουν στο φόντο της εικόνας. Αυτο αποδεικνύεται απο το σκιασμένο πρόσωπο και το αταίριαστα λευκό πουκάμισο του κυρίου στο βάθος. Φυσικά δεν χρειάζεται να είσαι τεχνικός για να το καταλάβεις. Απλά κακό Photoshop.

 2. η Dimi avatar
  η Dimi 27/03/2014 10:28:48

  "Ποιoς έδωσε τη φωτογραφία στη δημοσιότητα; Ποιoς και σε ποιoν ήθελε να κάνει κακό;" Μα, φυσικά εκείνος ο οποίος έχει αναλάβει "εργολαβία" το "έργο" του υπερφίαλου νεαρού ο οποίος ορέγεται πρωθυπουργία. Και με κάθε κόστος. Και είναι φυσικά ο ίδιος εκείνος ο οποίος ΔΕΝ δημοσίευσε τη φωτογραφία με την έκφραση ανείπωτου πόνου του "δυσκοίλιου" δανού. 'Οταν αυτός συνειδητοποίησε ότι ΔΕΝ πρόκεται να εισπράξει "το μπόνους" και την οικονομική αυτοκτονία της Ελλάδας, κατά την έξοδό του από το ΔΝΤ. Είναι βλέπεις κι αυτές οι δύσπεπτες μεσσηνιακές ελιές που του έπεσαν πολύ βαριές.

  • gikon avatar
   gikon @ η Dimi 27/03/2014 11:08:30

   Ποιος είναι ο υπερφίαλος νεαρός, που ορέγεται, με κάθε κόστος, την πρωθυπουργία;

   • EVA avatar
    EVA @ gikon 27/03/2014 12:03:47

    Ε, καλά τώρα! Αν δεν είναι ο ...Batman, σίγουρα θα είναι ο ...Spiderman ! :-).

    • gikon avatar
     gikon @ EVA 27/03/2014 12:11:51

     Αυτοί δεν είναι υπερφίαλοι. Εχεις άλλη μία ευκαιρία.

  • ο τριτος πόλος avatar
   ο τριτος πόλος @ η Dimi 27/03/2014 17:58:38

   Οι μεσσηνιακές ελιές αν δεν κάνω λάθος, είναι πάντα ξιδάτες, ελάχιστες φορές λαδάτες

 3. Αθηνά avatar
  Αθηνά 27/03/2014 10:47:00

  Είναι σίγουρο πως φλερτάρει μόνο ο Τόμσεν? Δεν ξέρω τι λέτε κορίτσια, αλλά δεν είναι κακή περίπτωση, διάσημος, πετυχημένος επαγγελματικά, με κύρος, κοσμοπολίτης, κάνει ότι μπορεί για το συνάνθρωπο ρυθμίζοντας τα χρέη του. Τι άλλο να ζητήσει μια γυναίκα?

  • η Dimi avatar
   η Dimi @ Αθηνά 27/03/2014 17:25:04

   Αθηνά, με συγχωρείτε. Δύσφημος, δύσθυμος, ασεβής-ανάλγητος, επαγγελματικά οικτρά αποτυχημένος και χρεωκοπημένος (2009), άκυρος μπλαζέ, μάς “δανείζει” απειλητικά, ληστρικά-τοκογλυφικά, τα δικά μας τα κλεμμένα τα λεφτά (ας όψεται ο βυθισμένος Τιτανικός, Γιώργος Ανδρέα Παπανδρέου, που τον χρύσωσε και τον έκανε κι αυτόν, της πολύπαθης Ελλάδας τσάμπα-μάγκα). Ο αλλοπρόσαλλος, που φαίνεται να του είπαν ότι είναι ωραίος ως Απόλλων, κι αυτός ως εγωπαθής νάρκισσος που είναι, το πίστεψε. Ελλείψει όμως ΔΝΤ της μιζέριας μπόνους, (οι μεσσηνιακές ελιές ΔΕΝ είναι για όλους), παρηγοριά κι επιβεβαίωση –μάταια– προσπάθησε να βρει στους Μύθους και στα ξενέρωτα με τα εργαζόμενα κορίτσια, τα οποία, την επαχθή παρουσία του υποχρεωτικά ανέχθηκαν. Πέραν αυτού, Μηδέν! Τα μοναδικά πλάσματα στον κόσμο τα οποία, από τη νευρική εφίδρωσή του τον καταλάβαιναν, τον οσμίζονταν και γρυλίζοντας τον "καλοδέχονταν", δείχνοντάς του τις απειλητικές οδοντοστοιχίες τους, είναι τα τετραπέρατα τετράποδα της Πλατείας Συντάγματος. Και τα οποία, με τα σώματά τους, έκλειναν τη κεντρική πόρτα και του απαγόρευαν την είσοδό του στο ΥΠΟΙΚ. Έχουμε δει παλαιά φωτογραφία του.. "πετυχημένου", να μπαίνει τρέχοντας από τη πίσω πόρτα του Υπουργείου! Ο φόβος και ο τρόμος τους, είχαν γίνει τα πανέξυπνα αδέσποτα της Πλατείας. Γι αυτό, σε όλες σχεδόν στις φωτογραφίες, βλέπουμε τον δανό και τα λοιπά αθύρματα της κομπανίας, είτε να κοιτάζουν μονίμως Κάτω, είτε να κοιτάζουν τα ρολόγια τους. Χωρίς βεβαίως ποτέ να βλέπουν την ώρα απαλλαγής μας από τη χολερική παρουσία τους. Στο δε ερώτημα: “τι άλλο να ζητήσει μια γυναίκα;” Μόνο μια πολύ απελπισμένη και κυρίως, παντελώς ανίδεη -για το Ποιόν του ανδρός/οικονομικού δολοφόνου- γυναίκα, θα μπορούσε ποτέ να του κάνει τη χάρη και να του ζητήσει να βρεθεί μαζί της.

   • Αθηνά avatar
    Αθηνά @ η Dimi 28/03/2014 09:46:16

    Πιστεύετε πως στην εποχή μας είναι σπάνιο είδος οι απελπισμένοι, ανίδεοι, αγράμματοι, συμφεροντολόγοι, αδιάφοροι άνθρωποι που ζουν για το λούσο ?

    • η Dimi avatar
     η Dimi @ Αθηνά 28/03/2014 16:38:04

     Θεωρώ ότι οι εργαζόμενες ΥΠΟΙΚ, Δεν ανήκουν στις κατηγορίες στις οποίες αναφέρεσθε.

     • Αθηνά avatar
      Αθηνά @ η Dimi 28/03/2014 19:00:10

      Τι να πω, δεν έχω γνωρίσει καμιά, αν και το γεγονός ότι συνεργάζονται με τον κ. Τόμσεν, έστω και καταναγκαστικά, δείχνει ότι τουλάχιστον τα επαγγαλματικά τους ενδιαφέροντα έχουν πολλά κοινά σημεία με αυτά του κ.Τόμσεν. Αυτό βέβαια από μόνο του δεν αποδεικνύει ταύτιση και στη στάση ζωής. Ωστόσο δεν απαντήσατε στο ερώτημα που έθεσα.

 4. Μεγάλες στιγμές avatar
  Μεγάλες στιγμές 27/03/2014 10:50:28

  Επιβεβαιώνεται οτι παντού υπάρχει μία Μύθος

 5. ΝΚ avatar
  ΝΚ 27/03/2014 10:59:43

  Εγώ αντιθέτως βλέπω ανθρώπους που τρώνε στο τραπέζι της δουλειάς, δίπλα στα λάπτοπ για να μην χάνουν χρόνο. ¨Οποιος έχει δουλέψει ποτέ του ξέρει.
  Δεν είμαι φίλος του Τόμσεν, αλλά κάντε ουσιαστική κριτική, όχι σάχλες.

  • Αθηνών πολίτης avatar
   Αθηνών πολίτης @ ΝΚ 27/03/2014 13:40:21

   +1000000000

  • Lichnee avatar
   Lichnee @ ΝΚ 27/03/2014 19:01:13

   Σωστός

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.