Άη… Φύγε ο Κυριάκος Μητσοτάκης
22/07/2014 14:52
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Άη… Φύγε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Νέο Άγιο απέκτησε η Ελλάδα. Είναι ο Άη… Φύγε και έχει το πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη. Αυτή την ευφάνταστη εικόνα έφτιαξαν οι σχολικοί φύλακες που διαδήλωσαν την Τρίτη. Ο Κυριάκος έχει το φωτοστέφανο της Τρόϊκα το οποίο περιβάλλουν τα αστέρια της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στα χέρια του κρατά ένα ευαγγέλιο που γράφει "μνημονίου λόγος".

Με σύνθημα να "γυρίσουν πίσω όλοι οι απολυμένοι" διαδήλωσαν οι εργαζόμενοι του Δημοσίου που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα, όπου διαμαρτύρονταν και κατά των απολύσεων. Όλοι τους ήταν πιστοί στο ραντεβού τους στην πανελλαδική κινητοποίηση -με τη συμμετοχή και των ΑΔΕΔΥ, ΟΛΜΕ, ΠΟΕ-ΟΤΑ, σχολικών φυλάκων- με την πορεία να ξεκινά από την ΕΡΤ και να φτάνει στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ avatar
    ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ 26/07/2014 21:59:25

    ANTE ΦΥΓΕ ΡΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ,ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΔΙΑΣΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ...... ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΡΕΕΕΕΕΕ........

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.