28/01/2013 20:00
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Λάρισα: Mπλόκο στα μπλόκα των αγροτών

(Ανανεωμένο) Παρατεταγμένα λίγο πριν τον κόμβο της Νίκαιας, επί της παλιάς Εθνικής Οδού Λάρισας-Αθήνας, παραμένουν τελικά ,τα τρακτέρ των Θεσσαλών αγροτών, οι οποίοι αναμένεται να συσκεφθούν και πάλι την Τρίτη, προκειμένου να αποφασίσουν τις περαιτέρω κινήσεις τους.

Αστυνομικές δυνάμεις δεν επέτρεψαν την έξοδο των αγροτικών μηχανημάτων στην ΠΑΘΕ, όπως ήταν ο αρχικός σχεδιασμός των αγροτών, που ήθελαν να τα παρατάξουν εκατέρωθεν του αυτοκινητόδρομου.

Την ίδια ώρα,έτοιμοι να συμμετάσχουν στις πανελλήνιες αγροτικές κινητοποιήσεις εμφανίζονται και οι αγρότες του δήμου Βισαλτίας Σερρών, που παρέταξαν τα τρακτέρ τους στην κεντρική πλατεία της Μαυροθάλλασσας.

Στους δρόμους ετοιμάζονται να κατέβουν και οι αγρότες στην Αργολίδα, καθώς σε σύσκεψη αγροτοσυνδικαλιστών της ΠΑΣΥ στο Μάνεση Αργολίδας, αποφασίστηκε να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις από την προσεχή Τετάρτη, με μπλόκα στους δρόμους.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.