09/01/2013 21:18
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Και ο Σ. Κόκκαλης : Ψευδές το δημοσίευμα για την δήλωσή μου

Ψευδή είναι τα δημοσιεύματα για την φορολογική του δήλωση, όπως υποστηρίζει σε ανακοίνωση του ο επιχειρηματίας κ. Σωκράτης Κόκκαλης. Ειδκότερα, όπως δηλώνει : «Άρθρο του τεύχους Ιανουαρίου του περιοδικού UNFOLLOW, το οποίο ήδη αναπαράγεται από διάφορα ΜΜΕ, αναφέρει ότι, σύμφωνα με το εκκαθαριστικό σημείωμα της υποβληθείσας φορολογικής δήλωσής μου για το οικονομικό έτος 2012, το δηλωθέν ατομικό εισόδημά μου ανήλθε σε 26.871,11 ευρώ. Ανεξάρτητα από τον τουλάχιστον «περίεργο» τρόπο με τον οποίο εκκαθαριστικά σημειώματα φορολογούμενων πολιτών κυκλοφορούν ελεύθερα στην αγορά των ΜΜΕ, έχω να δηλώσω ότι τα ως άνω στοιχεία του δημοσιεύματος αυτού είναι ψευδή, καθώς το δηλωθέν ατομικό εισόδημά μου κατά το έτος 2012 ανήλθε σε 772.367,70 ευρώ. Βεβαίως τα συνολικά εισοδήματά μου των προηγούμενων ετών ήταν πολλαπλάσια του παραπάνω ποσού. Όλα όμως έχουν δηλωθεί στις φορολογικές αρχές και έχουν φορολογηθεί με το ποσό φόρου που τους αναλογεί. Καλό λοιπόν είναι οι συντάκτες ανάλογων άρθρων να έχουν την ικανότητα να «διαβάζουν» όλα τα στοιχεία των εκκαθαριστικών σημειωμάτων, που με όποιον τρόπο βρίσκονται στα χέρια τους, και να μην εστιάζουν κατά το δοκούν με αποτέλεσμα την παραπλάνηση της κοινής γνώμης.»

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ανώνυμος avatar
  Ανώνυμος 10/01/2013 08:27:05

  Για τα έργα και τις ημέρες της Ιντρακομ από το ’93 μέχρι σήμερα, μπορεί να μας πει κάτι ο ποιητής? Γέμισε με υπερτιμολογημένα σόφτγουερ όλους τους οργανισμούς και υπουργεία της χώρας, και όλα τους ή δεν λειτουργούν ομαλά, ή είναι σε αχρηστία, ή χρείζουν ολικής αναθεώρησης και πτου από την αρχή
  Σπατάλη + κλοπή = πασοκική διαπλοκή

 2. ano avatar
  ano 10/01/2013 10:13:06

  το θεμα εδω είναι (και οι συντακτε4ςε του unfollow απετυχαν να το δείξουν) οτι ενω τα συνολικα του εισοδηματα ειναι πχ 700.000€ ποσο έχουν φορολογηθει;;; Αν ηταν μισθωτος θα ειχαν φορολογηθει τα 315.000 και θα εμεναν τα 455.000 - τωρα ομως που τα παιρνει *(σκανδαλωδως;) ως αμοιβη ΔΣ ποσο φορολογειται αυτη;;; Αληθευει οτι φορολογειται στο 20-25 %?? Ποσο φόρο πληρωσε;;; Ποιο ποσοστο ειναι αυτος;;; Με τις υπολοιπες παροχες *(πιστωτικες καρτες ΔΣ, αυτοκινητο ΔΣ κλπ κλπ κλπ) πως φορολογουνται;
  Ειναι φανερο οτι οι πλουσιοτεροι της χωρας πληρωνουν φορο ενα 10-15% των πραγματικων τους εισοδωματων. Οι πραγματικοι εργατες και στελεχη της χωρας πληρωνουν το 45% των εισοδηματων τους.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.