30/01/2014 21:45
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η αναξιοπιστία του ΣΥΡΙΖΑ εξάγεται πλέον και στην Ευρώπη

Ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γεώργιος Κουμουτσάκος, απαντώντας σε ερώτηση για το τι πραγματικά ειπώθηκε στη συνάντηση Αλ. Τσίπρα με τους συντάκτες της Έκθεσης για την τρόικα, κ.κ. Ότμαρ Κάρας και Λιέμ Χοάνγκ-Νγκοκ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είναι κοινό μυστικό στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ότι στη συνάντηση εκείνη, η "συμβολή" του κ. Τσίπρα περιορίστηκε στην κατάθεση ενός κειμένου καταγραφής των συνεπειών της πολιτικής της Τρόικα.

Στις επανειλημμένες ερωτήσεις του κ. Κάρας για το εάν υπάρχουν και ποιές είναι οι συγκεκριμένες προτάσεις του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ακολούθησε τη γνωστή βολική τακτική: "η σιωπή μου προς απάντησή σου". Καμία απάντηση, καμία συγκεκριμένη πρόταση.

Τότε αφωνία. Τώρα φωνασκίες.

Η αναξιοπιστία του ΣΥΡΙΖΑ εξάγεται πλέον και στην Ευρώπη».

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Pavlina avatar
    Pavlina 31/01/2014 12:04:02

    Το απόλυτο ξεβράκωμα! Καθόλου τιμητικό για την χώρα. Επιμένω... Αν υπάρχουν προτάσεις εγγράφως, που είναι; Γιατί δεν μας τις τρίβει στην μούρη η Κουμουνδούρου;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.