11/04/2013 19:40
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Επεισόδια με τραυματίες στο ΤΕΙ Πατρών

Επεισόδια σημειώθηκαν το απόγευμα, στο ΤΕΙ Πατρών, μεταξύ σπουδαστών,την ώρα που συνεδρίαζε η συνέλευση του ιδρύματος, προκειμένου να πάρει αποφάσεις σχετικά με τους τρόπους αντίδρασης κατά του σχεδίου «Αθηνά».

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν μέλη της συνέλευσης αρνήθηκαν να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους, υπήρξε αντίδραση από μερίδα σπουδαστών που εμπόδισαν τα μέλη να βγουν από την αίθουσα όπου συνεδρίαζαν.

Μετά από λίγη ώρα έφθασε στο ΤΕΙ μια άλλη ομάδα σπουδαστών, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν τα επεισόδια. Όπως κατήγγειλε η πρώτη ομάδα των σπουδαστών, μαζί με τη δεύτερη ομάδα υπήρχαν άτομα που δεν ανήκουν στην εκπαιδευτική κοινότητα του ΤΕΙ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκαν τρία άτομα, τα οποία διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

Πηγή: ΑΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ

 1. τασούλης avatar
  τασούλης 11/04/2013 21:52:13

  εδώ μάλιστα. να ασχοληθούμε με το πράγμα.

 2. Συριζαλβανία του Χότζα avatar
  Συριζαλβανία του Χότζα 11/04/2013 23:47:51

  Άσυλο ιδεών...

 3. MAYRO XABIARI avatar
  MAYRO XABIARI 12/04/2013 18:30:57

  Καραγκιόζηδες φοιτητές, καραγκιόζηδες καθηγητές φοιτητοπατέρες. Κλείστε τα τα ρημάδια τα "ιδρύματα" αυτά, άχρηστα είναι, ούτως ή άλλως τούβλα μπαίνουν, τούβλα βγαίνουν.

 4. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 12/04/2013 18:48:27

  Γιατί να πληρώνουμε εμείς οι φορολογούμενοι αυτά τα άθλια μαγαζάκια της Αριστεράς; Ας κλείσουν. Πολύ θα χαιρόμουν να δω αυτά τα υποκείμενα που υποτίθεται ότι είναι φοιτητές και τις φοιτήτριες στα βίντεο να δουλεύουν σε αγρούς μαζεύοντας πορτοκάλια. Είναι μία τίμια δουλειά και θα μάθαιναν σίγουρα περισσότερα πράγματα. Άλλωστε, οι συγκεκριμένοι δεν νομίζω ότι αξίζουν τίποτα περισσότερο από αυτό....

 5. Αργοναύτης avatar
  Αργοναύτης 14/04/2013 06:56:29

  Άρθρο που είχε δημοσιευτεί το 1928

  «Ορισμένα τινά Ελληνικά θύλεα ζητούν να δοθεί ψήφος εις τας γυναίκας .Σχετικώς με το ίδιο τοιούτον θέμα διαπρεπέστατος επιστήμων είχε άλλοτε αναπτύξει από του Βήματος της βουλής, το επιστημονικώς πασίγνωστον, άλλως τε γεγονός ότι παν θήλυ διατελεί εις ανισόρροπον και έξαλλον πνευματική κατάσταση ορισμένας ημέρας εκάστου μηνός.
  Επειδή εν τούτοις αι ημέραι αύται δεν συμπίπτουν ως προς όλα τα θύλεα είναι αδύνατον να ευρεθεί ημέρα πνευματικής ισορροπίας και ψυχικής γαλήνης όλων των θυλέων ώστε την ευτυχή εκείνη ημέρα να ορίζονται αι εκάστοτε εκλογαί. Η γυναικεία συνεπώς ψήφος, είναι πράγμα επικίνδυνο, άρα αποκρούστεον».
  («Νέα Ημέρα» 20.3.28)

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.