20/12/2013 13:27
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Δεν θα χαθεί το εξάμηνο στο Καποδιστριακό αποφάσισε η Σύγκλητος

Από τις 16 Δεκεμβρίου, οπότε και ξεκίνησαν τα πρώτα μαθήματα, έως τις 9 Αυγούστου θα διαρκέσει φέτος η ακαδημαϊκή χρονιά, όπως αποφάσισε η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Αθηνών την Παρασκευή, τα μέλη της οποίας κρίνουν ότι το ακαδημαϊκό εξάμηνο δεν έχει χαθεί.

Σύμφωνα με την Σύγκλητο του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, το εξάμηνο δεν χάθηκε αλλά θα γίνουν οι 13 εβδομάδες του χειμερινού με μια παράταση και στη συνέχεια οι 13 εβδομάδες του εαρινού ως τις 9 Αυγούστου.

Στο διάστημα αυτό τα τμήματα του Πανεπιστημίου θα κανονίσουν κατά περίπτωση τα θέματα των εξετάσεων και των παραδόσεών τους. Το ακαδημαϊκό έτος κανονικά λήγει στις 30 Αυγούστου.

Η Σύγκλητος καλεί όλα τα τμήματα του ΕΚΠΑ να ευθυγραμμιστούν με την απόφασή της.

Η Νομική Σχολή βέβαια έχει διαφοροποιηθεί ήδη, ενώ ο πρόεδρός της Θ.Φορτσάκης αποχώρησε την Παρασκευή από τη συνεδρίαση της Συγκλήτου, καθώς διέκοψαν τη διαδικασία για μία ακόμη φορά φοιτητές που θέλησαν να καταθέσουν τις απόψεις τους χωρίς να έχουν προσκληθεί.

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231282420

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.