#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
07/04/2013 13:10
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Γιατί η δικαιοσύνη συνδέει τις υποκλοπές με σχέδιο δολοφονίας ΚαραμανλήΦως στην άκρη του τούνελ του «ελληνικού Γουοτεργκέιτ» και στην υπόθεση της παρακολούθησης και πιθανώς της απόπειρας κατά του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, διαφαίνεται μετά την ανακίνηση και τη σύνδεση των δύο υποθέσεων από τη Δικαιοσύνη. Οκτώ χρόνια μετά το μεγαλύτερο μεταπολιτευτικό σκάνδαλο σε βάρος της εθνικής ασφάλειας, της υπόθεσης των υποκλοπών, και πέντε χρόνια αφότου καταγράφηκαν ύποπτες κινήσεις με στόχο τον Κ. Καραμανλή, οι δύο υποθέσεις βγαίνουν από τον πάγο. Μένει, πάντως, να ανακινηθεί και η υπόθεση της «αυτοκτονίας» του στελέχους της Vodafone, Κώστα Τσαλικίδη, για την οποία το οικογενειακό περιβάλλον του επιμένει ότι σχετίζεται με το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Κατά πληροφορίες από πολιτικούς και δικαστικούς κύκλους, οι ανακριτικές αρχές φαίνεται πως έχουν συγκεντρώσει στοιχεία, τα οποία εντείνουν την υποψία ότι οι υποκλοπές δεν σταμάτησαν το 2005, αλλά τα κυκλώματα συνέχισαν τη δράση τους, και ενδεχομένως συνδέονται με τις παρακολουθήσεις, που αποκαλύφθηκαν αργότερα, του Κ. Καραμανλή.

Ειδικά στην περίπτωση του σκανδάλου των υποκλοπών, δεν προκαλεί έκπληξη η ανακίνησή του. Ήδη, το 2010, ο τότε υπουργός Δικαιοσύνης και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, ανέσυρε την υπόθεση από το αρχείο όπου είχε μπει το 2007 με το σκεπτικό ότι από την ανάκριση δεν είχαν εντοπιστεί κάποιοι δράστες. Η ανακίνηση της υπόθεσης, τότε, συνοδεύτηκε με πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες είχαν βρεθεί καινούργια στοιχεία.

Τώρα, λοιπόν, φαίνεται πως νέα ευρήματα και καταθέσεις στη Δικαιοσύνη δείχνουν ότι «υπάρχει ταυτοποίηση προσώπων και τεχνικών μέσων» τόσο στις υποκλοπές όσο και στη μετέπειτα παρακολούθηση Καραμανλή, εκτιμούν πολιτικοί κύκλοι, που θεωρούν ότι τα νεότερα στοιχεία που προέκυψαν τόσο από τις έρευνες για τις υποκλοπές όσο και από την «υπόθεση Καραμανλή» δένουν μεταξύ τους. Να σημειωθεί ότι πέρσι είχε ασκηθεί δίωξη κατ’ αγνώστων για πιθανό σχέδιο δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού. Επίσης, το 2010, όταν άρχισε εκ νέου η έρευνα για τις υποκλοπές, ασκήθηκε ποινική δίωξη για «απόπειρα διακεκριμένης κατασκοπείας» κατά παντός υπευθύνου.

Από τις έρευνες της Δικαιοσύνης, το 2010, ανακαλύφθηκαν στοιχεία, που, σύμφωνα με πληροφορίες, «φωτογράφιζαν» υπάλληλο ξένης πρεσβείας στην Αθήνα. Επρόκειτο για ένα «ύποπτο» κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιείτο για τις παρακολουθήσεις από υπαλλήλους της συγκεκριμένης πρεσβείας. Είχε, δε, αγοραστεί μαζί με άλλα τρία καρτοκινητά από κατάστημα στην Ακτή Μιαούλη, στον Πειραιά, από πρόσωπο που είχε δηλώσει ψευδή στοιχεία.

Ως γνωστό, το σκάνδαλο των υποκλοπών αποκαλύφθηκε στην αρχή του 2006 και όλες οι ενδείξεις «φωτογράφιζαν» ξένες δυνάμεις και ειδικότερα «έδειχναν» την αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα. Τότε, επί κυβερνήσεως Ν.Δ., ήλθαν στο φως στοιχεία που έδειχναν ότι με έναν ιδιαιτέρως εξελιγμένο για τα διεθνή τεχνικά δεδομένα «ηλεκτρονικό κοριό», που είχε τοποθετηθεί στη Vodafone και πιθανώς και σε άλλες εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, παρακολουθούντο, εκτός του Κ. Καραμανλή, σχεδόν όλα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και σημαίνοντα πρόσωπα σε νευραλγικές θέσεις στους τομείς της Εθνικής Άμυνας και της Δημόσιας Ασφάλειας.

Το κύκλωμα, όπως φάνηκε από τις έρευνες, στήθηκε με πρόφαση την ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων και την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας. Οι παρακολουθήσεις γίνονταν κατά τα έτη 2004 και 2005. Μεταξύ των προσώπων, των οποίων τα κινητά παρακολουθούνταν, ήταν ύποπτοι και δήθεν ύποπτοι για τρομοκρατία.

Η επιχείρηση «Πυθία» και ο χορός των κατασκόπων

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ των υποθέσεων των υποκλοπών και των παρακολουθήσεων του Κ. Καραμανλή, που επιχειρεί η Δικαιοσύνη, αυξάνονται θεαματικά οι υποψίες ότι το κύκλωμα που «οικοδομήθηκε» πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 δεν αποκλείεται στη συνέχεια να ανεξαρτητοποιήθηκε και να μετατράπηκε σε ένα ισχυρό παρακρατικό κέντρο που λειτουργούσε για ξένους και ντόπιους παραγγελιοδόχους. Και μπορεί μεν το λογισμικό που είχε χρησιμοποιηθεί για τις «ολυμπιακές υποκλοπές» να είχε πλέον… καεί, ωστόσο το κύκλωμα, κατά πληροφορίες, είχε πολλά άλλα τεχνικά μέσα στα χέρια του.

Η διάδοχος της σοβιετικής KGB, η ρωσική μυστική υπηρεσία, FSB, φέρεται να ενημέρωσε την ελληνική κυβέρνηση ότι το 2008 εναντίον του Κ. Καραμανλή βρισκόταν σε εξέλιξη η ονομαζόμενη επιχείρηση «Πυθία». Σ’ αυτό συνηγορεί και πλειάδα εγγράφων της ΕΥΠ, που έχουν τεθεί υπόψη της ελληνικής Δικαιοσύνης, σύμφωνα με τα οποία «άγνωστα κέντρα» εξύφαιναν σχέδια αποσταθεροποίησης του τότε πρωθυπουργού, ενώ ο ίδιος είχε γίνει αντικείμενο στενής παρακολούθησης, με ενδεχόμενο στόχο ακόμα και το «χτύπημά» του. Ουσιαστικός σκοπός των «κέντρων» αυτών, όπως άφηναν σαφώς να εννοηθεί οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες, ήταν να αποτραπεί η περαιτέρω σύσφιγξη των σχέσεων Αθήνας - Μόσχας, ιδιαίτερα στον ενεργειακό τομέα.

Να σημειωθεί πως στη Δικαιοσύνη, μεταξύ των άλλων, έχει κατατεθεί άκρως απόρρητο έγγραφο της ΕΥΠ, με την κωδική ονομασία «Ειδικό Δελτίο Ενημέρωσης» (Νο 219/5 Φεβρουαρίου 2009), με το οποίο ενημερωνόταν η τότε πολιτική ηγεσία ότι η ελληνική υπηρεσία έλαβε γνώση από την FSB πως μια «ομάδα εργασίας» της, που αποτελούνταν από 19 άτομα, εντόπισε και αποκάλυψε σχέδιο επίθεσης εις βάρος του πρώην πρωθυπουργού, «με σκοπό την αναβολή ή τη ματαίωση της ενεργειακής πολιτικής της χώρας».

Ειδικότερα, οι Ρώσοι, στα έγγραφα που έστειλαν, φέρονται να ανέφεραν ότι έχουν στη διάθεσή τους πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ξένες «υπηρεσίες συμμαχικών κυβερνήσεων» προς την Ελλάδα είχαν άμεση σχέση με ομάδα που παρακολουθούσε τη διαδρομή που ακολουθούσε σχεδόν καθημερινά ο τότε πρωθυπουργός. Σε επιχείρηση αντιπαρακολούθησης που έκανε κλιμάκιο («ομάδα εργασίας») της FSB στην Αθήνα, κατά το διάστημα 20-25 Απριλίου 2008, δύο από τα άτομα που παρακολουθούσαν συχνά τη διαδρομή του πρωθυπουργικού αυτοκινήτου, από την Αθήνα στη Ραφήνα, παραλίγο να πέσουν στα χέρια των Ρώσων. Την τελευταία στιγμή ωστόσο, διέφυγαν, ενώ στα χέρια του ρωσικού κλιμακίου έπεσε ένα αυτοκίνητο τύπου βαν με πλήρη εξοπλισμό παρακολούθησης, όπλα κ.λπ.

Ιδιαίτερο βάρος έδωσαν οι Ρώσοι σ’ ένα τηλεχειριστήριο και σ’ ένα χάρτη που είχε σημειωμένα διάφορα σημεία. Στοιχεία που τους έκαναν να πιστεύουν ότι σχεδιαζόταν χτύπημα κατά του τότε πρωθυπουργού. Αντίστοιχες πληροφορίες για ύποπτες κινήσεις γύρω από την κατοικία του Καραμανλή στη Ραφήνα είχαν περιέλθει και στην ΕΥΠ. Οι Ρώσοι, τέλος, εκτιμώντας ότι όλες αυτές οι κινήσεις γίνονταν προκειμένου να ατονήσει η ελληνορωσική συνεργασία στον ενεργειακό τομέα, ανέφεραν ότι είχε διαπιστωθεί «απόπειρα τηλεφωνικής υποκλοπής συνομιλιών μεταξύ Πούτιν - Καραμανλή» για τις ενεργειακές συμφωνίες.

Θανάσης Αργυράκης στον Τύπο της Κυριακής

ΣΧΟΛΙΑ

 1. MAYRO XABIARI avatar
  MAYRO XABIARI 07/04/2013 14:03:17

  Δεν αντέχω άλλο αυτή την @@ριά με τη "δολοφονία", θα ξεράσω..

  • Vee avatar
   Vee @ MAYRO XABIARI 07/04/2013 14:11:35

   Ίσως σε πειράζει το μαύρο χαβιάρι; Δοκίμασε φασκόμηλο για μερικές μέρες.

  • rally monkey avatar
   rally monkey @ MAYRO XABIARI 07/04/2013 15:31:57

   αλλη φορά να τρώς λιγότερο...

  • Νίκος Αργεάδης avatar
   Νίκος Αργεάδης @ MAYRO XABIARI 07/04/2013 20:28:14

   Α! άλλη μια συνομωσία αγαπητέ Γερμανόφρονα. Αφού το λες εσύ έτσι θα είναι. Μήπως λες να "φρόντιζαν" για το καλό μας όπως οι Χίτκελ; ελπίζω τουλάχιστον να πληρώνεσαι καλά για τις "υπηρεσίες' σου...

   • MAYRO XABIARI avatar
    MAYRO XABIARI @ Νίκος Αργεάδης 07/04/2013 23:30:35

    Είσαι απαράδεκτος, κρίμα σε είχα και για σοβαρό. Ότι με ότι, τι σχέση έχουν οι Γερμανοί με το Χίτκελ και τους Αμερικανούς και τους FSB, τρικυμία στο κρανίο σου...

   • MAYRO XABIARI avatar
    MAYRO XABIARI @ Νίκος Αργεάδης 07/04/2013 23:42:23

    Μου αρέσει που σε κάποια σχόλια το παίζεις διαλλακτικός και λίγο πιο πέρα πετάς τη χολή σου και αποκαλύπτεσαι σαν σκαιός υβριστής και φασίστας που κατακεραυνώνει τους διαφωνούντες σαν πληρωμένους και προδότες.

  • Τί να λέμε; avatar
   Τί να λέμε; @ MAYRO XABIARI 08/04/2013 07:22:26

   Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ΜΑΥΡΟ ΧΑΒΙΑΡΙ.
   Είναι γελοία αυτή η προσπάθεια ηρωοποίησης του Καραμανλή με κατασκευή-στήσιμο ακόμη πιο γελοίων σεναρίων...μαζί με το σάπιο τραπεζικό σύστσημα που καταρρέει, θα καταρρεύσουν και οι πολιτικές οικογένεεις που τράφηκαν από αυτό το σύσστημα...ας το πάρουν χαμπάρι: τελειώσανε.

   ΥΓ. το μόνο που πετυχαίνουν οι δικαστές που συμμετέχουν σε αυτό το στήσιμο σχεδίου-οπερέτας δολοφονίας είναι να χάνουμε εμείς οι πολίτες ακόμη περισσότερο την εμπιστοσύνη μας σε αυτούς. Δεν πειράζει: είπαμε με την κρίση θα γνωριστούμε ΟΛΟΙ καλύτερα..

 2. μακεδων avatar
  μακεδων 07/04/2013 14:07:38

  Τυχαίο ήταν η αυτοκτονία τσαλικιδη ......

 3. takis400 avatar
  takis400 07/04/2013 15:34:24

  ελα μου ντε,γιατι?μηπως επρεπε να τις συνδεσει με την αυξηση του δακου στις ελιες?

 4. GO avatar
  GO 07/04/2013 16:59:00

  Το μαύρο, σε πολλές του εκφάνσεις, βλάπτει σοβαρά την υγεία.
  Μια περίπτωση έχουμε κι εδώ.
  Μαύρο πολιτικά, ψυχικά, διατροφικά και ίσως και καπνικά.

 5. τάσος avatar
  τάσος 07/04/2013 17:37:50

  ο ρουσόπουλος κι ο βουλγαράκης τί έγιναν;

 6. Η Καταιγις avatar
  Η Καταιγις 07/04/2013 17:40:53

  Τα λογια ειναι περιττα και δεν μπορουν ν' αλλαξουν τιποτα,
  οταν κατεβη η πλημμυρα της ψευτιας μονο ο βραχος θα ειναι παλι εκει !

  • Queen From The Black Side avatar
   Queen From The Black Side @ Η Καταιγις 07/04/2013 18:23:27

   Aγαπητή Καταιγίδα, άσχετο, αλλά μήπως μπορείτε να με πληροφορήσετε πως πετύχατε αυτή την ωραία έντονη γραφή? Ευχαριστώ

   • Χαλκιδέος avatar
    Χαλκιδέος @ Queen From The Black Side 07/04/2013 19:02:43

    Απλό αγαπητή βασίλισσα...

    Πριν την φράση που θες να κάνεις έντονη βάζεις ένα "" (χωρίς τα εισαγωγικά) και όταν τελειώσει η φράση βάζεις στο τέλος ένα "" (πάλι χωρίς τα εισαγωγικά).

   • Vee avatar
    Vee @ Queen From The Black Side 07/04/2013 19:15:54

    "Ωραία έντονη γραφή"; Δεν θεωρείται καλό Internet etiquette η χρήση bold (όπως και ALL CAPS) σε όλες τις λέξεις... Μην αρχίσετε να τη χρησιμοποιείτε όλοι τώρα...

 7. MAYRO XABIARI avatar
  MAYRO XABIARI 07/04/2013 18:26:58

  Ως γνωστόν οι μυστικές υπηρεσίες φημίζονται για τη φιλαλήθεια και την ανυστεροβουλία τους, γι αυτό και κάποιοι από σας είστε σίγουροι ότι αφού το είπε η FSB έτσι θα είναι. Πονηροί για τα πάντα εκτός από τα προφανή...

  • Mind the GAP avatar
   Mind the GAP @ MAYRO XABIARI 07/04/2013 18:39:12

   Αφού μιλάμε για προφανή, τότε μάλλον θα συμφωνήσετε ότι πολλές συμπτώσεις μαζί συνήθως δεν αποτελούν συμπτώσεις.

   • MAYRO XABIARI avatar
    MAYRO XABIARI @ Mind the GAP 07/04/2013 18:54:58

    Μια και είστε ο μόνος που απάντησε και δεν έβρισε, θα σας πω αυτό που έχω ξαναγράψει σε ανάλογες αναρτήσεις:
    Αν ερευνήσετε τις πηγές για τα περί δολοφονίας (γι αυτό μιλάω, όχι για τις υποκλοπές, εκείνο είναι άλλο πράγμα) , θα δείτε ότι όλες ξεκινούν και τελειώνουν σε ένα ενημερωτικό έγγραφο της ΕΥΠ (δημοσιεύτηκε στα ΕΠΙΚΑΙΡΑ) που έλεγε ότι "από πράκτορα της FSB ειπώθηκε σε δικό μας ότι κλπ κλπ " και τελείωνε με το παρακάτω απόσπασμα που όλως περιέργως συνήθως "παραλείπεται" από τους θιασώτες της συνωμοσίας για τη "δολοφονία του ΚΚ":

    "Επισημαίνεται ότι για τις συγκεκριμένες πληροφορίες η αξιοπιστία της πηγής δεν δύναται επί του παρόντος να ελεγχθεί.Η καταγραφή των “αντικειμενικών στοιχείων” (τοποθέσίες ,ονόματα χώρων,απαοστάσεις κ.λ.π) και η σύνθεσή τους θα μπορούσαν πράγματι να θεωρηθούν ως προετοιμασία μιας απόπειρας κατά του κ.Πρωθυπουργού.Πλην όμως η ερμηνεία που φέρεται να τους δίδεται -ότι δηλαδή αποτελεί οργανωμένο σχέδιο Δυτικών Υπηρεσιών και της MOSSAD σε βάρος του κ.Πρωθυπουργού, στο οποίο εντάσσονται άλλες υποθέσεις όπως π.χ Βατοπαίδιο,τρομοκρατία κ.λ.π- γεννά στην υπηρεσία μας εύλογα ερωτηματικά. Δεν αποκλείεται συνεπώς οι πληροφορίες αυτές στο σύνολό τους να εντάσσονται στο πλαίσιο επιχειρούμενης παραπληροφόρησης των Κρατικών Αρχών της χώρας μας με στόχο την εξυπηρέτηση συγκεκριμένων σκοπιμοτήτων ."

    Ελπίζω μόνο οι δικαστικές αρχές να έχουν περισσότερα στοιχεία από τα παραπάνω, διότι αλλιώς είναι, μετά συγχωρήσεως, γελοίοι.

    • Νίκος Αργεάδης avatar
     Νίκος Αργεάδης @ MAYRO XABIARI 07/04/2013 20:30:32

     Λέτε να έχουν αποκαλύψει όλα όσα έχουν;

     • MAYRO XABIARI avatar
      MAYRO XABIARI @ Νίκος Αργεάδης 07/04/2013 21:09:47

      Μακάρι να έχουν κι άλλα. Απλά όλο αυτό τον καιρό, το ίδιο τροπάριο ακούω, τι είπε η FSB. Κάθε φορά που διαβάζω ένα νέο άρθρο για το θέμα αυτό, λέω "να, κι άλλα στοιχεία". Αλλά μπα, τα ίδια και τα ίδια. Μακάρι να αποδειχθεί ότι οι δικαστές έχουν κι άλλα στοιχεία. Γιατί αλλιώς τόση απομυθοποίηση (και του δικαστικού κλάδου) δεν την αντέχω.

 8. GO avatar
  GO 07/04/2013 18:34:04

  Σεις, όμως, παμπόνηρος!
  Μπράβο!

  • MAYRO XABIARI avatar
   MAYRO XABIARI @ GO 07/04/2013 19:58:39

   Από καντενάτσιο καλά πάτε, κανα επιχείρημα έχετε;

   • GO avatar
    GO @ MAYRO XABIARI 07/04/2013 20:15:56

    Επιχειρήματα τίθενται σε επιχειρήματα.
    Είστε τόσο βέβαιος ότι επιχειρηματολογείτε;
    Αυθαιρεσίες διατυπώνετε, κινούμενος από ταπεινά ελατήρια καραμανλικής αντιπάθειας ή και εμπάθειας.
    Όσο για κατενάτσιο, ούτε κατά διάνοια. Είμαι φίλος του επιθετικού παιχνιδιού.

    • MAYRO XABIARI avatar
     MAYRO XABIARI @ GO 07/04/2013 21:14:24

     Ωραία, κοιτάξατε παρακάτω; Αν δίνατε απάντηση στις παρακάτω αυθαιρεσίες θα ήμουν ευτυχής.

    • MAYRO XABIARI avatar
     MAYRO XABIARI @ GO 08/04/2013 00:30:07

     Και εξηγείστε μου σας παρακαλώ, αν μπορείτε, γιατί το να μη πιστεύω στην εκδοχή δολοφονίας του Καραμανλή (όπως τονίζω στηριγμένη μόνο σε λόγια της FSB, αν υπάρξουν άλλα στοιχεία τα ξαναλέμε) , με κάνει να έχω αντιπάθεια η εμπάθεια, όπως λέτε, εναντίον του; Δηλαδή αξία σε ένα πολιτικό δίνει η απόπειρα δολοφονίας από ξένη δύναμη; Δηλαδή ο θείος του (που θεωρώ το μεγαλύτερο Έλληνα πολιτικό μεταπολεμικά), "χάνει" αξία επειδή δεν προσπάθησαν να τον σκοτώσουν οι Αμερικανοί; Ο ίδιος ο Καραμανλής απ' ότι ξέρω δεν έχει πάρει θέση δημοσίως για το θέμα αυτό, έτσι ούτε να ισχυριστεί κανείς μπορεί ότι τον βγάζω ψεύτη.
     Μήπως λοιπόν ισχύει το αντίθετο; Μήπως η σφοδρότητα των οργίλων αντιδράσεων σε αυτή την ανάρτηση δείχνει εμπάθεια ΥΠΕΡ ΤΟΥ, από κάποιους που νομίζουν ότι με αυτό τον τρόπο θα του δώσουν αξία; Η δική μου εμπάθεια από που προκύπτει; Από το γεγονός ότι επισημαίνω το ίδιο με τον συντάκτη της έκθεσης της ΕΥΠ, ότι δηλ. αμφισβητείται η ειλικρίνεια των Ρωσικών μυστικών υπηρεσιών, που λογικό είναι να δουλεύουν εναντίον των Αμερικανών;

     • ΓΕΩΜΕΤΡΗΣ avatar
      ΓΕΩΜΕΤΡΗΣ @ MAYRO XABIARI 08/04/2013 05:37:15

      Κοπέλα είσαι; Τίποτε δεν το πρόδιδε αυτό μέχρι τώρα.
      Εντυπωσιάστηκα. Είσαι η Μαύρη εξαίρεση των γυναικών που γράφουν στο
      blog.

     • MAYRO XABIARI avatar
      MAYRO XABIARI @ ΓΕΩΜΕΤΡΗΣ 08/04/2013 09:22:00

      Διαφώτισέ με Γεωμέτρη πως έβγαλες το συμπέρασμα περί του φύλου μου;

     • GO avatar
      GO @ MAYRO XABIARI 08/04/2013 09:23:48

      ...στηριγμένη...

     • GO avatar
      GO @ MAYRO XABIARI 08/04/2013 09:33:50

      ...ίσως, μπορεί και όχι.

     • ΓΕΩΜΕΤΡΗΣ avatar
      ΓΕΩΜΕΤΡΗΣ @ MAYRO XABIARI 08/04/2013 07:10:27

      Αν κατάλαβα καλά είσαι γυναίκα, ε; Οι περισσότερες κυρίες
      εδώ πάντως κινούνται σε άλλη γραμμή. Είναι πιο μαχητικές από τους
      άντρες.

     • MAYRO XABIARI avatar
      MAYRO XABIARI @ ΓΕΩΜΕΤΡΗΣ 08/04/2013 09:19:10

      Και πόθεν το συμπεράνατε αυτό;

 9. Queen From The Black Side avatar
  Queen From The Black Side 07/04/2013 19:25:35

  Ευχαριστώ πολύ Χαλκιδέε, αλλά τα αποστροφάκια αυτά που βρίσκονται ακριβώς, γιατί εγώ έχω μόνο αυτά '' ''

  • Δαίμων avatar
   Δαίμων @ Queen From The Black Side 07/04/2013 21:19:00

   ’’ Εtsi;‘’

   • Φαύλος Ενάρετος avatar
    Φαύλος Ενάρετος @ Δαίμων 07/04/2013 21:43:34

    ’’ Εεεεεεεεετσι“

    • Φαύλος Ενάρετος avatar
     Φαύλος Ενάρετος @ Φαύλος Ενάρετος 07/04/2013 21:45:24

     ’’Aποτυχία“

 10. Queen From The Black Side avatar
  Queen From The Black Side 07/04/2013 19:29:06

  Καλά, θα προσέχουμε''

 11. Κωνσταντίνος Σπ avatar
  Κωνσταντίνος Σπ 07/04/2013 19:51:25

  αν ο Ραφηνάτος πρ. πρωθυπουργός είχε μιλήσει εγκαίρως δεν θα είχαμε καταντήσει αποικία... Μας έφερε τον ΓΑΠ, ο οποίος αντί να πάει να διαπραγματευθεί, όταν μπορούσε, μας οδήγησε στον φίλο του σοσιαληστή του ΔΝΤ! Όλες οι τράπεζες τότε γεμάτες με ελληνικά ομόλογα φοβόντουσαν και υπήρχε δυνατότητα διαπραγμάτευσης το 2009. Από το 2011 και μετά πώς θα μπορούσε ο Σαμαράς να διαπραγματευθεί, όταν οι ευρωπαϊκές και αμερικανικές τράπεζες είχαν ξεφορτώσει τα τοξικά ομόλογα?
  Και γεννάται εύλογα το ερώτημα: Γιατί ο Καραμανλής δεν μίλησε εγκαίρως και άφησε την Ελλάδα να αποικιοποιηθεί? Οι ιστορικές του ευθύνες είναι τεράστιες διότι με τη σιωπή του έφερε τον ΓΑΠ στην εξουσία....

  • GO avatar
   GO @ Κωνσταντίνος Σπ 07/04/2013 20:35:18

   Έχετε ιδία αντίληψη των γεγονότων ή τα γνωρίζετε από διηγήσεις άλλων (μάλλον μαύρων);

  • *Mara* avatar
   *Mara* @ Κωνσταντίνος Σπ 07/04/2013 20:52:40

   Να σου συστήσω έναν καλό ...ΩΡΛ...???

   • GO avatar
    GO @ *Mara* 07/04/2013 21:08:10

    Μα γιατί τέτοια αστοχία στην επιλογή της ιατρικής ειδικότητας; Απορώ!

 12. Νίκος Αργεάδης avatar
  Νίκος Αργεάδης 07/04/2013 20:29:42

  Τα έχετε όλα εσείς. Όταν έβρεχε επιχειρήματα εμείς κρατούσαμς ομπρελες.

 13. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 08/04/2013 08:22:00

  Είναι το Μαύρο Χαβιάρι, ο Συριζοχότζας και δυο-τρεις άλλοι στη "συμμαχία των προθύμων", οι Διαπιστευμένοι της Kommandatur. Είναι τόσο κραυγαλέοι που δεν μπορούν να κρυφτούν. Οπως ο γυμνοσάλιαγκας, που είναι παντελώς εκτεθειμένος.

 14. ΓΕΩΜΕΤΡΗΣ avatar
  ΓΕΩΜΕΤΡΗΣ 08/04/2013 09:29:24

  Άκυρο το σχόλιό μου με το "στηριγμένη" παρανόησα τη σύνταξη του κειμένου σου. Διαβάζουμε λίγο βιαστικά εδώ για να τα προλάβουμε όλα.

 15. GO avatar
  GO 08/04/2013 09:40:09

  Γι' αυτό, χρησιμοποιείτε το "κόμμα".

 16. MAYRO XABIARI avatar
  MAYRO XABIARI 08/04/2013 09:51:42

  Να είστε καλά, κάποιοι νομίζουν ότι προσφέρουν υπηρεσία στη χώρα με τη γελοιοποίηση των θεσμών, το διχασμό και τη στοχοποίηση - δαιμονοποίηση των διαφωνούντων με τις μονολιθικές απόψεις τους. Αλλά θα μου πείτε, εδώ η Βουλή έχει γίνει το θέατρο του παραλόγου, θα δείξουν σεβασμό σε ιντερνετικό ανώνυμο σχολιασμό;

  • GO avatar
   GO @ MAYRO XABIARI 08/04/2013 10:04:13

   Τώρα μάλιστα!
   Κρητικοαυτόνομοι και μαύροι, όλοι φιλοαπριλιανοί, σε αγαστή σύμπνοια απόψεων!
   'Ομως, MAYRO XABIARI, πρέπει να ξέρεις ότι αυτόν που εσύ ομολόγησες ότι θεωρείς τον μεγαλύτερο έλληνα πολιτικό, ο ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ τον έχει στη "μπούκα του κανονιού".

   • Τί να λέμε; avatar
    Τί να λέμε; @ GO 08/04/2013 11:12:55

    Ξέχασα να απαντήσω και για το χαρακτηρισμό "φιλοΑπριλιανό":
    ξέρεις πόσα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ και ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ μπορεί να υπάρχουν σε διάφορα συρτάρια διεσπαρμένα στην Ελλάδα με τα οποία ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ η ΑΓΑΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΩΝ ΜΕ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ;
    ΜΗ ΞΥΝΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΓΚΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΤΣΟΠΑΝΗ.

   • MAYRO XABIARI avatar
    MAYRO XABIARI @ GO 08/04/2013 11:13:58

    Και έχετε υπόψη, ότι ο παππούς Καραμανλής, θα είχε πιάσει από το σβέρκο τους φελλούς που μεταδίδουν σε πρωθυπουργό μιας χώρας αβασάνιστα μια κοτσάνα και παραπληροφόρηση ξένης υπηρεσίας απλά και μόνο για να καλύψουν τον κ..λο τους αν γίνει κανά χαζό μία στο εκατομμύριο, και αφού θα τους στόλιζε με τα κλασικά "γαλλικά" του, θα τους έστελνε στη Ρωσία να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν την πληροφορία, αλλιώς να έμεναν στη Σιβηρία για πάντα.

   • GO avatar
    GO @ GO 08/04/2013 12:49:28

    Με επιβεβαιώσατε απολύτως.

    • MAYRO XABIARI avatar
     MAYRO XABIARI @ GO 08/04/2013 14:42:45

     Και η μπάλα πάλι στην εξέδρα... Μήπως το GO να το κάνατε Χερρέρα;

 17. MAYRO XABIARI avatar
  MAYRO XABIARI 08/04/2013 10:58:12

  Ε και;

 18. MAYRO XABIARI avatar
  MAYRO XABIARI 08/04/2013 11:05:43

  Για την ταμπακιέρα έχετε να πείτε κάτι; Πιστεύετε ότι οι Ρώσοι έστειλαν ...19 πράκτορες στην Ελλάδα για ...υποκλοπές που έγιναν σε μια συνάντηση που είχε γίνει 2 χρόνια πριν, αυτοί απέτρεψαν δολοφονία του ΚΚ, όλα τα στοιχεία (όπλα, εκρηκτικά, αυτοκίνητο) τα ... έστειλαν κρυφά στη Μόσχα όπου εξαφανίστηκαν, ενώ η Αστυνομία, η ΕΥΠ και η ασφάλεια του ΚΚ δεν είχαν πάρει χαμπάρι; Και το μόνο στοιχείο είναι η ... προφορική μαρτυρία ενός ΚαΓκεΜπίτη που η ίδια η ΕΥΠ την αποδομεί; Ε αν τα πιστεύετε αυτά, έχω να σας πουλήσω και μια γέφυρα στο Μπρούκλιν.

 19. Τί να λέμε; avatar
  Τί να λέμε; 08/04/2013 11:08:38

  @GO:
  Προφανώς και δεν έχεις αναλάβει ποτέ στη ζωή σου κάποιο σημαντικό και ευαίσθητο πόστο...ή αν το έκανες, το έκανες ελέω ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ...ειδάλλως δεν μπορώ να εξηγήσω τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεσαι...με αποκαλείς "Κρητικοαυτόνομο"...από που κι ως που; Επειδή αντιλαμβάνομαι και ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ για το δρόμο στον οποίο θα μορούσε να πάει το πράγμα; Εσύ απλά πυροβολείς αυτόν ο οποίος αντιλαμβάνεται καταστάσεις και μεταφέρει προς συζήτηση πιθανές επικίνδυνα μελλοντικά γεγονότα ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ...Είσαι απίστευτα άπειρος και επικίνδυνος: αποπροσανατολίζεις τον κόσμο...

 20. GO avatar
  GO 09/04/2013 07:32:22

  Δείτε κι αυτό:

  "Πρόκειται για κατάθεση η οποία αποκαλύπτει τις πιέσεις που δεχόταν η ελληνική κυβέρνηση το 2008 για τον ρωσικό αγωγό South Stream. Ο πρώην υπουργός μετέφερε στον ανακριτή τις πιέσεις που δέχθηκε από τον Αμερικανό πρέσβη Ντάνιελ Σπέκχαρντ τον Μάρτιο του 2008, λίγο πριν υπογραφεί η διακρατική συμφωνία Ελλάδας-Ρωσίας για τον αγωγό South Stream. Δεν επρόκειτο για ευθεία απειλή, αλλά για έναν έντονο σκεπτικισμό σχετικά με την ενεργειακή διείσδυση της Ρωσίας στην Ευρώπη. Ο Σπέκχαρντ, μάλιστα, εκφράζοντας τη δυσφορία του είχε τονίσει πως «καλό θα είναι να μην ενισχυθεί ο ενεργειακός ρόλος της Ρωσίας στην Ελλάδα, γιατί θίγονται ύψιστα συμφέροντα»
  Ανάλογα περιστατικά, μάλιστα, καταγγέλλουν και άλλοι κορυφαίοι υπουργοί των κυβερνήσεων Καραμανλή. Οι Αμερικανοί προωθούσαν ανοικτά τον αγωγό Nabucco σε βάρος του South Stream.
  Ο υφυπουργός Εξωτερικών Ματ Μπράιζα συναντώντας κορυφαίο υπουργό της τότε κυβέρνησης είχε πει χαρακτηριστικά: «Τι είναι αυτά που πάτε να κάνετε; Δεν πρέπει να γίνει ο αγωγός South Stream. Αφού υπάρχει ο Nabucco!».
  Οι οχλήσεις ήταν, δε, φανερές κάθε φορά που αξιωματούχοι της κυβέρνησης Καραμανλή επισκέπτονταν την Ουάσινγκτον."

  Πηγή: Ποιος ήθελε να δολοφονήσει τον Καραμανλή - Τι κατέθεσε πρώην υπουργός τον Ιανουάριο 2013 | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/98950#ixzz2Pwe9qqa4

 21. Νίκος avatar
  Νίκος 21/08/2013 19:38:57

  Για αυτό φαγώθηκε να ταυτοποιήσει τα καρτοκινητά.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.