Tο μπλάνκο της Αριστεράς
18/09/2015 16:10
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Tο μπλάνκο της Αριστεράς

Ο Αλέξης, έχοντας ως παράδειγμα προς μίμηση τον μπάρμπα Αλέκο, πήρε το διορθωτικό, έσβησε τα πάντα και κάνει restart

Πράγματι, δεν ξέρουμε αν η υπόθεση «μπάρμπα Αλέκου» είναι σκάνδαλο. Ζήτημα ηθικής τάξης με ολίγη νεοελληνική πονηριά σίγουρα είναι και βεβαίως είναι λάθος να προσπαθεί κάποιος να εξισώσει το θέμα αυτό με τις μίζες για τα εξοπλιστικά ή τις διάφορες λίστες με φοροφυγάδες. Η ιστορία θα γράψει τι ήταν τελικά και πόσο πληγώθηκε η τιμή της… αδιάφθορης Αριστεράς που όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει στο όνομα ενός αδιόρατου ηθικού πλεονεκτήματος.

Από όλη αυτή την υπόθεση εκείνο που μένει πιο πολύ είναι το… μπλάνκο με το οποίο έσβησε στοιχεία ο πολιτικός μέντορας του Αλέξη, ο «παππούς» των παιδιών του. Ο Φλαμπουράρης αυτό ακριβώς είναι. Ένα μπλάνκο σαν κι αυτό που έχει η Αριστερά και ειδικά ο ΣΥΡΙΖΑ και σβήνει αμαρτίες, υποσχέσεις, σκάνδαλα ή ιστορικές αλήθειες που θέλουν να ξεχάσουν με κάθε τρόπο.

Ένα διορθωτικό είναι και ο Τσίπρας, η μεγαλύτερη πολιτική απάτη της μεταπολίτευσης. Πήρε το μπλάνκο και σβήνει σαν τον μπάρμπα του τον Αλέκο στοιχεία από την διακυβέρνηση των 7 μηνών μαζί με τους ψεκασμένους. Και πιστεύει προφανώς ότι θα σβήσει και τη μνήμη των Ελλήνων. Καλά κάνει και το πιστεύει αφού είναι γνωστή η «κοντή μνήμη» του ελληνικού λαού.

Για παράδειγμα υποσχέθηκε ότι θα σκίσει τα μνημόνια και θα χορέψει πεντοζάλη. Πήρε το μπλάνκο του και έσβησε τις ανοησίες που είπε γράφοντας από πάνω άλλες. Όπως το «παράλληλο πρόγραμμα» ή ότι θα υποχωρήσουν οι ξένοι ξανά στα δίκαια αιτήματα των Ελλήνων.

Υποσχέθηκε πάταξη της φοροδιαφυγής και έλεγχο στη λίστα Λαγκάρντ. Τον είδατε να μπορεί να κάνει κάτι; Τίποτα απολύτως. Έκανε π.χ. κάτι για τη φοροδιαφυγή στο πετρέλαιο από το οποίο πλουτίζουν πολλοί επιχειρηματίες; Έκανε κάτι για το τρελό πάρτι φοροδιαφυγής στα φάρμακα, εκεί που διάφοροι υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ βγάζουν τρελά λεφτά; Όχι βέβαια. Έβγαλε το μπλάνκο του, τα έσβησε όλα και συνεχίζει να γράφει υποσχέσεις για διάφορες υποθέσεις τις οποίες θα καθαρίσει όπως λέει, αλλά ποιος τον πιστεύει;

Ο Τσίπρας δεν ήταν που έλεγε ότι θα φέρει δις ευρώ από τους Ρώσους, τους Κινέζους ή τους Βραζιλιάνους. Ή ακόμη κι από το… κατοχικό δάνειο; Σβήστηκαν κι αυτά από το μπλάνκο της Αριστεράς.

Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο διέγραψε από τα κατάστιχα τον ανεκδιήγητο Βαρουφάκη, την απίθανη κυρά Τασία, τον Χαϊκάλη με την οφσορ, ή τους διάφορους Κατρούγκαλους που κάνουν παιχνίδια πίσω από την πλάτη του. Σα να μη συνέβη τίποτε, λες και δεν καταστράφηκε η χώρα 7 μήνες, λες και δεν υπέγραψε ένα μνημόνιο 90 δις, λες και δεν έχουμε capital controls. Ο Αλέξης, έχοντας ως παράδειγμα προς μίμηση τον μπάρμπα Αλέκο, πήρε το διορθωτικό, έσβησε τα πάντα και κάνει restart. Και με βάση τις δημοσκοπήσεις ένα 30% του ελληνικού λαού αποδέχθηκε να του βάλει ο Τσίπρας μπλάνκο στο κεφάλι και να του διαγράψει τη μνήμη. Αλλιώς δεν εξηγείται η στήριξη σε έναν παθολογικό ψεύτη.

Ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν, λέει ο Τσίπρας όπου βρεθεί κι όπου σταθεί, κι έχει δίκιο. Γιατί να περιμένεις άλλωστε κάτι από έναν άνθρωπο που είχε μέντορα τον μπάρμπα Αλέκο; Μήπως να του διδάξει ήθος, αξιοπρέπεια, ευθύνη, τάση για αυτοκριτική; Όχι βέβαια, το θαυματουργό μπλάνκο της Αριστεράς του έδωσε και του είπε: «Παιδί μου Αλέξη, στη χώρα που ζεις και που ξεχνά εύκολα, αυτό είναι το μαγικό ραβδί για να γίνεις πολιτικός, να κυριαρχήσεις και να σαρώσεις. Δεν χρειάζονται ούτε πτυχία, ούτε ξένες γλώσσες, ούτε ηθική στην πολιτική, ούτε καν μια στοιχειώδης αστική ευγένεια για να αποδεχθείς τα λάθη σου. Πάρε παιδάκι μου το μπλάνκο που χρησιμοποίησαν τόσοι και τόσοι, σβήσε ό,τι λες την προηγούμενη ημέρα και θα είσαι πρωθυπουργός για χρόνια».

Άγιος άνθρωπος ο μπάρμπα Αλέκος και καλός εργολάβος. Όχι για την εταιρεία που είχε αλλά γιατί κατόρθωσε να κατασκευάσει το πολιτικό του «τέκνο» όπως αυτός ήθελε. Ο πιο καλός ο μαθητής αποδείχθηκε ο Αλέξης που πήρε το διορθωτικό και κάνει μια χαρά τη δουλειά του. Να δείτε από Δευτέρα τι έχει να γίνει αν κερδίσει τις εκλογές.

Έβγαλε βρόμα η Ιστορία ότι ξοφλήσαμε, που λέει και το τραγούδι.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. tt avatar
  tt 18/09/2015 16:43:29

  Αριστερά=Χαλιφάτο. ΌΛα τα άλλα είναι λεπτομέρειες

 2. Diamond Angel avatar
  Diamond Angel 18/09/2015 17:24:02

  '' .... Δήλωσε η τσούλα η ιστορία ότι γεράσαμε τις εμμονές μας περισυλλέγουνε τα σκουπιδιάρικα όνειρα ξένα ράκη αλλότρια ζητωκραυγάσαμε και τώρα εισπράττουμε απ' την εξέδρα μας βροχή δεκάρικα ....''

  • tt avatar
   tt @ Diamond Angel 18/09/2015 21:43:08

   Αχ ναι, ο πρόεδρος της ΕΡΤ. Ε όχι και ράκη, μια χαρά μισθό παίρνει.

 3. sender avatar
  sender 18/09/2015 19:51:10

  Ικανός αριθμός ψηφοφόρων,όπως φαίνεται,τρελαίνεται για εκπλήξεις.Λατρεύει τις κρυφές ατζέντες του Τσίπρα.

 4. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 18/09/2015 20:24:31

  Το τραγούδι αυτό "εβγαλε βρόμα η ιστορία ότι ξοφλήσαμε" το έβγαλαν αριστεροί για να θρηνήσουν την κατάρρευση του κομμουνισμού.Και όντως ο κομμουνισμός ξόφλησε. Τώρα προβάλλουν το σύνθημα "αριστερά" άνευ περαιτέρω επεξηγήσεων που τελικά σημαίνει ένα δεύτερο Πασόκ γιατί όλα τα πιο αριστερά έχουν ξοφλήσει.

 5. λαέρτης avatar
  λαέρτης 18/09/2015 20:30:39

  αν δεν τους βάλει ο ελληνικός λαός μπλάνκο θα του το βάλουν αυτοί!!!!!!! Πάντως η ΝΔ κι επί ΠΑΣΟΚ και τώρα έχει προειδοποιήσει!!! Όσο για μας, μάλλον περιμένουμε το αποτέλεσμα των εκλογών που αν δεν θα είναι αυτό που θα δώσει πιθανότητες για σταθερότητα , ηρεμία και ανάπτυξη θα φάει μπλάνκο και το εκλογικό σώμα της ΝΔ!!!!!

 6. toxo avatar
  toxo 18/09/2015 20:43:36

  Το μπλάνκο της Αριστεράς οι ίδιοι το έχουν βαφτίσει ,ως αυτοκριτική.Οι θρησκείες με θεό,κυρίως η Χριστιανική,την λένε μετάνοια,αλλά προβλέπουν και τιμωρία (επιτίμια).Η θρησκεία χωρίς θεό,ο Μαρξισμός,επινόησαν τον όρο αυτοκριτική,αλλά χωρίς ποινή.Κάνεις την αυτοκριτική σου και αθώος πλέον ο "αμαρτήσας".Με θλίβει το γεγονός ότι και οι Κεντροδεξιοί έχουν αποδεχθεί τον όρο,άλλοι από άγνοια και άλλοι από υστεροβουλία γιά να αποφεύγουν τις συνέπειες των "αστοχειών "τους.Ίσως κάνω λάθος,αλλά ο όρος νομίζω ότι πρωτοεμφανίστηκε μετά την επικράτηση των Μαρξιστών στην Ρωσία.Και κάτι γιά τους "Δημοκράτες" Μαρξιστές:Το επίσημο όνομα της Ανατολικής Γερμανίας ήταν Ντώϋτσε Ντεμοκράτισε Ρεπουμπλίκ (Γερμανική Λαοκρατική Δημοκρατία) και ο νοών ,νοείτο.

 7. Φρουρός avatar
  Φρουρός 18/09/2015 20:44:14

  TI ΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ.... ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ; ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ; ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΟΥΡΑ ΤΟΝ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ; ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ;

  • Eva avatar
   Eva @ Φρουρός 18/09/2015 22:38:31

   Eiναι πολλοι οι δημοσιοι υπαλληλοι. Συν γυναιξι κ τεκνοις...για υπολογισε.

   • Φρουρός avatar
    Φρουρός @ Eva 18/09/2015 22:48:33

    Aκόμα και σ΄αυτούς μνημόνιο και περικοπές έφερε. Ταΐζει κουτόχορτο με ψευτοσυνθήματα (τον άκουσα με πολλή υπομονή στην σημερινή του ομιλία), χωρίς ίχνος ντροπής για το κακό που έφερε, χωρίς λέξη για το πως θα ανορθωθεί αυτή η ρημάδα η οικονομία. Το μόνο που ξέρουν να λένε είναι δήθεν η λίστα Λαγκάρτ, η διαπλοκή και ότι θ΄αλλάξουν την Ευρώπη (εδώ γελάνε..). Τόσο δούλεμα, δεν το καταλαβαίνει ο ψηφοφόρος;

 8. airman avatar
  airman 19/09/2015 17:47:21

  "... από Δευτέρα τι έχει να γίνει αν κερδίσει τις εκλογές." Στην περίπτωση αυτή, εάν και ο τέως σύντροφος Λαφαζάνης αλλά και το αναγκαίο δεκανίκι μείνουν εκτός Βουλής, ενδεχόμενο διόλου απίθανο, τότε κάποιοι σίγουρα θα έχουν τελειώσει! Το θέμα είναι ποιος από τους δύο θα σύρει το χορό του Ζαλόγγου! Ο Παναγιώτης ή ο Πάνος που μέχρι πρόσφατα ήταν επίδοξος Σαμουήλ; Εκτός κι αν βάλουν μπροστά τη Ζωή!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.