Oι τζάμπα επαναστάτες τύπου Μαζιώτη, Ξηρού ή Ρούπα
18/07/2014 06:56
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Oι τζάμπα επαναστάτες τύπου Μαζιώτη, Ξηρού ή Ρούπα

H τρομοκρατία στην Ελλάδα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως εγκληματικό φαινόμενο κι όχι ως μια πράξη αντίστασης απέναντι στην τρόικα, την κυβέρνηση, το σύστημα, τον κακό μας τον καιρό

Πoιο είναι το ηθικό δίδαγμα από την υπόθεση της σύλληψης του Νίκου Μαζιώτη; Ότι η τρομοκρατία στην Ελλάδα όπως τουλάχιστον εμφανίζεται τα τελευταία χρόνια, δεν είναι τίποτε λιγότερο από κοινό έγκλημα. Εγκληματίες χειρότεροι από τους νονούς της νύχτας είναι όλοι αυτοί οι τζάμπα επαναστάτες τύπου Μαζιώτη, Ξηρού ή Ρούπα. «Να τελειώνουμε από εδώ να πάω φυλακή», φέρεται να είπε στους γιατρούς ο τραυματισμένος αρχιτρομοκράτης. Μάλλον θα πρόκειται περί αστείου που κάνει πιστεύοντας ότι από τις ελληνικές φυλακές μπορεί να το σκάσει ευκολότερα απ’ τους γιατρούς που μπορεί να του ζητήσουν… φακελάκι γιατί του έσωσαν το χέρι.

Αλλά δεν είναι αστείο. Είναι ξεκάθαρος κυνισμός από την πλευρά ενός ανθρώπου που έχει μάθει να ζει τζάμπα και ταυτόχρονα να έχει γίνει τόσο φανατικός που να μη βλέπει ότι γελάει ο κόσμος με τη δήθεν επαναστατικότητά του. Εκτός βέβαια από μια μικρή μερίδα ψευτοεπαναστατών που στεναχωρήθηκαν γιατί ο… ήρωάς τους συνελήφθη και δεν γλίτωσε στο Μοναστηράκι αφού πρώτα θα σκότωνε κανέναν αστυνομικό ή κανέναν αθώο πολίτη.

Ας αναρωτηθούμε όλοι τι είναι ο Μαζιώτης και το σινάφι του. Είναι επαναστάτες που θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο δια της βίας; Είναι ασυμβίβαστοι ιδεολόγοι που όλοι εμείς οι «βολεμένοι» δεν καταλαβαίνουμε το πνεύμα τους;

Ή μήπως επιτέλους να πούμε ξεκάθαρα και χωρίς αστερίσκους ότι πρόκειται για εγκληματικά στοιχεία, για δολοφόνους και ληστές που περνάνε ζωή χαρισάμενη με τα λεφτά των άλλων; Και βάζουν καμιά βομβίτσα που και που για να δικαιολογήσουν το… επαναστατικό τους προτσές.

Είναι άραγε καλύτεροι οι αριστεροί εγκληματίες που δρουν στο όνομα κάποιου ακτιβισμού από τους ακροδεξιούς δολοφόνους που ενεργούν στο όνομα της ανατροπής της δημοκρατίας; Ποια είναι η διαφορά τους; Καμιά απολύτως και αυτό πρέπει να το έχουμε καλά στο μυαλό μας όλοι για το πώς πρέπει να αντιμετωπίζουμε τέτοια φαινόμενα. Δεν είναι ο Μαζιώτης, ο Χριστόδουλος, ο Σάββας Ξηρός ή ο Σακκάς τίποτε ήρωες του λαϊκού κινήματος που κάποια στιγμή πρέπει να τους βγάλουμε και μια σύνταξη αντιστασιακού.

Δολοφόνοι είναι που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να σκοτώσουν αθώους πολίτες. Το απέδειξε προχθές στο Μοναστηράκι ο αρχιτρομοκράτης. Αν ήταν ο επαναστάτης που ηγείται του λαϊκού κινήματος θα είχε πέσει κάτω στο πρώτο «αλτ» και δεν θα έθετε σε κίνδυνο κανέναν. Αντιθέτως τράβηξε πιστόλι, χτυπούσε αδιακρίτως και δεν παραδόθηκε παρά μόνο όταν τραυματίστηκε. Αλλά ακόμη και τώρα συνεχίζει να είναι ένας σκληρός εγκληματίας που κάλλιστα θα μπορούσε να δουλεύει στη νύχτα ως μπράβος και δολοφόνος.

Τι θέλουμε να πούμε συμπερασματικά; Ότι η τρομοκρατία στην Ελλάδα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως εγκληματικό φαινόμενο κι όχι ως μια πράξη αντίστασης απέναντι στην τρόικα, την κυβέρνηση, το σύστημα, τον κακό μας τον καιρό. Ας αφήσουν λοιπόν τις κακομοιριές και τη στεναχώρια οι ευαίσθητοι αριστεροί που ετοιμάζονται να στηρίξουν για άλλη μια φορά τον κακόμοιρο τον τρομοκράτη. Ο Μαζιώτης θα έχει μια δίκαιη (κι ελπίζουμε σύντομη) δίκη, θα λογοδοτήσει για τις πράξεις του και θα πάει φυλακή. Αν αρχίσουν διάφοροι ακτιβιστές της αριστεράς, δικηγόροι, στελέχη κομμάτων ή συνιστωσών και άλλοι φορείς της κακιάς ώρας μαζί με δημοσιογράφους να παίρνουν συνεντεύξεις, να δίνουν βήμα στον Μαζιώτη να λέει τις παπάρες του ή να κάνει καταγγελίες για βασανισμούς και άλλες τέτοιες ανοησίες, τότε θα έχουμε χάσει πάλι το δάσος.

Να απομονωθούν λοιπόν αυτοί οι έτοιμοι πάντα να «νομιμοποιούν» τη δράση των τρομοκρατών. Ο κόσμος τους έχει πάρει χαμπάρι και θα τους απομονώσει.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Βλάμης avatar
  Βλάμης 18/07/2014 09:17:27

  1998 - 2014 Μια εικοσαετία σχεδόν από την πρώτη σύλληψη Μαζιώτη, ανακρίσεις επί ανακρίσεων και να μπαινοβγαίνει στη φυλακή από τότε. Μια εικοσαετία σχεδόν. Πρωτοσέλιδα, πάντα πρωτοσέλιδα, πολλά πρωτοσέλιδα. Εν τω μεταξύ, στην εικοσαετία αυτή, η πατρίδα καταληστεύθηκε μεθοδικά ...μέχρι χρεοκοπίας. Προϋπολογισμοί ολόκληροι, τσουβάλια τα εκατομμύρια, τσουβάλια οι χιλιάδες εκατομμυρίων. * Η αστυνομία ΔΕΝ διενεργεί έρευνες για τους υπεύθυνους.

  • Giorgis avatar
   Giorgis @ Βλάμης 18/07/2014 11:09:55

   Στάνταρ δικαιολογεία όταν πίανουν κάποιον στα πράσα ... μα αυτοί είναι χειρότεροι !! ... Άστα αυτά, ψηχρός και άρωστος δολοφόνος και εσύ κατα καποιο τρόπο συνεργός

   • Seagull avatar
    Seagull @ Giorgis 18/07/2014 12:06:39

    Από ορθογραφία δεν πάμε καλά όμως...

  • jim kasap avatar
   jim kasap @ Βλάμης 27/07/2014 12:54:04

   Νεος τροπος να κερδισεις χρημματα.Βλεπεις διαφημισεις και πληρωνεσε αμεσα.Δοκιμασε το.Ειναι εντελως δωρεαν
   http://www.neobux.com/?r=antriasm

 2. Naruto avatar
  Naruto 18/07/2014 09:30:41

  Πολύ σωστη διαπίστωση οτι οι δήθεν τρομοκράτες δεν είναι τίποτε περισότερο απο κοινούς εγκληματίες , εχει επισημανθεί εξ άλλου απο σχολιαστές πολλές φορές . Θά επαναλάβω επισης ότι η ανέγερση φυλακων υψίστης ασφαλείας είναι επιβεβλημένη για να μην ασχολείται η ελληνική κοινωνία με ακροαριστερούς και ακροδεξιούς εγκληματίες που παριστάνουν τους επαναστάτες και τους σωτήρες . Τέλος η φράση με τους γιατρούς και τα φακελάκια θα μπορούσε να λείπει . Υπάρχουν διεφθαρμένοι παντού ας μην κρίνουμε ολόκληρες κοινωνικές τάξεις απο λίγους σκάρτους .

  • Ιδιώτης avatar
   Ιδιώτης @ Naruto 18/07/2014 11:48:33

   Ε, ρε φίλε, αν δεν κρίνουμε ολόκληρες κοινωνικές τάξεις απο λίγους σκάρτους, πώς θα πυροδοτούσαμε τον κοινωνικό αυτοματισμό?

 3. κοινός νούς avatar
  κοινός νούς 18/07/2014 09:56:19

  Δεν καταλαβαίνω την έκφραση στην αρχή του άρθρου , "όπως εμφανίζεται τα τελευταία χρόνια" . Γιατί παλιότερα ήταν διαφορετική ? Δεν είχε στόχους περίεργους ? Δεν υπήρχαν κόμματα που κέρδιζαν από τους θανάτους των στοχευμένων εκδοτών η επιχειρηματιών η πολιτικών η δικαστικών ? Επίσης γιατί μπερδεύουμε πάλι δολοφονίες εκ προθέσεως των αριστερών τρομοκρατών με φόνους λόγω ηλίθιου τσαμπουκά κάποιων αφρόνων . Απλά γιά να δώσουμε πιστοποιητικά δημοκρατίας στους αντιδημοκράτες ? Ελεος πιά με τις ενοχές .

 4. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 18/07/2014 10:32:08

  Είναι λάθος αυτή η αντιμετώπιση.Πρόκειται για εγκληματικές οργανώσεις με πολιτικούς στόχους. Αλήθεια γιατί η ΧΑ αντιμετωπίζεται ως εγκληματική οργάνωση χωρίς να παραλείπεται ο τονισμός ΚΑΙ της ιδεολογίας της;Γιατί δίνουν και παίρνουν οι αναφορές σε "ναζιστική συμμορία" ενώ ΠΟΤΕ δεν κατονομάσθηκε η 17Ν ως "κομμουνιστική συμμορία" αφού πρόκειται για κομμουνιστική συμμορία. Η απάντηση είναι ότι το πολιτικό σύστημα δεν το έκανε γιατί θα ανέτρεπε το μεταπολιτευτικό δόγμα που περιλαμβάνει και τη ΝΔ ότι μόνο ένα άκρο υπάρχει,η άκρα δεξιά και όχι η άκρα αριστερά. Τα περί "κοινού ποινικού δικαίου" εφευρέθηκαν για να βγάλουν τους πολιτικούς από τη δύσκολη θέση της καταδίκης μιας ιδεολογίας που δεν ήθελαν να καταδικάσουν.Η ηγεσία της ΝΔ στο σημείο αυτό πρόδωσε όχι μόνο την παράταξη αλλά και τα θύματα χάριν μιας δήθεν εθνικής συμφιλίωσης.Ας μην κόπτεται τώρα που οι Κουφοντίνας - Ξηρός βγάζουν βιβλία επιδοκιμαζόμενα από πολλούς αριστερούς.Μα είναι αριστεροί.Εγκληματίες αριστεροί βέβαια αλλά γιατί αυτό προκαλεί έκπληξη;Γιατί οι λέξεις "εγκληματίας" και "αριστερός" δεν επιτρέπεται να πηγαίνουν μαζί; Ποιός το αποφάσισε; Εάν δεν θέλετε να συμβάλλετε στην απενοχοποίηση της αριστεράς αρνηθείτε να ονομάζετε τις 75 δολοφονίες και αναριθμητες παρανομίες που διέπραξαν μεταπολιτευτικά εγκλήματα κοινού ποινικού δικαίου.Ονομάστε τα όπως είναι πραγματικά.Η θέση των θυμάτων της 17Ν είναι στη μαύρη βίβλο του κομμουνισμού.30 παραπάνω νεκροί ανάμεσα σε εκατομμύρια άλλους. Τα θύματα της Σέχτας ή του Μαζιώτη ανάμεσα στους νεκρούς από τις δολοφονίες που έκαναν αναρχικοί.

  • alex avatar
   alex @ ψυχραιμια 18/07/2014 14:58:19

   Απο τις πιο σωστες παρατηρησεις. Μηπως να το ακουγαν και καποιοι στην κυβερνηση και να αρχιζανε να τους αποκαλουν ακροαριστερους τρομοκρατες,δολοφονους Τα ξενα μεσα εχθες κανανε την αρχη

   • ψυχραιμια avatar
    ψυχραιμια @ alex 21/07/2014 07:30:17

    Δεν έκαναν χθες την αρχή.Πάντα έτσι τους ονόμαζαν. Στο εξωτερικό δεν μπορεί να γίνει σοβαρή συζήτηση για τη 17Ν ερήμην του αριστερού χαρακτήρα της οργάνωσης. Ακόμη και Έλληνες που απευθύνονται σε ξένο κοινό έτσι μιλάνε.Υπάρχει διδακτορική διατριβή για τη 17Ν Έλληνα φοιτητή στην Αγγλία πριν από τις συλλήψεις που κυκλοφόρησε σε βιβλίο.Τίτλος του The last red terrorists in Europe.Ο ίδιος όταν μετάφρασε το βιβλίο του στα ελληνικά το ονόμασε "Η επαναστατική οργάνωση 17Νοέμβρη" γιατί προφανώς ήξερε ότι εάν κυκλοφορούσε με τίτλο "οι τελευταίοι κόκκινοι τρομοκράτες στην Ευρώπη" θα καίγανε το βιβλιοπωλείο. Οι εδώ πολιτικοί λένε παραμύθια περί κοινου ποινικού δικαίου και καμμιά φορά για "φασίστες" ενώ πρόκειται για κομμουνιστές,αναρχικούς και ακροαριστερούς.

  • A-10 avatar
   A-10 @ ψυχραιμια 18/07/2014 20:00:26

   Πολύ σωστή παρατήρηση!

  • Παναγιώτης ΖΜεσ74 avatar
   Παναγιώτης ΖΜεσ74 @ ψυχραιμια 18/07/2014 22:55:19

   Πολύ σωστά όσα γράφεται! Συγχαρητήρια ψυχραιμία!

  • α.λ. avatar
   α.λ. @ ψυχραιμια 19/07/2014 14:04:38

   Η χρυση αυγή είναι νόμιμο πολιτικό κόμμα με 500.000 ψηφοφόρους, ενώ η 17Νοε μια μυστική οργάνωση με δέκα μέλη. Δε ξέρω αν το έχεις παρατηρήσει.

 5. Θανος avatar
  Θανος 18/07/2014 10:59:53

  Η μεγαλύτερη επανάσταση, είναι να τιθασεύσεις τον εαυτό σου. Η τρομοκρατία φαντάζει δήθεν αγώνας για ελευθερία, ενώ είναι αγώνας για κυριαρχία των απροσάρμοστων εναντίον της κοινής λογικής η οποία εκφράζεται με κανόνες-νόμους...

  • Naruto avatar
   Naruto @ Θανος 18/07/2014 17:30:41

   Σωστά συμφωνώ .

 6. Νίκος Αργεάδης avatar
  Νίκος Αργεάδης 18/07/2014 11:19:10

  συμφωνούμε φάκτορα. όμως, οι μαζιώτηδες είναι και κάτι παραπάνω: υποψιάζομαι πως έιναι (ακουσίως μάλλον) όργανα του (παρα)κράτους, διότι: 1) τι είδους τρομοκράτες είναι αυτοί όταν δεν πειράζουν ΠΟΤΕ κανέναν της κληρονομικής κλεπτοκρατίας; 2) τι είδους τρομοκράτες είναι αυτοί όταν βάζουν βόμβες σε άδειους δρόμους; 3) τι είδους τρομοκράτες είναι αυτοί όταν βγάζουν μανιφέστα ανοητολογώντας γενικά και αόριστα για τον καπιταλισμό και την "αιώνια ζωή" της βαλχάλλας που υπόσχεται ο διεστραμμένος "σοσιαλισμός" και ο μηδενιστικός επαναστατισμός τους; αντιστρέφω όμως τα ζητούμενα: ποιός είναι μεγαλύτερος τρομοκράτης; ο μαζιώτης ή το ελλαδικό προτεκτοράτο που έχει ποινικοποιήσει την αδυναμία! πληρωμής των μαφιόζοκων φόρων της κλεπτοκρατίας;
  ο μαζιώτης ή το ελλαδικό προτεκτοράτο το οποίο ετοιμάζεται να κουρέψει τα θαλασσοδάνεια των (εκβιαστών) κρατικοδίαιτων εκδοτών, οι οποίοι 4 χρόνια τώρα προπαγανδίζουν με μανία το Πρόγραμμα φτωχοποίησης της τρόικας;
  ο μαζιώτης ή το ελλαδικό προτεκτοράτο το οποίο είνα έτοιμο να επιμερίσει τις ζημιές των τραπεζών στους καταθέτες; ο μαζιώτης ή το ελλαδικό προτεκτοράτο το οποίο είναι έτοιμο να δώσει λύσεις για τους νόμιμους τοκογλύφους; πχ. με την υποθετική μείωση των αντικειμενικών αξιών, έτσι ώστε οι τράπεζες να κατάσχουν «έντιμα» τα ακίνητα ή/και να τα πλειστηριάσουν, σε μία "εύλογη" για τους δανειολήπτες τιμή; ο μαζιώτης ή το ελλαδικό προτεκτοράτο το οποίο ετοιμάζει την λεηλασία της ιδιωτικής περιουσίας στην Ελλάδα, παράλληλα με την δημόσια (την ευφημίζουν "αποκρατικοποίηση" . Βέβαια εδώ πρέπει να υπογραμμίσω πως είναι προφανές ότι οι τράπεζες δεν μπορούν να κατάσχουν ακίνητα με τις σημερινές αντικειμενικές αξίες διότι η κλεπτοκρατία τις θέλει σε υψηλά επίπεδα για να εισπρατει υπερφόρους πάνω σε εικονικές αξίες. Ο Α. Καμύ έγραψε στον "επαναστατημένο 'ανθρωπο". "σε όσους απελπίζονται σε όλα, η λογική δεν μπορεί να δώσει κάποια πίστη, αλλά μόνο το πάθος και...το μίσος..." τα τελευταία 4 χρόνια το ελλαδικό κράτος έχει διαρρήξει παντελώς κάθε δεσμό εμπιστοσύνης που είχε ο μέσος έλληνας "πολίτης" και νυν σκλάβος με την πολιτεία ή οποία φροντίζει ΠΤΩΤΑ για τα συμφέροντα ξένων και μετά των -λέμε τώρα- πολιτών της...

  • Jimakos avatar
   Jimakos @ Νίκος Αργεάδης 18/07/2014 12:03:27

   Ξεκινάς με κριτική για τα κίνητρα του Μαζιώτη, μας αναφέρεις ποιους πρέπει να δολοφονεί ένας σωστός τρομοκράτης, άκου εκεί να βάζουν βόμβες σε άδειους δρόμους και μετά συνεχίζεις με κάτι που μοιάζει με συγγραφή μανιφέστου ή προκύρηξης για επόμενο χτύπημα. Απλά σε χλευάζω.

   • Νίκος Αργεάδης avatar
    Νίκος Αργεάδης @ Jimakos 18/07/2014 13:05:56

    δεν είπα ΠΟΤΕ "πρέπει" αγαπητέ "τζιμάκο", ποτέ η βία στην κοινωνία δεν αποτελέι λύση, και θα πρέπει αυτό να το εμπεδώσουν ΟΛΟΙ, αριστεριστές και δεξιοί και δεξιότεροι. δήλωσα, εμπεριστατωμένα με ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΜΠΕΙΡΙΚΑ, ότι το δικό μου συμπέρασμα είναι πως δεν είναι τρομοκράτες αλλά κοινοί ποινικοί ()που το λεέι και φάκτορας, διότι οι πράξεις τους μόνο το σύστημα δεν δυσκολεύουν. διασπείρουν το φόβο που χρησιμοποιείται από το κράτος των κολλητών και κρατικοδίαιτων ως εργαλείο επιβολής των αδικιών που ανέφερα. ο μπαμπούλας δλδ...

    • Η άλυτη εξίσωση avatar
     Η άλυτη εξίσωση @ Νίκος Αργεάδης 21/07/2014 08:15:28

     Πολύ σωστά το προσεγγίζετε το θέμα παραπάνω αγαπητέ κ. Νίκο Αργεάδη και μπράβο σας. Οι παραπέρα ...εξηγήσεις των αυτονόητων σε κακοπροαίρετους, φανατικούς Τζιμάκους, είναι απλά χάσιμο χρόνου. Μπροστά στο τρομοκρατικό, διεφθαρμένο ως το μεδούλι, πλήρως εξαγορασμένο και δουλικό κρατικό και μαφιόζικο πολιτικό σύστημα, ο κ.Μαζιώτης φαντάζει ...ερασιτέχνης Πρόσκοπος και οι Ξηροί ηλίθιες, φονικές μαριονέτες. Εδώ μιλάμε στέκει απέναντι και δρα εναντίον μας εξολοθρεύοντάς μας καθημερινά, νομιμοποιημένος συμμορίτικος στρατός, αποτελούμενος από ορδές αισχρών και άχρηστων αξιωματούχων, σε αγαστή συνεργασία και σύπμνοια με συρφετό κρατικοδίαιτων μεγαλολήσταρχων. Παραπίσω τα αναλώσιμα πιόνια τους, τα ψιχουλοτρεφόμενα εξαγορασμένα ανθρωπάκια-πελάτες-ψηφοφόροι-βολικοί καταναλωτές. Αν υπήρχαν ''επαναστάτες'', δε θα αναλώνονταν στα όμορφα λόγια και στις ...χρήσιμες ληστείες, ούτε και στις ανέξοδες φωτοβολίδες ...ενάντια τάχα στο δυνάστη (στην ουσία συνδράμοντας τη βία του) που καταστρέφει το λαό και ξεπουλάει την πατρίδα.... Υπάρχουν δρόμοι και τρόποι αντίστασης-αντίδρασης, μα δεν υπάρχουνε @@ για να τους επιλέξουν λεπτεπίλεπτοι ασβοί... Οι μεγάλοι οι ρόλοι, απαιτούν και μεγάλα ψυχικά αναστήματα.

   • VASSILEIOS V avatar
    VASSILEIOS V @ Jimakos 21/07/2014 08:19:21

    Aγαπητέ Τζιμάκο δεν είσαι εις θέσιν να χλευάσεις τον Νικο Αργεάδη. Σου λείπουν πολλά τέρμινα.

  • IOANNIS avatar
   IOANNIS @ Νίκος Αργεάδης 18/07/2014 12:34:32

   Κύριε Αργεάδη είστε μακράν ο καλύτερος σχολιαστής αυτού του ιστότοπου.Σας θαυμάζω και αφήστε τους υπόλοιπους να παρασύρονται απο τον φανατισμό τους για αυτά που υποστηρίζουν.Εσείς είστε ο εκφραστής των ανθρώπων που δεν διακατέχονται από παρωπίδες

  • Παναγής avatar
   Παναγής @ Νίκος Αργεάδης 18/07/2014 15:28:03

   Πεστα Χρυσόστομε!!

  • MCA avatar
   MCA @ Νίκος Αργεάδης 21/07/2014 08:44:03

   Μην βάζετε ιδέες για ΄΄αναποτελεσματικότητα΄΄ των τρομοκρατών. Διαβάζουν και ανεγκέφαλοι. Μην συγκρίνετε μήλα με πορτοκάλια, μην ισοπεδώνετε και μην τα βάζετε όλα στο ίδιο τσουβάλι. Από την στιγμή που υπάρχει η διέξοδο της ψήφου, δεν δικαιολογείται η βία. Και στο κάτω κάτω ποιοι είναι αυτοί που το παίζουν θεοί και νομίζουν πως έχουν το δικαίωμα να αποφασίσουν τον θάνατο ενός ανθρώπου;

 7. Γεώργιος Τ. avatar
  Γεώργιος Τ. 18/07/2014 11:59:41

  Οι περισσότεροι τρομοκράτες είναι είτε πράκτορες ξένων μυστικών υπηρεσιών οι ίδιοι είτε εν αγνοία τους καθοδηγούνται από τέτοιες υπηρεσίες που πάντα έχουν ανθρώπους τους σε τέτοιες οργανώσεις. Απλά, οι ιδεοληψία του κάθε Μαζιώτη, Ξηρού κλπ, τον κρατάει τυφλωμένο αφού οι ξένοι πράκτορες του το παίζουν σύντροφοι και τον χρησιμοποιούν για να πετύχουν το σκοπό τους που σχεδόν πάντα συνίσταται σε αναστάτωση και πολιτική αστάθεια. Μόνος στόχος τους στην Ελ΄λάδα από τον εμφύλιο και μετά, που μην ξεχνάμε, αιμοδοτήθηκε από την Μ.Βρετανία που "τάιζε" και τα 2 μέρη μπας και δε μείνει όρθιος Έλληνας και γλυτώσουν από εμάς. Το μίσος κάποιων εναντίον μας είαι απύθμενο και πότε-πότε σε δηλώσεις τους διακρίνεται καθαρά. Το αν η παιδεία στην Ελλάδα που δεκαετίες τώρα ελέγχθηκε από απάτριδες βγάζει συνεχώς φρούτα τύπου Μαζιώτη-Ξηρού ή τώρα τελευταία χρυσαυγίτες (τον ίδιο κακό στόχο έχουν κι αυτοί με όσα κάνουν), είναι απλά θέμα αξιών από την οικογένεια και την κοινωνία. Και η κρίση αξιών έφερε ΟΛΑ τα στραβά και φτάσαμε σοτ χάλι που βλέπουμε.

  • Ρηνα avatar
   Ρηνα @ Γεώργιος Τ. 21/07/2014 10:44:03

   @Γεωργιος Τ. Εχω καταλαβει βεβαια τις αποψεις σας αλλα για μια ακομη φορα σας συγχαιρω!

 8. Seagull avatar
  Seagull 18/07/2014 12:16:57

  Κανένας σοβαρός πολίτης δεν ασχολείται, όλοι ξέρουν ότι πρόκειται για στημένες καταστάσεις για να εξυπηρετείται ο άλφα ή ο βήτα σκοπός ή στόχος και να γίνεται ντόρος για να περνάνε απαρατήρητα άλλα γεγονότα. Αν υπήρχε πραγματικό πρόβλημα από τους " υποτιθέμενους " αριστερούς ή αναρχικούς τρομοκράτες οι διάφορες κυβερνήσεις που έχουν περάσει θα είχαν ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα ώστε να το απομονώσουν. Σαράντα χρόνια τα ίδια και τα ίδια.

  • Vesper avatar
   Vesper @ Seagull 18/07/2014 13:29:17

   Κι όμως, οι απλοί πολίτες ασχολούνται και συνεργάζονται, με τα όργανα της τάξης. Πληροφορίες που διέρρευσαν προ ολίγου, κάνουν λόγο για μια γυναίκα, η οποία υπέδειξε το κρησφύγετο του Μαζιώτη, κάπου στο Μαρούσι. Το πρόβλημα που κατά την άποψή μου, είναι που μέσω του ρεπορτάζ, "δίνουμε" τόσο εύκολα τους πληροφοριοδότες-πολίτες (π.χ. τη γυναίκα συγκάτοικο, του επι της οδού Υψηλάντου 27 , 6ος όροφος κρησφύγετου, της πωλήτριας του συγκεκριμένου καταστήματος κ.λπ), χωρίς να υπολογίσει κανένας, πόσο επικίνδυνο μπορεί να είναι αυτό. Διότι έχουμε να κάνουμε με ψυχρους δολοφόνους.

 9. Chr avatar
  Chr 18/07/2014 19:15:35

  Συγχαρητήρια στην Ελλ.Αστυνομία για την επιτυχία της κατάρχάς. το θέμα της ελληνικής τρομοκρατίας ανάγεται στην σφαίρα του κοινού ποινικού δικαίου .Δεν νομίζω ότι υπάρχει καμία ιδεολογική χροιά ,ούτε ενδιαφέρει κανέναν το ιδεολόγημα τους . Στην δίκη της 17 Ν τους χαρακτήρισε ο πρόεδρος του δικαστηρίου "κεφαλογραβιέρα" . Μάλιστα πολλά έχουν ακουστεί για το ποιός είναι ο εμπνευστής κάποιων ενεργειών . Αυτο που υπηρετεί η τρομοκρατία στην Ελλάδα με συνέπεια είναι η πλήρης αδιαφάνεια και αυθαιρεσία , φαινόμενο που είναι κοινό σε όλη την σφαίρα του δημόσιου βίου.

  • Chr avatar
   Chr @ Chr 19/07/2014 04:49:49

   διόρθωση:"Μάλιστα πολλά έχουν ακουστεί για το ποιός είναι ο εμπνευστής κάποιων ενεργειών" ,ενοώ ότι πολλές ενέργειες θα μπορούσαν να ήταν κατά παραγγελία και για οικονομικούς σκοπούς ,στα πλαίσια συμβολαίου.

 10. ΄Εφη avatar
  ΄Εφη 18/07/2014 23:44:37

  ΄Οταν μεγαλοδημοσιογράφοι εμφανίζουν σαν "ηρωικές" τις πράξεις τέτοιων θρασύδειλων, τι περιμένουμε;

 11. Μάνος avatar
  Μάνος 20/07/2014 11:17:00

  Ποιούς είπαμε λέει ότι έχει σκοτώσει ο Μαζιώτης?

  • ΜΑΚΙΟΣ avatar
   ΜΑΚΙΟΣ @ Μάνος 22/07/2014 12:04:38

   Ετυχε κανέναν, η ανθρωποκτονος διαθεση ομως δεν του λειπει, στο Μοναστηράκι θα μπορούσαν να ηταν αρκετοι οι νεκροι, δεν νοιαστηκε για αυτο (ο Μαζιωτης), απλως ετυχε....

 12. Ακυρος avatar
  Ακυρος 30/07/2014 21:22:54

  Ζητωωω Η Επανασταση ....Των Εθελοντων Ηλιθιων.. Αρκει Να Ειναι Αλλοι... οι επανασταται! Ομοιος ομοιω αει πελαζει! Με τον κλεφταρακο μαζι κι ο τεμπελακος του καναΠεως, που ονειρευεται ληστειες, λαμογιες και αντιπροσωπευτικη ληστοκρατεια! Αχ αυτές οι φυλές της Αρστερατζας! Ηρωας τους ενας ψιλοταλαιπωρας εμμονικος επαναστατης, οικογενειαρχης πια, μη το ξεχναμε, με γυναικα θεριό ιδιο,του πλευρού του! Ο θεος τους χαρισε ενα παιδακι και κει που φανταζοταν κανεις πωσ παει γλυτωσαν, την κοπανισαν, εχουν εναν αλλο σκοπο, ουσιαστικοτερο απο την επανασταση-τιραντα της α-νοητης νιοτης, το τρεχουν και το θετουν σε κινδυνο! Ως "επαναστατες", ως Ληστες, ως τιΜωροι της κακουργας κενωνίας! Μη σταθουμε στα παλια για τον Μ(π)αζιωτη! Χιλιοειπωμένα! Εδρασε, μακελεψε, ανατιναξε, ληστεψε, απαλλωτριωσε.... Αλλά μετά έφυγε, γλυτωσε, καταφερε να ζει ελευθερος, να μη τον εχει παρει χαμπαρι κανενας διπλα του, ποιος ειναι! Δεν εκτιμησε την τυχη που του χαρισε εστω και μια καταδιωκόμενη ελευθερία! Για να κανει "ΜΠαζες" ή για να "εκτελεί" υποχρεωτικα(;) συμβολαια , για το μπραβο "δρακων της παραστιάς", τα εκανε ολα γκωλο! Αντι να φροντισει το παιδι του, κι αυτος και η γυναικα του! Ενα παιδι στην μοιρα του.... Μια ζωη ρημαδι, κι ενα μικρο παιδι φυγας, για ποιές ιδεες, για ποιά οραματα, για ποιά προοπτική! Ποσο διαφερουν οι ΙΔΕΕΣ τους, απ αυτες που καταδικαζουν και κοροιδευουν ως φασιστικές αυτός και τα συντροφια του; Των απεναντι; Αιμα, φοβος, μηδενισμός, υπαλληληκι! Αθεατο ή προφανές! Υπαλληληκι! Τον χειριζονται, του κατεστρεψαν την ζωη χωρις να αντιλαμβάνεται πως δεν ειναι τίποτ´ αλλο, παρα επαναληψι της τυχης των φουκαραδων που ματοκυλισαν αυτον το τοπο και κατεληξαν με το “Σβαρνουτ”, στα στρατοπεδα της Σιβηριας! Οταν οι "εκλεκτοι" των Δεκεμβριανων περιμαζευτηκαν στο Ματαροα, για να την κοπανισουν στα Παρισια! Οι βλακες στα βουνά και στην Σιβηρια, και, οι ξυπνιοι για ντολτσε βιτα και "καλλιέργεια" στην Εξωτία! Χειροκροτούν και θαυμάζουν οι φυλες της Αριστερτζας τον ηρωα του Μοναστηρακιου, που αιμοραγουσε ανήμπορος στα βρωμικα κρασπεδα. Οι "Πυρηνες" , μεσα απ τα καγκελα της φυλακης μερικοι, ομηροι δικών αλλοι , εξαφανισμενοι οι υπολοιποι, μαντρωμενοι παντως και ελεγχομενοι, ζητοκραυγαζουν! Οι "Συνασπισμενοι" ως "Συριζα ΠαΝΤΟΥ", δεν διακυνδυνευουν το συμβολαιο για την εξουσια, και με το "ντελιβερι" των τελευταίων τεσσαρων χρονων ή την φυσικη εξοντωση οσων "δεν θα υπακουαν εις τας υποδειξεις" των Σχεδιαστων, εκαναν "πασα" την επανασταση, το ναηλικι και την σαρανταχρονη πορεια των σαρανταπενταριων, της ΑΜΦΟ, των ρουκετων των σκοπιανων Rpg , των απαλλοτριωσεων, των δολοφονιων, των γκαζιων και των μολοτωφ, αλλαξαν το λυκοτομαρο σε προβατοπροβιά, και καμωνονται πως ειναι ...συνταγματικο τοξο! Και κατι κνωδαλα με νταηδες των Λαϊκών και της μπουνιας, με ΕΝΑΝ αποδεδειγμενο δολοφονο εκ ...μεταγραφής, μαχαιροβγαλτη , χαρι και στην δραση τους, ΑΥΓΑτισαν, ειτε ως κλουβια, ειτε ως ...διακοσμητικα! Οσο χρειαζοταν να ...δειγματιστούν και να οδεύσουν κι αυτά- Τί συμΠτωσις!- εις Κορυδαλλόν μεριά. Ησυχη και ωραια η Αθηνα! Τουριστικοτατη και -φτου της!- ασφαλης! Οταν το μονο που θα στοιχηματιζε κανεις,τρια χρονια πριν, θα ηταν το ...απολυτο μπάχαλο! Οσο για τις πολιτισμενες, απομαχες ή κουρασμενες παραφυαδες της, η αριστερατζα αλλαζει πλευρο στον καναπέ, σηκωνοντας την γροθια, συμπαρισταμενη στον "ανταρτη Πολης" κλεφταρακο, ΠαλαιοΝικο, κυρ Μ(π)αζιωτη και την ΠαπαΡούπα του! Θελει η κοτανα να κρυφτει αλλα ...επανασταση δεν την αφηνει! Αντε βρε "Συνταγματικη αναρχοΣφεντονα", θαυμαστε τον "φουκαρα", που δεν ειστε ευτυχως- φτου φτου – εσεις! Αχ ρε κακομοιρη, γεροντοΤσολια, Μ(π)αζιωτη! Εκει θα μεινεις να κλαις την επανασταση, αμετΑνοητος, αποΦασισμένος! Ολομοναχος! Α-Διαβατος! Ξερεις τι ειναι να σε υπερασπιζεται ολόκληρο…. μελλον να κυβερνησει, ελληνοβατικο "συνσουργελο " και οι συν αυτω ομοστρογκοι, εκ του ασφαλους; Της φυλακης τα ...σιδερα ειναι για τους μαλθακες που τα βλεπουν απο μεσα , τα ραδικια ως προοπτικη των ...ανυποτακτων και η ...Μυκονος για τα, τεντωμένα με ...μποτοχ, τοξα των... φρυδιων! Κι ενα παιδι στην μοιρα του....

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.