Χριστοδουλοπούλου: Είσαι μετανάστης; Έλα κι εσύ να λιαστείς στην Ελλάδα
14/04/2015 12:36
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Χριστοδουλοπούλου: Είσαι μετανάστης; Έλα κι εσύ να λιαστείς στην Ελλάδα

Πρόκειται πράγματι για τεράστια επιτυχία της κυβέρνησης η οποία με τον τρόπο αυτό «ανασταίνει» το κέντρο της Αθήνας δίνοντάς του μια τουριστική αξιοποίηση και μια αίγλη που δεν είχε στο παρελθόν.

Σε δύο πολύ μεγάλες μεταρρυθμίσεις προέβη η κυβέρνηση. Είναι οι πρώτες σημαντικές μεταρρυθμίσεις και αξίζουν να τύχουν ιδιαίτερης προβολής.

Η πρώτη είναι ότι έρχεται… μαζικό κύμα «τουριστών». Πρόκειται για μετανάστες οι οποίοι θα μπαίνουν από τα τουρκικά παράλια στα ελληνικά νησιά, εκεί θα παραλαμβάνονται από πλοία της γραμμής, θα καταφτάνουν στον Πειραιά και με λεωφορεία θα μεταβαίνουν στο κέντρο.

Εκεί, σύμφωνα με την αρμόδια υπουργό κ. Χριστοδουλοπούλου, θα βγαίνουν το πρωί και θα… λιάζονται. Πρόκειται πράγματι για τεράστια επιτυχία της κυβέρνησης η οποία με τον τρόπο αυτό «ανασταίνει» το κέντρο της Αθήνας δίνοντάς του μια τουριστική αξιοποίηση και μια αίγλη που δεν είχε στο παρελθόν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η αρμόδια για το μεταναστευτικό υπουργός εκπονεί έκτακτο σχέδιο το οποίο περιλαμβάνει την παραχώρηση σετ από ομπρέλες και ξαπλώστρες σε κάθε έναν μετανάστη που εισέρχεται στη χώρα. Λέγεται δε ότι η κυβέρνηση έχει συνάψει συμφωνία με το Nammos στη Μύκονο ώστε να ανοίξει μπαρ και στις πλατείες Ομονοίας και Βικτωρίας για να διασκεδάζουν οι νεοεισερχόμενοι… τουρίστες. Δεν έγινε γνωστό αν θα λικνίζονται καλλίγραμμα κορίτσια στους ρυθμούς της εκκωφαντικής μουσικής.

Η δεύτερη μεγάλη μεταρρύθμιση είναι ότι η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου, από ένα μουντό κτίριο με καθαρά ακαδημαϊκό προσανατολισμό, μετατρέπεται σε «βίλα Αμαλία» διεθνών προδιαγραφών. Πριν μερικές ημέρες συνελήφθη έξω από το κτίριο Πολωνός για τον οποίο εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης για εμπόριο ναρκωτικών. Σύμφωνα με άλλες καταγγελίες στην Πρυτανεία, όσο και στο Πολυτεχνείο γίνεται και παρασκευή των γνωστών… ποτών «Μολότοφ» τα οποία θα διασκεδάζουν τους νεαρούς με τα μαύρα. Η κυβέρνηση φέρεται να ετοιμάζει σχέδιο προσέλκυσης νέων «επενδυτών» - αντιεξουσιαστών από το εξωτερικό οι οποίοι θα έρθουν στην Ελλάδα για να δώσουν ζωντάνια στο μουντό κέντρο της πόλης.

Η μεγάλη μεταρρύθμιση με τους μετανάστες που λιάζονται και με τους μπαχαλάκηδες – επενδυτές στο χώρο των ναρκωτικών ουσιών και λοιπών εκρηκτικών υλών έχουν ήδη διεθνές αντίκτυπο. Όπου πάει ο Τσίπρας τον ρωτούν πως τα κατάφερε. Ο Πούτιν του ζήτησε να του πει πώς μπόρεσε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να κάνει την Ελλάδα τόπο τουριστικής έκρηξης ενώ του είπε ότι θα στείλει κι αυτός μερικούς… Ρώσους τουρίστες, μαζί και Ρωσίδες σε μπαλέτα για να διασκεδάζουν στο κέντρο της Αθήνας.

Τέλος, άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Τσίπρας προσανατολίζεται να πάει σε εκλογές έχοντας ως ατού τις δύο αυτές μεγάλες ανατροπές καθώς και τον… Γ. Βαρουφάκη, το ισχυρό χαρτί της κυβέρνησης. Τον οποίο μας τον ζητούν κι άλλες χώρες αλλά εμείς δεν τον δανείζουμε. Μόνο με τους Βρετανούς συμφωνήσαμε να μας επιστρέψουν τα Μάρμαρα του Παρθενώνα κι εμείς να τους δώσουμε τον Βαρουφάκη.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Παράξενος avatar
  Παράξενος 14/04/2015 13:03:20

  Και να ξαναγίνουν εκλογές όσοι ψήφισαν σύριζα θα το ξανακάνουν. Η λαθρομετανάστευση, η αναρχία, ο παραλογισμός των δηλώσεων της κυβέρνησης, η ανυπαρξία κοινωνικά ωφέλιμου έργου ή έστω ενός εφικτού σχεδίου, κ.λ.π. δεν τους απασχολούν στο ελάχιστο. Όπως μου είπε ένας γνωστός μου συριζαίος, "το πολύ να βγούμε από το ευρώ". Τι να του εξηγήσεις μετά; Το θέμα ήταν να μη φτάσουμε στο σημείο να είναι τόσο αδιάφοροι οι Έλληνες για τόσο σοβαρές εξελίξεις. Ειδικά για τη λαθρομετανάστευση ενδιαφέρονται μόνο όσοι μένουν στις σχετικές περιοχές και βιώνουν τις συνέπειες. Στους υπόλοιπους δεν καίγεται καρφί, απεναντίας το παίζουν και ανθρωπιστές, στα λόγια πάντα. Εννοείται ότι από την τσέπη τους δε δίνουν δεκάρα για τα 'αδέλφια' τους από τις άλλες ηπείρους.

 2. Naruto avatar
  Naruto 14/04/2015 13:27:32

  Εντάξει αρκετά γελάσαμε με την φαιδρή κυρία . Είναι ώρα να πάει σπίτι της για καφέ με τις γειτόνισες πριν προκαλέσει μη αναστρέψιμες καταστάσεις για την πατρίδα .

  • GLAD avatar
   GLAD @ Naruto 14/04/2015 15:16:38

   Εγώ πάντως δεν γέλασα και δεν γελάω καθόλου με την εν λόγω κυρία . Για δύο λόγους : Πρώτον διότι είναι απεχθής η φάτσα της και δεύτερον διότι άκουσα ότι "κονόμαγε" (αν όχι ακόμη - σαν άλλος Κατρούγκαλος) με την συστηματική δικηγορική κάλυψη που παρείχε σε "λάθρο".

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ Naruto 14/04/2015 18:11:54

   Το πρόβλημα δεν είναι αυτή αγαπητέ αλλά τα μυαλά μας που πίστεψαν ότι είναι λύση ο Σύριζα ενώ μόνο καταστροφή και χάος μπορούν να φέρουν. Και το βλέπουμε ήδη σε όλα τα επίπεδα...

 3. iconology2009 avatar
  iconology2009 14/04/2015 13:38:56

  Η ιδεοληψία σαν εκδοχή της πιο επικίνδυνης, της πιο ζημιογόνας και της πιο βλαβερής ηλιθιότητας (αν δεν παίζει κάτι άλλο που μπορεί και να συνιστά συνειδητό έγκλημα). Από την άλλη-για να μη ξεχνιόμαστε κιόλας-η κυρία με το σύζυγο της μαζί πρωτοπορεί όσο περίπου το ζεύγος Μιχαλολιάκου: πρωτοφανώς για το ελληνικά πολιτικά χρονικά ένα ζευγάρι στη ζωή είναι και υπουργοί στην ίδια κυβέρνηση: είναι η νέα, μεταμοντέρνα αντιληψη οικογενειοκρατίας που μας προτείνει η κυβέρνηση Τσίπρα.

 4. ΝΤΙΝΟΣ avatar
  ΝΤΙΝΟΣ 14/04/2015 13:58:56

  Και να θέλει κανείς να αγνοήσει το πραγματικό ποιόν του ΣΥΡΙΖΑ και των Συνιστωσών του, παρασυρώμενος από την πράγματι εξαίρετη επικοινωνιακή πολιτική του, αλλά και τις κατά συρροή αστοχίες της ΝΔ, δεν τον αφήνουν οι κατά καιρούς οι αριστερίστικες εκρήξεις των Υπουργών του, που δεν μπορούν ακόμα να συνειδητοποιήσουν ότι δεν είναι πια τα ανεύθυνα μέλη μιας ομάδας διαμαρτυρίας , αλλά κρατούν στα χέρια τους τη ζωή την ευημερία αλλά και το εν γένει μέλλον του Ελληνικού Λαού! Να μία ακόμα απόδειξη του μεγάλου βάρους της ευθύνης της ΝΔ για την μέχρι τώρα θέση της, αλλά και την περαιτέρω στάση της στο θέμα της σχέσεως Ελλήνων και Μνημονίου!!

 5. Ελενα Κανελοπούλου avatar
  Ελενα Κανελοπούλου 14/04/2015 14:03:43

  Μα δεν είναι μόνο αυτή . Τη Μ.Εβδομάδα ο έτερος γηραιός κύριος είπε οτι οι καταληψίες θα εγκατέλειπαν το Πανεπιστήμιο γιατί θα πήγαιναν να βάψουν .....αυγά!! Αυτά τα πρόσωπα η νομίζουν οτι μας κοροϊδεύουν η χρειάζονται γιατρό επειγόντως.

 6. ΤΤ avatar
  ΤΤ 14/04/2015 15:07:39

  Υπαρχουν χιλιαδες υπήκοοι ΕΕ στην Ελλάδα και αρκετοί Φιλιπινεζοι που σεβάστηκαν τη χώρα μας κι έβγαλαν βίζα εργασίας Σένγκεν. Αυτοί ειναι μετανάστες. Οι υπόλοιποι ειναι παράνομοι. Το συμβούλιο της ΕΕ λεει illegal immigration, ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ.

 7. αγησιλαος avatar
  αγησιλαος 14/04/2015 15:48:38

  μαζευτε την ρε παιδια... ειναι παντρεμενη η κυρια?

 8. Μεγάλες στιγμές avatar
  Μεγάλες στιγμές 14/04/2015 16:20:40

  Live your Myth in Greece

 9. Don kixotis avatar
  Don kixotis 14/04/2015 17:14:19

  Το Μεταναστευτικό Πρόβλημα είναι Πολυσύνθετο με πολλές Παραμέτρους ωστόσο θα εστιάσω σε κάτι Ουσιώδες: Αφού Πρόθεση των Μεταναστάτων-Πολιτικών Προσφύγων κτλ. είναι ΟΧΙ να έρθουν στην Ελλάδα αλλά να πάνε σε χώρες της Ευρώπης για μια καλύτερη Ζωή όπως: Γερμανία,Αυστρία,Δανία,Σκανδιναυικές Χώρες κτλ. τότε ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ αντί τα καρτέλ να τους στέλνουν μεθοδευμένα δια μέσου ξηράς στην Ελλάδα ας Χρησιμοποιήσουν Αεροπορικές Εταιρείες που κάνουν ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΕΙΣ στις Χώρες ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ.

  Με αυτό τον Τρόπο κερδίζουν Χρήματα μιας και Υπάρχουν ΠΤΗΣΕΙΣ από Χώρες Ασίας προς Ευρώπη με 500 και ίσως λιγότερα Ευρώ άρα κάνουν Οικονομία σε σχέση με την Μεταφορά τους μέσω Ξηράς (εκεί πάει απο 1500 με 2000 το ελάχιστο κατ' άτομο και μπορεί να φτάσει 3500 με 4000 ανάλογα τον εκμεταλλευτή..) και βεβαίως Εξοικονομούν Πολύ Χρόνο,Κόπο,Ταλαιπωρία.
  Οπότε το Ερώτημα Εύλογο + ΑΠΛΟ.. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ;;; ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΗΜΑΤΑ ή ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ...;;;
  Επίσης για το θέμα της Ιθαγένειας Ιθαγένεια Σημαίνει: ΊΔΙΟ ΓΕΝΟΣ-Γένος =Κοινά Πολιτισμικά Χαραχτηριστικά Ενός Λαού=Γλώσσα,θρησκεία,Παιδεία. Αυτοί που θέλουν με το ζόρι να "Αποκτήσουν" την Ιθαγένεια παιδιά Μεταναστών Πρώτης Γενιάς δεν Νοιάζονται για τα Παραπάνω Αφού και οι Ίδιοι δεν είναι Έλληνες αλλά Ελληνόφωνοι... Είναι Έλληνες στο ΓENOΣ οι κάθε λογής Αλλοδαποί με διαφορετικά Πολιτισμικά Χαραχτηριστικά;; Iθαγένεια θα μπορούσε να δοθεί Επιλεκτικά σε ιδιάζουσες Περιπτώσεις Ανθρώπων που Όντως έχουν Προσφέρει ο καθένας απο την Πλευρά του στην Ελλάδα,Στους Υπόλοιπους που τελικά θα μείνουν Ελλάδα ας δώσουν Υπηκοότητα βάση κάποιων Προϋποθέσεων.

  • Naruto avatar
   Naruto @ Don kixotis 14/04/2015 18:33:18

   Υπάρχει και ενα άλλο εύλογο ερώτημα . Γιατί έρχονται στην Ελλάδα και δεν παραμένουν στην Τουρκία ? Στην Τουρκία έχουν περισσότερες πιθανότητες να βρούν εργασία , εχουν κοινή θρησκεία με τους ντόπιους και κοινές πολιτισμικές αξίες . Φυσιολογικά δηλαδή θα έπρεπε να είναι η πρώτη τους επιλογή και όχι η χριστιανική Ελλάδα με το 1,5 εκ. ανέργους . Το συμπέρασμα λοιπόν φίλε kixotis βγαίνει αβίαστα . Η Ελλάδα και ίσως όχι μόνο, είναι στόχος μιας ισλαμικής συνωμοσίας που αποσκοπεί στην κατάκτηση εδαφών χωρίς πόλεμο . Υπάρχουν ιστορικά προηγούμενα και πρέπει να αφυπνιστούμε εμείς οι Ελληνες πολίτες .

   • Don kixotis avatar
    Don kixotis @ Naruto 15/04/2015 11:44:43

    Να αφυπνιστούμε δεν λέω Όχι,αλλά το Ερώτημα είναι:Πόσοι νιώθουν Έλληνες σήμερα στην Ελλάδα του 2015; και όχι Κομματικά λοβοτομημένοι;; +κυρίως "Ποιοί" Ακριβώς θα αφυπνιστούνε;;; Όταν ο Μέσος Νεοέλληνας είναι αλλοτροιωμένος,Εκφυλισμένος,έχει θεοποιήσει την Ύλη + τα παραγωγά της,βρισκόμενος σε Πολιτισμική&Πνευματική Σύγχυση τι άλλο θα μπορούσαμε;;; να περιμένουμε εκτός απο ένα θαύμα!!!;;;;;; κάτι Μεγαλειώδες να συμβεί όπως π.χ η Πορεία της Εθνικής στο EURO του 2004 και η Κατάκτηση του Τροπαίου!!!!!!!!!

    • Naruto avatar
     Naruto @ Don kixotis 15/04/2015 12:46:50

     Τώρα έθιξες ενα άλλο μεγάλο πρόβλημα . Η αριστερή θολοκουλτούρα του ανθελληνισμού , της ήσσονος προσπάθειας , της αθεΐας κλπ , έχει επικρατήσει στην ελληνική κοινωνία και κυρίως στους νέους . Η αντίθεσή τους με τις χριστιανικές αξίες τους ώθησε να προσεγγίσουν τους ισλαμιστές χωρίς να σκεφτούν σε ποιούς ανοίγουν την πόρτα . Θα πορευτούμε λοιπόν με τους αριστερούς μέχρι που η δράση τους θα μετατοπίσει το εκλογικό σώμα στο άλλο άκρο . Είναι δεδομένο οτι στις πτωχευμένες χώρες επικρατούν ακραίες τάσεις . Την άποψη μου για την λύση την έχω αναλύσει και άλλη φορά και με δυο λόγια είναι , η συσπείρωση του κεντροδεξιού χώρου σε ενα νέο κόμμα αρχών , χωρις τους γνωστούς βαρώνους , για να αντιμετωπιστεί η δράση της αριστεράς και η επερχόμενη αντίδραση της Ακροδεξιάς .

     • Don kixotis avatar
      Don kixotis @ Naruto 15/04/2015 13:22:57

      για εμένα το θέμα που σχολιάζουμε Αφορά ΟΛΕΣ τις Πολιτικές Παρατάξεις που διαχειρίστηκαν την Εξουσία μαζί βεβαίως με αυτούς που Περιγράφεις τα λεγόμενα "Αντισυστημικά Κόμματα"......που σαφώς Συμβάλλανε με την Στάση&Συμπεριφορά τους στο Σενάριο...ΟΛΟΙ έχουν Ηθική Ευθύνη για το Πολυεπίπεδο Μπάχαλο που υπάρχει στην Ελληνική Κοινωνία άλλοι λιγότερο-άλλοι περισσότερο...πάντως με παλιά υλικά/Νοοτροπίες τύπου Αριστερά-Δεξιά δεν φτιάχνεις Νέα Ελλάδα.Αυτά είναι Στερεότυπα άλλων Εποχών...και δεν Υφίστανται πλέον...τόσο απλό..άρα μιλάμε ενδεχομένως για κάτι καινούργιο,δεν ξέρω.. Πάντως νομίζω ότι υπάρχει και Ικανοποιητικό Τμήμα Νεολαίας + όχι μόνο που είναι ενάντια στην Θολοκουλτούρα και ότι αυτή αντιπροσωπεύει.

  • ΓΕΩΡΓΙΟΣ avatar
   ΓΕΩΡΓΙΟΣ @ Don kixotis 14/04/2015 20:16:26

   Δεν φοβάσθε να μην σας αποκαλέσουν κάποιοι εντός της ΝΔ, χρυσαυγίτη;

   • Fotini avatar
    Fotini @ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 14/04/2015 23:19:20

    Humor me, hahaha.

 10. Eva avatar
  Eva 15/04/2015 19:42:56

  Ωρε μάνα μου κατι υπουργοί...

 11. Ρεαλιστης avatar
  Ρεαλιστης 16/04/2015 00:21:47

  Μολις τωρα η Υπουργος στον Αλφα 1. Αληθεια τι πινει και δεν μας το λεει? 2. Γνωριζει οτι αυτοι οι ατυχοι που γυρνουν δεξια και αριστερα και θα κλεψουν και θα μαχαιρωσουν για ενα κομματι ψωμι? 3. Γνωριζει ο Αρβανιτης τι μεταδοτικες αρρωστιες ολοι αυτοι οι ατυχοι μεταφερουν? 4. Γνωριζουν ολοι αυτοι που ψηφισαν ΣυριζΑνελ οτι καποια νησια πεθαινουν και οτι γινονται ακυρωσεις τουριστων? 5. Και καλα οι ερχομενοι απο την Συρια εχουν καποιο δικαιο. Η Αθηνα ειναι γεματη με Πακιστανους , Ινδους, Αφγανους, Αφρικανους κλπ. Αλλα τι περιμενεις απο χαζοχαρουμενη. Οταν και ο συζυγος της ηταν απο τους πρωτους που ετρεξε να υποστηριξει τον φοροφυγα ΜεγαλοΨαροταβερνιαρη της Υδρας

 12. helios avatar
  helios 17/04/2015 10:31:53

  Το θεωρώ δεδομένο ότι τα νησιά μας(και οι πολεις μας) μαζί με τις τοπικές τους κοινωνίες θα καταρρεύσουν και μαζί τους ο τουρισμός πάνω στον οποίο στηρίζονται μόλις ταξιδέψουν οι εικόνες στο εξωτερικό,το ένα φέρνει το άλλο ,κάτι ανάλογο έχει συμβεί και στην κάτω Ιταλία με τις ακυρώσεις να πέφτουν σύννεφο.
  Είχα προτείνει παλαιότερα ότι θα μπορούσαν στα διάφορα θαλάσσια περάσματα(τα γνωρίζουν όλοι δεν είναι πολλά) να τοποθετηθούν ειδικώς διαμορφωμένα πλοία στα οποία θα μεταφέρονται οι λαθρομετανάστες όταν θα μαζεύονται από τη θάλασσα(να είστε σίγουροι ότι θα τα χρηματοδοτούσε και η Ε.Ε..),να μην πατήσουν δηλαδή έδαφος γιατί μετά το παιχνίδι χάνεται. Στα πλοία αυτά εξοπλισμένα με τα πάντα για τις ανάγκεςτους εκτός και από τους γιατρούς θα πρέπει να υπάρχουν και αξιωματούχοι της Ε.Ε.,έτσι η πίεση προς την Τουρκία θα είναι ακόμα μεγαλύτερη. Αν η Τουρκία δεν θα δέχεται την επαναπροώθηση των λαθρομεταναστών θα πρέπει να κλείνουν τα σύνορα.

  υπαρχει τετοια λυση:
  http://amfipolinews.blogspot.gr/2015/03/blog-post_734.html

  • Naruto avatar
   Naruto @ helios 17/04/2015 12:12:32

   Υπάρχει αυτό το πλοίο ?

 13. helios avatar
  helios 18/04/2015 20:36:40

  φυσικα και υπαρχει,βεβαια δεν ειναι απαραιτητο να τοποθετηθει το ιδιο εστω κατι παρομοιο σε 2-3 θαλασσια περασματα ωστε να ξερει ο αλλος οτι δεν θα πατησει ελληνικο-ευρωπαικο εδαφος και η πιεση προς την τουρκια να μεγαλωσει,αλλα μην περιμενεις τιποτα φιλε,εδω τιποτα δεν εκαναν προηγουμενοι θα κανουν οι σημερινοι λαθρολαγνοι;ισα ισα που οι σημερινοι κανουν ακριβως το αντιθετο:
  Ναυλώνουν πλοίο για να μαζεύει λαθρομετανάστες από τα νησιά και να τους μεταφέρει στην ενδοχώρα

  http://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%BD%CE%B1%CF%85%CE%BB%CF%8E%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%80%CE%BB%CE%BF%CE%AF%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CE%B6%CE%B5%CF%8D%CE%B5%CE%B9-%CE%BB%CE%B1%CE%B8%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B1-%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B9%CE%AC-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BD%CE%B4%CE%BF%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%B1

  καταλαβατε τι κανουν; τους αφηνουν να εγκατασταθουν στην ελλαδα και να τριγυρνουν ελευθερα νομιμοποιωντας τον εποικισμο της πατριδας μας αντι να εφαρμοσουν ακριβως το αντιθετο που φωναζω εδω και τοσο καιρο και εξηγησα παραπανω

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.