Τσίπρα... επιτάφιος
08/04/2015 06:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τσίπρα... επιτάφιος

Οι άνεμοι που σπέρνουν μετατρέπονται ήδη σε θύελλες και οι θύελλες σε τυφώνες...

Ο Αλέξης Τσίπρας και η παρέα του διαλαλούν όπου βρεθούν κι όπου σταθούν ότι στη Ελλάδα έχουμε «ανθρωπιστική κρίση». Και πράγματι υπάρχουν πολλά που μπορούσε να πούμε για τις συνέπειες των μέτρων λιτότητας.

Όμως ο κ. Πρωθυπουργός και οι αριστεριστές που κάνουν κουμάντο, παραβλέπουν ένα επίσης σοβαρό, αν όχι σοβαρότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα. Μιλάμε για μια πραγματική κοινωνική βόμβα που απειλεί να τινάξει στον αέρα την Ελλάδα και κανείς δεν αντιδρά.

Μια κυβέρνηση η οποία αντί να αντιμετωπίζει το φαινόμενο, το πριμοδοτεί. Μια κυβέρνηση που αντί να κινείται με βάση τους νόμους και την προστασία της πατρίδας, λειτουργεί στα όρια... της παρανομίας.

Υπουργοί που συνομιλούν με κουκουλοφόρους και βουλευτές που χαριεντίζονται με έγκλειστους τρομοκράτες και τους ζητούν τη γνώμη για τις συνθήκες στις φυλακές.

Καταληψίες που βρίσκονται επί 10 ημέρες στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου και κανείς δεν τους πετάει έξω με τις κλωτσιές. Αντιεξουσιαστές που σπάνε μαγαζιά, καίνε αυτοκίνητα, έχουν μετατρέψει τα Εξάρχεια σε ορμητήριο. Που κάθε βδομάδα, τουλάχιστον μία ημέρα σημαδεύεται από σοβαρά επεισόδια.

Κουκουλοφόροι που προκαλούν το κοινό αίσθημα και τη Δημοκρατία. Που μπουκάρουν στη Βουλή και όταν δεν το κάνουν, απλά πραγματοποιούν πορείες, σηκώνουν πανό στο άγαλμα του Αγνώστου Στρατιώτη ή γράφουν συνθήματα στους τοίχους της Βουλής. Και το χειρότερο όλων: Χιλιάδες μετανάστες στοιβάζονται στην Ομόνοια, κοιμούνται σε παγκάκια ή σε μικρά διαμερίσματα 30-40 άτομα μαζί. Η επαρχία έχει γεμίσει με παράνομους μετανάστες που δεν συλλαμβάνονται ποτέ, παίρνουν ένα χαρτί και κατεβαίνουν στην Αθήνα για να ζήσουν το... όνειρό τους.

Τις τελευταίες ημέρες καταγράφεται έκρηξη στην παράνομη εισροή μεταναστών αφού η Ελλάδα έδωσε το «σήμα» για ομαδικό ντου σε μια χώρα «ξέφραγο αμπέλι». Χωρίς έλεγχο, χωρίς κέντρα κράτησης ή με χώρους υποδοχής που έχουν μετατραπεί σε αποθήκες ανθρωπίνων ψυχών. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της μεταναστευτικής πολιτικής της κυβέρνησης της Αριστεράς.

Τι μένει; Να υπάρξουν νεκροί. Είτε από κουκουλοφόρους που έχουν γίνει πλέον κράτος εν κράτει, είτε από τον εμφύλιο στις Σκουριές είτε από μετανάστες πεινασμένους και ρακένδυτους που αφέθηκαν ελεύθεροι από την κυβέρνηση και γυρνούν σαν την άδικη κατάρα μη έχοντας να φάνε ή που να κοιμηθούν.

Όλα αυτά συνιστούν βόμβα στα θεμέλια της χώρας. Μπορεί η Ελλάδα να χρεοκοπήσει, να περάσει δύσκολα, να πεινάσουν περισσότεροι πολίτες, να δοθεί μια μάχη εντός ή εκτός ευρώ για να επανέλθει στην ανάπτυξη. Αυτό τουλάχιστον αντέχεται.

Εκείνο που δεν αντέχεται, όμως, είναι να γίνει ο βίος αβίωτος. Να χαθεί το αίσθημα ασφάλειας. Να ανησυχούν οι γονείς για τα παιδιά τους και τα παιδιά για τους ηλικιωμένους γονείς τους. Δυστυχώς τον τελευταίο καιρό έχει χαθεί αυτή η αίσθηση της νομιμότητας. Όχι ότι ήταν όλα τέλεια τα προηγούμενα χρόνια, όμως, ο πολίτης αισθανόταν ότι υπήρχε αστυνομία, ότι υπήρχαν κανόνες, ότι δεν έκανε ο καθένας ότι γούσταρε στη χώρα αυτή.

Την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ την ενοχλούσαν τα ενοχλητικά κάγκελα στη Βουλή. Τα έβγαλε γιατί απλά αυτοί που έκαναν τα επεισόδια, που μούντζωναν, έβριζαν και απειλούσαν ήταν σαρξ εκ της σαρκός της Αριστεράς. Πολλοί από αυτούς είναι ήδη μέσα στη Βουλή, όμως, με τους κουκουλοφόρους λογάριασαν χωρίς τον ξενοδόχο. Αυτοί είναι ανεξέλεγκτοι, απλά τώρα που βρήκαν έδαφος ελεύθερο θα τα κάνουν όλα λαμπόγιαλο. Θα ζήσουμε νέα Δεκεμβριανά 2008, να είστε σίγουροι. Η αφορμή αναζητείται.

Στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν άρεσαν τα κέντρα κράτησης και τα κατήργησαν χωρίς όμως εναλλακτικό σχέδιο. Απλά άφησαν χιλιάδες παράνομους να κόβουν βόλτες στην Ελλάδα.

Στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν άρεσαν οι Σκουριές, παλιά υποκινούσαν τα επεισόδια σε βάρος των εργαζόμενων στα Μεταλλεία. Κάνουν ακριβώς το ίδιο και τώρα που είναι κυβέρνηση οδηγώντας σε τοπικό διχασμό αντί να δίνουν λύσεις.

Στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν άρεσε η Αστυνομία με τα όποια κουσούρια είχε. Ουσιαστικά την έχουν καταργήσει στο όνομα μια δήθεν προοδευτικής αντιμετώπισης της καθημερινότητας.

Στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν άρεσαν οι φυλακές υψίστης ασφαλείας, ούτε καν οι απλές φυλακές. Θα αποφυλακιστούν χιλιάδες, πολλοί εκ των οποίων δικαίως, αλλά και πολλοί που σίγουρα θα ξανακάνουν έγκλημα, θα κλέψουν, θα βιάσουν.

Στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν αρέσει η τάξη και η ασφάλεια γιατί αυτά είναι πολύ... δεξιές ατζέντες. Οι άνεμοι που σπέρνουν μετατρέπονται ήδη σε θύελλες και οι θύελλες σε τυφώνες. Η ελληνική κοινωνία οδηγείται στον Καιάδα και η έκρυθμη κατάσταση μένει να επισφραγιστεί με νεκρούς. Η κυβέρνηση θα πληρώσει για το έγκλημα που διαπράττει αυτή τη στιγμή.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 08/04/2015 07:01:52

  Oι μόνοι που δεν μπορούν να διαμαρτύρονται για όλα αυτά είναι οι οπαδοί των συριζανέλ και όσοι πανηγυρίζουν για την ελπίδα που ήλθε μαζί τους και είναι πολλά νούμερα.

 2. ΣΜ avatar
  ΣΜ 08/04/2015 08:22:45

  Με αφορμή την κατακλείδα: "Η κυβέρνηση θα πληρώσει για το έγκλημα που διαπράττει αυτή τη στιγμή". Πράγματι, πρόκειται για πράξεις εθνικής προδοσίας, για τις οποίες δεν αρκεί η αναζήτηση πολιτικής ευθύνης μέσω των επόμενων εκλογών. Αναγκαία είναι η αναζήτηση ποινικών ευθυνών για τις σημερινές πράξεις και παραλείψεις δημόσιων λειτουργών.

  • Giorgis avatar
   Giorgis @ ΣΜ 08/04/2015 09:20:03

   Δυστυχώς πρέπει να τα υποστούμε αυτά για να ξεπετάξουμε τον καρκίνο των ψεφτοκουλτουριάριδων. Το είπε ο Σαμαράς ... αυτό το δηλητήριο θα τι πιείτε όλο και δεν εννοούσε μόνο την κυβέρνηση.

 3. airman avatar
  airman 08/04/2015 10:15:55

  "... η έκρυθμη κατάσταση μένει να επισφραγιστεί με νεκρούς." Και με το ολοκαύτωμα της Marfin είχαμε νεκρούς, ας μη το ξεχνάμε. Τί έγινε; Μόνο με πρωτοβουλία αυτού που καίγεται το αυτοκίνητό του, καταστρέφεται το κατάστημά του, απειλείται το σπίτι του μπορεί να αλλάξει η τροπή των εξελίξεων. Δυστυχώς! Αλλοίμονο βέβαια εάν σε μια τέτοια περίπτωση υπάρξει θύμα!

 4. δημης avatar
  δημης 08/04/2015 11:52:46

  Καλά τώρα.... -Δεν ξέρουμε ποιών παιδιά είναι κονωνικοί απαλλοτριωτές (έτσι λέμε του κλέφτες) .... -Ούτε είδαμε τα παιδιά άλλων με μολότωφ κλπ εφόδια.. -Ούτε ποτέ τπερασπίστηκα ή διαλέγοντο με τρομοκράτες (κοινωνικούς επαναστάτες τους φωνάζουν )....καταδικάζωντας χαζοχαρούμενα την τρομοκρατία... Τελευταίο αλλά και εκωφαντικό είναι η προσπάθεια ,λόγω δημοκρατικότητας (την έχασε κανένας ή καλύτερα πότε την είχαν;) ,να μιλούν για ¨σεβασμό και εφαρμογή των ΝΟΜΩΝ.....(μετά το τέλος της Ιστορίας να και το τέλος των ανεκδότων).

 5. Γεώργιος Τ. avatar
  Γεώργιος Τ. 08/04/2015 12:03:59

  Η καταιγίδα έχει ξεκινήσει, ο τυφώνας πλησιάζει και ο λαός κοιμάται...

 6. ΤΤ avatar
  ΤΤ 08/04/2015 14:03:43

  Δεν ειναι πλέον ζήτημα μολότοφ. Τα εκατομμύρια τζιχαντιστων (κατα Κοτζιά και Καμμένο ) θα καταλήξουν σε τζιχαντ και Συρια.

 7. ΣΟΝ ΠΕΝ avatar
  ΣΟΝ ΠΕΝ 08/04/2015 16:15:09

  Οι φυλακές υψίστης ασφαλείας δεν αποβλέπουν μόνο στην αποτροπή των αποδράσεων επικινδύνων κρατουμένων αλλά ΚΥΡΙΩΣ στην εξασφάλιση ότι δεν θα συνεχίζουν την εγκληματική τους δράση μέσα από τις φυλακές, όπως γίνεται μέχρι τώρα και αποδείχθηκε με την πρόσφατη δράση των Βλαστού και πυρήνων της φωτιάς.

 8. makis avatar
  makis 08/04/2015 16:32:26

  Άνθρακες η επίσκεψη Τσίπρα στην Ρωσία... Δεν ζήτησε οικονομική βοήθεια η Ελλάδα από την Ρωσία - άρση του εμπάργκου - νέος αγωγός http://shar.es/1gxTPS #putin

 9. Νικηφορος Φωκας avatar
  Νικηφορος Φωκας 08/04/2015 17:24:04

  Λαθρομεταναστες Κυριοι... ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ... οχι 'μεταναστες' διοτι ετσι καθυβριζουμε τους πραγματικους μεταναστες που οντως υπαρχουν. Λαθρομεταναστες λοιπον οταν αναφερεσθε σε εισβολεις και μην λυγιζεται την μεσουλα σας στην συριζο-προπαγανδα περι 'μεταναστων' ... ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ειναι , οπως λεμε λαθροαναγνωσται, λαθροκυνηγοι, λαθρεπιβατες... μην λοιπον σας σερνουν απο την μυτη οι αριστεριστες και λετε 'μεταναστες'.....

 10. greg avatar
  greg 08/04/2015 17:32:23

  Λόγω έμφυτου μίσους στήν λεγόμενη αστική δημοκρατία, τίς δομές καί τούς θεσμούς της (όσα έχουν απομείνει έστω), τήν αφήνουν απλά νά αποσυντεθεί. Αρχικά αδιαφορώντας γιά τήν επιβολή τής νομιμότητας. Στή συνέχεια στρέφοντας τούς ίδιους τούς θεσμούς καί τίς δομές κατά τής νομιμότητας καί ξεφτυλίζοντάς τους. Τέλος επιβάλλοντας, στήν πράξη, τή δική τους "νέα νομιμότητα". Τής κουκούλας. Τό δεύτερο στάδιο θά τό ζήσουμε όταν αστυνομία καί δικαιοσύνη υποχρεωθούν νά "συμμορφώσουν" όσους δέν συμπλέουν αποδεχόμενοι τά νέα ήθη. Π.χ. τούς εργάτες στίς Σκουριές. Τό τρίτο στάδιο θά έρθει σάν αποτέλεσμα τών δύο πρώτων. Εύχομαι τά παραπάνω νά είναι σενάριο τής φαντασίας μου, αλλά τό πρώτο στάδιο τό ζούμε ήδη.

 11. Geros avatar
  Geros 08/04/2015 17:58:04

  Δεν γνωρίζω την ετοιμολογία της λέξης λαμόγιο και δεν ξέρω ποιά είναι η αρχική της έννοια, αυτό που ξέρω είναι πως έμαθα εγώ την λέξη. Τα λαμόγια εγώ τα πρωτοσυνάντησα σε χώρους τζόγου και στοιχηματισμού, λαμόγια λέγαμε πολλά χρόνια πριν, διάφορους παρατρεχάμενους τύπους που σιγοντάριζαν υπέρ ενός στοιχήματος. Λαμόγιο ήταν ο τύπος που προσπαθούσε να σε πείσει ότι ο ίππος Ταρζάν είναι άχαστος (εξού και η φράση "ή ταν ή Ταρζάν"). Το λαμόγιο ήταν τύπος με συγκεκριμένη ψυχοσύνθεση, το λαμόγιο δεν ήταν ένας απλός ψεύτης, λαμόγιο ήταν κάποιος που δεν τον ενδιαφέρει το αύριο και το μεθαύριο. Είναι προφανές ότι ο ίππος Ταρζάν δεν ήταν και πολύ πιθανό να κερδίσει, και αύριο το λαμόγιο θα σε ξανασυναντούσε, αλλα αυτό για κάποιον λόγο δεν τον αφορούσε. Το αύριο ήταν πολύ μακριά, κάποιον τρόπο θα έβρισκε να τα μπαλώσει και τις περισσότερες φορες τα κατάφερνε. Βλέπετε η ανάγκη του τζογαδόρου (ή αλλιώς του προβάτου) να πειστεί για τον επόμενο άχαστο ίππο είναι τόσο μεγάλη που το λαμόγιο πάντα βρίσκει ευήκοα ώτα για να πουλήσει την πραμάτεια του. Με το πέρασμα των ετών η λέξη έγινε της μόδας και άρχισε να χρησιμοποιείται για επιχειρματίες και πολιτικούς που μπορεί να ήταν απατεώνες αλλά λαμόγια με την έννοια του όρου όπως εγώ την ήξερα δεν ήταν, ήταν δηλαδή προονοητικότατοι και με πλήρη επίγνωση του αύριο και του τι τους ξημερώνει. Όταν πριν λίγο καιρό, ενώ προσπαθούσα ανεπιτυχώς να καταλάβω την λογική πίσω από τις κινήσεις της σημερινής κυβέρνησης, με χτύπησε η διαπίστωση: Μα είναι λαμόγια! Όχι λαμόγια με την έννοια του απατεώνα που ξέρουμε σήμερα, είναι ορίτζιναλ, παλιά καλά λαμόγια! Θυμήθηκα μάλιστα ότι προεκλογικά ο Αλέξης Τσίπρας είχε χρησιμοποιήσει την φράση που παλιά θεωρούσαμε ως το σήμα κατατεθέν των λαμόγιων, την φράση "ούτε μια στο εκατομμύριο". Η φράση αυτή καθ αυτή δεν είναι κακή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον οποιονδήποτε αλλά για πράγματα πιο σίγουρα από την έκβαση μιας κούρσας του ιπποδρόμου. Όταν κάποιος την έλεγε για κούρσες τότε σκουντιόμασταν κάτω από το τραπέζι και κλείναμε το μάτι εννοώντας: "όπα , λαμόγιο". Ο Αλέξης Τσίπρας χρησιμοποίησε την φράση "ούτε μια στο εκατομμύριο" για κάτι πιο αβέβαιο στην έκβαση του ακόμα και από μια κούρσα του ιπποδρομου, για την έκβαση μιας δύσκολης και πολύπλοκης διαπραγμάτευσης, πάνω στην οποία βασίζεται το μέλλον την χώρας! Ειλικρινά δεν υπάρχει τρόπος να κατανοήσει κανεις τις κινήσεις Τσίπρα και Καμμένου αν δεν τους δει ως παλαιού τύπου λαμόγια. Κάθε ψέμα λέγεται για το σήμερα, για να κερδίσουν σήμερα πολιτκούς πόντους χωρίς καμία έγνοια για τις επιπλοκές που δημιουργεί η σημερινή κίνηση αύριο και μεθαύριο. Σήμερα ζητάω πολεμικές αποζημιώσεις με κάθε επισημότητα στην βουλή, αύριο πάω στην Merkel και μιλάω για ηθικό ζήτημα, μεθαύριο το παίρνω πίσω και αυτό και λέω ότι θα πάρουμε 250 δις και αντιμεθαύριο όταν ο αντικαγκελάριος της Γερμανίας μου λέει ότι αυτά είναι γελοιότητες το κάνω μόκο! Λένε στο εκάστοτε κοινό τους ότι θέλει εκείνη την στιγμή να ακούσει αδιαφορώντας πλήρως για τις συνέπειες. Ζητάω να συγκληθεί η βουλή για να ενημερωθεί για την διαπραγμάτευση και να υπάρξει συναίνεση και αντί για αυτό δεν ενημερώνω για τίποτα και τους βρίζω πατόκορφα! Θα σκεφτεί κάποιος, δεν σκέφτεσαι ότι μακροπρόθεσμα θα χάσεις σε αξιοπιστία? Ο νορμάλ άνθρωπος ναι, το λαμόγιο όμως όχι. Τσίμπησε το δωράκι του (στην περίπτωση του Τσίπρα η πόλωση είναι προφανές ότι του δίνει βραχυπρόθεσμα δημοσκοπικά οφέλη), πήρε το ποσοστό του και πάει σπίτι χαρούμενος. Μα καλά θα μου πει κανείς, δεν θα καταλάβει πολύ σύντομα ο λαός ότι είναι λαμόγια? Από το σήμερα για αύριο πόσο μακριά μπορεί να φτάσει κανεις πολιτικά? Είπαμε και στην αρχή, η δύναμη του λαμόγιου είναι η θέληση του προβάτου να πιστέψει και όσο θέλει να πιστεύει θα καταλήγει κουρεμένο ξανά και ξανά και ξανά. Το συγκεκριμένο λαμόγιο έχει κάνει γαργάρα σε δυο μήνες, την διαγραφή του χρέους, την ρήτρα ανάπτυξης, την διεθνή συνδιάσκεψη για το χρέος, το σκίσιμο των μνημονίων, το τέλος της τρόικας, το ότι δεν θέλουμε άλλα δανεικά .... και τα πρόβατα ακόμα βελάζουν χαρούμενα , οπότε μάλλον το κόλπο θα παίζει καιρό ακόμα.

  • οδυσσεύς Κ. avatar
   οδυσσεύς Κ. @ Geros 08/04/2015 18:25:31

   Aγαπητέ Γέρο κάνεις λάθος στην ετυμολογία της λέξεως λαμόγιο. Λμόγιο με την σημερινή έννοια στην πολιτική, δεν εννοούμε τους πολιτικούς που είναι ψεύτες και κλέφτες. Λαμόγιο είναι κατα κανόνα ο ψηφοφόρος που γίνεται κομματάρχης-εργατοπατέρας-κομματόσκυλο και εν γένει σφουγγοκωλάριος του πολιτικού ή του κόμματος, προκειμένου να βγάζει χρήμα χωρίς να εργάζεται. Π.χ, Φωτόπουλος. Για τους πολιτικούς, ανάλογα πάντα με την δική μας τοποθέτηση, έχουμε άλλα κοσμητικά. Π.χ. δωσίλογοι, Τσολάκογλου, απατεώνες, κλέφτες, πόρνες των νταβατζήδων κλπ. Κάπου τάχεις μπερδέψει μάλλον και τους αποκαλείς λαμόγια που μάλλον χαιδευτικό είναι γι αυτούς, αφού αφορά κατώτερη κλάση διεφθαρμένων της εξουσίας...

  • οδυσσεύς Κ. avatar
   οδυσσεύς Κ. @ Geros 08/04/2015 18:29:23

   Πάντως, το συμπέρασμά σου είναι σωστό: "τα πρόβατα ακόμα βελάζουν χαρούμενα , οπότε μάλλον το κόλπο θα παίζει καιρό ακόμα." Γι αυτό κι εγώ δεν πιστεύω πια στην "αριστερή παρένθεση" . Αντι για κούρσα των 60 μέτρων, πάμε για Μαραθώνιο όπως φαίνεται...

  • Eva avatar
   Eva @ Geros 08/04/2015 19:21:01

   Τα πρόβατα που βελάζουν χαρούμενα αδιαφορούν παγερά για τις γαργάρες. Περιμένουν να βολευτούν. Το πως δεν ενδιαφέρει. Είναι πρόθυμα να περιμένουν και λίγο, αλλα είναι πεπεισμένα οτι θα είναι οι εκλεκτοί (και οχι οι κλητοί). Εξάλλου η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Θέμα παρένθεσης δεν τίθεται διότι οι ελπίδες θα ανανεώνονται.

   • οδυσσεύς Κ. avatar
    οδυσσεύς Κ. @ Eva 08/04/2015 20:25:55

    Συμφωνούμε απόλυτα αγαπητή Εύα.

    • Eva avatar
     Eva @ οδυσσεύς Κ. 08/04/2015 21:26:14

     Εκτος κι αν κάποιος κοστολογήσει την ελπίδα (που έρχεται). Και δεν μιλάω για νούμερα γενικώς, ούτε για οικονομική ανάλυση με άγνωστες λέξεις (που δεν καταλαβαίνω εγω η αδαής). Αλλά με απλά λόγια τι θα βγεί απο την τσέπη αυτουνου που δε μασαει απο το εμπόριο ελπίδας.

     • Eva avatar
      Eva @ Eva 08/04/2015 21:31:24

      Ας κάνουν brainstorming, μπορεί να κατεβάσουν και καμμιά καλη ιδέα.

   • οδυσσεύς Κ. avatar
    οδυσσεύς Κ. @ Eva 08/04/2015 20:33:48

    Ακριβώς! οι ελπίδες θα ανανεώνονται για χρόνια πλέον...

 12. roadrunner avatar
  roadrunner 08/04/2015 21:46:20

  Πολύ σωστά τα θέτεις αρθρογράφε. Η υποβάθμιση της δημόσιας ασφάλειας καταγράφεται ήδη στην Ιστορία ως το μοναδικό "επίτευγμα" της συγκυβέρνησης Σύριζα και Ανελ, ως σήμερα. Οπωσδήποτε αποτελεί βόμβα στα θεμέλια του κράτους. Από την άλλη, αναρωτιέμαι με τι θα γέμιζε ο τηλεοπτικός χρόνος στις τηλεοράσεις ή ραδιοφωνικός, αν δεν υπήρχαν έστω και αυτές οι κατάμαυρες ειδήσεις για τις εισβολές των καταληψιών, τις βεβηλώσεις μνημείων, τις καταλήψεις, τις πυρκαγιές, την απελευθέρωση κρατουμένων κτλ. Ειδικά από το τέλος του Φλεβάρη, όπου οι διαπραγματεύσεις δείχνουν ότι "κόλλησαν"....

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.