Τσίπρας όπως Ιωαννίδης. Δημοψήφισμα όπως Αττίλας
01/07/2015 12:33
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τσίπρας όπως Ιωαννίδης. Δημοψήφισμα όπως Αττίλας

Η Μέρκελ ανακοίνωσε χθες ότι θα ξανασυζητήσει με την Ελλάδα μόνο μετά το Δημοψήφισμα. Στρατηγική των Παιγνίων: Μέρκελ-Τσίπρας 3-0.

Με απλά λόγια ο απόλυτος εγκλωβισμός της ελληνικής κυβέρνησης! Το δημοψήφισμα εξυπηρετεί τη Μέρκελ και της δίνει αυτό που επιδίωκε: ένα ναι χωρίς υπεκφυγές, που θα της δώσει το δικαίωμα να επιδιώξει πιο σκληρά μέτρα ή ένα όχι και Grexit με χρεοκοπία της χώρας χωρίς δική της ευθύνη.

Σύντροφε Χάσαμε.

Η κυβέρνηση πέτυχε το απόλυτο αυτογκόλ. Όπως ο Ιωαννίδης στην Κύπρο το 1974 πρόσφερε το άλλοθι στους Τούρκους για την εισβολή της Κύπρου έτσι και ο Τσίπρας (δημοκρατικά εκλεγμένος αυτός αλλά εξίσου άμυαλος και μοιραίος για το έθνος) έδωσε στη Μέρκελ την ευκαιρία να αποποιηθεί κάθε ευθύνης για το ελληνικό δράμα.

Ένα νέο κυπριακό δηλαδή.

Η επιμονή της Μέρκελ στη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος καταρρίπτει και το τελευταίο επιχείρημα του Σύριζα: ότι με ένα "ΟΧΙ" θα διαπραγματευτεί πιο σκληρά.

Η Μέρκελ θέλει το δημοψήφισμα για να τελειώνει επιτέλους με την Ελλάδα.

Ας μην της κάνουμε τη χάρη. Ψηφίζουμε ΝΑΙ και επαναβεβαιώνουμε πέραν πάσης αμφιβολίας τη θέση μας στην Ευρώπη.

Vanzetti

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.