Το ξέφραγο αμπέλι της Τασίας και του Πάνου
24/06/2015 12:38
Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το ξέφραγο αμπέλι της Τασίας και του Πάνου

Όσο η γενναία συγκυβέρνηση μας προσπαθεί να μας πείσει πως οκτώ δισεκατομμύρια είναι λιγότερα από εννιακόσια εκατομμύρια, η πλημμυρίδα απρόσκλητων μουσαφιραίων στα νησιά συνεχίζεται

Όσο η γενναία συγκυβέρνηση μας προσπαθεί να μας πείσει πως οκτώ δισεκατομμύρια είναι λιγότερα από εννιακόσια εκατομμύρια, η πλημμυρίδα απρόσκλητων μουσαφιραίων στα νησιά συνεχίζεται.

Ο μεγαλύτερος trafficker στον κόσμο, το Σώμα Υλικού Πολέμου του ISIS, το κράτος συμμορία της Άγκυρας, ως άμεσος συνεργός των μακελάρηδων, συντελεί στην δημιουργία των προσφύγων κι ύστερα, αγκαλιά με την μαφία, τους γδέρνει και τους αρμέγει μερικές χιλιάδες δολάρια κατά κεφαλή και τους περνάει στο κράτος της αφασιακής Τασίας, που έχει συνέταιρο τον αγέρωχο Πάνο.

Οι πελάτες του δουλέμπορου Ερντογάν και των πασάδων του ανήκουν σε δυο κατηγορίες. Η μία είναι δυστυχείς Σύριοι και Ιρακινοί, αληθινοί πρόσφυγες πολέμου. Χριστιανοί, αλαουίτες, φεύγουν τρέχοντας, μαζεύοντας τα παιδιά τους, όλες τις οικονομίες και τα τιμαλφή τους, αφού έχουν δει να κόβονται κεφάλια σαν ραπανάκια, κάθε είδους βαρβαρότητα, λεηλασία και ταπείνωση.

Είναι άνθρωποι που βρίσκονται σε πραγματική κατάσταση ανάγκης, που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις από τις διεθνείς συμβάσεις αλλά και τον ανθρωποκεντρισμό του Ελληνισμού και, τάχα, του όλου ευρωπαϊκού πολιτισμού, για προστασία και άσυλο. Αυτοί δε οι αληθινοί πρόσφυγες συνήθως έχουν διαβατήριο κι εν γένει φυλάνε ως κόρη οφθαλμού τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα, διότι έχουν ισχυρούς νομικούς λόγους να αποδεικνύουν ποιοι είναι κι ότι όντως έρχονται διωκόμενοι από τόπους σφαγής και μαρτυρίου.

Γι’ αυτούς τους ανθρώπους, ορισμένοι χριστιανοί όπως εμείς, είναι αυτονόητη η συνδρομή μας. Το μέγεθος όμως της ροής είναι ευθέως αντίστροφο της μικρής μας χώρας και των οικονομικών μας πόρων. Άρα κατεπείγουσα η πανευρωπαϊκή συνδρομή σε χρήμα και άλλα υλικά μέσα κι επίσης η διεκδίκηση της κατανομής αυτών των ανθρώπων ανά χώρα της Ε.Ε., με βάση τον πληθυσμό και την οικονομική ευρωστία.

Δεν μπορούμε να τους περιθάλψουμε όλους εμείς.

Εκτός όμως από αυτούς υπάρχει και η ροή του γνωστού πλήθους πακιστανών, μπαγκλαντσιανών, αφρικανών κλπ, κυρίως σουνίτες μουσουλμάνοι, που απλά αναζητούν καλύτερη τύχη στην Ευρώπη και μια μειοψηφία τους πεδίο εγκληματικής δράσης. Είναι απλά οικονομικοί μετανάστες, κάποιοι λίγοι «τουρίστες» του εγκλήματος, δεν διώκονται από κανέναν, κινούμενοι από την φτώχια και την ελπίδα καλύτερης ζωής ή απλά παράνομου κέρδους.

Αυτοί συνήθως καταστρέφουν τα έγγραφα τους, για να επικαλεστούν ψευδή στοιχεία ονόματος, καταγωγής, ηλικίας.

Στις εκατοντάδες που περνάνε με το αζημίωτο κάθε μέρα οι Τούρκοι στα νησιά μας, κανείς δεν ξέρει πόσοι και ποιοι μπορεί ενδεχομένως να είναι τζιχαντιστές, δουλέμποροι, ναρκέμποροι, νταβαντζήδες, πράκτορες ή ό,τι άλλο.

Πάντως όλους μα όλους, απελπισμένους πρόσφυγες ή απλά λαθρομετανάστες, τους οδηγούν σαν κοπάδια στις ακτές και τους διεκπεραιώνουν απέναντι έναντι κέρδους οι συμμορίες δουλεμπόρων, με την εποπτεία και διευκόλυνση που τους παρέχει το κράτος συμμορία.

Η ζημιά στον τουρισμό, στην κοινωνική συνοχή και γαλήνη, η καταπόνηση του προσωπικού και η εξάντληση πόρων και υποδομών δεν χρειάζονται ιδιαίτερη ανάλυση. Ο πόλεμος υπήρχε και πριν, αυτό όμως που προκάλεσε το ανθρώπινο τσουνάμι ήταν το μήνυμα ανομίας και αφασίας που εξέπεμπε προεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ με τις θέσεις του και ως κυβέρνηση με τις πράξεις του, με την συναυτουργία των ΑΝΕΛ. Διότι δεν μπορείς να κόπτεσαι για τον ΦΠΑ στα νησιά και να σφυρίζεις κλέφτικα για την …απόβαση της Νορμανδίας, που γίνεται καθημερινά στις ακτές μας. Η συγκυβέρνηση τους έγνεφε και του γνέφει, οπότε ειδικά οι λαθρομετανάστες διαλέγουν τον εύκολο δρόμο. Το κλείσιμο των κέντρων κράτησης ήταν το εναρκτήριο λάκτισμα και συνεχίζεται με ευνοϊκές νομοθετικές ρυθμίσεις. Κι η κοινωνία απορροφημένη στην αγωνία της οικονομίας, παρατηρεί το θέμα ως μόνιμο πλέον κομμάτι των δελτίων ειδήσεων. Σε λίγο θα το θεωρούμε και αυτονόητο.

Υπάρχουν αρκετοί παλαβοί και ιδεοληπτικοί ψυχάκηδες στην κυβέρνηση, σε κόμματα, ΜΚΟ, βαρεμένοι «αντιρατσιστές», που θεωρούν καλό να γίνουμε ένα απέραντο στρατόπεδο προσφύγων και λαθρομεταναστών, μια πολυπολιτισμική κουρελού. Έτσι θα ξεσκίσουν, νομίζουν, το μισητό Έθνος και την ταυτότητα του, θα γίνουμε όλοι «αδέρφια» και διεθνιστές βεριτάμπλ. Είναι οι χρήσιμοι ηλίθιοι των δουλεμπόρων και του τουρκικού ισλαμοφασισμού κι ορισμένοι βγάζουν και μεροκάματο από τον επαγγελματικό αντιρατσισμό κι ενίοτε γίνονται υποκινητές και συνεργοί σε παράνομες συμπεριφορές των μουσαφιραίων. Κι όλο αυτό καταλήγει ρατσιστικά σε βάρος των αληθινών προσφύγων, που περιμένουν στην ουρά πίσω από «μαϊμού» πρόσφυγες.

Είναι όμως καιρός, μαζί με την απαίτηση υλικής συνδρομής και κατανομής ανά χώρα των αληθινών προσφύγων, να θέσουμε σε κάθε διεθνές βήμα και όργανο το αληθινό ζήτημα: την τιμωρία, τις κυρώσεις σε βάρος του μεγαλύτερου δουλέμπορου, της Τουρκίας και την πανστρατιά της Δύσης και κάθε άλλης δύναμης στην Αφρική και την Μέση Ανατολή για την συντριβή του Ισλαμικού Κράτους και κάθε συμμάχου του. Αν η Ευρώπη, η Δύση, καθεύδει και θέλει να βγάλει τα μάτια της, εμείς δεν μπορούμε να μείνουμε απαθείς στον αργό θάνατο της κοινωνίας μας, στην ταχεία υπονόμευση της εθνικής μας ασφάλειας. Το ζήτημα αυτό, ας το καταλάβουμε, είναι απείρως σημαντικότερο από τον ΦΠΑ και την όποια συμφωνία.

(Δημοσιεύεται στη «Δημοκρατία»)

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΤΤ avatar
  ΤΤ 24/06/2015 12:51:20

  ΛΑΘΟΣ κε Κρανιδιωτη. Ο χαζοέλληνας αποφάσισε τον Ιανουάριο ότι το παν είναι ο ΕΝΦΙΑ. Βεβαίως τώρα θα πλρώσει και ΕΝΦΙΑx10 και θα χάσουμε την πατρίδα μας. Έτσι πάνε αυτά.
  Δυστυχώς έρχεται προσφυγιά και απώλεια της πατρίδας μας...

 2. ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
  ΚΥΘΗΡΙΟΣ 24/06/2015 13:05:32

  Συγχαρητήρια Φαήλο που αναδεικνύεις και συντηρείς με κάθε ευκαιρία το μείζον αυτό θέμα της λαθρομετανάστευσης και της ταχείας αλλοίωσης του εθνικού,χριστιανικού πληθυσμού της Πατρίδας μας. Για μιά ιθαγένεια αυτοί οι προδότες είναι ικανοί ν συμμαχήσουν και με το ISIS για να στέλνουν τζιχαντιστές κατευθείαν με τσάρτερ στην Ομόνοια. Οι δικές σου αυτές παρεμβάσεις,δεν μπορούν με κάποια πιό επίσημη μορφή,πέραν του δημοσιεύματος στα μέσα,να απευθυνθούν στα αρμόδια ευρωπαϊκά όργανα να τα διαβάσουν αυτοί που πρἐπει; Διότι με την κ.Τασία και τον Πάνο είμαστε σίγουρα χαμένοι...

  • Το τζίνι avatar
   Το τζίνι @ ΚΥΘΗΡΙΟΣ 24/06/2015 13:20:15

   Άμα περιμένεις βοήθεια από τα ''αρμόδια ευρωπαϊκά όργανα'', φέξε μου και γλίστρησα. Αυτοί εκτός από κορώνες και κούφια λόγια, δεν προτίθενται να πράξουν κάτι πιο ουσιαστικό. Υπέγραψες το Δουβλίνο2, αποδέχτηκες τη μοίρα που τους βολεύει, τελείωσες. Απορώ που ακόμα ελπίζεις σε έξωθεν αρωγή.

   • ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
    ΚΥΘΗΡΙΟΣ @ Το τζίνι 24/06/2015 14:57:21

    Καμμιά βοήθεια δεν είπα ότι περιμένω. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν πρέπει και να τα ακούνε...

   • MoonWalk avatar
    MoonWalk @ Το τζίνι 24/06/2015 15:29:15

    @ Το τζίνι Δίκιο έχεις. Από το ένα αυτί τους μπαίνουν κι από το άλλο βγαίνουν. Μας έχουν μετατρέψει σε αποθήκη και ανάχωμα. Τίποτε απολύτως δεν πρόκειται να κάνουν.

    • Το τζίνι avatar
     Το τζίνι @ MoonWalk 24/06/2015 15:38:23

     Αφού να φανταστείς ακόμα και η Frontex, τις βάρκες με τους λαθραίους είτε μετανάστες είτε πρόσφυγες, δεν τους επαναπροωθεί στην Τουρκία απ΄όπου προέρχονται. Απλά τους βοηθά να πατήσουν ασφαλώς στην Ελληνική γη. Μιλάμε για τρελή εξυπηρέτηση!

 3. gg@gg.hh avatar
  [email protected] 24/06/2015 13:14:41

  δυστηχώς όμως υπάρχουν και στη νεοφιλελεύθερη δεξιά άτομα που προσεγγίζουν τις θέσεις της ροζ αριστεράς στο μεταναστευτικό.

 4. ΤΤ avatar
  ΤΤ 24/06/2015 13:58:51

  Είναι αργά για δάκρυα. Δεν ξέρω αν υπάρχουν 2 εκατομμύρια Έλληνες άνδρες στη χώρα, ηλικίας μεταξύ 20 και 40. Είμαστε πιθανώς ήδη μειονότητα. Αν όχι, πολύ σύντομα.
  Δεν υπάρχει σωτηρία, ούτε ελπίδα. ΑΝ επιζήσω, θα λέω στα παιδιά μου ότι δεν ψήφισα την σαλή που άνοιξε τα σύνορα και μας έκανε πρόσφυγες. Τίποτα άλλο.

  • Λιψ avatar
   Λιψ @ ΤΤ 26/06/2015 11:36:33

   Η Τασία δεν είναι σαλή, είναι συνεπής με την ιδεολογία της τροτσκίστρια. Υποθέτω ότι διδάχθηκε τον τροτσκισμό από τον ίδιο τον Τρότσκυ: Αν μη τι άλλο, λόγω ηλικίας, σίγουρα τον πρόλαβε, προτού ο μοιραίος παγοκόφτης προσγειωθεί στο αθώο του κεφαλάκι, κάπου στο Μεξικό. Επιπλέον, επειδή η ιδεολογία παρέχει μόνο "ανάσες αξιοπρέπειας", μη επαρκείς προς το ζην, ούτε καν χύμα μακαρόνια της γνωστής εταιρείας ζωοτροφών "Φίλης", το δικηγορικό γραφείο της απροσδιορίστου ηλικίας Τασίας ειδικευόταν σε αυτό ακριβώς το πράγμα: Τη νομιμοποίηση αλλοδαπών. Με άλλα λόγια, εμφανίζονται συνεργοί δουλεμπόρων να κατέχουν τα κύρια πόστα σε ένα τόσο κρίσιμο θέμα. Και μην το ξεχάσουμε: Ο γηραιός φαρμακέμπορας κ. Δρίτσας και παμπάλαιος δερβέναγας της παλαβοΑριστεράς στον Πειραιά έχει υπό την ευθύνη του το Υπουργείο Ναυτιλίας. Ορίστε που όλα δένουν.... Μόνο που δεν βλέπω τη ΝΔ, το μόνο κόμμα της αστικής Δεξιάς, να συγκινείται από το θέμα. Αναμένοντας προφανώς την κατάρρευση του Τσίπρα λόγω μνημονίου...Καλά κρασιά Μπουτάρη, φίλτατοι ομοϊδεάτες...

 5. Don kihotis avatar
  Don kihotis 24/06/2015 14:25:25

  Ο Ελληνικός Λαός ή όσοι ακόμα νιώθουν Έλληνες θα πρέπει μετά απο 5 Μήνες διακυβέρνησης του Σφύριζα να βγει να διαμαρτυρηθεί για τα εξής: Α) Τις Ορδές των Μεταναστών-Παράνομων-Παράτυπων-"Προσφύγων Μορφωμένων με i-pad"..οι οποίοι Έχουν ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και έχουν ερωτική διάθεση αφού περιμένουν στην ουρά στους Οίκους Αντοχής...Μετά θα βγούν έτοιμοι στην Ελληνική Κοινωνία για τα περαιτέρω... Β) Για το Νομοσχέδιο που Ψηφίστηκε Υπέρ της απόδοσης Ιθαγένειας σε παιδιά Μεταναστών 2ης Γενιάς λες και η Ιθαγένεια είναι κάτι που "Δωρίζεται-Θεσμοθετείτε ή Δίνεται".....Γ) για την Ψήφιση Υπέρ της Ανέγερσης του Τεμένους στον Βοτανικό στα πλαίσια του αφελληνισμού,σημειωτέον δε ΔΕΝ υπάρχει Επίσημο Αίτημα απο καμία Μουσουλμανική Κοινότητα Ελλάδας για Ανάγκη Κτισίματος Τεμένους..άρα το κάνανε οι εδώ Ελληνόφωνοι...εδώ και 20 Χρόνια το προωθούν ανεξαρτήτως κυβερνήσεως...Όλοι το Ίδιο Αφεντικό Υπηρετούν..Δ) την εισαγωγή της Κάρτας Σίτισης "Υποτίθεται" για να βοηθήσουν τους έχοντας ανάγκη λόγω Ανθρωπιστικής Κρίσης..αφού πρώτα αλλάξανε το Αρχικό της Όνομα απο ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ μιας και υπήρχαν σφοδρότατες αντιδράσεις στην Δημόσια Διαβούλευση λόγω θρησκευτικών Πεποιθήσεων σε συνδυασμό με την καταπάτηση Ατομικών Ελευθεριών+Ανθρώπινων δικαιωμάτων αφού το Ηλεκτρονικό Φακέλωμα πλέον γίνεται το "Όχημα" που θα μας βάλει στην Νέα Εποχή....ώστε να μπορούν να μας παρακολουθούν...μέσω του RFID...(Ενσωματωμένο τσιπάκι που παρακολουθεί την καθημερινότητα του πολίτη). Ε) Το Σύμφωνο Συμβίωσης Ομόφυλων Ζευγαριών για να κατοχυρωθούν νομικά μαζί και με τις παρελάσεις "Υπερήφανων" Ομοφιλόφυλων...αλήθεια για ποιό λόγο νιώθουν Υπερήφανοι..;; κάνανε κάτι για την Πατρίδα που πρέπει να νιώθουν καλά;;; Ζ)Την Νομιμοποιήση της Ινδικής Κάνναβης ώστε καπνίζοντας ΟΛΟΙ μπάφους να βρίσκονται σε απόλυτη Αφασία για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα και έτσι να περάσουν αυτά τα μέτρα που θέλουν... Αυτές ήταν οι Προτεραιότητες του ΣΦΥΡΙΖΑ σε μια Ελληνική Κοινωνία με ένα σωρό πολυεπίπεδα προβλήματα 1,5 εκατομμύριο άνεργοι,τα 5 τελευταία χρόνια είχαμε επίσημα 6.000 περίπου αυτοκτονίες αλλά ανεπίσημα είναι σίγουρα παραπάνω,πολλοί Έλληνες Τρώνε απο τα Σκουπίδια,δεν έχουν να πληρώσουν τα βασικά τους λειτουργικά έξοδα (ΔΕΗ-ΟΤΕ-ΕΥΔΑΠ),Χαράτσια-ΕΝΦΙΑ-χρωστάνε σε Εφορία-Τράπεζες,έχουν γίνει κατασχέσεις σπιτιών,τα ποσοστά των Αστέγων έχουν αυξηθεί δραματικά και το πρόβλημα των απανταχού "Ευαίσθητων" ΜΚΟ-ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΩΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ είναι να υπερασπίζονται-προασπίζονται με ιδιαίτερο πάθος-δυναμική οτιδήποτε Αλλοδαπό/αλλόφυλο/αλλόθρησκο ενώ για τον Έλληνα Αδιαφορούν-δεν τους καίγεται καρφί..Ίσα-Ίσα Μισούν κάθε τι Ελληνικό και το χλευάζουν..ακολουθούν εντολές των Υπερεθνικών Αφεντικών τους..ΝΤΠ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ-ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ-CLUB BILDEBERG αυτή είναι η Ουσία+ όποιος κατάλαβε-κατάλαβε.Το Μεταναστευτικό αποτελεί την Αιχμή του Δόρατος της Παγκοσμιοποιήσης ώστε να καταργηθούν τα Φυσικά Σύνορα,μετά τα Πολιτισμικά-Πνευματικά μιας και θα δημιουργηθούνε Κοινωνίες (ήδη έχουν γίνει αυτά) Πολυπολιτισμικές-Πολυθρησκευτικές,να Ισοπεδωθούν τα Ιστορικά αποθέματα του κάθε λαού που είναι ξεχωριστός,και βεβαίως να κατέβουν Σύμβολα θρησκευτικά-Σημαίες που αυτοπροσδιορίζουν την Ιδιαίτερη Πολιτισμική Ταυτότητα του κάθε Έθνους,η Έννοια του Έθνους Κράτους τείνει να καταργηθεί και την θέση του θα πάρει το πρωοθούμενο "Πολυπολιτισμικό Μοντέλο Κοινωνίας" κάτι σαν την Νέα Υόρκη ή το Λονδίνο..ΌΜΩΣ αυτό έχει ΑΠΟΤΥΧΕΙ..ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΡΜΟΝΙΚΑ ΤΟΣΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ-ΗΘΗ-ΕΘΙΜΑ,για αυτό και το επόμενο βήμα είναι η Πανθρησκεία που ήδη Υλοποιείται...Περαστικά μας.. ο Τουρκούτ Οζάλ είχε πει παλιότερα ότι δεν χρειάζεται να κάνω πόλεμο με τους Έλληνες αρκεί να τους στείλω μερικά εκατομμύρια Μουσουλμάνους-Οθωμανούς και θα γίνει η δουλειά...η Αντικατάσταση πληθυσμού+ ο Αφελληνισμός συνεχίζεται με αμείωτη ένταση βάσει σχεδίου και ΌΛΟΙ!! σφυρίζουν κάτι παραπάνω απο Κλέφτικα...
  Σχέδιο Καlergi η Γενοκτονία των Λαών της Ευρώπης επιμειξία φυλών. http://theodotus.blogspot.gr/2012/12/coudenhove-kalergi.html

 6. Don kihotis avatar
  Don kihotis 24/06/2015 14:32:16

  Εισαγόμενος "Πολυπολιτισμός"...σε πλήρη Αντεπίθεση...Παγκοσμιοποιήση..Νεά Τάξη...

  http://www.protothema.gr/greece/article/483459/mutilini-oures-se-oiko-anohis-apo-metanastes/

  https://www.youtube.com/watch?v=NbAGyqAXA78

  https://www.youtube.com/watch?v=hGNoFDvep6s

  https://www.youtube.com/watch?v=fh9PPjL-ZzM

  https://www.youtube.com/watch?v=bY9oeFXagxY

  Ελένη Λιάσκα εκτός απο Κορίτσαρος!!!!!! έχει και "Μπαλάκια"....τους τα χώνει κανονικά λέγοντας απλά το Αυτονόητο...
  https://www.youtube.com/watch?v=5rsn2Zcv3gw

 7. roadrunner avatar
  roadrunner 24/06/2015 22:00:22

  Πάνε και οι ΑΝΕΛ..... αφομοιώθηκαν ωραιότατα από το εθνομηδενιστικό άθροισμα όλων των συνιστωσών του Σύριζα ... Το μόνο στο οποίο παραμένουν συνεπείς είναι να βγάζουν τα "ανεξάρτητα" στελέχη τους στα πάνελ, για να απειλούν με αγωγές όποιον τολμά να κάνει αντιπολίτευση. Τελικά, ότι και να έλεγαν οι ΑΝΕΛ προεκλογικά για το μεταναστευτικό ήταν απλά κούφια λόγια, κενά περιεχομένου και ουσίας ... Μετεκλογικά, ο Καμμένος αποδείχθηκε έμπρακτα, εφάμιλλος της κυρίας Τασίας ... ντελάλης των λαθρομεταναστευτικών κομφόρ και θέλγητρων που παρέχει η συγκυβέρνησή του, στους εξ ανατολών εισβολείς. Μακάρι αυτές οι τόσο σημαντικές επισημάνσεις σας κ.Κρανιδιώτη, να βρίσκουν ευήκοα ώτα κυρίως στους Έλληνες πολίτες. Φοβάμαι όμως ότι δεν έχουν μείνει και πολλά τέτοια.... Θα ξυπνήσουμε μια των ημερών και θα έχουμε γίνει μειονότητα στην Πατρίδα μας, μα τότε θα είναι αργά..

 8. Jimakos avatar
  Jimakos 26/06/2015 10:40:07

  Και του Κοτζιά είναι το ξέφραγο αμπέλι, υπουργός εξωτερικών είναι, όλο τον ξεχνάμε...

 9. Λιψ avatar
  Λιψ 26/06/2015 11:38:59

  H ποντικομαμή Δρίτσας γιατί μένει στο απυρόβλητο Φαήλο; Ποιος είναι υπεύθυνος του Λιμενικού; Τί εντολές έχουν δοθεί στο Λιμενικό; Τόσο δύσκολο είναι να γίνει κάποια διαρροή " από μέσα"; Μια φωτοτυπία εγγράφου που διατάσσει κατάργηση των ανασχέσεων να διέρρεε, θα έκανε κρότο...Γιατί κοιμάστε εσείς στη ΝΔ;

 10. deltaplus avatar
  deltaplus 26/06/2015 16:31:21

  Μ'αρεσει φαηλο που εξακολουθεις να εχεις απαιτησεις απο τους τσιριζανελ......

 11. Κληρικός της εορτολογικής  καινοτομίας avatar
  Κληρικός της εορτολογικής καινοτομίας 26/06/2015 17:46:43

  Aυτό που δεν καταλαβαίνω με τους μετανάστες από τις χώρες της τ.ΕΣΣΔ πως είναι δυνατόν να αναμιγνύουν τα ρωσικά με τα ελληνικά στις διάφορες συνομιλίες τους με ομοεθνείς τους. Π.χ. καθήμενος σε θέση τρόλλευ ή λεωφορείου τους έχω ακούσει να μιλάνε στο τηλέφωνο τους και να εναλλάσουν τα ρωσικά με τα ελληνικά συνεχώς. Δεν σας φαίνεται λίγο σχιζοφρενικό; Και να φανταστείτε ότι πολλοί από αυτούς είναι και έλληνες πολίτες που αρνούνται πεισματικά να μιλήσουν ελληνικά. Σε αντίθεση με τους Αλβανούς που σχεδόν δεν τους καταλαβαίνεις όταν σου μιλάνε(ότι είναι ξένοι) και είναι αφομοιώσιμοι .

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.