Το μεταναστευτικό σημαία της ΝΔ
23/08/2015 16:48
Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το μεταναστευτικό σημαία της ΝΔ

Η ΝΔ, χωρίς δισταγμούς πολιτικής ορθότητας, να ξεβρακώσει την προδοτική στάση του ΣΥΡΙΖΑ

Το έγκλημα κατά της εθνικής ασφάλειας, της οικονομίας, της κοινωνικής ειρήνης και συνοχής, συνεχίζεται.

Πέρυσι, επί «επαράτου», με το ίδιο ακριβώς διεθνές περιβάλλον, για πρώτη φορά όσοι λαθρομετανάστες απελάθηκαν ή επέστρεψαν οικειοθελώς στην πατρίδα τους ήταν περισσότεροι από όσους μπήκαν. Μπορεί κάποιος να μεμφθεί τον Νίκο Δένδια για την Χρυσή Αυγή, άλλος να γκρινιάξει για την αναδιοργάνωση που επεχείρησε στην Αστυνομία, όμως στο ζήτημα της λαθροεισβολής, οι επιδόσεις της κυβέρνησης δια του υπουργού της ήταν καλές.Φάνηκε καθαρά στους δρόμους και στις πλατείες, στην ποιότητα ζωής των απλών πολιτών.

Η αυστηρότητα στην συνοριακή φύλαξη, το πλέον επιτυχημένο πρόγραμμα επαναπατρισμού σε όλη την Ευρώπη, ο αυστηρός και αδιάκοπος «Ξένιος Δίας», έστελνε το σαφές μήνυμα, πως ο παράνομος αργά ή γρήγορα, στον πρώτο αστυνομικό έλεγχο, θα βρεθεί σε κέντρο κράτησης. Το 2014 μπήκαν συνολικά κάτι παραπάνω από 50.000 κι όσοι πήραν την άγουσα για τις χώρες τους ήταν λίγες χιλιάδες περισσότεροι. Είχαμε αρχίσει να κερδίζουμε την μάχη, να μειώνουμε τον αριθμό τους. Η Ελλάδα είχε πάψει να είναι ελκυστικός προορισμός ανοχής, όπως την είχε καταντήσει ο ΓΑΠ με την εφαρμογή των «εγγράφων Καμίνη» και την παλαβή ιδεοληψία του να γίνει η Ελλάδα πολυπολιτισμική κουρελού κι απόπατος της Αφρικής και της Ασίας. Οι παράνομοι ξέρανε πως οι μέρες ελευθερίας τους στους δρόμους μας ήταν μετρημένες και κανείς τους δεν έρχεται εδώ για να παριστάνει την κότα πίσω από το σύρμα. Συνεχώς και παντού έβλεπα αστυνομικούς να κάνουν ελέγχους εξακρίβωσης σε αλλοδαπούς κι οι παράνομοι οδηγούνταν στα κέντρα κράτησης. Δεκάδες παράνομα μικρομάγαζα που λειτουργούσαν αλλοδαποί ή γίνονταν σημεία όχλησης από καθημερινές πολυπληθείς συγκεντρώσεις παρανόμων, έκλεισαν, και με αλλεπάλληλους ελέγχους η Αστυνομία οδηγούσε τους λαθραίους για τα περαιτέρω.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κι ο ψευτοδεξιός κολαούζος του διέλυσαν τα πάντα. Με νέα ελκυστική νομοθεσία, καταργώντας κάθε αποτροπή στα σύνορα της χώρας, μοιράζοντας αφειδώς κι ανέλεγκτα χαρτιά, με ταυτοποίηση της πλάκας, με συνεχείς προεκλογικές και μετεκλογικές δηλώσεις που μεταφράζονται σε «άρατε πύλας», μετέτρεψαν την χώρα σε απέραντο ελεύθερο κάμπινγκ προσφύγων αλλά και αγνώστου ταυτότητας και προέλευσης κατσαπλιάδων, στην συντριπτική πλειοψηφία τους σουνίτες μουσουλμάνοι. Ήδη είχαμε την περίπτωση του Αλ Σάλεχ. Δυο φωτογραφίες. Φονιάς με καλάσνικοφ και χασαπομάχαιρο στην Συρία, «δύστυχος πρόσφυγας» στην Κω. Κανονικά θα έπρεπε να τον πακετάρουμε στον Άσσαντ αλλά είναι δύσκολο. Είχαμε την δημοσιοποίηση βίντεο, απόδειξη αυτών που χρόνια σας γράφω: «Πρόσφυγας» δείχνει στην κάμερα κινητού την ταυτότητα του και την πετάει στην θάλασσα, πριν «διασωθεί, ώστε να μπορεί δηλώσει ό,τι θέλει ως καταγωγή, όνομα, ηλικία. Αυτό κάνουν δασκαλεμένοι από τους δουλέμπορους, που πίνουν νερό στο όνομα της Τασίας. Θυμίζω πως οι πραγματικοί πρόσφυγες φυλάνε ως κόρη οφθαλμού τα έγγραφα τους, για να αποδείξουν πως όντως προέρχονται από χώρα που έχει πόλεμο. Όσοι τα καταστρέφουν είναι γιατί ΔΕΝ δικαιούνται προστασίας, λένε ψέματα, ή έχουν άλλους παράνομους σκοπούς.

Η ΝΔ, χωρίς δισταγμούς πολιτικής ορθότητας, να ξεβρακώσει την προδοτική στάση του ΣΥΡΙΖΑ και του συνεργού του στο ζήτημα, καταγγέλλοντας και το κράτος συμμορία του Ερντογάν. Να προβάλλει την θετική δουλειά που είχε γίνει, να δεσμευτεί πως όποιος μπαίνει παράνομα δεν θα πάρει ποτέ ούτε παραμονή, ούτε υπηκοότητα. Προστασία στους πρόσφυγες, σύλληψη, κράτηση, απέλαση για τους λαθραίους. Όλα τ’ άλλα είναι τσάϊ και συμπάθεια.

(Δημοσιεύεται στην «Κυριακάτικη Δημοκρατία»)

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Φωτεινή avatar
  Φωτεινή 23/08/2015 18:59:37

  Ν᾿ ἁγιάση ἡ εὐλογημένη πέννα σου, κ. Κρανιδιώτη. Χρειαζόμαστε πολλούς Φαήλους, ὑπάρχουν;; Τό ἔγραψα ἤδη, τό οἰκονομικό εἶναι δευτερευούσης σημασίας μπροστά στό μεταναστευτικό καρκίνωμα τό ὁποῖο καί θά καθορίση τ ᾿ἀποτελέσματα τῶν ἐκλογῶν. ῾Η ἀσφάλεια καί ἡ διατήρηση τοῦ ῎Εθνους, Θρησκείας, κουλτοῦρας πρέπει νά γίνουν ΣΗΜΑΙΑ τῆς ΝΔ! ῾Υπάρχει τέτοιος ῞Ελληνας στήν μεσαιοχωρήτικη ΝΔ;;; ῾Ο ΑΣ ποῦ εἶναι;; Τόν χρειάζεται ἡ Πατρῖδα!

 2. Ο Λούμπεν avatar
  Ο Λούμπεν 23/08/2015 19:44:43

  Σύμφωνα με τον... αυστηρό Ξένιο Δία, 9 στους 10 λαθρομετανάστες έχουν νομιμοποιητικά έγγραφα από τον καιρό των κυβερνήσεων Καραμανλή. Αυτά να βάλλει σημαία της η ΝΔ, όχι το ψέμμα και την ανακρίβεια!

  • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΤΣΑΡΟΣ avatar
   ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΤΣΑΡΟΣ @ Ο Λούμπεν 24/08/2015 10:02:16

   ΑΓΑΠΗΤΕ ΛΟΥΜΠΕΝ, ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΣΤΗΣ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΣΥΛΟΥ, Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ. ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΦΜ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟ ΑΜΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ. ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΑΙΡΝΕΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΑΝ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΣΤΑΣΗ. ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΝΤΟΣ 5 ΕΤΩΝ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΕΙΤΕ ΘΕΤΙΚΑ ΕΙΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΕΤΙΚΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΕΛΑΣΗ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ Η ΟΧΙ. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΙΟΛΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ 6 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΕΙΧΕ ΛΗΞΕΙ, ΝΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. ΕΦΕΡΕ ΔΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΠΡΩΤΑ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ, ΒΛΕΠΕ ΝΟΜΟΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΤΟ 2010 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

 3. ΤΤ avatar
  ΤΤ 23/08/2015 19:55:24

  Που είναι λοιπόν η ΝΔ; Μέχρι τώρα μιλάει για δίκαιης των παράνομων σε δωρεάν αιρκοντίσιον και ίντερνετ...

 4. roadrunner avatar
  roadrunner 23/08/2015 20:32:14

  Για άλλη μια φορά έχετε χίλια δίκαια κ. Κρανιδιώτη. Το όλο Σύριζα (λαϊκό και αντιλαϊκό) έχει διογκώσει το πρόβλημα της λαθροεισβολής εκούσια και σκόπιμα σε τέτοιο βαθμό , που πλέον πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν ζήτημα εθνικής σημασίας. Ως τέτοιο, λοιπόν, δεν μπορεί παρά να γίνει σημαία της παράταξης. Μέχρι στιγμής όμως δεν έχω δει τα αντίστοιχα αντανακλαστικά... μάλλον τα αντίθετα διαφαίνονται λίαν προσφάτως... Αν κάτι μου διαφεύγει παρακαλώ διορθώστε με...

 5. Λιψ avatar
  Λιψ 23/08/2015 23:38:19

  Είναι προφανές ότι για τη ΝΔ του κ. Μεϊμαράκη, τέτοιο θέμα, εννοώ η λαθρομετανάστευση, δεν υφίσταται καν... Να δω τώρα που ο Τσίπρας θα εμφανιστεί ως ευρωπαίος κεντροαριστερός ηγέτης, τι θα έχει να δηλώσει η ΝΔ ως στίγμα πολιτικής ύπαρξης...

 6. Δήμητρα Μ. avatar
  Δήμητρα Μ. 24/08/2015 11:44:29

  Ποιά φρικτή ιστορία κρύβεται πίσω από το παιδικό τραγούδι "Ηταν ένα μικρό καράβι"; MSN Μουσική Ψυχαγωγία | 20 ώρες πριν | http://tinyurl.com/olg2tps | Copyright: Sofokleousin.gr La_Balsa_de_la_Medusa_Museo_del_Louvre_1818-19 Το πλέον γνωστό παιδικό άσμα "Ηταν ένα μικρό καράβι" κρύβει πίσω του μια φρικτή ιστορία. Λίγοι έχουν αναρωτηθεί, όμως, ότι ο στίχος "να δούμε ποιός, ποιός, ποιός θα φαγωθεί"; ανάγεται σε μια πραγματική ιστορία του 19ου αιώνα. Το "Ηταν ένα μικρό καράβι" είναι ένα παραδοσιακό γαλλικό τραγούδι που θεωρείται πλέον τραγούδι για τα παιδιά, παρά τον μακάβριο τόνο. Το γνωστό παιδικό άσμα είναι αντιγραφή από το γαλλικό ομώνυμο (Il etait un petit navire), το οποίο παραπέμπει στην τραγική ιστορία της φρεγάτας "Μέδουσα", που ναυάγησε στις 02-07-1816, στα ανοιχτά της Μαυριτανίας και οι επιζήσαντες έκαναν.. πράξη τον συγκεκριμένο, αθώο φαινομενικά, στίχο. Επί αρκετές ημέρες, σε μία αυτοσχέδια σχεδία, θαλασσοπνίγονταν στην κυριολεξία, ενώ όταν "σώθηκαν όλες οι τροφές", παρατηρήθηκαν φαινόμενα κανιβαλισμού. Τελικά, από τους 400 ναυτικούς (που θα εποικούσαν τη Σενεγάλη), οι 10 που επέζησαν στα ανοιχτά των αφρικανικών ακτών, είχαν να διηγηθούν φρικτές ιστορίες για τον κλήρο που έριχναν για να δούνε ποιός θα φαγωθεί..

 7. δεξιος αγωνιστης avatar
  δεξιος αγωνιστης 24/08/2015 21:37:33

  Αγαπητε Φαηλο,σας παρακολουθω παντα με θρησκευτικη ευλαβεια και προσοχη,γιατι ολοι ξερουμε ποιος εισθε.Το συγκεκριμενο αρθρο σας ,εμπεριεχει σκληρες αληθειες.επισημανσεις πολυ σημαντικες,και κυριως τον ρεαλισμο που οι συνθηκες επιβαλλουν στη χωρα μας.Ας εκμεταλλευθει η παρουσα ηγεσια της ΝΔ αυτο το καρκινωμα που λεγεται μεταναστευτικο,και ας το αναλυσει στο λαο ,μηπως και καταλαβουν οι Ελληνες το μεγεθος της σοβαροτητας''ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ'' βεβαια,και αν οι συμβουλοι του μεταβατικου κρινουν οτι ΠΡΕΠΕΙ να γινει.Εσεις παντως το αναλυσατε αριστα οπως παντα και πραξατε το καθηκον σας.Ευτυχως που υπαρχουν τετοια στελεχη ακομα να ξεχωριζουν απ τον οχλο,και να πληροφορουν τους οπαδους,γιατι αν περιμεναμε απ την γραμματεια επικοινωνιας και ενημερωσης,θα ειχαν τελειωσει οι εκλογες, και οι ψηφοφοροι θα εψαχναν σε ποιο εκλογικο τμημα ψηφιζουν.

 8. Παρατηρητής avatar
  Παρατηρητής 27/08/2015 06:06:27

  http://www.istorikathemata.com/2015/08/blog-post_24.html Κριτική της (λαθρο)μεταναστευτικής πολιτική του ΣΥΡΙΧΑ Ο Παρατηρητής

 9. roadrunner avatar
  roadrunner 31/08/2015 20:03:40

  2.500.000 εκατομμύρια περιμένουν στα παράλια της Τουρκίας με σκοπό να εισέλθουν παράνομα στην Ελλάδα μέσω θαλάσσης. 2.500 λαθρομετανάστες χωράει το πολύ, κάθε καραβιά που ναυλώνεται από τους δουλέμπορους. Με μια απλή διαίρεση σημαίνει ότι στη χώρα θα καταφτάσουν 1000 καραβιές με το μέγιστο αριθμό λαθραία εισερχομένων στη χώρα μέσω θαλάσσης. Πόσους μήνες/χρόνια θα πάρει για να διεκπεραιωθούν 1000 καραβιές ; Τρία ; Δέκα ; Περισσότερα χρόνια ; Όποια κι αν είναι η απάντηση ένα είναι το σίγουρο: To πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης πρόκειται να ενσωματωθεί στην Ελληνική πραγματικότητα για πολλά χρόνια, ίσως και για δεκαετίες. Εάν δεν παγιωθεί μια σοβαρή πολιτική για την αντιμετώπιση του, αν για τα επόμενα αυτά χρόνια οι ελληνικές κυβερνήσεις αρκούνται σε λύσεις του ποδαριού χωρίς σχέδιο και προγραμματισμό, τότε θα βρεθούμε προ εκπλήξεων με τις πολιτικές εξελίξεις, που θα οφείλονται στην μεταμόρφωση της πληθυσμιακής σύστασης της πατρίδας μας. Ο όλος σύριζα (μαζί με τους ΛΑΕ και ανελ) μας απέδειξε ότι δεν διαθέτει την πολιτική βούληση, ούτε και το στελεχιακό δυναμικό για να ανταποκριθεί αρκούντως στο εθνικό πλέον ζήτημα. Η ίδια ανεπάρκεια αποδείχθηκε παλαιότερα από στελέχη πασοκ ή δημαρ. Η ΝΔ είναι το μόνο πολιτικό κόμμα αυτή τη στιγμή που έμπρακτα έχει αποδείξει ότι μπορεί και έχει την πολιτική βούληση να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης. Αυτό που μένει είναι να το εντάξει και στην προεκλογική καμπάνια και τον προεκλογικό λόγο, με πειστικό τρόπο. Οι επιλογές, τα πρόσωπα και τα συνθήματα δεν μπορεί να απηχούν αποκλειστικά και μόνο, ζητήματα της οικονομίας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.