Τα αληθινά ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ
12/01/2015 20:28
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα αληθινά ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ

Όσο κι αν προσπαθούν να κρύψουν το σχέδιό τους, όσο κι αν διαρρέουν ότι οι αγορές και οι ξένοι τους αντιμετωπίζουν πλέον χωρίς φόβο, η πραγματική αλήθεια είναι αυτή που έχουν πει υποψήφιοι βουλευτές του με τις απίστευτες δηλώσεις τους.

Στον ΣΥΡΙΖΑ νομίζουν ότι έχουν κοντή μνήμη οι Έλληνες. Πιστεύουν ότι όταν λένε τις διάφορες ανοησίες τους, δεν κάθονται να τις καταγράψουν κάποιοι. Πιστεύουν ότι είναι έπεα πτερόεντα, ότι μπορούν να λένε ότι γουστάρουν και να περνάει έτσι, χωρίς κριτική και χωρίς κανείς να το θυμάται. Όμως, οι μεγάλες αλήθειες είναι εκείνες που λέγονται και στη συνέχεια επιχειρούνται να ξεχαστούν γιατί δεν συμφέρουν. Γιατί αποκαλύπτεται το πραγματικό πρόσωπο της επικίνδυνης τακτικής του ΣΥΡΙΖΑ που είναι σίγουρο ότι θα προκαλέσει ανήκεστο βλάβη στην Ελλάδα.

Όσο κι αν προσπαθούν να κρύψουν το σχέδιό τους, όσο κι αν διαρρέουν ότι οι αγορές και οι ξένοι τους αντιμετωπίζουν πλέον χωρίς φόβο, η πραγματική αλήθεια είναι αυτή που έχουν πει υποψήφιοι βουλευτές του με τις απίστευτες δηλώσεις τους. Έχουμε και λέμε:

1. Βασικός Συντάκτης Οικονομικού Προγράμματος και υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κ. Λαπαβίτσας (Ant1 tv):

«Το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ είναι στον αέρα, δια γυμνού οφθαλμού, η χρηματοδότησή του φαίνεται ότι είναι προβληματική».

«Δεν μπορείς από τη μία να ζητάς τα λεφτά της Ε.Ε. και από την άλλη να μην ακολουθείς τις ευρωπαϊκές πολιτικές». – «Θα συγκρουστούμε – θα γίνει έκρηξη με την Ε.Ε.»

«Ένα κόμμα σαν τον ΣΥΡΙΖΑ που διογκώθηκε τόσο απότομα και τόσο γρήγορα θα αντιμετωπίσει και προβλήματα εσωτερικής δομής».

2. Μέλος Επιτροπής Οικονομικών, μέλος Κ.Γ. και υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Τόλιος:

(Εφημερίδα Κεφάλαιο):

Δεν αποκλείονται μονομερείς ενέργειες – Όπλο μας η «στάση πληρωμών»

Παραμένει θέση του ΣΥΡΙΖΑ «καμία θυσία για το Ευρώ»

3. Υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης

Real fm «Θα κάνουμε δημοψήφισμα αν οι Ευρωπαίοι μας πουν όχι, ακόμα και για το νόμισμα της χώρας»

(Τι θα κάνετε σε περίπτωση που θα εισπράξετε όχι )

«Θα τεθεί στην κρίση του ελληνικού λαού. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να τεθεί. Το δημοψήφισμα είναι ένας από αυτούς, είναι μια κορυφαία δημοκρατική διαδικασία που την εφαρμόζουν όλες οι χώρες της Ε.Ε. για ζητήματα πολύ μικρότερης σημασίας γι’ αυτό…»

(Ποιο θα είναι το ερώτημα στο δημοψήφισμα)

Αυτό θα διατυπωθεί όταν δεν θα υπάρχουν άλλοι όροι διαπραγμάτευσης.

«Το ερώτημα θα είναι αν ο ελληνικός θα επιθυμεί να μείνει στη μέγγενη, να πληρώνει τόκους περισσότερους από το εισόδημά του και να εξαθλιωθεί πλήρως ή αν θα θέλει μια διαφορετική λύση. Δεν ξέρω αν θα είναι εκτός ευρωζώνης, μπορεί η Ευρώπη να έχει μια άλλη πρόταση που θα συζητηθεί και αυτή»

4. Γιώργος Βαρεμένος, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ:

«Δεν τίθεται θέμα παραμονής της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ»

(ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM 90,1)

«φυσικά δεν τίθεται θέμα συμμετοχής της χώρας στο ΝΑΤΟ σε αυτή τη φάση, είναι σαφές αυτό».

(Στην ερώτηση, τι εννοείτε ‘‘σε αυτή τη φάση’’), απαντά : «Ότι δεν τίθεται θέμα παραμονής στο ΝΑΤΟ, καθαρά. Οι στρατηγικές στοχεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ είναι γνωστές. Δεν πρέπει να επιστρέψουμε σε ένα ψυχροπολεμικό κλίμα και να αντικαταστήσουμε τον πάλαι ποτέ σοβιετικό κίνδυνο, όπως τον ονόμαζαν κάποιοι, με όποιον άλλον κίνδυνο υπαρκτό ή κατασκευασμένο».

Με απλά λόγια. Σχεδιάζουν σύγκρουση με την ΕΕ, έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, δημοψήφισμα σε περίπτωση που οι δανειστές τους στείλουν στον αγύριστο και επίσης έξοδο και από το ΝΑΤΟ. Τι έχουν να πουν άραγε στην Κουμουνδούρου; Δεν είναι υποψήφιοι βουλευτές τους αυτοί οι τύποι; Ή λένε ότι τους κατέβει;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Fotini avatar
  Fotini 12/01/2015 20:54:53

  Α Ν Θ Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ, ἁπλᾶ.

 2. η Dimi avatar
  η Dimi 12/01/2015 21:59:57

  O ΣΥΡΙΖΑ σε 24ωρη βάση, καταιγιστικά διαφημίζεται σε κάθε YouTube video, με κατά τη γνώμη μου, σχεδιαστικά κακόγουστο banner διαστάσεων 760 x 120, όπως το ίδιο καταιγιστικά διαφημιζόταν (ουδέποτε μάθαμε το όνομα του ανοιχτοχέρη χρηματοδότη), η υποψήφια ΣΥΡΙΖΑ και νυν Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Ρένα Δούρου (μέχρι και σε αμερικανικό ιστολόγιο είδαμε τη διαφήμισή της). Και η οποία νυν Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Ρένα Δούρου, καθημερινά διά της απραξίας της flat tire αποδεικνύεται. Πιό flat, ΔΕΝ γίνεται. Τυχαίο;

 3. Ο Λούμπεν avatar
  Ο Λούμπεν 12/01/2015 22:39:35

  "Τι θα κάνετε σε περίπτωση που θα εισπράξετε όχι;" η συγκυβέρνηση τί απαντάει σε αυτό το ερώτημα;

  • bob o mastoras avatar
   bob o mastoras @ Ο Λούμπεν 13/01/2015 00:41:23

   :)
   Τα 'χεις μπλέξει λίγο...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.