Σκάνδαλο Βαρουφάκη: Σε μια σοβαρή χώρα θα είχε παραιτηθεί η κυβέρνηση
28/07/2015 06:10
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σκάνδαλο Βαρουφάκη: Σε μια σοβαρή χώρα θα είχε παραιτηθεί η κυβέρνηση

Στο Ελλάντα όμως...

Πριν από μερικά χρόνια, το σάλτο μορτάλε ενός γραμματέα υπουργείου γιατί ντροπιάστηκε που τον έπιασαν να κάνει το... προπατορικό αμάρτημα της παράνομης σχέσης λίγο έλειψε να ρίξει μια κυβέρνηση. Της προκάλεσε δε απίστευτη επικοινωνιακή ζημιά και να θυμίσουμε ότι δεν είχε καμιά σχέση με σκάνδαλα, δοσοληψίες και άλλα τέτοια.

Το μόνο σκάνδαλο ήταν ότι ένας δημόσιος λειτουργός είχε μια γκόμενα και μόλις είδε τον εαυτό του με τα παντελόνια κατεβασμένα είχε την ευθιξία να αυτοκτονήσει, ευτυχώς που γλίτωσε ο άνθρωπος. Όμως, η κυβέρνηση Καραμανλή στοχοποιήθηκε με τέτοιο τρόπο που ποτέ δεν το ξεπέρασε.

Σκεφτείτε τώρα την κυβέρνηση της αριστεράς η οποία κατέστρεψε την οικονομία και της σκάει ένα σκάνδαλο με πολιτική, ποινική και νομική πλευρά. Ένας υπουργός σχεδιάζει την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ κατ' εντολήν του ίδιου του πρωθυπουργού. Το αποκαλύπτει ο ίδιος ο κορυφαίος υπουργός και η κυβέρνηση λίγο – πολύ κάνει την πάπια.

Άλλωστε και το Μαξίμου το έχει εμμέσως παραδεχθεί, ο ίδιος ο κ. Τσίπρας έχει πει ότι γνώριζε για ένα τέτοιο εναλλακτικό σχέδιο και μόλις είδε τις επιπτώσεις ενός Grexit έτρεξε να κρυφτεί.

Έχουμε λοιπόν ένα σχέδιο ουσιαστικό πραξικόπημα από μια κλειστή ομάδα, ένα λόμπι της δραχμής που είχε προσλάβει και ξένους «ειδικούς» σαν τον Γκαλμπρέιθ. Έχουμε μια προσπάθεια να υποκλαπούν τα φορολογικά αρχεία των Ελλήνων και να γίνουν παράλληλα συστήματα πληρωμών ώστε με ένα κουμπί να γυρίσει η χώρα στη δραχμή, όπως είπε και ο Βαρουφάκης. Πιθανότατα να υπήρξε «χακάρισμα» και θα φανερωθεί με την έρευνα που θα γίνει, αν αφήσει το σύστημα ΣΥΡΙΖΑ να αποκαλυφθούν όλες οι πτυχές.

Έχουμε επίσης, ένα παιχνίδι στις πλάτες του ελληνικού λαού που περίμενε την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων για να ηρεμήσει και κάποιοι έπαιζαν με τη δραχμή.

Για σκεφτείτε λοιπόν τα παραπάνω να συνέβαιναν σε μια σοβαρή δυτική χώρα. Γιατί η Ελλάδα ούτε σοβαρή είναι ούτε δυτικού χαρακτήρα. Σκεφτείτε να γίνονταν αυτά στις ΗΠΑ η τη Βρετανία. Θα παραιτούνταν ο υπουργός που τώρα είναι βουλευτής; Θα έψαχνε τρύπα να κρυφτεί; Θα έκανε παρέμβαση η Βουλή και η Δικαιοσύνη; Η κυβέρνηση θα έβγαινε με τον ίδιο τον πρωθυπουργό (αν δεν είχε σχέση με όλα αυτά) να καταγγείλει το παρακράτος;

Το οικονομικό πραξικόπημα θα είχε γίνει αντικείμενο Ειδικών Δικαστηρίων;

Κι όμως, μια χαλαρότητα με την οποία αντιμετωπίζεται ο «ροκ σταρ» της πολιτικής. Πάει κι έρχεται στην Αίγινα και δεν τον πλακώνει κανείς στα χαστούκια για το έγκλημα που έκανε. Κανείς δεν του λέει τίποτε για τα σχέδιά του. Τον θεωρούν γραφικό, τρελό ή οικονομική διάνοια και τον αφήνουν απλά να τουιτάρει. Μα πώς είναι δυνατόν να συμβαίνουν όλα αυτά; Είναι η χώρα δημοκρατική, σωστή, με οργανωμένο και σοβαρό κράτος;

Η απάντηση είναι αυτονόητη. Η Δημοκρατία στην Ελλάδα πάσχει και με τις υποθέσεις τύπου Βαρουφάκη το πολιτικό σύστημα θα καταρρεύσει με πάταγο.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Δήμητρα Μ. avatar
  Δήμητρα Μ. 28/07/2015 08:05:10

  Αποκάλυψη Star.gr: Έτσι θα έσπαγαν τους κωδικούς ο Βαρουφάκης και οι φίλοι του στο Plan B'. To ηχητικό ντοκουμέντο-βίντεο http://tinyurl.com/pdhv5t9 Βήμα-Βήμα από το παράλληλο χρήμα, στη δραχμή. Ούτε γάλα δεν θα μπορούσαμε να αγοράζουμε με τα σχέδια του πρώην υποικ.

 2. ΜΑΥΡΗ ΧΕΙΡΑ avatar
  ΜΑΥΡΗ ΧΕΙΡΑ 28/07/2015 08:19:02

  Ο Varoufacov είναι κα(η)μένο χαρτί...ο Σόρος τον πετά σαν στημένη λεμονόκουπα...χρήσιμος πανηλίθιος...θα διδάσκει θεωρία παιγνίων στο UK (University of Korydallos...)

 3. airman avatar
  airman 28/07/2015 08:38:00

  "Η κυβέρνηση θα έβγαινε με τον ίδιο τον πρωθυπουργό (αν δεν είχε σχέση με όλα αυτά) να καταγγείλει το παρακράτος;" Ο σημερινός Πρωθυπουργός κρατάει στα χέρια του τη διαπραγμάτευση για την συμφωνία που θα οδηγήσει στο 3ο Μνημόνιο, τις εσωκομματικές διεργασίες με το Λαφαζάνη και τις πλατφόρμες του, το "αυτόνομο" ζήτημα που λέγεται Ζωή Κωνσταντοπούλου, το "φαινόμενο" Βαρουφάκη και άλλα θέματα που απορρέουν από το αξίωμά του. Ούτε η θεά Κάλι να ήταν ο έρμος! Κι ο ίδιος βρίσκεται στα χέρια της Περιστέρας. Οπότε ο Θεός βοηθός! Υ.Γ. Εάν οι πρωτοκλασάτοι του ΣΥΡΙΖΑ και συνεργάτες του Πρωθυπουργού είχαν το "προνόμιο" της θεάς Κάλι, βάζω στοίχημα τι θα έκαναν και με τα τέσσερα χέρια! Άντε με τα τρία, αν δεχτούμε ότι με το ένα θα ξύνονταν!

  • Χαλκιδέος avatar
   Χαλκιδέος @ airman 28/07/2015 12:33:38

   Σιγά μην το λυπηθούμε κιόλας το ανήλικο... Μόνος του έπεσε στην τρούπα...

 4. greg avatar
  greg 28/07/2015 10:21:21

  Οσοι σκέφτονται ακόμη ορθολογικά (πού όσο πάνε λιγοστεύουν), δέν αντιλαμβάνονται ότι η πλειοψηφία τού Ελληνικού λαού (πού όσο πάει αυξάνεται) έχει ξεφύγει - συγνώμη ριζοσπαστικοποιηθεί ήθελα νά πώ - θεωρώντας ότι γιά όλα τά δεινά του φταίει τό ευρώ καί η Ευρώπη. Σ' αυτό έφταιξαν διαχρονικά πολλοί καί μέ πολλούς τρόπους. Επί χρόνια δινόταν η εντύπωση ότι απ' τή στιγμή πού "καταφέραμε" καί μπήκαμε στό ευρώ, πάει λύθηκαν όλα μας τά προβλήματα. Ολα θά γίνονταν μαγικά, εύκολα, φθηνά, άκοπα, χαλαρά. Οί κουτόφραγκοι θά πλήρωναν τό νεοελληνικό όνειρο. Εμείς μόνο δικαιώματα. Χωρίς υποχρεώσεις. Αλλά η αναπόφευκτη παταγώδης διάψευση τών ψευδαισθήσεων ενός λαού, πού δέν φημίζεται δά γιά πολιτική ωριμότητα καί κρίση, κολακεύεται όμως στή δημαγωγία καί τό χάϊδεμα τών αφτιών του, οδήγησε στήν αναζήτηση ευθυνών, γιά τό γκρέμισμα τού ονείρου, παντού αλλού εκτός απ' τούς πραγματικούς υπεύθυνους. Εδώ λοιπόν, κοντεύει νά εξισωθεί ο Βαρουφάκης μέ τόν Κολοκοτρώνη, ώς πρός τήν "προσφορά" του στό Εθνος καί τήν "αχαριστία" πού εισπράττει από αυτό. Οπότε γιά ποιό σκάνδαλο μιλάμε καί ποιά παραίτηση κυβέρνησης.

 5. Φρουρός avatar
  Φρουρός 28/07/2015 10:32:11

  Μην προσπαθήσουν να μας πείσουν ότι ο Τσίπρας δεν ήξερε τίποτα. Οι άνθρωποι είναι γκάγκστερς, όλοι ομαδικώς χωρίς εξαίρεση. Αν έχουν λίγη τσίπα πάνω τους έπρεπε ήδη να είχαν παραιτηθεί και ν΄αναλάβει πλέον η δικαιοσύνη, πριν τους πάρει ο κόσμος με τις πέτρες.

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ Φρουρός 28/07/2015 19:26:08

   ΑΚΡΙΒΩΣ!

 6. TT avatar
  TT 28/07/2015 10:57:52

  Ο Τρίτος Κόσμος ειναι ηδη εδω.Η Ελλάδα ηταν πάντα Δεύτερος Κόσμος, μια μέση κατάσταση με αναλαμπές (πανεπιστήμια προ 1982 πχ).

  Πλέον εξέπεσε ολοκληρωτικά και πλήρως στον Τρίτο Κοσμο.

  Χωρις συνορα, δικαστήρια, νοσοκομεια. κτηματολογιο, με ελονοσία και μαφιόζους υπουργούς που βγάζουν τα λεφτά στην Ελβετία πριν πιστολιασουν την χώρα σε στυλ Μομπουτου, με ελεύθερη πτώση του ΑΕΠ και κατοικους σε κομμουνιστική παράκρουση που πιστεύουν οτι ρίχνουν τον καπιταλισμό αποκλειόμενοι απο τον κοσμο, τα τανκς ειναι πλέον μικρή αλλαγή...
  Κρίμα .

 7. Ελενα Κανελοπούλου avatar
  Ελενα Κανελοπούλου 28/07/2015 11:03:32

  Σε μια στοιχειωδώς ευνομούμενη χώρα θες να πείς δεν θα συνέβαιναν αυτά , γιατι φίλος (Ελληνας) που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Καμερούν μου έλεγε χθές οτι αυτά μόνο σε εντελώς failed states της Αφρικής μπορεί να συμβούν.Σημειωτέον οτι το Καμερούν δεν συγκαταλέγεται σ' αυτά τα τελευταία

 8. ΙΑΣΩΝ avatar
  ΙΑΣΩΝ 28/07/2015 11:09:10

  ένα είναι σίγουρο ο γιανης δεν είναι ηλίθιος, μόνο οι ηλίθιοι μιλάνε χωρίς λόγο πόσο μάλλον σε ένα επίσημο πανελ με ποια αρμοδιότητα??, οι αποκαλύψεις του γιανη κατά την άποψή μου είναι εν γνώση του τσιπρα. Αυτοί εκ του αποτελέσματος δε θέλουν να κυβερνήσουν, αυτό που τους ενδιαφέρει είναι μόνο η δημοφιλία τους και κατ΄ επέκταση τα ποσοστά των δημοσκοπήσεων. Αυτό που επιδιώκουν είναι η ηρωική τους έξοδος να τα παρατήσουν ως ηρωικά πεσόντες για το "δίκιο" του λαού!

 9. Άλυτη Εξίσωση avatar
  Άλυτη Εξίσωση 28/07/2015 11:26:46

  Γιατί σε ποιά σοβαρή χώρα οι υποψήφιοι να αναλάβουν την εξουσία εκλέγονται με μαϊμού προγράμματα τα οποία αναιρούν άμα τη ορκομωσία τους, ή διενεργούν δημοψηφίσμσματα τα οποία ερμηνεύουν διαστρέφοντας πλήρως συμφεροντολογικά, το σαφέστατο μήνυμά τους; Αν ήμασταν σοβαρή χώρα, με σοβαρούς πολίτες που επιλέγουν σοβαρούς εκπροσώπους, θα υπογράφαμε τα μνημόνια χαμογελαστοί σαν να ήτανε...αυτόγραφα;

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ Άλυτη Εξίσωση 28/07/2015 19:27:48

   Ή θα λέγαμε την πρώτη εβδομάδα "στα τέσσερα" στους "μνημονιακούς" και τη δεύτερη θα πέφταμε στα 24 και θα το παίζαμε ακόμη αντιστεκόμενοι σε πραξικοπηματίες;

   • Άλυτη Εξίσωση avatar
    Άλυτη Εξίσωση @ Γεώργιος Τ. 28/07/2015 19:53:13

    Έτσι συμβαίνει πάντα, όταν κάποιου η μαγκιά εξαντλείται στη θεωρία. Η καρδία μεν πρόθυμος, η δε σαρξ ...ασθενής (του κάθε θρασύδειλου).

 10. Δήμητρα Μ. avatar
  Δήμητρα Μ. 28/07/2015 12:24:53

  Και μέσα στον πρώτο αριστερό πυρετό που κατακαίει την Ελλάδα: Απορούμε, αν η κυρία Τασία, με τις επώνυμες δαντελωτές μπλούζες και τα χρυσά κοσμήματα κρεμασμένα σε αυτιά και χέρια, με τον ανούσιο, πάντα εκ του ασφαλούς, "προοδευτικό" λόγο: Έχει επισκεφθεί το Πεδίο του Άρεως και την Ομόνοια; περιοχές οι οποίες έχουν κυριολεκτικά αλωθεί από το απάνθρωπο, αισχρό, στυγνά κερδοφόρο, φονικό Δουλεμπόριο; Με την επίφαση της προσφυγιάς; Έχει ποτέ της ενδιαφερθεί για τους επαγγελματίες των περιοχών αυτών όπου: οι κολασμένοι της γης, ανάπηροι, επαίτες, ναρκομανείς με την ίδια βελόνα στα πεζοδρόμια στο χύμα, τρυπιούνται; και αλλοδαπές ανήλικες, χωρίς προφύλαξη, για 1 ευρώ ζωντανά, έξω από τις βιτρίνες καταστημάτων και τα παράθυρα σπιτιών, σε κοινή θέα εκδίδονται; Έχει η κυρία Τασία, συναντηθεί με τους μεγάλους: Λουμίδη, Μπακάκο, Μεταξά, Χόντο, Βενέτη και πολλούς άλλους επιχειρηματίες, στην Ομόνοια; οι οποίοι, με τον αριθμό των εργαζομένων τους, τις ταμειακές αποδείξεις πληρωμής, τη φορολογία τους, είναι από τους στυλοβάτες της Εθνικής μας Οικονομίας και Εργασίας; Γνωρίζει το ποσοστό της καθημερινά χαμένης πελατείας και κερδοφορίας τους; Τον αριθμό και την αγωνία των καθημερινά απολυμένων εργαζομένων τους; Τις σταθερά αυξανόμενες ουρές του ΟΑΕΔ; To εύρος της ζημιάς σε Άϋλη Αξία, Καλή Φήμη, Εργασιακή Προστασία και Περιβάλλον, Αξιοπιστία; Zόφος! κυρία Τασία. ΠΟΥ Πλένονται; ΠΟΥ Κοιμούνται; ΠΩΣ τρέφονται; Τα μικρά παιδιά -οι εύκολοι στόχοι- εξαντλημένα από το λιοπύρι, τα πεζοδρόμια, τις απαγωγές, την εμπορία οργάνων, "τους καρχαρίες" της θάλασσας και της ζωής, ΠΩΣ προστατεύονται; Οι Λιαζόμενοι ΠΟΥ αφοδεύουν;; Επιτέλους, κυρία Τασία! Κάντε πράξη τα δήθεν "προοδευτικά" λόγια σας και Διαχειριστείτε τη τεράστια "Ανθρωπιστική Κρίση". Γι αυτή τη Διαχείριση, από τους Έλληνες φορολογούμενους, παχυλά αμοίβεσθε. Φιλοξενείστε τη προσφυγιά, με ορίζοντα αόριστο, -πέρασε ο Ιούνιος- ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ.

  • ουδέτερος avatar
   ουδέτερος @ Δήμητρα Μ. 28/07/2015 13:53:00

   ο κόσμος έχει αρχίσει να εκνευρίζεται με αυτή τη κατάσταση. Αλλά που να αντιδράσει η ΝΔ του Βαγγέλη, να τους πουν ακροδεξιούς που τόλμησαν να μιλήσουν για το μεταναστευτικό; Για τέτοια είναι, τώρα που άρχισαν τη πορεία προς το μεσαίο χώρο;;

   • Eva avatar
    Eva @ ουδέτερος 29/07/2015 03:01:44

    Οι ψηφοφοροι να δεις σε ποιο χωρο πορευονται

 11. Ελενα Κανελοπούλου avatar
  Ελενα Κανελοπούλου 28/07/2015 12:33:35

  Θα ήθελα ακόμα να σχολιάσω οτι δεν κατανοώ όλο αυτό το σχέδιο με τη "ιδιοποίηση" των ΑΦΜ κλπ .Βεβαίως δεν είμαι οικονομολόγος και δεν έχω καμμία σχέση με τον τραπεζικό ή εν γένει χρηματοπιστωτικό τομέα .Ομως ζούσα στη Αργεντινή οταν το 1989 μετά τη χρεοκοπία άλλαξε πάλι το νόμισμα .Εγκαταλήφθηκε το austral και το καινούργιο νόμισμα ονομάσθηκε nuevo peso με κλειδωμένη ισοτιμία 1:1 με το δολάριο (Plan de convertibilidad) . Δεν θυμάμαι να έγινε τίποτα "γκανγκστερικό" του στυλ Βαρουφάκη ..Υποικ Αργεντινής τότε Domingo Cavallo , οικονομολόγος και εξέχον στέλεχος του ΔΝΤ....

  • Φωτεινή avatar
   Φωτεινή @ Ελενα Κανελοπούλου 28/07/2015 14:59:54

   Μήν συγκρίνετε Λ. ᾿Αμερική μέ Εὐρώπη, ἄν καί ἀντιλαμβάνομαι ποῦ τό πᾶτε. . .

 12. Δήμητρα Μ. avatar
  Δήμητρα Μ. 28/07/2015 15:36:20

  Ναυάγησαν οι διαπραγματεύσεις, χρεοκοπεί η Αργεντινή http://tinyurl.com/ojwmtjg Antinews 31-07-2014 @10:03

 13. Σόλοικος avatar
  Σόλοικος 28/07/2015 17:05:42

  Οι αριστεροί δεν έχουν ηθικούς φραγμούς, αφού κυριαρχούνται από την ιδεοληψία τους και την αίσθηση του αλάθητου, που περιέχει στοιχεία έλλειψης κοινωνικής συναίσθησης και κυρίως έλλειψης συναισθήματος συνύπαρξης και σύνθεσης, είναι απλά αλαζονικοί και αποπνέουν σνομπισμό βαρώνων. Δεν τους ενδιαφέρει η κοινωνική κατακραυγή, γιατί τα λάθη τους δεν τα αναγνωρίζουν, αλλά τα θεωρούν για να παίρνουν μόνοι τους άφεση αμαρτιών ως παράπλευρες απώλειες του στρατηγικού τους στόχου, που είναι ο εξισωτικός ολοκληρωτισμός. Έτσι ο Βαρουφάκης που είχε τα κλειδιά της οικονομίας της χώρας στα χέρια του και την κατέστρεψε, με την συνδρομή των Μ.Μ.Ε. που του συγχωρούν την επιδεικτική αλαζονεία του και την αμετροέπειά του, χωρίς αιδώ και περίσκεψη στο τέλος θα ηρωοποιηθεί από τους μικρόνοες υποτακτικούς της ντόπιας διαπλοκής και ας καταστραφεί όλη η χώρα που ασφυκτιά..... Σε ένα σύγχρονο βιβλίο για την διάσωση των πολιτισμών στην πορεία της ιστορίας της ανθρωπότητας, οι συγγραφείς του κατέληξαν ότι για την δημιουργία των πολιτισμών, πρωταρχικό ρόλο παίζουν: α) Η απόκτηση ιδιοκτησίας από τον πολίτη, για να την διαφυλάσσει, να την μεγαλώνει και μέσα απ' αυτήν να εξελίσσεται μαζί με τους άλλους, έχοντας δημιουργικό κίνητρο, β) Η κατάρτιση νόμων, που ρυθμίζουν την κοινωνία των δικαιωμάτων και υποχρεώσεων, μέσα από κοινούς κανόνες, που ισχύουν και εφαρμόζονται για όλους και γ) Η κατάργηση της δουλείας, με την παροχή ελευθεριών στους πολίτες και αναγνώριση ατομικών, κοινωνικών, πολιτικών και οικονομικών δικαιωμάτων τους. Σήμερα στην Ελλάδα τίποτε από τα παραπάνω δεν υπάρχει ούτε πολιτισμός μπορεί να παραχθεί. Μοιραίοι και αμήχανοι ζούμε σε άλλο πλανήτη. Γιατί οι Βαρουφάκηδες, η άλλη όψη του νεοέλληνα ψευτόμαγκα, έγινε τρόπος κοινωνικής επιβολής και αποδοχής της προσωπικής ματαιοδοξίας του κάθε ανόητου. Χωρίς κράτος, ιδιοκτησία που απαλλοτριώθηκε, νόμους που δεν εφαρμόζονται και το δουλεμπόριο να οργιάζει από τα νησιά μέχρι και το κέντρο της Αθήνας, όπου εξανδραποδίζονται ανθρώπινες υπάρξεις, μη σας περνάει από το μυαλό ότι το αυτί του Βαρουφάκη και της συνυπεύθυνης με αυτόν κυβέρνησης θα ιδρώσει.

 14. Δήμητρα Μ. avatar
  Δήμητρα Μ. 28/07/2015 17:41:56

  Καθημερινή: "Αγάπη μου, έκλεισα τις τράπεζες" http://tinyurl.com/pqocy27

 15. ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
  ΚΥΘΗΡΙΟΣ 28/07/2015 21:10:04

  Στην Ελλάδα δεν πάσχει μόνο η Δημοκρατία αλλά και η Δικαιοσύνη. Το ερώτημα είναι ένα και είναι απλό: Υπάρχει ΕΝΑΣ Εισαγγελέας με καρύδια για να αναλάβει την υπόθεση;...

  • Eva avatar
   Eva @ ΚΥΘΗΡΙΟΣ 29/07/2015 03:06:05

   Οταν τα ισοβια γινονται 2 χρονια για τι δικαιοσυνη μιλατε??

   • Αχιλλέας Π. avatar
    Αχιλλέας Π. @ Eva 29/07/2015 09:40:30

    . Κι όταν ο Τσάρος της οικονομίας που μας έριξε στο παγόβουνο "καταδικάζεται" για απώλειες πάνω απο 7 δίς απο τη λίστα Λαγκάρντ σε ένα χρόνο με αναστολή και σύσταση "να μην το ξανακάνει" , καταλαβαίνουμε για ποιά "δικαιοσύνη" μιλάμε. Παρεμπιπτόντως βγήκε κι ο Παπαγεωργόπουλος. Αδίκως πρόσβαλαν το Εθνικό μας "σύμβολο", τον "φτερωτό γιατρό"...Οσονούπω βγαίνει και ο Τσοχατζόπουλος διότι απεδείχθη ο μακάκας της "παρέας"...

 16. λαέρτης avatar
  λαέρτης 29/07/2015 01:04:03

  Αν πω πως φοβάμαι ότι δεν έχουν ...Τσίπρα θα θεωρηθώ κινδυνολόγος???

 17. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 29/07/2015 02:20:13

  Ακόμη είμαστε στη φάση που ο όχλος αποθεώνει τον σύριζα.Έχουμε δρόμο ακόμη.Στη Βενεζουέλα ο πληθωρισμός έφθασε το 120%,ο κόσμος κάθεται στις ουρές για τρόφιμα ώρες και μόλις τώρα αρχίσει να χάνει έδαφος η κυβέρνηση.

 18. Δήμητρα Μ. avatar
  Δήμητρα Μ. 29/07/2015 17:56:05

  Καθημερινή: Το ηχητικό για το σχέδιο Β' του Γιάνη Βαρουφάκη (υποτιτλισμένο στα Ελληνικά) http://tinyurl.com/p246ou6

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.