Πλήρωνε κορόιδο...
19/03/2015 07:30
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πλήρωνε κορόιδο...

Ελληνικέ λαέ, για πες μας τι θα κάνεις; Θα σκάσεις και θα πληρώνεις αδιαμαρτύρητα;

Πλάκα – πλάκα η κυβέρνηση των ΣΑΝΕΛ είναι η πρώτη κυβέρνηση κατά την διάρκεια της πενταετούς κρίσης που μεταφέρει απευθείας χρήματα του ελληνικού λαού στους εταίρους και τους δανειστές μέσω της άμεσης αποπληρωμής μικρών «τεμαχίων» χρέους.

Η αλήθεια είναι πως μέχρι σήμερα όλες οι κυβερνήσεις πλήρωναν τις δόσεις με καινούρια δανεικά από τους ίδιους τους δανειστές, αποφεύγοντας να «στραγγίξουν» ακόμη περισσότερο την ήδη «στεγνή» από ζεστό χρήμα ελληνική οικονομία.

Ήδη όμως η κυβέρνηση των «πρώτη φορά αριστερά – ψεκασμένοι εγκέφαλοι», δίνει «στεγνά» στους δανειστές, δισεκατομμύρια μετρητών που έχουν μαζευτεί με κόπο, πόνο και αίμα από την άγρια φορολογία της ταλαίπωρης μεσαίας τάξης.

Χρήματα, που φεύγουν οριστικά από την εσωτερική κυκλοφορία. Χρήματα εντελώς απαραίτητα για να μένει (έστω και ημιθανής) ζωντανή η οικονομία της χώρας. Είναι άραγε σημείο των καιρών πως η αριστεροδέξια κυβέρνηση των ΣΑΝΕΛ είναι αυτή που πληρώνει (στ’ αλήθεια) χρέος;

Από την άλλη, μαγεμένη (;) η κοινωνία μοιάζει να μην αντιλαμβάνεται καν την αντίφαση. Μοιάζει να μην αισθάνεται καν το γελοίο – τραγικό του πράγματος. Αυτοί που θα σκίζανε τα μνημόνια, αυτοί που θα διώχνανε την τρόικα, αυτοί που θα καταργούσαν με ένα νόμο – μια παράγραφο όλη την «μνημονιακή» νομοθεσία των «γερμανοτσολιάδων» ευρωλιγούρηδων, βγάζουν έξω υπό μορφή απευθείας πληρωμών προς τους δανειστές, δισεκατομμύρια «ελληνικά» ευρώπουλα μαζεμένα με κόπο από τον «καταραμένο» ΕΝΦΙΑ, τον αβάσταχτο φόρο εισοδήματος, τον φόρο αλληλεγγύης, τις υψηλότατες ασφαλιστικές εισφορές, τα ανόητα τέλη επιτηδεύματος, τις προκαταβολές φόρων έως 75% και άλλα «νεοφιλελεύθερα» μέτρα του «νεοφιλελεύθερου» ελληνικού δοβλετιού.

Την ίδια ώρα, ζορίζονται αφόρητα να βρουν τα 200 ψωρο-εκατομμύρια που λένε ότι θα στοιχίσει τελικά αυτό το «ποντίκι αντί όρους» που γεννοβόλησαν μετά από 45μερο κοιλοπόνεμα, υπέρ της σωτηρίας των πτωχών και ανέστιων της ανθρωπιστικής κρίσης.

Τι να πει πια κανείς για τούτο το νεοελληνικό τρελοκομείο της κρίσης, όπου η κυβέρνηση των «πρώτη φορά αριστερά – ψεκασμένοι εγκέφαλοι», ετοιμάζεται να γιορτάσει την 25η Μαρτίου του 2015 με καλαματιανά και τσάμικα κλαρίνα, κορνέτες, τρομπόνια και νταούλια στο Σύνταγμα;

Τι να πει κανείς για αυτό το περίεργο συνονθύλευμα αριστεροδέξιων «ριζοσπαστών» που καταργεί την αριστεία, ανασυσταίνει την ΜΟΜΑ, αυξάνει τον μισθό των «αναξιοπαθούντων» υπαλλήλων της ΔΕΗ, επαναφέρει τον «θεσμό» των αιωνίων φοιτητών, ξανα-ανοίγει την αμαρτωλή ΕΡΤ, ελευθερώνει στην Ομόνοια όλους τους λαθρομετανάστες που μπουκάρουν στην χώρα, καταργεί τις φυλακές υψίστης ασφαλείας, παίρνει το μέρος των νεοναζί της ΧΑ, φωτογραφίζεται ξεδιάντροπα για το γαλλικό «κοσμοπόλιταν», ακυρώνει επενδύσεις που «τρέχουν» (σκουριές), ετοιμάζονται να «τρέξουν» (Αστέρας) ή πλησιάζουν στην ολοκλήρωση (περιφερειακά αεροδρόμια), επαναπροσλαμβάνει τους απολυμένους του δημοσίου και έχει καταφέρει σε πενήντα μέρες να παγώσει το ΕΣΠΑ, να κλείσει την στρόφιγγα του δανεισμού και να απομονώσει εντελώς την χώρα από κάθε φίλο και σύμμαχο όπως παραδέχεται και ο συριζαίος ευρωβουλευτής Παπαδημούλης;

Ελληνικέ λαέ, η κυβέρνηση ΣΑΝΕΛ πληρώνει ζεστό δικό σου χρήμα στους δανειστές, την ώρα που παριστάνει ότι διαπραγματεύεται σκληρά μαζί τους. Μέχρι τον Μάιο θα έχει «σκάσει» στο ΔΝΤ μονάχα, πάνω από δύο δις (!!) δικά σου ευρώπουλα. Αν συνεχίσει έτσι, και εξακολουθήσει να μην παίρνει δεκάρα τσακιστή δανεικά, θα πληρώσει στεγνά και αδιαμαρτύρητα άλλα επτάμιση δις (!!) μέχρι τον Αύγουστο στην ΕΚΤ. Όλα «τραβηγμένα» από καταθέσεις, στρώματα, κρυψώνες, τα τελευταία διαθέσιμα μιας μεσαίας τάξης που πνέει πια τα λοίσθια.

Ελληνικέ λαέ, για πες μας τι θα κάνεις; Θα σκάσεις και θα πληρώνεις αδιαμαρτύρητα;

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.