Παρακμή...
19/03/2015 07:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Παρακμή...

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν όσοι ήταν σίγουροι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν ο ολετήρας της Ελλάδας.

Υπάρχουν εκείνοι που έγλειφαν τον Τσίπρα προεκλογικά και τώρα έχουν αρχίσει να τον αποδομούν. Εκείνοι που μιλούσαν για την ιστορική ευκαιρία της Αριστεράς και για τον νέο, άφθαρτο και αξιόλογο πολιτικό κ. Τσίπρα και οι ίδιοι τώρα αρχίζουν να του σκάβουν το λάκκο.

Από αυτούς του κωλοτούμπες της δημοσιογραφίας, της πολιτικής και των επιχειρήσεων δεν θα γλιτώσουμε ποτέ. Θα υπάρχουν πάντα και θα μας ταλαιπωρούν. Αλλά αυτούς τους αφήνουμε στην απαξίωσή τους. Είναι το λιγότερο σε μια χώρα που διαλύεται κομματάκι – κομματάκι και κανείς δεν κάνει τίποτε. Που βρίσκεται στην κατηφόρα με σπασμένα φρένα και κανείς δεν μπαίνει μπροστά να τη σώσει.

Μόλις δύο μήνες από τις εκλογές και η μπίλια γυρίζει. Ακόμη δεν έχουμε δει τίποτε για την αποδόμηση του ΣΥΡΙΖΑ. Αν κλείσουν οι τράπεζες και τα ΑΤΜ τότε θα δούμε πόσα απίδια έχει ο σάκος του κ. Τσίπρα. Όταν όμως 7 στους 10 βλέπουν ότι δεν άλλαξε τίποτε με την τρόικα, αυτό κάτι σημαίνει. Όταν πάνω από τους μισούς πολίτες πιστεύουν ότι δεν πάνε καλά οι διαπραγματεύσεις με ευθύνη της κυβέρνησης τότε πράγματι αρχίζει να αλλάζει το κλίμα. Θα πει κανείς: «Ναι αλλά 42% ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ». Αυτό αλλάζει τόσο εύκολα όσο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ του 4% έγινε κόμμα εξουσίας. Και μπορεί ο κόσμος να μη βλέπει εναλλακτικές λύσεις, όμως, αυτό είναι το λιγότερο.

Προέχει η σωτηρία της Ελλάδας και όχι το συμφέρον κανενός κόμματος.

Όποιος έχει αυτιά και ακούει μέσα από τις φιλοκυβερνητικές φωνές θα αντιληφθεί ότι ήδη υπάρχει μια κραυγή αγωνίας. Από τον κόσμο, τις επιχειρήσεις, την αγορά. Δεν αντέχεται άλλο η ακυβερνησία.

Στην οικονομία το αδιέξοδο είναι φανερό κι αν τις επόμενες ημέρες δεν υπάρξει κάποια συμφωνία θα καταρρεύσουν τα πάντα.

Οι αναρχικοί διαλύουν τα πάντα στη Νομική και στη συνέχεια αποχωρούν κάνοντας... παρέλαση και δεν τους συλλαμβάνει κανείς παρ' ότι έχουν κάνει κακουργήματα και υπάρχει εισαγγελική έρευνα. Μη νευριάσουμε τους κουκουλοφόρους και ξανακάνουν καταλήψεις, σκέφτηκαν στην κυβέρνηση.

Η Ομόνοια και όλο το κέντρο έχει πλημμυρίσει από μετανάστες, πεινασμένους, ρακένδυτους, άστεγους και κανείς δεν σκέφτεται το έγκλημα που έκανε η κυβέρνηση.

Καίγεται η Αθήνα δύο φορές σε λίγες ημέρες αλλά τα ΜΑΤ δεν μπορούν να κάνουν τίποτε γιατί δεν έχουν εντολή. Είναι «αφοπλισμένη» η Αστυνομία από τους προοδευτικούληδες, αριστερούς της τζάμπα ζωής που έχουν επιλέξει.

Το νομοθετικό έργο είναι ανύπαρκτο. Δύο μήνες μετά τις εκλογές και το μόνο νομοσχέδιο που πήγε στη Βουλή είναι για την ανθρωπιστική κρίση. Καλά τα κουπόνια και το δωρεάν ρεύμα, αλλά τι θα γίνει με την ανάπτυξη; Με τις επενδύσεις, με την προσέλκυση ξένων που θα κάνουν μπίζνες και θα ανοίξουν δουλειές; Τι γίνεται με την αλλαγή του φορολογικού καθεστώτος που συνεχίζει να ταλαιπωρεί τους πολίτες;

Η Βουλή ζει μερικές από τις χειρότερες στιγμές της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας με ευθύνη της Ζωής Κωνσταντοπούλου αλλά κι εκείνων που την επέλεξαν για την ύψιστη θέση.

Σε διπλωματικό επίπεδο η Ελλάδα είναι απομονωμένη και χωρίς συμμάχους και το μόνο που μένει είναι να δούμε Τούρκους στα νησιά να κάνουν βόλτες στήνοντας θερμά επεισόδια.

Οι ξένοι εταίροι, για να επανέλθουμε στην οικονομία, μας... τελειώνουν αργά – αργά. Το σενάριο της εξόδου από το ευρώ επανήλθε, οι τράπεζες είναι έτοιμες να κλείσουν, τα ταμεία είναι άδεια και με το ζόρι πληρώνουμε τις δόσεις. Και σαν να μη φτάνουν όλα αυτά μας απειλούν με μοντέλο Κύπρου, δηλαδή περιορισμό κεφαλαίων, κούρεμα καταθέσεων κι αν δεν συμμορφωθούμε... Grexit.

Το δράμα είναι συνεχές, ένας ατελείωτος Γολγοθάς που οδηγεί στη σταύρωση αλλά δεν υπάρχει ανάσταση. Στο σταυρό ο ελληνικός λαός και η χώρα και τα καρφιά τα καρφώνουν όχι οι δανειστές αλλά ο ίδιος ο πρωθυπουργός της Ελλάδας.

Τα τραγικά του λάθη είναι πολλά. Από την υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων του μέχρι την επιλογή τραγικών συνεργατών όπως ο Βαρουφάκης ή η Κωνσταντοπούλου.

Κι από τις υπερβολικές προσδοκίες μέχρι τις απίστευτες προεκλογικές υποσχέσεις που δεν είχαν σχέση με την πραγματικότητα.

Είναι αλήθεια ότι οι Ευρωπαίοι έχουν στήσει το νέο τείχος του Βερολίνου απέναντι στην Ελλάδα. Όμως, αν είχαν απέναντί τους σοβαρούς ανθρώπους σίγουρα δεν θα ήταν τόσο σκληροί. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έκανε και συνεχίζει να κάνει σωρεία εγκληματικών λαθών που διαλύουν την Ελλάδα. Και τώρα ο κόσμος βλέπει το δικό του τραγικό λάθος. Ποτέ δεν περίμενε ότι θα γκρεμιζόταν η χώρα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν όσοι ήταν σίγουροι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν ο ολετήρας της Ελλάδας.

Υπάρχουν ακόμη μερικές ευκαιρίες για να πάρει ανάσα η χώρα. Αρκεί η κυβέρνηση να αποφασίσει τι θέλει τελικά. Θέλει έξοδο από την ευρωπαϊκή οικογένεια ή θέλει ομαλότητα; Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα που θα έλεγε και ο Τσίπρας. Τη Ρόδο την είδαμε, το πήδημα πλησιάζει απειλητικά κι όποιος αντέξει.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. airman avatar
  airman 19/03/2015 07:51:58

  "«Ναι αλλά 42% ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ»" Και το 95% δε θέλει πρόορες εκλογές. Φτάσαμε στο σημείο 2 μήνες μετά από εκλογές να συζητάμε για πρόωρες εκλογές και ποσοστά δημοσκοπήσεων! Επίτευγμα μέγα της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ! Το ζουμί όμως είναι ότι στο τεθέν ερώτημα του υποτιθέμενου δημοψηφίσματος περί παραμονής στο ευρώ με μνημόνιο ή περί επιστροφήσ σε εθνικό νόμισμα, διαπιστώθηκε ένα 60% παραμονή, 30% εθνικό νόμισμα με 10% να αδιαφορεί. Συνεπώς, έστω και αυθαίρετα, επί του παρόντος μιλάμε για 65% ευρώ, 35% εθνικό νόμισμα. Με την κατάλληλη Κυβερνητική επικοινωνιακή τακτική (όχι προπαγάνδα), μπορεί εύκολα ο συσχετισμός ποσοστών να γίνει 60%-40%. Ο διχασμός είναι εφικτός, είναι ο επόμενος στόχος και κάποια συμφέροντα επενδύουν σ' αυτόν. Μοιράζοντας το λαό σε δύο στρατόπεδα, το 35%-40% είναι πάρα πολύ μεγάλο ποσοστό για όσους ψάχνουν ερείσματα στην κοινωνία. Είχαμε μεταξύ άλλων τη ρετσινιά του βασιλικού. Καιρός να αποκτίσουμε κι άλλες επιλογές. Είναι κι αυτό μια προσφορά του ΣΥΡΙΖΑ και των αναγκαίων συμμάχων του στον τόπο! Όλοι για κάποιο λόγο μένουν στην ιστορία. Αυτοί θα σπάσουν ρεκόρ. Εύγε!

 2. Geros avatar
  Geros 19/03/2015 09:41:28

  Είμαι από αυτούς που προεκλογικά πίστευαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να επιχειρήσει αλλα ποτέ δεν θα μπορέσει να ολοκληρώσει μια επιτυχημένη κωλοτούμπα.
  Ήταν από τότε πέρα από σαφές ότι το συνοθύλευμα εμμονών, ιδεολογικών αγκυλώσεων, ανικανότητας και βλακείας που ονομάζεται ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κυβερνήσει επιτυχώς ΤΙΠΟΤΑ! Όχι χώρα, περίπτερο δεν μπορεί να διοικήσει.
  Όλη τους η ελπίδα ήταν και εξακολουθεί να είναι ότι οι εταίροι φοβούμενοι τις επιπτώσεις μιας Ελληνικής εξόδου από το ευρώ θα τους προτείνουν ένα αριστερό μνημόνιο. Σιγά σιγά γίνεται σαφές ότι αριστερό μνημόνιο δεν υπάρχει γιατί απλούστατα δεν υπάρχει αριστερά στην Ευρώπη με τον τρόπο που εμείς νομίζουμε.
  Η αριστερά με τα χαρακτηριστικά που έχει η Ελληνική αριστερά έχει μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, όπως θα έλεγε ο Αντρέας, σε όλη την Ευρώπη.
  Το πρόβλημα είναι ότι όχι μονο ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ολόκληρος ο Ελληνικός λαός δεν έχει καταλάβει πόσο εκτός λογικής και Ευρωπαϊκής γραμμής είναι οι δοξασίες που πιστεύει, έχουμε έναν ολόκληρο λαό που πιστεύει ως προοδευτικότητα τα πιο ξεπερασμένα και παρωχημένα ιδεολογικά ρεύματα.

  Ότι και να προτείνουν αυτές τις μέρες στην κυβέρνηση οι εταίροι μας, θα φανεί σε ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία ως τερατώδες, αναποτελεσματικό, τιμωρητικό και απαράδεκτο.
  Σε τελική ανάλυση αυτό μας έφερε σε αυτά τα χάλια, το ότι οι μεταρρυθμίσεις που έπρεπε να γίνουν πολλά χρονια πριν ξεσπάσει η κρίση δεν γίνονταν γιατί στα μάτια του λαού έμοιαζαν τερατώδεις, αναποτελεσματικές, τιμωρητικές και απαράδεκτες.
  Στην κρίση οδηγηθήκαμε λόγω του ότι ο λαός μας στήριζε και πίστευε σε ένα μη παραγωγικό μοντέλο και θα βγούμε όταν ο λαός μας αποκτήσει συνείδηση για την δημιουργία ενός παραγωγικού μοντέλου.
  Για αυτό από την αρχή της κρίσης λέω ότι θα εξέλθουμε από την κρίση μόνο όταν θα έχουμε μετρήσει όλα τα σκαλιά της πτώσης με το κεφάλι.
  Πιστεύω πως δεν έχουμε φτάσει ούτε στην μέση του Ελληνικού δράματος.

  • ορεσείβιος avatar
   ορεσείβιος @ Geros 19/03/2015 12:40:49

   Πόσους ορόφους έχει η σκάλα που πέφτουμε? Άλλο είναι να είσαι στα μισά από το ισόγειο στο δρόμο και άλλο να πέφτεις από τον όγδοο όροφο και να θέλεις άλλους τέσσερεις ορόφους. Δεν θα αντέξει το κεφάλι, αυτό είναι σίγουρο, επομένως ούτε η χώρα ως κράτος μπορεί να αντέξει αυτή την πτώση. Μας πρότειναν να κατεβούμε τα σκαλιά σιγά σιγά μέχρι να προσαρμοστούμε στο ύψος μας και η δική μας επιλογή-πρόταση είναι να φουντάρουμε με το κεφάλι προφανώς. Για τους ιστορικούς του μέλλοντος θα έχει ενδιαφέρον το πείραμα όπως και για τους κοινωνιολόγους. Το ότι το έβλεπαν πολλοί ,το ότι το έλεγαν ακόμη περισσότεροι δεν έχει καμιά αξία. Σημασία έχει η παρέλαση να πάει καλά, ποιος ασχολείται τώρα με το χρήμα ως πραγματική αξία, ως τραπεζικό προιόν, ως λογιστική μονάδα...Έχουμε φτάσει σε ύψιστο επίπεδο παράνοιας και παραφροσύνης... Οπου σταματάει η λογική αρχίζει το φρενοκομείον η Ελλάς.

  • Nefeli avatar
   Nefeli @ Geros 19/03/2015 14:09:25

   Συμφωνω απολυτα.

  • KareKare avatar
   KareKare @ Geros 19/03/2015 14:42:55

   Ο λαός από μόνος του θα φτιάξει το καινούργιο παραγωγικό μοντέλο? Συνήθως η οικονομική ελίτ είναι αυτή που πρώτη πρέπει να ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο ώστε να έχει και μακροπρόθεσμη υπόσταση.... Από την άλλη ούτε η πολιτική ελίτ που κυβέρνησε πήρε χαμπάρι για κάτι το ανάλογο, οπότε ας μην τα βάζουμε με τον λαό επειδή μας είναι εύκολο. Ο Δανός εργαζόμενος πχ. εργάζεται σύμφωνα με τις συνθήκες που του προσφέρονται, δεν νομίζω ότι τις καθορίζει. Αρα λοιπόν και ο ΄Ελληνας το ίδιο έπραττε και πράττει, τι περισσότερο μπορεί να κάνει? Εκτός και εάν εννοείς να ζητήσουν όλοι οι εργαζόμενοι μείωση των απολαβών κατά 50% π.χ. για να προκύψει το μοντέλο που έχεις στο μυαλό σου. Αλλά αν πρόκειται περί αυτού γιατί δεν το λες μια κι έξω και το στολίζεις με κορδέλλες και γιρλάντες?

 3. greg avatar
  greg 19/03/2015 12:18:19

  O ΣΥΡΙΖΑ δέν είναι η αρρώστεια, αλλά ένα ακόμη σύμπτωμά της. Η αρρώστεια (παρακμή) είναι χρόνια. Η μόλυνση ξεκίνησε λίγο μετά τή μεταπολίτευση. Οταν τά κόμματα μέ πρώτο τό ΠΑΣΟΚ (καί τή ΝΔ νά αντιγράφει), έχτιζαν ψευδαισθήσεις ευημερίας καί οράματα άκοπης καλοπέρασης. Ετσι μέ δανεικά καί πακέτα πορευτήκαμε γιά 30 χρονάκια. Ο κόσμος άγονταν καί φέρονταν από δημαγωγούς, λαϊκιστές, κόλακες. Εδινε ψήφο στόν εκάστοτε πλειοδότη καί έπαιρνε άρτο καί θέαμα. Τέλειωσαν τά πακέτα, φαγώθηκαν τά δανεικά, ήρθε η ώρα τής αλήθειας, ο κόσμος όμως είχε πιά εκπαιδευτεί αλλιώς. Καί όταν κόπηκαν (αναγκαστικά καί βίαια) οί αντιπαροχές, ο κόσμος έψαξε αλλού νά δώσει τήν ψήφο του, απαιτώντας τή συνέχιση τού "ονείρου" του από κεί πού τόν ξύπνησαν. Καί δέν δίστασε καθόλου νά επιλέξει τά μέχρι τότε ρετάλια τής πολιτικής, αρνούμενος νά σκεφτεί λογικά (μάλλον δέν θυμάται κάν πώς γίνεται αυτό) καί αδιαφορώντας γιά οτιδήποτε πέρα από τό στενό ατομικό του όφελος. Ετσι είχε μάθει (ή τόν μάθανε, δέν έχει σημασία), έτσι έπραξε. Καί ούτε θά διστάσει νά επιλέξει ακόμη πιό αλλοπρόσαλλα, άν νιώσει ότι κι η τωρινή επιλογή του τόν πούλησε. Oτι δηλαδή δέν επανέφερε μέ νόμο τήν ευημερία του.

  • Παράξενος avatar
   Παράξενος @ greg 19/03/2015 13:14:31

   Πολύ σωστός.

  • airman avatar
   airman @ greg 19/03/2015 14:04:15

   "Τέλειωσαν τά πακέτα, φαγώθηκαν τά δανεικά ..." Το χρηματιστρήριο "στέρεψε" (γιατί ένα φεγγάρι όλοι είχαν γίνει "μάστορες") αφού πρώτα "στέγνωσε" ουκ ολίγους. Η μεγάλη κατρακύλα ξεκίνησε με το έγκλημα του χρηματιστηρίου. Αθάνατε Σημίτη, μεγαλοδύναμο ΠΑΣΟΚ! Κάποιοι θέλουν να ξεχαστούν πάσει θυσία! Ήρθε πρώτα ο ΓΑΠ και τώρα το "πειρατικό" του Μαξίμου να επισκιάσουν κάθε "αμαρτωλή" ιστορία. Μόνο που η ιστορία καταγράφει τα πάντα και είναι αμείλικτη!

  • KareKare avatar
   KareKare @ greg 19/03/2015 17:20:14

   Μην νομίζεις, άρχισε να βγαίνει από το λήθαργο, πρώτα κλώτσησε την σκαρταδούρα που τον παραμύθιαζε τόσα χρόνια. Θα έρθει και η ώρα της ανασυγκρότησης και της αναστήλωσης. Ενα, ένα τα βήματα μην βιάζεσαι.

   • greg avatar
    greg @ KareKare 19/03/2015 23:08:45

    Ακριβώς. Συμπτωματικά μάλιστα, τήν κλώτσησε μόλις σταμάτησε νά τόν παραμυθιάζει. Καί έψαξε αλλού νά παραμυθιαστεί. Τό καλό γιά τούς πολλούς, είναι ότι λίγοι πήραν χαμπάρι ότι τά παραμύθια τέλειωσαν μαζί μέ τά λεφτά. Τό κακό γιά τούς λίγους, είναι ότι αποφασίζουν οί πολλοί. Καί άν οί πολλοί θέλουν παγωτό μέ μουστάρδα, θά φάνε όλοι παγωτό μέ μουστάρδα. Κατά τά άλλα, άν καί δέν έχει σημασία, ούτε νομίζω ούτε βιάζομαι.

 4. blackunder avatar
  blackunder 19/03/2015 14:19:52

  Οταν τα δυο βασικα κόμματα ειναι κρατικίστικα, δεν μπορουμε να περιμένουμε τίποτα. Ουτε η ΝΔ ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ είπαν ο,τιδήποτε για τον Ιδιωτικό Τομέα. Ψάχνει η σιωπηλή πλειοψηφία, αυτη που έχει μάθει να μοχθεί για να ζει, ένα κόμμα να την εκφράσει. Θα είναι η ΝΔ? Μακάρι..

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ blackunder 19/03/2015 22:52:57

   Γιατί δεν καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο ήταν για το Σαμαρά να εφαρμόσει όσα έπρεπε και ήθελε με το Πασόκ και τη Δημάρ στην κυβέρνηση να απειλούν διαρκώς με εκλογές και αστάθεια;

 5. Στρατιώτης avatar
  Στρατιώτης 19/03/2015 14:51:45

  Ουδείς σοβαρός έχει εκπλαγεί από τους Συριζαίους. Τους ξέρουμε, άλλωστε, χρόνια τώρα. Δεν αρκεί, όμως, να εκπληρώνουμε τάχα προφητείες τύπου "σας τα λέγαμε". Κάναμε τόσα λάθη που τους χαρίσαμε ποσοστό κυβερνησιμότητας. Εξακολουθούμε να κάνουμε πως δεν καταλαβαίνουμε τι έφταιξε, και ακόμα χειρότερα νομίζουμε ότι με αυτόν τον τρόπο θα ανακάμψουμε. Είμαστε ανύπαρκτοι αντιπολιτευτικά και μετεκλογικά έχουμε χάσει κι άλλους ψηφοφόρους. Ας δούμε τα του οίκου μας λοιπόν, γιατί οι Συριζαίοι θα είναι πάντα ίδιοι.

 6. Naruto avatar
  Naruto 19/03/2015 15:24:17

  Το βέβαιο έίναι οτι αυτή η βουλή , αυτοί οι πολιτικοί δεν μπορούν να μας βγάλουν στο φώς . Είναι υποχρεωμένοι να υπηρετούν τα κομματικά , παραταξιακά ακόμα και τα οικογενειακά συμφέροντα . Οι βάρκες του Τιτανικού δεν επαρκούν για όλους , πρώτα θα βάλουν μέσα τους δικούς τους , οι υπόλοιποι ο σώζων εαυτόν σωθήτω . Το καράβι για να σωθεί χρειάζεται καπετάνιο χωρίς τα βαρίδια του πολιτικού κόστους , χωρίς να χρειάζεται να θυσιάσει τίποτα στον βωμό της επανεκλογής . Δυστυχώς δεν έχουμε δεύτερο Κ .Καραμανλή να σώσει την χώρα όπως το ΄74 .Τουλάχιστον οι χουντικοί τότε εξαφανίστηκαν και αφησαν το πεδίο ελεύθερο ενώ αυτοί δεν φεύγουν με τίποτε .

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ Naruto 19/03/2015 22:55:41

   Κάνεις μεγάλο λάθος. Ο Σαμαράς πήρε πάνω του το χάλι όλων των προηγούμενων για να μη διαλυθεί η χώρα. Αυτό είναι καθαρή αχαριστία! Ακόμη και ο Κ.Καρμανλής ο νεότερος, θυμάμαι να υπερθεματίζει του λαϊκιστή ΓΑΠ με την ελάχιστη σύνταξη προεκλογικά και ενώ ο ΓΑΠ θα έδινε 570Ε, ο ΚΚ το πήγε 580 (ή κάτι τέτοιο). Μόνο ο Σαμαράς δεν υποσχέθηκε ΤΙΠΟΤΑ που δε θα μπορούσε να γίνει εντός τετραετίας. Για αυτό τον έριξαν. Για να μπορούν να συνεχίσουν το "όλοι ίδιοι είναι", όπως λες εσύ τώρα...

   • Naruto avatar
    Naruto @ Γεώργιος Τ. 20/03/2015 11:51:44

    Ο Σαμαράς δεν πήρε πάνω του το χάλι αλλά το φόρτωσε στους μικρομεσαίους του ιδιωτικού τομέα . Αυτούς δηλαδή που πληρώνανε φόρους , ΦΠΑ , ΦΜΥ , ΙΚΑ κλπ . Το αποτέλεσμα ήταν να τους βουλιάξει και να εκτοξευθεί η ανεργία σε πρωτόγνωρα ύψη και το κράτος να μην εισπράττει τίποτα .Απο την άλλη ο δεινόσαυρος του δημοσίου εμεινε σχεδόν ανέγγιχτος . Ετσι η τύχη της Ν.Δ και του Α.Σ ήταν προδιαγεγραμμένη . Οχι μόνο δεν τον έριξε κανένας αλλά οι ατυχείς επιλογές του έφεραν στην εξουσία τον ΣΥΡΙΖΑ . Για αποφυγή παρεξηγήσεων παρα τις ζημίες στην επιχείρησή μου οχι μόνο τον ψήφισα τον Α.Σ αλλά έκανα και αγώνα .

 7. Κανονικός Δεξιός avatar
  Κανονικός Δεξιός 19/03/2015 17:58:44

  Είναι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!

 8. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 28/03/2015 11:57:01

  O κόσμος ακόμη δεν έχει καταλάβει τίποτα.Πρώτα θα γίνουμε σαν τις άλλες βαλκανικές χώρες και μετά μπορεί να υπάρξει αλλαγή.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.