Πανούσης: «Ανοίξαμε και σας περιμένουμε»
15/02/2015 15:36
Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πανούσης: «Ανοίξαμε και σας περιμένουμε»

Γιατί κύριε Υπουργέ μου να χανόμαστε σε ημίμετρα; Βάλτε μια φωτεινή ταμπέλα στα σύνορα «ανοίξαμε και σας περιμένουμε». Βάλτε και μια φωτογραφία του άτεγκτου Πάνου, να τα κάνει γαργάρα όλα αυτά, αφού κι αυτός στηρίζει αυτά τα «προοδευτικά» καλαμπαλίκια σας …

Μπορώ να σας υποδείξω αρκετούς ημέτερους δεξιούς, αριστερούς και πασόκους, που έχουν βλάψει την Πατρίδα πολύ περισσότερο από όλους τους Πακιστανούς, Μπαγκλαντεσιανούς κι άλλους απρόσκλητους μουσαφιραίους, που μπήκαν λαθραία στην χώρα. Θέλω να πω, δεν είναι ζήτημα φυλετικό, μην χαθεί το απολλώνειο γονίδιο του Μήτσου.

Αλλού είναι το πρόβλημα, το οποίο από ότι φαίνεται θα το πολλαπλασιάσει εφιαλτικά ο αναπληρωτής Υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ., ο Γιάννης Πανούσης, μαχόμενος την ανελέητη πραγματικότητα με ιδεοληψίες κι υλοποιώντας διάφορα καψοκαλύβικα που θα βάλουν μπουρλότο στον πολύπαθο εθνικό και κοινωνικό ιστό και θα αυγατίσουν τον ρατσισμό και τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής. Το λέγανε από το 2012 οι σύντροφοι πως θα κλείσουνε τα κέντρα κράτησης και θα τα κάνουν «ανοιχτά κέντρα φιλοξενίας». Δηλαδή μαμ, κακά και νάνι εξόδοις των Ελλήνων φορολογουμένων με ελεύθερη είσοδο – έξοδο. Θα ‘χει μπουφέ, υποθέτω, χωρίς χοιρινό. Θα μπει κι αυτό στα κίνητρα που διαφημίζουν οι δουλέμποροι διακινητές στην Ασία και την Αφρική, μαζί με την εύκολη χορήγηση υπηκοότητας στα παιδιά των μουσαφιραίων που θα γεννηθούν εδώ.

Στην ουσία, τους παράνομους που μαζέψαμε από τους δρόμους μέχρι να απελαθούν, θα τους ξαναμολήσουνε, για να φχαριστηθεί ο Πανούσης και τ’ άλλα παιδιά «πολυπολιτισμό». Λυπηρή η αυτοκτονία του ανθρώπου αλλά ότι και να κάνουμε η κράτηση πίσω από το σύρμα, όση άπλα κι αν αποκτήσει το κελί, όσο καλό κι αν γίνει το φαγητό, θα είναι πάντα δυσάρεστη κι ούτε μπορείς ποτέ να ξέρεις τα ψυχολογικά προβλήματα του κάθε κρατούμενου. Και στις φυλακές αυτοκτονούν άνθρωποι αλλά δεν σκέφτηκε κανείς να τις κάνει «ανοιχτά κέντρα φιλοξενίας».

Στο πρώτο όμως έγκλημα που θα διαπραχθεί από «φιλοξενούμενο», που πριν ήταν κρατούμενος, θα έχει να δώσει λόγο ο Γιάννης Πανούσης κι όσοι θα στηρίξουν αυτή την πολιτική.

Η παράνομη είσοδος στην χώρα εξακολουθεί να είναι ποινικό αδίκημα. Οφείλουμε να ξεχωρίζουμε αυτούς που ζητούν πολιτικό άσυλο και προέρχονται από εμπόλεμες ζώνες, όμως όποιος έχει πρακτική σχέση με το άθλημα, γνωρίζει πως πολλοί από τους λάθρα εισερχόμενους, ΔΕΝ δικαιούνται άσυλο, συχνά καταστρέφουν τα έγγραφα τους και δηλώνουν ψευδή καταγωγή, ψευδή ηλικία, υποδυόμενοι τους ανήλικους και ζητούν πολιτικό άσυλο με την μαϊμού καταγωγή τους ως άλλοθι. Μέχρι να ξεμπλέξουν οι αρχές μας τους μηρούς τους, περνούν χρόνια και ζαμάνια.

Η πλειοψηφία των λαθραίων είναι σουνίτες μουσουλμάνοι. Για πολλούς από αυτούς η δημοκρατία, η ελευθερία κι η δικαιοσύνη, όπως τα εννοούμε στην Δύση είναι εχθρικές έννοιες, αμαρτωλές. Αυτό που τους πουλάει» ο Πανούσης, δεν το αγοράζουν. Δεκάρα δεν δίνουν. Τους ενδιαφέρει μόνο να διευκολυνθούν, να είναι ελεύθεροι στις κινήσεις τους για να φύγουν για την Ευρώπη ή κάποιοι λίγοι, να μείνουν εδώ.

Η κατάργηση των Κέντρων Κράτησης θα γίνει κίνητρο για να έρθουν κι άλλοι μουσαφιραίοι, που στην πλειοψηφία τους είναι οικονομικοί λαθρομετανάστες, που θα αιτούνται ψευδώς πολιτικό άσυλο. Αυτό, ως σύλληψη και αποτέλεσμα θα λειτουργήσει ρατσιστικά σε βάρος αυτών που στα αλήθεια δικαιούνται πολιτικό άσυλο κι οι αιτήσεις τους διεκπεραιώνονται με ρυθμό βροντόσαυρου με κινητικά προβλήματα, διότι πρέπει να περιμένουν ουρά πίσω από μαϊμού αιτήσεις ασύλου μην δικαιουμένων.

Είναι πολλά που αγνοούν οι συριζαίοι «διεθνιστές» και τόσο πολιτικά ορθοί, όπως πχ πως η πλειοψηφία των «συμφώνων συμβίωσης» αλλοδαπών με ελληνίδες ρομά, είναι επ’ αμοιβή, εικονικά. Επίσης μαϊμού κι η άλλη πατέντα, της υιοθεσίας γυφτόπουλων από αλλοδαπούς, και τούμπαλιν, πάλι επ’ αμοιβή κι εικονικές. Πως θα απελάσεις τον πονεμένο «πατέρα» ή «γιο», ε; Κυκλώματα όπου τα κονομάνε και συνάδελφοι που σκέφτονται και διεκπεραιώνουν τέτοιες πατέντες, ζουν, ανθίζουν και θα βασιλεύουν, όσο η συριζαίϊκη αριστερίστικη πολιτική ορθότητα θα διευκολύνει τους παράνομους, με ψυχοπονιάρικη συνθηματολογία και νομοθετήματα – κάλεσμα να ‘ρθουν κι άλλοι, μην τυχόν και μείνει τίποτα όρθιο από την εθνική και κοινωνική συνοχή. Θα γίνουμε έτσι ως κράτος ακούσιος αβανταδόρος των δουλέμπορων και της μαύρης εργασίας, της «εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο», που λένε και οι σύντροφοι, στάση εξόχως ρατσιστική για όσους πράγματι δικαιούνται άσυλο και για τους μετανάστες που δεν ήρθαν λάθρα, που δεν δήλωσαν ψευδή στοιχεία και καταγωγή και σέβονται την χώρα που τους φιλοξενεί και τους νόμους της.

Ο ΣΥΡΙΖΑ/τέως Βίλα Αμαλία/ νυν Burberrys, ποντάρει πως αν φέρει μια συμφωνία της προκοπής από το Eurogroup, που το εύχομαι ολόψυχα κι ειλικρινά, θα μπορέσει να περάσει ντούκου όλη την αριστερίστικη ατζέντα του στο μεταναστευτικό, στο σωφρονιστικό, στην δημόσια τάξη, στο σύμφωνο συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια κλπ, πως οι Έλληνες από την τρελή χαρά τους, δεν θα βλέπουν, δεν θα ακούν, δεν θα ζουν στην αληθινή ζωή. Δεν είναι έτσι. Μια νέα συμφωνία για το χρέος δεν καταργεί την υπόλοιπη πραγματικότητα κι η ασφάλεια, ξαναλέω, είναι το πρώτο δικαίωμα του πολίτη και το πρώτο καθήκον της πολιτείας, είτε χρωστάμε, είτε όχι, είτε ψωμολυσσάμε, είτε δένουμε τα σκυλιά με τα λουκάνικα. Κι ακόμη κι αν γίνουμε βιομηχανική, κεφαλαιουχική και πυρηνική δύναμη, ΔΕΝ χωράμε, δεν αντέχουμε ως κοινωνία και πολιτισμός ένα εκατομμύριο μουσουλμάνους και βάλε. Είναι διαλυτικό κι επικίνδυνο, δεν μπορούμε να τους αφομοιώσουμε, δεν μπορούμε να τους δώσουμε απασχόληση, όταν έχουμε 1.500.000 Έλληνες άνεργους και σίγουρα δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να ζουν παρασιτικά. Κι αν γίνει κατ’ ευχήν το θαύμα και ο ΣΥΡΙΖΑ φέρει μπουμ στην οικονομία, ανθίσουν όλα σαν κήπος την Άνοιξη, έχει καλώς κι εύγε Αλέξη. Αν όμως, χτύπα ξύλο, πέσουμε σε τοίχο κι όλα χειροτερέψουν δραματικά με μεγαλύτερη φτώχεια, ύφεση κι ανεργία, τότε το μίγμα της κοινωνικής κρίσης με τις στρατιές των λαθραίων στους δρόμους, είναι το τέλειο λίπασμα μιας μικρής Βαϊμάρης για να γιγαντωθεί ο εγχώριος γκροτέσκος εθνικοσοσιαλισμός. Όταν ευρωπαϊκές βιομηχανικές χώρες, κραταιές, δεν μπόρεσαν να αφομοιώσουν μάζες μουσουλμάνων, θα το κάνει η χώρα που εισάγει ακόμη και τα καλαμάκια για τα σουβλάκια; Τότε τι θα πει, ο κ. υπουργός, όταν θα γίνει ο κηπουρός της ΧΑ;

Και βέβαια, ούτε ο Πανούσης, ούτε κανείς άλλος, από οποιοδήποτε κόμμα τολμάει να ψελλίσει το όνομα της μεγαλύτερης δουλεμπορικής συμμορίας, του μεγαλύτερου διακινητή ανθρώπων παγκοσμίως: της Τουρκίας, του κράτους που ταυτίζεται με το παρακράτος, μαζί δουλεύουν, μαζί τα κονομάνε μαφιόζοι, τζιανταρμάδες, αστυνομικοί, λιμενικοί, στρατιωτικοί, πολιτικοί. Η συντριπτική πλειοψηφία των μουσαφιραίων μας φτάνουν στην Τουρκία χωρίς βίζα και ύστερα, με αμοιβή μερικές χιλιάδες δολάρια, που τα μοιράζονται κρατικοί και ιδιώτες μαφιόζοι, τους περνάνε σε μας. Και τα κονομάνε και μας φορτώνουν μια ασσύμετρη απειλή. Αντί λοιπόν, παράλληλα με την άγρυπνη φύλαξη χερσαίων και θαλασσίων συνόρων, φτιάχνοντας κι άλλους χώρους κράτησης, να καταγγείλουμε παντού την Τουρκία, επιβάλλοντας της κυρίως στην Ε.Ε. πολιτικό, οικονομικό και διπλωματικό κόστος για την εγκληματική δράση της, κάνουμε την πάπια για τον μεγαλύτερο δουλέμπορο, κλείνουμε τα κέντρα κράτησης κι ετοιμαζόμαστε να κάνουμε την μεγαλύτερη μαζική χορήγηση υπηκοότητας.

Γιατί κύριε Υπουργέ μου να χανόμαστε σε ημίμετρα; Βάλτε μια φωτεινή ταμπέλα στα σύνορα «ανοίξαμε και σας περιμένουμε». Βάλτε και μια φωτογραφία του άτεγκτου Πάνου, να τα κάνει γαργάρα όλα αυτά, αφού κι αυτός στηρίζει αυτά τα «προοδευτικά» καλαμπαλίκια σας …

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Fiscal avatar
  Fiscal 15/02/2015 18:47:43

  Φαήλο, ν΄αγιάσει το χέρι σου ή αλλιώς: Πές τα Χρυσόστομε!

 2. Naruto avatar
  Naruto 15/02/2015 19:02:28

  Είναι φανερό ο κ. Πανούσης βάζει βούτυρο στην φέτα της Χ.Α . Οταν ο λαός καταλάβει τις κωλοτούμπες του Τσίπρα και με την Ν.Δ σε βαθειά ομφαλοσκόπηση και με ενα εκατομμύριο πεινασμένους ταλιμπάν στους δρόμους τι νομίζετε οτι θα συμβεί ? Λίγο να ξυπνήσουν οι χρυσαυγίτες και κάνουν στην άκρη τα βόδια με τα ναζιστικά σύμβολα και να βγούν μπροστά άτομα αξιοπρεπή και καθαρά θα τρίβουμε τα μάτια μας .

  • toxo avatar
   toxo @ Naruto 15/02/2015 20:26:38

   Έχουν άτομα αξιοπρεπή και καθαρά που θα αντικαταστήσουν τα σημερινά ,που τα περισσότερα επανεξελέγησαν,γιά να τρίβουμε τα μάτια μας;

  • ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
   ΚΥΘΗΡΙΟΣ @ Naruto 15/02/2015 20:39:38

   Ο Ματθαιόπουλος φαίνεται σοβαρός, δυναμικός και με ευχέρεια λόγου. Φοβάμαι ότι αν θα πάρει πρωτοβουλίες,θα τον ακολουθήσουν πολλοί...

   • Σπῦρος Μαυροειδῆς avatar
    Σπῦρος Μαυροειδῆς @ ΚΥΘΗΡΙΟΣ 22/02/2015 12:05:51

    Μήν φοβᾶσθε ἀγαπητέ συνέλληνα. Νά ἐλπίζετε...

 3. Χρήστος avatar
  Χρήστος 15/02/2015 20:23:15

  Η ΝΔ επισήμως τι κάνει; Μούγκα; Ή συμφωνεί; Ο λαλίστατος Άδωνις μόνο υπερ του μνημονίου παθιάζεται;

 4. ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ avatar
  ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ 15/02/2015 21:54:52

  Κανονικά, η ΝΔ θα έπρεπε να βγεί στα κάγκελα για το θέμα της ασφάλειας των πολιτών με την κατάργηση των κέντρων κράτησης, να επισημάνει στον υπουργό ότι θα φέρει ακεραία την ευθύνη ό,τι κακό συμβεί εξ αυτού του γεγονότος. Αλλά πιο πολύ μιλάει ο Κουτσούμπας αυτές τις μέρες παρά ο Σαμαράς ή ο εκπρόσωπος του κομματος. Ελπίζω με την συγκέντρωση υπερ της επένδυσης στις Σκουριές που συγκέντρωσε πολύ κόσμο να ανακοινώσει κάτι. Ελπίζω. Αλλιώς πάλι ο Κουτσούμπας θα βγεί μπροστά.

  • Λιψ avatar
   Λιψ @ ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ 16/02/2015 10:33:22

   Η ΝΔ φαίνεται πως ζει σε μία άλλη χώρα και σε ένα άλλο πλανήτη. Δηλαδή εκεί όπου συνήθως ζούσε όσο τη θυμάμαι, με λίγα φωτεινά διαλείμματα.

 5. MCA avatar
  MCA 15/02/2015 23:36:21

  Οι λαθρομετανάστες είναι ελεύθεροι να γυρίσουν στις πατρίδες τους και μάλιστα δωρεάν. Παρόλα αυτά προτιμούν να είναι φυλακισμένοι στην Ελλάδα, παρά ελεύθεροι στην χώρα τους. Στο τέλος πάλι οι απλοί πολίτες θα την πληρώσουμε.

 6. Fotini avatar
  Fotini 16/02/2015 01:46:23

  Τόν χάσαμε τόν πόλεμο, κ. Κρανιδιώτη!

 7. airman avatar
  airman 16/02/2015 08:50:14

  "... μαμ, κακά και νάνι ...". Στοργή και προδέρμ δεν έχει! Ο κύριος Πανούσης δεσμεύεται από το λιτό βίο! Αυτά μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες, με τις θυσίες των Ελλήνων πάντα!

 8. Λιψ avatar
  Λιψ 16/02/2015 10:31:31

  Πρέπει να σας ενημερώσω ότι πλήθη Πακιστανών συρρέουν στην πρεσβεία της ευγενούς και πολιτισμένης χώρας τους, στην οδό Πλουτάρχου στο Κολωνάκι, προφανώς για ψευδείς βεβαιώσεις νομιμότητας. Τέτοια πλήθη είχα να δω από την εποχή του ΓΑΠ και των φιλελεύθερων πολιτικών του.

 9. koinos nous avatar
  koinos nous 16/02/2015 12:00:08

  Όσο υπάρχει το Δουβλίνο ΙΙ, το οποίο δεν θυμάμαι να απέρριψε κανένας απο ΝΔ και Πασόκ, ότι και λέμε είναι κουβέντες για να περνάει η ώρα. Μετάναστες θα συνεχίζουν να έρχονται κι ας υπάρχει ή δεν υπάρχει φράχτης, κι ας υπάρχει ή όχι Αμυγδαλέζα. Ακόμα και η διαμονή στην Αμυγδαλέζα είναι χλιδή μπροστά σε αυτά που ζούσαν στην πατρίδα τους, την οποία βέβαια πατρίδα τους κατέστρεψε η πολιτισμένη δύση της οποίας είμαστε μέρος.

  • Λιψ avatar
   Λιψ @ koinos nous 16/02/2015 13:56:27

   Δεν θυμάμαι καμία Δύση να κατέστρεψε Πακιστάν ή Μπαγκλαντές ή Σομαλία. Θα έλεγα ότι με τα μυαλά που κουβαλάνε, καταστρέφονται μια χαρά από μόνοι τους...

   • koinos nous avatar
    koinos nous @ Λιψ 16/02/2015 22:54:36

    Τώρα μάλλον με δουλεύεις. Διεφθαρμένες πραξικοπηματικές κυβερνήσεις που έριχναν η μια την άλλη όταν δεν βόλευε την Δύση (USA κυρίως), καραβιές όπλων για στήριξη εμφυλίων πολέμων και τόσα άλλα. Αυτή ήταν πάντα η πολιτική κατάσταση σε αυτές τις χώρες. Κανείς δεν σηκώνεται να πάει στην άλλη άκρη του κόσμου αν έχει ένα καρβελι στο τραπέζι του και δεν φοβάται για την ζωή του. Σου ξαναλέω όμως οτι όσο είμαστε στο Δουβλινο ΙΙ, δεν υπάρχει καμία ελπίδα και καμία εναλλακτική.

 10. ΤΤ avatar
  ΤΤ 16/02/2015 14:58:55

  Ο ελληνικός λαός ψήφισε με ανοιχτά μάτια (το 37% τουλάχιστον) τους ανθρώπους που δεν πιστεύουν σε συνορα, για ένα επίδομα άγαμης θυγατέρας , για μιαν Ελένη. Για να παραφράσω, ενας λαός που πουλάει την πατρίδα του για τα λεφτά, θα τα χάσει και τα δυο. Καποιοι ΘΕΛΟΥΝ να ζήσουν γκιαούρηδες και Κόπτες. Οι υπόλοιποι τι φταίμε; Προβλέπω να ζητάμε άσυλο στην Αλβανία.

 11. ΤΤ avatar
  ΤΤ 16/02/2015 15:05:54

  Αχ ρε Φάηλε. Δεν υπάρχει πια πατρίδα για μας. Η Νιγηρία ειναι η μεγαλύτερη πετρελαιοπαραγωγός της Αφρικής, με το μεγαλύτερο ΑΕΠ στην ήπειρο και 200 εκατομμύρια πληθυσμό. Το Πακιστάν μια πυρηνική υπερδύναμη 200 εκατομμυρίων. Το Μπαγκλαντές αλλα τόσα εκατομμύρια. Όλοι οι λαοί της γης δικαιούνται μια πατρίδα, εκτος απο τους Έλληνες, για τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έφτασαν 400 χρόνια γκιαούρηδες (άπιστοι) προφανώς, πρέπει να εξαφανιστούμε απο προσώπου γης. Τετελεσται.

  • koinos nous avatar
   koinos nous @ ΤΤ 16/02/2015 22:56:41

   Ακριβώς αυτό είναι το θέμα. Οι άνθρωποι αυτοί αναγκάζονται να φύγουν απο αυτές τις χώρες, που θα μπορούσαν να είναι πάμπλουτες γιατί αυτό ακριβώς βολεύει τους πάντες στο σημερινό σύστημα. Φθηνά εργατικά χέρια, δημιουργία εθνικών θεμάτων που μπορούν να αξιοποιηθούν καταλλήλως αν απαιτηθεί κτλ κτλ.

   • ΤΤ avatar
    ΤΤ @ koinos nous 17/02/2015 21:14:13

    Δεν θα λύσουμε εμεις τα προβλήματα της υφηλίου. Εδω δεν μπορούμε να λύσουμε τα δικά μας. Ας τους αναλάβουν οι Άγγλοι, που τους είχαν αποικίες, αυτούς και τον μισό πλανήτη. Απλα θα γίνουμε κι εμεις Δυτικό Πακιστάν, και μειονότητα στον τόπο μας και τέλος. Κόπτες. Άλλη μια τριτοκοσμική κατεστραμμένη χώρα, κι οι Έλληνες απάτριδες.

 12. ΤΤ avatar
  ΤΤ 16/02/2015 15:21:58

  Μην ελπίζετε οτι θα φύγει κανείς απο εδω, ακομα κι αν τους δίνουμε ελλαδικό διαβατήριο ταχυδρομικά πριν έρθουν. ΚΑΝΕΙΣ. Θα τους στέλνουν πίσω πακέτο, οπως στέλνουν τους Ρομα στη Ρουμανία, ως μη έχοντες εργασία, κι ας ειναι ευρωπαίοι πολίτες. Επειδή κάναμε την Αθήνα Πεσαβάρ και καμαρώνουμε και απο πάνω, δεν σημαίνει οτι θα γινει και το Μπάντεν Μπάντεν. Οι αλλοι λαοί θέλουν να εχουν πατρίδα...

 13. ΤΤ avatar
  ΤΤ 16/02/2015 15:51:46

  Ο απίθανος Πανουσης προανήγγειλε ανοιχτά κέντρα φιλοξενίας. Μπορούμε τουλάχιστον να τους αφήσουμε χύμα, δεν ειναι ανάγκη να πληρώνουμε και ξενοδοχείο !

 14. Ο Λούμπεν avatar
  Ο Λούμπεν 17/02/2015 23:14:31

  "δεν είναι ζήτημα φυλετικό, μην χαθεί το απολλώνειο γονίδιο του Μήτσου. Αλλού είναι το πρόβλημα" νάτη πάλι η κρυμμένη απολογία...

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ Ο Λούμπεν 19/02/2015 20:05:01

   Είσαι μεγάλος ψυχολόγος.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.