Ο μεταβατικός με το μουστάκι και ο πονηρούλης ψευταράκος
26/08/2015 06:00
Του Παραταξιακού
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο μεταβατικός με το μουστάκι και ο πονηρούλης ψευταράκος

Τελικά εκεί στη Συγγρού θέλουν να κερδίσουν ή μήπως προτιμούν να χάσουν;

Ήταν μεσημέρι, ο ήλιος ντάλα, αλλά ευτυχώς εγώ οδηγούσα στο κλιματιζόμενο αυτοκίνητό μου συνοδεύοντας την πολιτικοποιημένη 15χρονη κόρη μου στο κολυμβητήριο, για την προκαθορισμένη προπόνησή της.

Ξαφνικά, ακούω στο ραδιόφωνο γνωστό Συριζαίο δημοσιογράφο να λέει θριαμβευτικά : « επιτέλους στην Συγγρού αποκαθήλωσαν τον Σαμαρά ! Δεν έμεινε ούτε μια φωτογραφία του στους τοίχους, από την είσοδο μέχρι και τον τρίτο όροφο» .

Προτού καν σκεφθώ αυτό που άκουγα, γυρνάει αυτόματα η κόρη μου και μου λέει : « Καλά ρε μπαμπά, αυτοί εκεί στην Συγγρού δεν έχουν καταλάβει ότι η μόνη ελπίδα που έχουμε για να κερδίσουμε είναι να προβάλλουμε τα πεπραγμένα της διακυβέρνησης Σαμαρά και βγάζουν τις φωτογραφίες του. Τόσο ανόητοι είναι ? » Τι να της πω; Η γκριμάτσα μου τα έλεγε όλα... Με είχαν ήδη ζώσει τα φίδια με την βλακεία των μεταβατικών.

Αναρωτήθηκα, όπως και τόσες άλλες εκατοντάδες χιλιάδες Νεοδημοκράτες. Τελικά εκεί στη Συγγρού θέλουν να κερδίσουν ή μήπως προτιμούν να χάσουν; Μήπως το βάρος είναι μεγάλο στους ώμους τους; Μήπως τελικά δεν έπρεπε να είχε φύγει ο Σαμαράς;

Και εκεί σκέφθηκα με προβληματισμό, ότι ο δικός μας με το μουστάκι,

-Ξέχασε ότι είναι δοτός δια βοής.

-Ξέχασε ότι τον διόρισε ο Σαμαράς.

-Ξέχασε ότι ο πρόεδρος στην ΝΔ για να την εκπροσωπεί πρέπει να εκλέγεται από την βάση και μάλλον την ψώνισε επειδή από τρίτος- τέταρτος που ήταν σε όλη του τη ζωή, έγινε ξαφνικά μεταβατικά πρώτος,

-Ξέχασε και τη λέξη «εμείς» και μιλάει πλέον μόνο με τη λέξη «εγώ». Τι κρίμα !

Προτείνω λοιπόν στον Αντώνη Σαμαρά και τον Κώστα Καραμανλή να τον καλέσουν, να του τραβήξουν το αυτί πάραυτα και να τον επαναφέρουν στην τάξη, διότι έτσι με αυτή την αμετροέπεια και με το στείρο εγώ του, μας πάει κατευθείαν στο γκρεμό...!

Σε ότι δε αφορά τους πάλαι ποτέ σκίουρους και τυφλοπόντικες – συμβουλάτορες των υπογείων της Ρηγίλλης, που απέσυραν τις φωτογραφίες, φαίνεται ότι ξαφνικά ανέβηκαν στον τρίτο όροφο της Συγγρού και μάλλον έπαθαν ίλιγγο και δυστυχώς συμπαρέσυραν και τον Βαγγέλα.

Συμπέρασμα

Κύριε Μεϊμαράκη,

Δεν ξέρω εάν είναι αλήθεια και εάν όντως κάποιοι ανεγκέφαλοι έβγαλαν τις φωτογραφίες του μοναδικού εκλεγμένου από την βάση αρχηγού μας και πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, αλλά είμαι σίγουρος ότι σε κάθε περίπτωση, άμεσα θα επανορθώσετε.

Όπως θα θυμάστε, εσείς προσωπικώς και δημοσίως πολεμήσατε τον Αντώνη Σαμαρά στις εσωκομματικές εκλογές του 2009 αλλά εκείνος με γενναιοδωρία και ηγετική μεγαλοψυχία, ποτέ δεν σας απέκλεισε.

Και μάλιστα, σας έκανε και Πρόεδρο της Βουλής,

Σας διόρισε και αρχηγό της ΝΔ, έστω και μεταβατικό.

Μην ξεχνάτε όμως ότι εάν σε λίγες μέρες έχουμε την παραμικρή ελπίδα να γίνουμε πρώτο κόμμα και εσείς πρωθυπουργός, αυτό θα επιτευχθεί όχι με μαγκιές καφενείου και εκφράσεις στυλ ψευταράκος και πονηρούλης, αλλά μόνο εάν όλοι μαζί και πρώτος εσείς, προτάξουμε με επιχειρήματα τα πεπραγμένα της διακυβέρνησης Σαμαρά και μόνο εάν σεβαστούμε και εάν διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού, την εκλογική παρακαταθήκη του σχεδόν 30% των τελευταίων εκλογών, που ο πιο πετυχημένος πρωθυπουργός της μεταπολεμικής Ελλάδας μας (σας ) άφησε.

Και μη ξεχνάτε επίσης, ότι το ποσοστό αυτό σε μια μνημονική Ελλάδα, με αντιπολίτευση τον Σύριζα, ισοδυναμεί με άθλο που πέτυχε ο Αντώνης Σαμαράς, ο πρωθυπουργός της βάσης, ο πρωθυπουργός μας, που η ίδια η βάση…. του έδωσε απλόχερα την καρδιά της.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 26/08/2015 06:29:41

  Nα κερδίσουν θέλουν.Αλλά τι ακριβώς; Εκείνο που θέλουν να κερδίσουν είναι την επιβίωση του μεταπολιτευτικού συστήματος του οποίου είναι μέρος με απλή εναλλαγή του σύριζα στη θέση του Πασόκ και τους ίδιους στην κλασική θέση της ΝΔ (φτάνει να είμαστε βουλευτές και ας κυβερνάει το Πασόκ (ο σύριζα τώρα) 50 χρόνια). Το πρόβλημα με τον Σαμαρά που έχουν όλοι αυτοί και βεβαίως οι συριζαίοι είναι ότι θύμισε κάτι από ΕΡΕ και όχι από ΝΔ.Ίσως να το έκανε αναγκαστικά και αυτός λόγω μνημονίου.Δεν γινόταν αλλιώς.Πάντως δεν θύμιζε τη γνωστή ΝΔ και αυτό δεν άρεσε σε πολύ κόσμο.Όλοι ξέρουν πολύ καλά το λόγο της χρεωκοπίας αλλά αυτός ο λόγος είναι συνυφασμένος με τον τρόπο που είναι αυτοί πολιτικοί.Πιστεύουν λοιπόν ότι τώρα που φθάσαμε σε πρωτογενές πλεόνασμα θα πάρουμε κάποια μετράκια ακόμη αλλά εάν ξεχασθεί ο Σαμαράς θα επιστρέψουμε επιτέλους στη νιρβάνα του λούλειου "πολιτικού πολιτισμού"

 2. fallenangel avatar
  fallenangel 26/08/2015 07:08:43

  Δυστυχώς τώρα σιγά σιγά καταλαβαίνουν όλοι πόσο αντιπαθούσε το ίδιο το κόμμα τον Σαμαρά και τί πόλεμο δεχόταν. Δεν με ένοιαξε ποτέ τί κάναν τα άλλα κόμματα και τί βρώμικο πόλεμο έκαναν όλοι οι άλλοι εναντίον του. Αυτό που δεν μπόρεσα να χωνέψω ποτέ, είναι η εσωτερική υπονόμευση που δεχόταν καθημερινά, από το ίδιο το κόμμα και από τα πρωτοκλασάτα στελέχη τα οποία αντί να τα έχει στείλει να βρουν καμιά δουλειά, δυστυχώς τους έδινε θέσεις και υπουργεία... Πραγματικά άθλος αυτά που κατάφερε υπό αυτές τις συνθήκες.

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ fallenangel 26/08/2015 16:17:20

   Έτσι! Και το πρόβλημα είναι που αυτοί που μισούν τη βρώμα της ΝΔ και δε την πλησιάζουν λόγω αυτού, δεν κατάλαβαν ότι επειδή το μοναδικό κόμμα που μπορεί να παίξει μεγάλο ρόλο με πατριωτική πολιτική στην Ελλάδα μας είχε τη μοναδική του ευκαιρία με το Σαμαρά που δε χρωστούσε σε κανέναν! Και την χάσαμε όλοι οι Έλληνες και η Πατρίδα μας την ευκαιρία, όχι μόνο η ΝΔ, που ως κόμμα με αφήνει παγερά αδιάφορο πλέον χωρίς αρχηγό τον Αντώνη.

 3. ΝΕΦΕΛΗ avatar
  ΝΕΦΕΛΗ 26/08/2015 07:20:48

  Και μη ξεχνάτε επίσης, ότι το ποσοστό αυτό σε μια μνημονική Ελλάδα, με αντιπολίτευση τον Σύριζα, ισοδυναμεί με άθλο που πέτυχε ο Αντώνης Σαμαράς, ο πρωθυπουργός της βάσης, ο πρωθυπουργόςμας, που η ίδια η βάση…. του έδωσε απλόχερα την καρδιά της. Συμφωνώ απόλυτα. Ας προσέξουν, εκεί στη Συγγρού, το ποσοστό των πρόσφατων εκλογών πρωτίστως είναι του Σαμαρά. Σε συνθήκες κρίσης, πολιτικής και οικονομικής ασφυξίας, την αξιοπιστία της χώρας στα τάρταρα, τον εσωκομματικό πόλεμο της κυρίας και όχι μόνο και με συγκυβέρνηση Πασόκ - Δημάρ απέδειξε ότι έχει στόφα ηγέτη. Τα σημάδια ανάκαμψης της χώρας ήταν ήδη ορατά πρίν την επέλαση του Σύριζα. Ένα μεγάλο λάθος έκανε: ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ή το ακριβέστερο τον οδήγησαν σε παραίτηση προς όφελος της γνωστής οικογένειας.Δυστυχώς, δυστυχώς ο Σαμαράς άργησε να έρθει. Η ιδεολογία. δεξιά κεντροδεξιά και ότι άλλο πιπιλίζουν, χωρίς Ηγέτη δεν έχει περιεχόμενο ούτε νόημα. Ας προσέξουν: δεν ήμαστε δεδομένοι.. υπάρχει και το άκυρο. Περιμένω και επιμένω στην επάνοδό του στην αρχηγία.

  • ουδέτερος avatar
   ουδέτερος @ ΝΕΦΕΛΗ 26/08/2015 09:28:59

   το μητσοτακέικο προκαλεί αλλεργία στο κόσμο. όσο στη ΝΔ κάνουν κουμάντο τα τζάκια, ο Τσίπρας θα έχει μια βραχεία κεφαλή και ο Λεβέντης, ο Θεοδωράκης, ο Γκλέτσος και ο Μιχαλολιάκος θα παραμένουν παράγοντες της πολιτικής ζωής. Θυμάστε πως αντέδρασε ο κόσμος στο δημοψηφισμα όταν έσκασαν μύτη οι εκπρόσωποι των παραδοσιακών τζακιών;

  • Νίκος avatar
   Νίκος @ ΝΕΦΕΛΗ 26/08/2015 14:35:12

   Συμφωνώ και τονίζω πως εκτός από το άκυρο υπάρχει και άλλος χώρος που εκπροσωπεί τη φιλελεύθερη παράταξη. Γιατί χωρίς Σαμαρά η ΝΔ είναι πλέον κληρονομιά και σας τέτοια θα δεί μονοψήφιο ποσοστό ...

 4. airman avatar
  airman 26/08/2015 08:04:44

  Ο "πονηρούλης ψευτεράκος" όταν είδε τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος σκέφτηκε "όσοι ψήφισαν ΝΑΙ είναι δεδομένοι και όσοι ψήφισαν ΟΧΙ είναι με το μέρος μου" οπότε θεώρησε ότι το ΟΧΙ μπορούσε να το "μεταφράσει" όπως τον βόλευε. Ίσως και ο "μεταβατικός με το μουστάκι" να εκτιμά αντίστοιχα πως "όσοι είναι με το Σαμαρά είναι δεδομένοι, όσους μαζέψω με άλλα τερτίπια θα είναι με το μέρος μου" και με το σκεπτικό αυτό υπολογίζει και αθροίζει. Για να δούμε, θα πέσει μέσα;

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ airman 26/08/2015 16:19:36

   Δε το βλέπω. Το Σαμαρά τον ψήφισαν μαζί με τη ΝΔ πολλοί που δε γούσταραν ποτέ τη ΝΔ. Τώρα δε θα ψηφίσουν ΝΔ χωρίς αρχηγό το Σαμαρά. Παρότι θα επιστρέψουν κάποιοι πρώην ΝΔ από τους Συριζανέλ, θα χαθούν τόσοι λόγω Σαμαρά που πάλι στα ίδια θα καταλήξει ο Βαγγέλας...

 5. Λιψ avatar
  Λιψ 26/08/2015 09:30:31

  Εϊμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι δεν θέλουν στη ΝΔ να αναλάβουν να διεκπεραιώσουν το συριζαίικο "Μνημόνιο των Μνημονίων". Γι' αυτό και η απουσία αντιπολίτευσης ακόμα και σε ένα φλέγον και αμιγώς "δεξιό" θέμα όπως το μεταναστευτικό. Είναι ανέτοιμη η ΝΔ να αναλάβει την εξουσία και ίσως καλύτερα που είναι έτσι. Πρέπει να προχωρήσει και άλλο η απομυθοποίηση της Αριστεράς, 8 μήνες δεν αρκούν. Είναι εις βάρος της χώρας βραχυπρόθεσμα μία νίκη του Σύριζα, αλλά προς όφελος μακροπρόθεσμα. Το λέω επειδή η Αριστερά και η διαχεόμενη στην κοινωνία (ακόμα και στη Δεξιά) αριστερή νοοτροπία της ακαταστασίας, της αταξίας, του θράσους, της περιφρόνησης των θεσμών, της συνεχούς διεκδίκησης, της επίρριψης ευθυνών σε άλλους, της αναγωγής της λύσης των προβλημάτων σε ένα ιδεατό "σοσιαλιστικό" παράδεισο, κατάντησε την Ελλάδα εκεί που την κατάντησε. Η Ελλάδα εμποδίζεται από το 1974 και εδώ να οικοδομήσει ένα αξιοπρεπώς λειτουργόν αστικό κράτος λόγω της αριστερής νοοτροπίας (η οποία ταίριαξε γάντι με τα χειρότερα στοιχεία του ελληνικού χαρακτήρα). Η νοοτροπία αυτή έφτασε να καλλιεργείται από το ίδιο το εκπαιδευτικό σύστημα. Θυμάμαι ο ναυτικός πατέρας μου συνήθιζε να λέει, από την εμπειρία του στα καράβια, ότι οι κομμουνιστές ήταν και τεμπέληδες και ήξεραν να ξεσηκώνουν τους άλλους. Τους αντιπαθούσε κυρίως επειδή τους θεωρούσε, εκ πείρας, τεμπέληδες και θρασείς. Και δεν ήταν "δεξιός" με την κλασική έννοια του όρου, μάλλον πραγματιστή θα τον χαρακτήριζα. Οπότε, αφήστε τον Σύριζα να κερδίσει. Το έχει ανάγκη ο τόπος. Αν δεν επέλθει ο πλήρης ευτελισμός της αριστερής ιδεολογίας στη συνείδηση των πολλών, δεν θα υπάρξει ανάταση...

  • ΑΝΤΩΝΗΣ=ΠΙΕΡΙΑ avatar
   ΑΝΤΩΝΗΣ=ΠΙΕΡΙΑ @ Λιψ 26/08/2015 10:00:05

   Κοινώς: σφάξε με αγά μου ν'αγιάσω. Μεγάλο λάθος. Ρισκάρεις μιά [εθνική] καταστροφή για να απομυθοποιηθεί η αριστερά; Η λογική και πατριωτική απάντηση είναι ΟΧΙ.

   • victoria (true) avatar
    victoria (true) @ ΑΝΤΩΝΗΣ=ΠΙΕΡΙΑ 26/08/2015 17:38:35

    Η αριστερά βέβαια ρισκάρει εντελώς την πατρίδα, προκειμένου να μη ρισκάρει τον ...πολύτιμο εαυτό της. Ακριβώς εκεί είναι η διαφορά (πέρα από όλα τ'άλλα) και άντε να το αποδείξουμε.

 6. ουδέτερος avatar
  ουδέτερος 26/08/2015 10:31:03

  η Κεφαλογιάννη ποζάρει σαν μοντέλο σε ρεπορταζ του Πρώτου Θέματος. Ματαιοδοξία στο φουλ και θέλει να κυβερνήσει κιόλας. Και γ..ω τις προσωπικότητες τα τζάκια που έφαγαν το Σαμαρά!! Η κυρά δεν καταλαβαίνει ότι έτσι βάζεις το παιχνίδι στο γήπεδο του Θεοδωράκη και του Γκλέτσου. Οι οποίοι βασίζονται και στην εικόνα τους... Μπορείς ρε Όλγα να ανταγωνιστείς τους celebrities στο γήπεδο τους;;

 7. juliet avatar
  juliet 26/08/2015 11:21:30

  Μήπως να κάνουμε την Ντόρα πρωθυπουργό άντε καμιά βδομάδα για να γλυτώσουμε εμείς και εκείνη να ζήσει τον μύθο της ;

 8. Βιεννεζος avatar
  Βιεννεζος 26/08/2015 12:47:45

  Ακόμα απορείτε εσεις...απλά δεν θέλουν .να κυβερνήσουν,διότι απλούστατα το πρόγραμμα αυτό είναι αδύνατον ,να εφαρμοστεί...και δεν παίρνει κανείς την ευθύνη.

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ Βιεννεζος 26/08/2015 16:22:18

   Ο Σαμαράς μπόρεσε σε χειρότερες συνθήκες. Και τώρα μπορεί. Απλά δε τον στηρίξαμε ως λαός και κανείς δημοκρατικός ηγέτης δε μπορεί να πιέζει με το ζόρι το λαό να δεχθεί πράγματα που δε τα θέλει όσο σωστά κι αν είναι επειδή δε τα καταλαβαίνει. Οι Έλληνες φερόμαστε ανώριμα εδώ και δεκαετίες. Θυσιάζουμε το αύριο για το σήμερα. Το συνταξιοδοτικό τρανό παράδειγμα και ακόμη και σήμερα δεν αλλάξαμε μυαλά παρότι πληρώνουμε ήδη την τραγική νοοτροπία μας.

 9. deltaplus avatar
  deltaplus 26/08/2015 13:24:21

  Σ' αυτο το τελευταιο που λεει οτι η βαση του εδωσε απλοχερα και την καρδια της,να προστεθει παρακαλω οτι:θα το ξανακανει εαν ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΣ ξαναδιεκδικησει την ηγεσια.

  • Διογένης avatar
   Διογένης @ deltaplus 26/08/2015 19:06:46

   Δεν είμαι τόσο σίγουρος. Ένα μεγάλο κομμάτι των ψηφοφόρων του Νοεμβρίου 2009 ήταν καραμανλικοί που δεν γούσταραν τους Μητσοτάκηδες. Υπάρχουν και πολλοί από αυτούς που δεν χώνεψαν ποτέ τον Σαμαρά, αλλά απλώς τον προτιμούσαν έναντι των Μητσοτάκηδων. Ο Σαμαράς είχε αρχίσει μια διαδικασία αναδιαπαιδαγώγησης του εκλογικού σώματος, η οποία διακόπηκε τον Ιανουάριο, αλλά μετά το δημοψήφισμα και την παραίτησή του ξανάρχισε. Κάτι Μπαλτάκοι που "βαράνε προσοχές στον ΣΥΡΙΖΑ" έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους τώρα, αλλά και όσοι περίμεναν σαν από μηχανής θεό τον Καραμανλή, αν κάνει πως αναλαμβάνει τώρα ο Καραμανλής, θα δει πόσο εύκολα θα αποδομηθεί την άλλη στιγμή - το γνωρίζεί αυτό βέβαια και ο ίδιος και γι' αυτό δεν θέλει να εμπλακεί.

 10. Elena avatar
  Elena 26/08/2015 13:45:04

  Συμφωνώ απόλυτα , εάν ο ΑΝΤΩΝΗΣ αποφασίσει να κατέβει πάλι θα του δώσουμε την ψήφο μας... Είναι ο Πρόεδρος της καρδιάς μας

  • Νίκος avatar
   Νίκος @ Elena 26/08/2015 14:36:55

   Διαφορετικά, και το λέω ευθέως, θα ψηφίζω Τζήμερο. Τόσο απλά.

 11. κωστής avatar
  κωστής 26/08/2015 13:46:17

  Βρε παιδιά, ώρες ώρες δεν καταλαβαίνετε πώς λειτουργεί η ελλαδική κοινωνία! Βεβαίως κι ο Σαμαράς ήταν ό,τι καλύτερο έχει περάσει από την Ελλάδα τα τελευταία 40 χρόνια. Αυτό όμως δεν περνάει στην κοινωνία, καλώς ή κακώς (κακώς κατ' εμέ, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα πώς να το κάνουμε). Σε κοινωνίες, όπως η ελλαδική, δεν πρέπει οι προεκλογικές κινήσεις να επικεντρώνονται στην λογική (ούτε στον λαϊκισμό για να σας προλάβω), αλλά σε μία προπαγάνδα που θα αγγίζει στην καρδιά του Έλληνα. Στο χέρι του ηγέτη είναι μετά να κάνει αυτά που θέλει και πρέπει να γίνουν. Έλεος πια!

  • victoria (true) avatar
   victoria (true) @ κωστής 26/08/2015 17:36:17

   Τείνω να συμφωνήσω. Αλλά ο προφανής κίνδυνος της μεθόδου είναι πως έστω τώρα ο Σαμαράς είναι ο σωστός για τη χώρα που θα αναλάβει την εξουσία έτσι και μια χαρά όλα. Αλλά αν εφαρμόσει την ίδια μέθοδο και κάποιος ανήθικος (όπως το κάνει?)... Μάλλον ατελής κι αυτή η μέθοδος. Μήπως το να λες την αλήθεια κάποια ώρα πρέπει να επιβραβεύεται...? Κι όποιος καταλάβει. Αντιλαβού λέει, μετά σώσον, ελέησον. Τα έχουμε ξαναπεί...

   • Κωστής avatar
    Κωστής @ victoria (true) 26/08/2015 19:21:10

    Ειλικρινώς σας λέω ότι θα 'θελα πάρα πολύ να είχα πάλι Πρωθυπουργό της χώρας μου τον Αντώνη Σαμαρά. Δεν υπάρχει καλύτερος. Δυστυχώς όμως, σε χώρες όπως η Ελλάδα, άνθρωποι όπως π.χ. ο Καποδίστριας, ο Σαμαράς κι έλαχιστοι άλλοι ακόμα, δεν μπορούν να επιβιώσουν σε ηγετικές θέσεις. Κάποτε τους δολοφονούσαν, σήμερα τους "ρίχνουν" μέσα σε μία ημέρα και μάλιστα δημιουργώντας μάλιστα στην κοινωνία μίσος εναντίον τους. Μακάρι να ήταν η ζωή δίκαιη κι όποιος λέει την αλήθεια να ανταμείβεται εν ζωή (βιολογική ή πολιτική). Ο Αντώνης Σαμαράς δικαιώθηκε, θα δικαιώνεται συνεχώς όσο περνούν τα χρόνια και θα γράφεται η Ιστορία και κάποτε θα αναφέρονται σε αυτόν όπως αναφερόμαστε σε μεγάλα ιστορικά ονόματα. Από εκεί και πέρα η κοινωνία αυτή την στιγμή, δεν τον θέλει, κακώς αλλά έτσι είναι η ζωή...

    • victoria (true) avatar
     victoria (true) @ Κωστής 27/08/2015 15:14:50

     Δεν διαφωνώ.

 12. Αργόστροφος avatar
  Αργόστροφος 26/08/2015 23:55:38

  ΕΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΚΑΛΟ ΠΕΙΡΑΜΑ, ΜΕ ΑΚΡΩΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΣΕ ΕΝΑ ΚΕΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΛΕΥΚΟ ΧΡΩΜΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ ΒΑΜΜΕΝΕΣ ΜΕ ΜΠΛΕ, ΡΟΖ, ΚΟΚΚΙΝΟ & ΠΡΑΣΙΝΟ, ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ: ΤΣΙΠΡΑ, ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΦΩΦΗΣ, ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ, ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ, ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, ΛΕΒΕΝΤΗ & ΓΚΛΕΤΣΟΥ ( ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΟΝΟΜΑΧΟΥΣ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ). ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ. ΑΦΟΥ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ, ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ ΣΤΗΝ ΜΠΛΕ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ. ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΟΜΟΦΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ......
  ΣΗΜ. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΕΙΡΑΜΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ''ΔΕΛΦΙΝΟΥΣ'', ''ΕΠΙΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ'', ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ''ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ'', ''ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΟΥΣ'' ΚΑΙ ''ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ''., ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΑΛΚΟΟΛΙΣΜΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΒΑΡΙΑΣ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗΣ!

 13. leukos avatar
  leukos 27/08/2015 09:20:46

  Να επιστρέψει άμεσα. ΝΔ δεν υπάρχει ούτε θα υπάρξει χωρίς τον πρόεδρο μας ….και να καταλάβουν κάποιοι ότι ένας είναι ο πρόεδρος Σ Α Μ Α Ρ Α Σ …θα το καταλάβουν από τα αποτελέσματα …δεκανίκια του σύριζα δεν είμαστε οι ΝΔκρατες.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.