Ο Αλέξης θέλει να γίνει ο νέος Τζαλαλίδης;
13/01/2015 19:03
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο Αλέξης θέλει να γίνει ο νέος Τζαλαλίδης;

Μέχρι κι αυτόν ξεπέρασε στις παροχές...

Έχουμε κάνει ένα μεγάλο λάθος. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μιμείται το ΠΑΣΟΚ και ο Τσίπρας τον Ανδρέα. Άλλο είναι το πρότυπό του και κάθε μέρα βλέπουμε πόσο πολύ «κλέβει» από τον έναν και μοναδικό κ. Τζαλαλίδη. Για όποιον δεν τον ξέρει είναι ο επικεφαλής του κόμματος με το μεγαλύτερο όνομα (Ανεξάρτητη Ανανεωτική Αριστερά, Ανανεωτική Δεξιά, Ανανεωτικό ΠΑΣΟΚ, Ανανεωτική Νέα Δημοκρατία, Όχι στον Πόλεμο, Κόμμα Επιχείρηση Χαρίζω Οικόπεδα, Χαρίζω Χρέη, Σώζω Ζωές, Παναγροτικό Εργατικό Κίνημα Ελλάδος (ΠΑ.Ε.Κ.Ε.).

Το συγκεκριμένο κόμμα στις εκλογές του 2012 πήρε κοντά 300 σταυρούς αλλά στις δεύτερες κάλπες πήρε... μία, προφανώς την ψήφο του Προέδρου. Αυτός, λοιπόν, ο αυθεντικός κυριούλης που θυμίζει σε όλους μας τον παππού, είναι ο πολιτικός που θαυμάζει όλη η Κουμουνδούρου, αν κρίνουμε από τις υποσχέσεις τους.

Χαρίζουν χρέη, χαρίζουν σπίτια, φόρους, δεν πληρώνουν τίποτε και ταυτόχρονα είναι και... ειρηνιστές, δημοκράτες, ανανεωτικοί της Αριστεράς, της Δεξιάς, του κέντρου, του ΠΑΣΟΚ, της Νέας Δημοκρατίας κ.λπ.

Στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ συνυπάρχουν όλοι οι παραπάνω, μόνο που πρώτος το πέτυχε αυτό ο Τζαλαλίδης. Και τώρα ο Αλέξης θέλει να γίνει ο νέος Τζαλαλίδης. Και τι δεν έχουμε ακούσει από τους απίστευτους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ένας λέει να μην πληρώσουμε άλλον ΕΝΦΙΑ γιατί η νέα κυβέρνηση θα τον καταργήσει. Σαμποτάρει δηλαδή στην αφέλειά του τα έσοδα που έχουν προϋπολογιστεί. Ακόμη κι αν τον καταργήσει θα πρέπει να τα βρει από αλλού. Από άραγε; Από τις καταθέσεις;

Ο άλλος λέει ότι θα κουρέψει τα δάνεια όλων των Ελλήνων. Έχουν υποσχεθεί ότι δεν θα πληρώνουν οι Έλληνες διόδια. Επίσης ότι όλες οι τράπεζες και άλλες επιχειρήσεις θα κρατικοποιηθούν.

Φυσικά θα γίνουν αυξήσεις σε όλους, θα προσληφθούν χιλιάδες άνεργοι, θα, θα, θα.

Κάθε μέρα βγαίνει και κάποιο στέλεχος της Κουμουνδούρου και δίνει κάτι στον διψασμένο λαό. Ο δε Τσίπρας ανέλαβε να καθησυχάσει του κυνηγούς. «Θα κυνηγάτε ήρεμα κοτσύφια και μπεκάτσες. Μην ανησυχείτε. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα καταργήσει το κυνήγι».

Σήμερα ο Τσίπρας έκανε χιούμορ και είπε ότι η ΝΔ μόνο «ότι δεν θα σας πάρουμε τις γυναίκες» δεν έχει πει. Κακό χιούμορ προφανώς, αλλά μια τέτοια υπόσχεση θα μπορούσε να τη δώσει μόνον ο ΣΥΡΙΖΑ. Όχι γιατί είναι μεγάλοι... εραστές, αλλά σίγουρα θα έχουν απογοητευτεί με το... Εξάρχειο που κρύβει μέσα της μια μεγάλη μερίδα ψηφοφόρων του.

Εν πάση περιπτώσει, οι... Τζαλαλήδες της Κουμουνδούρου είναι πολλοί, αλλά ο αυθεντικός είναι ένας. Ακόμη κι εκεί «πλαστοπροσωπία».

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΚΜ avatar
  ΚΜ 13/01/2015 21:40:15

  Πάντως, ο παππούς Τζαλαλίδης είναι ιδιοκτήτης μιας τεράστιας χορτολιβαδικής εκτάσεως 30 χιλιάδων στρεμμάτων στον νομό Γρεβενών. Όταν λέει (ως μέρος του τίτλου του κόμματός του) «χαρίζω οικόπεδα», εννοεί ότι, όταν εκλεγεί (λέμε τώρα...), αυτή την δικιά του ιδιόκτητη έκταση θα την μοιράσει και κάθε Έλληνας θα πάρει από 3 τετραγωνικά μέτρα! Δηλαδή, υπάρχει κάποιο αντίκρυσμα! Αντιθέτως, αυτά που υπόσχεται ο Τσίπρας, ακόμα να μας εξηγήσουν από που θα τα βρει...

  • Eva avatar
   Eva @ ΚΜ 14/01/2015 14:21:43

   Απο τη μεγάλη ακίνητη περιουσία. 450.000 ευρώ δηλαδη δυο τριαρια στο παγκράτι συν τη γκαρσονιέρα στη Λούτσα.Να μας πει όμως και τον συντελεστη όμως ο κ. Στρατούλης.

  • Κυθήριος avatar
   Κυθήριος @ ΚΜ 14/01/2015 18:27:58

   Θα τα βρεί φίλε μου,υπάρχει ανάλογος χώρος στα νεκροταφεία...

 2. airman avatar
  airman 14/01/2015 17:29:52

  Ο Αλέξης χιουμοριστικά είπε ότι το μόνο που δεν έχει ακουσθεί είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει παιδομάζωμα και θα πάρει τις γυναίκες. Άμα δεσμευτεί ότι θα βρει για όλους συντρόφους (παράνομους και μη) και θα κάνει "πεθερομάζωμα", πιθανόν να βάλει κάποιους σε σκέψεις! Υ.Γ. Αστεία-αστεία ξέρεις Αλέξη πότε έγινε παιδομάζωμα τελευταία φορά στην Ελλάδα;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.