Οι φράχτες της Αριστεράς είναι… σουρωτήρι
13/01/2015 07:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Οι φράχτες της Αριστεράς είναι… σουρωτήρι

Από εκεί θα μπουν οι εφιάλτες της σύγχρονης Ελλάδας. Αυτή την πατρίδα ονειρεύεται ο ΣΥΡΙΖΑ; Χρεοκοπημένη και γεμάτη μετανάστες;

Τα όσα συνέβησαν στη Γαλλία έχουν ακόμη και σήμερα παγώσει τον πλανήτη. Μπορεί η «11η Σεπτεμβρίου» της Γαλλίας να είχε 17 θύματα, όμως η ωμότητα και η φρίκη, το αποκρουστικό πρόσωπο της τρομοκρατίας θα βρίσκεται στις μνήμες όλων.

Η χθεσινή μεγαλειώδης πορεία στο Παρίσι και άλλες πόλεις ήταν μια ενιαία φωνή κατά της τρομοκρατίας και μια ηχηρή απάντηση σε όλους τους ακραίους, απ’ όπου κι αν προέρχονται. Ήταν, όμως, και μια καλή ευκαιρία για όλο τον κόσμο να αντιληφθεί ότι το πρόβλημα της ισλαμικής τρομοκρατίας θα γιγαντώνεται όσο οι λαοί της Δύσης παίζουν βρόμικα παιχνίδια στις πλάτες ολόκληρων λαών. Όσο επεμβαίνουν σε μουσουλμανικές χώρες και σκοτώνουν παιδιά, γυναίκες και αθώους στο όνομα της δημοκρατίας τόσο θα αυξάνεται το μίσος για κάθε τι δυτικό. Και τόσο θα αυξάνονται και οι επιθέσεις τζιχαντιστών.

Όλα αυτά τα λέμε για να δούμε και το μείζον πρόβλημα της μαζικής φυγής προσφύγων από τις χώρες τους. Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι φεύγουν από τις πατρίδες τους για μια καλύτερη ζωή μακριά από τη φωτιά και το τσεκούρι. Μαζί μ’ αυτούς και πολλοί που έμαθαν να μισούν και είναι έτοιμοι να θυσιαστούν στο όνομα του Θεού τους σκοτώνοντας αθώους ανθρώπους.

Όμως, πέρα από την θρησκευτική τρομοκρατία και τον φονταμενταλισμό, το μεταναστευτικό είναι από μόνο του ένα μείζον θέμα που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης. Η Ελλάδα, ως χώρα πρώτης υποδοχής αυτού του απίστευτου κύματος λαθρομεταναστών, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κόψη του ξυραφιού. Όχι μόνο λόγω του κινδύνου που μπορεί να προκύπτει από τους φανατικούς αλλά και γιατί η χώρα δεν αντέχει άλλους πολίτες. Δεν μπορεί να τους θρέψει, δεν μπορεί να τους φιλοξενήσει, είναι αδύνατο να τους βρει χώρους να μείνουν, όσο κι αν πολλές φορές η αίσθηση της φιλοξενίας είναι ανεπτυγμένη.

Δύο είναι οι πολιτικές στην υπόθεση αυτή: Η πρώτη είναι να κάνεις τα πάντα για να μην έρθουν άλλοι μετανάστες στη χώρα σου. Η δεύτερη είναι να υποκύψεις στο κύμα ανθρώπων που έρχονται με την ελπίδα… κάποτε οι ισχυροί της Γης να πάψουν να πουλάνε όπλα και να εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους βομβαρδίζοντας τις χώρες τους.

Η πρώτη πολιτική επιχειρείται, άλλοτε επιτυχημένα, άλλοτε αποτυχημένα, να εφαρμοστεί από την κυβέρνηση. Φτιάχτηκε ο φράχτης στον Έβρο, ενισχύθηκε η Frontex, γίνονται πολλά στο Αιγαίο για να κοπεί αυτό το ανθρωποκύμα. Στα σύνορά μας η μείωση της εισροής έχει ξεπεράσει το 90%, λόγω κυρίως του φράχτη και των συνεχών περιπολιών. Στο Αιγαίο, αν και είναι δύσκολο να κλείσεις τα σύνορα στους Τούρκους δουλέμπορους, γίνεται μεγάλος αγώνας. Με ό,τι αποτέλεσμα έχει αυτός.

Η δεύτερη πολιτική είναι αυτή που υπόσχεται ο ΣΥΡΙΖΑ, και που έχει και στο πρόγραμμά του. Λίγο πολύ λέει ότι θα γκρεμίσει τον φράχτη του… αίσχους στον Έβρο και όσοι –χιλιάδες- έρχονται στην Ελλάδα θα μπορούν να πάρουν χαρτιά. Το σκεπτικό τους απλό. Αν τους δώσεις χαρτιά θα θελήσουν να φύγουν για τις ευρωπαϊκές χώρες. Δηλαδή θα κάνεις τον κάθε πικραμένο πρόσφυγα, μαζί και τον κάθε τζιχαντιστή, σχεδόν… Έλληνα με την ελπίδα να φύγει. Κι αν δεν φύγει; Που θα τον βάλεις; Πώς θα τον ταΐσεις; Θα του δώσεις επιδόματα; Θα του βρεις στέγη και δουλειά; Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ πως θα αντιμετωπίσει την πιο καυτή πατάτα της ελληνικής κοινωνίας. Με το γνωστό «βλέποντας και κάνοντας». Η ίδια τακτική που ακολουθούν στην οικονομία. Εκεί λένε: «Θα πάμε να διαπραγματευτούμε και θα τους τρίξουμε τα δόντια, θα φοβηθεί η Μέρκελ, θα χορέψουν πεντοζάλη οι αγορές, θα αλλάξει το παγκόσμιο καπιταλιστικό σύστημα, θα δημιουργήσουμε επαναστατικό ρεύμα με τους… Podemos».

Στο μεταναστευτικό τι λένε: «Θα αφήσουμε όσους θέλουν να έρθουν, θα τους βοηθήσουμε, θα δημιουργήσουμε σε όλη την Ελλάδα μικρές… Υπατείες, θα τους δώσουμε χαρτιά νομιμοποίησης, ε και κάποια στιγμή θα φύγουν».

Πέρα από το γεγονός ότι οι άλλοι Ευρωπαίοι θα κλείσουν τα σύνορά τους και θα απομονώσουν την Ελλάδα, πρόκειται για μια πέρα για πέρα καταστροφική μεταναστευτική πολιτική. Θα βρεθεί η χώρα με μερικές εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες (συγγνώμη για τον όρο, αλλά η πεφωτισμένη αριστερά δεν επιτρέπει τέτοιες… λεκτικές παρεκτροπές), οι οποίοι συνήθως δεν έχουν στον ήλιο μοίρα. Τι θα κάνουν όλοι αυτοί όταν πεινάνε; Ακόμη και αν δεν είναι εγκληματίες θα γίνουν για ένα κομμάτι ψωμί. Οι δε κρυφοί φανατικοί ισλαμιστές που σίγουρα βρίσκονται σήμερα στην χώρα μας θα μετατρέψουν σε μια νύχτα την Αθήνα σε… Παρίσι.

Όταν θα έρθει εκείνη η στιγμή κάποιοι θα πρέπει να λογοδοτήσουν, αλλά κάποιοι θα κλαίνε για τα παιδιά τους, τα αδέρφια τους, τους άντρες και τις γυναίκες τους.

Οι φράχτες της Αριστεράς που εκπροσωπεί το πιο άθλιο, συντηρητικό και ψευτοπροοδευτικό κόμμα που πέρασε ποτέ, είναι τρύπιοι. Και από εκεί θα μπουν οι εφιάλτες της σύγχρονης Ελλάδας, να μας το θυμηθείτε.

Προτού όμως να κλαίμε όλοι μαζί ας αναλογιστούμε πάνω από την κάλπη τι κάνουμε και που οδηγούμε τη χώρα. Είμαστε όλοι υπεύθυνοι για το που θα οδηγηθεί η πατρίδα υπό την φωτισμένη ηγεσία του Τσίπρα.

Την ίδια στιγμή που οι λαοί της Ευρώπης αυστηροποιούν τα μέτρα για να αντιμετωπίσουν την τρομοκρατία του Ισλάμ και το τεράστιο μεταναστευτικό κύμα, η πύλη της Ευρώπης θα είναι ξέφραγο αμπέλι;

Τι σκέφτεται να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ; Να ρίξει τον φράχτη; Να καταργήσει την Frontex, να αφήσει ανοικτά τα σύνορά για όλους; Και να ρωτήσουμε και κάτι με αφορμή την κριτική που δέχθηκε ο Σαμαράς επειδή πήγε στον φράχτη του Έβρου.

Είναι συντηρητισμός και ακροδεξιά στροφή η θέληση για προστασία των συνόρων της πατρίδας σου; Είναι ακραία πολιτική να λες ότι δεν αντέχει η χώρα σου άλλους ξένους; Είναι λάθος να λες ότι πρέπει να λάβεις πιο σκληρά μέτρα για τη λαθρομετανάστευση και κατ’ επέκταση την πιθανή (κανείς δεν ταυτίζει τους πρόσφυγες με τους τρομοκράτες) τρομοκρατία των φανατικών;

Η κατάσταση σοβαρεύει πολύ και χρειάζονται και σοβαροί πολιτικοί, και σοβαροί άνθρωποι. Δεν είναι μια απλή υπόσχεση «λεφτά υπάρχουν» και την παίρνεις πίσω όταν δεις άδειο το ταμείο.

Είναι μια υπόσχεση που την ακούνε σε όλο τον μουσουλμανικό κόσμο. Είναι ένα μήνυμα που στέλνεται στις χώρες που βρίσκονται σε πόλεμο και τους λες: «Ελάτε, η Ελλάδα σας ανοίγει την αγκαλιά της». Ή πιο απλά η Ελλάδα είναι ξέφραγο αμπέλι. Αυτό το μήνυμα στέλνει ο ΣΥΡΙΖΑ; Αυτή την πατρίδα ονειρεύεται; Χρεοκοπημένη και γεμάτη μετανάστες;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΣΟΝ ΠΕΝ avatar
  ΣΟΝ ΠΕΝ 12/01/2015 10:06:18

  Εσείς καλά τα λέτε. Γιατί όμως δεν ακούμε στον προεκλογικό λόγο της ΝΔ το μεταναστευτικό εν σχέσει με το Σύριζα καθώς και τις θέσεις του με την ΑΟΖ και τους υδρογονάνθρακες; Θα ενημερωθεί ο πολίτης για τους κινδύνους που εγκυμονεί η πιθανή εκλογή του Σύριζα, πέραν των οικονομικών;

 2. Zugzwang avatar
  Zugzwang 12/01/2015 11:13:21

  Στην δικη μου γειτονια παντως δεν χωραν αλλοι μεταναστες. Εχουμε ξεχειλισει και δεν τους εφερε ο ΣΥΡΙΖΑ. Εχουμε φτασει στο σημειο που οι παλιοτεροι μεταναστες διωχνουν οι ιδιοι τους νεοαφιχθεντες!

 3. Άλυτη Εξίσωση avatar
  Άλυτη Εξίσωση 12/01/2015 11:31:22

  Δυστυχώς, δεν έχουμε ικανοποιητικό τρόπο απόκρουσης των συνεχών κυμάτων εισβολής δυστυχισμένων εκ Τουρκίας. Η επαναπροώθηση δεν λειτουργεί, τα θαλάσσια σύνορα για να ελεγχθούν χρειάζονται Ευρωπαϊκή συνεχή σθεναρή παρουσία και παρέμβαση, δηλαδή ΑΛΛΑΓΗ Ευρωπαϊκής μεταναστευτικής πολιτικής. Μόνοι μας δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αυτού του είδους τον αισχρό και ανηλεή, ακήρυχτο πόλεμο. Παρατηρούμε μόνο θλιβόμενοι βαθιά, την αργή και συστηματική μας εποίκηση....

  • Hunter avatar
   Hunter @ Άλυτη Εξίσωση 12/01/2015 13:43:05

   Άλλο να μην μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την εισβολή με τα μέσα που διαθέτουμε κι άλλο να λέμε "ελάτε και φέρτε και τις οικογένειές σας για να σας κάνουμε όλους Έλληνες"...

   • Άλυτη Εξίσωση avatar
    Άλυτη Εξίσωση @ Hunter 13/01/2015 16:16:52

    Ποιός ακριβώς το λέει αυτό και πόσοι το ενστερνίζονται; Η Ελλάδα δεν χρειάζεται εισαγόμενα, πάμφθηνα εργατικά χέρια, ούτε εποίκους. Κανείς δεν μπορεί να επιβάλλει σ΄έναν ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ λαό την πολυπολιτισμικότητα. Σε λοβοτομημένους εξαθλιωμένους όμως, μπορεί ο καθένας να δημιουργήσει τετελεσμένα. Ας επιλέξουμε ποιοί είμαστε λοιπόν. Αθώοι πια, δεν υπάρχουν.

  • Νίκος Αργεάδης avatar
   Νίκος Αργεάδης @ Άλυτη Εξίσωση 12/01/2015 22:01:23

   Αυτά τα λένε οι παραιτημένοι. Φυσικά και υπάρχει. Σφράγισμα συνόρων, αντικίνητρα, θανατική ποινή στους εμπόρους και διακινητές, εκτέλεση μερικών όταν είναι εφικτό, να δεις πως κόβεται το κύμα σαν με μαχαίρι. Όταν μετά από 30-50 χρόνια έχουμε καμμιά 4-5 εκατομύρια μουσουλμάνουν να θέλουν δικότους παράλληλο κράτος και να μην αναγνωρίζουν το ήδη υπάρχουν, θα μας οικτίρουν τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας για τις περιπέτειες στις οποία τα βάλαμε με τον μπουρδοδιεθνισμό των επιτήδειων που χρειάζονταν φθηνά εργατικά χέρια.

   • Άλυτη Εξίσωση avatar
    Άλυτη Εξίσωση @ Νίκος Αργεάδης 13/01/2015 16:08:08

    Αυτά τα λένε οι εκτός τόπου και χρόνου ...εφευρέτες ανύπαρκτων ''λύσεων''. Που ακριβώς στην Ευρώπη εφαρμόζονται αυτά που προτείνετε, για να τα ...αντιγράψουμε; Η συμμετοχή στην Ε.Ε δεν είναι α λα καρτ... Όσα λέτε, ανήκουν στο χώρο της ουτοπίας. Από τη μία οι βαρεμένοι διεθνιστές κι από την άλλη οι εμπνευσμένοι Ράμπο!!! Χαθήκαμεν! :-)

 4. ΣΟΝ ΠΕΝ avatar
  ΣΟΝ ΠΕΝ 12/01/2015 12:39:02

  Άλλο το μεταναστευτικό ρεύμα και η ελλείψεις ή οι αδυναμίες στην αντιμετώπισή του και άλλο η νομιμοποίηση των μεταναστών κατά χιλιάδες που έχει υποστηρίξει ο Σύριζα. Μην ξεχνάτε ότι οι μεταναστευτικές ροές έχουν ανασχεθεί μετά την αύξηση του χρόνου κράτησης στα κέντρα κράτησης μεταναστών από 6 μήνες σε 18. Φανταστείτε τι έχει να γίνει αν ο Σύριζα αρχίσει τις νομιμοποιήσεις.

  • airman avatar
   airman @ ΣΟΝ ΠΕΝ 12/01/2015 17:31:56

   Αρχίζοντας τις νομιμοποιήσεις ο πληθυσμός της χώρας θα αυξηθεί. Οι νέοι κάτοικοι αυτού του τόπου, που σε κάθε περίπτωση θα είναι απάνεμο λιμάνι σε σύγκριση με ότι άφησαν πίσω, θα ευγνωμονούν εκείνον που τους έδωσε αυτή τη δυνατότητα. Σαφώς και θα δουλεύουν "όσο-όσο" (θυμόμαστε όλοι τι έγινε με τους εκ βορειοδυτικών γείτονές μας παλαιότερα), θα στεργιώσουν σιγά-σιγά (έχουμε δεύτερης γενιάς πολίτες εξ Αλβανίας προερχόμενους ήδη) και σε 20-25 χρόνια θα έχουμε τέτοια αλλοίωση του πληθυσμού που, σε συνδυασμό με την υπογεννητικότητα, αριθμητικά οι Έλληνες θα είναι ίσως και λιγότεροι από τους υπόλοιπους κατοίκους. Κάποιοι δε νοιάζονται αρκετά για το Έθνος, τον ελληνισμό, την ιστορική πορεία αυτής της παράξενης ράτσας που είχε αποικίες όταν άλλοι πληθυσμοί δεν είχαν ούτε οικισμούς, έφτιαξε αυτοκρατορίες που ακόμα και σήμερα προκαλούν θαυμασμό, άντεξε ζυγό αιώνων βασιζόμενη σε αξίες και ιδανικά που φύονται και ριζώνουν στην οικογένεια, τα χριστιανικά ήθη και τις παρακαταθήκες των προγόνων. Δικαίωμά τους, κανένας δεν μπορεί να τους το επιβάλει. Η πατρίδα και το έθνος δεν έχουν ανάγκη από "εργολάβους". Η προσφορά στον τόπο δεν μπορεί να είναι "εργολαβία". Γι' αυτό και εν τέλει η ευθύνη προάσπισή τους έχει ανατεθεί στον απλό λαό και όχι σε "μισθοφόρους"!

   • Ο Λούμπεν avatar
    Ο Λούμπεν @ airman 12/01/2015 22:56:40

    σε παρακαλώ, άλλη φορά να γράφεις μικρότερα σχόλια. Να μένει χώρος και για κανέναν άλλον!

    • Ο Λούμπεν avatar
     Ο Λούμπεν @ Ο Λούμπεν 12/01/2015 23:11:13

     εννοούσα, να αφήνεις να πούμε και εμείς κάτι

 5. sender avatar
  sender 12/01/2015 12:45:42

  Περίεργα πράγματα,ο σύριζα αυξάνει τα ποσοστά του χωρίς να ανακοινώνει πρόγραμμα,με ασάφεια,με μυστική ίσως ατζέντα,και με χαρούμενα χαμόγελα και πολλά κέφια.Οι Ελληνες τον ψηφίζουν ποντάροντας,στην τύχη, σε δύο πιθανότητες.Είτε την έξοδο από το ευρώ και δραχμή ή κάτι ανάλογο και μπροστά στην τσέπη του ας πάει και το παλιάμπελο(πατρίδα,ιδανικά,τα χρώματα της γαλανόλευκης,εκκλησία,την ασφάλεια να βαδίζεις στο μονοπάτι που γνωρίζεις)είτε πιστή εφαρμογή,με κάποιες μαγκιές για τα προσχήματα,του προγράμματος που ήδη υπάρχει.Ο τζογαδόρος λαός ρισκάρει..τα ρέστα του,και η ευθύνη αποκλειστικά πια δικιά του.Οι υπόλοιποι,απλά, κουρασθήκαμε.

  • Naruto avatar
   Naruto @ sender 12/01/2015 18:36:01

   Φιλε sender νομίζω οτι το πρόβλημα δεν είναι στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά στην ΝΔ . Ένα κόμμα που και στους δύσκολους καιρούς έπιανε 40% και τωρα κόλλησε στο 25% . Είναι φανερό οτι κάτι δεν πάει καλά με την ΝΔ ,την ώρα μάλιστα που τα μικρά κόμματα δεξιά της ΝΔ εξαφανίζονται , απορώ που πήγαν σχεδόν ένα εκατομμύριο ψηφοφόροι . Εγώ πάντως δεν αποκλείω οι περισσότεροι απο τους αναποφάσιστους και κατα πασαν πιθανότητα πικραμένους νεοδημοκράτες μπροστά στον κίνδυνο του ΣΥΡΙΖΑ να να κάνουν την ανατροπή .

   • sender avatar
    sender @ Naruto 12/01/2015 21:33:08

    Αγαπητέ Naruto,εγώ αποδίδω την ευθύνη κυρίως στους ψηφοφόρους.Αρχισα να φοβάμαι''τους Δαναούς,τους δώρα αναμένοντας και μύθους πιστεύοντας''.

 6. blackunder avatar
  blackunder 12/01/2015 13:41:52

  Παίδες, μαλλον πετάξατε λευκή πετσέτα... Ας γίνουμε μουσουλμανική χώρα και το΄τε δεν θα είαμστε πλέον ελκυστικος προορισμός για μεταναστες

 7. Hunter avatar
  Hunter 12/01/2015 13:50:37

  Όχι "μετανάστες"! Είναι μέγα λάθος να τους αποκαλούμε έτσι διότι τους νομιμοποιούμε και μόνο με τον όρο! Είναι ΛΑΘΡΟμετανάστες! Μετανάστες είναι οι όποιοι λίγοι Γάλλοι, Άγγλοι, Γερμανοί, Σουηδοί κτλ. Οι υπόλοιποι από την Αφρική και την Ασία (πλην προσωπικού Πρεσβειών και κάποιων ελαχίστων επιστημόνων) είναι ΛΑΘΡΟμετανάστες! Εισήλθαν ΛΑΘΡΑΙΑ και ζούνε στην ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ τουτέστιν χωρίς άδεια παραμονής, χωρίς άδεια εργασίας κτλ.

  • Fotini avatar
   Fotini @ Hunter 12/01/2015 17:36:33

   Καί κάποιοι ἄλλοι τούς ἀποκαλοῦν "δυστυχισμένους!!!" Τί νά πῶ;;;

  • Naruto avatar
   Naruto @ Hunter 12/01/2015 18:56:45

   Ουτε καν λαθρομετανάστες . Άοπλοι εισβολείς είναι . Το άοπλοι ισχύει μέχρι να εισβάλλουν μετά έχει ο Αλάχ .

  • Αιρετικός avatar
   Αιρετικός @ Hunter 12/01/2015 22:21:04

   Ναι, να είμαστε politically correct...λαθρομετανάστες όπως ήταν και ο Ανετοκούμπο και αυτός που έσωσε από πνιγμό έναν ιθαγενή και βραβεύτηκε και ο Σύρος που πέθανε από το κρύο για να σώσει το κοριτσάκι του στον Έβρο...Ή μήπως παύουν και να είναι και άνθρωποι, τις περισσότερες φορές δυστυχισμένοι...

   • Ο Λούμπεν avatar
    Ο Λούμπεν @ Αιρετικός 12/01/2015 22:48:16

    για τον βιαστή της Μυρτώς τί έχεις να πείς; κι αυτός άνθρωπος...

   • Fotini avatar
    Fotini @ Αιρετικός 13/01/2015 01:44:55

    Μἤν κοιτᾶς τήν ἐξαίρεση ἀλλά τόν κανόνα, Αἱρετικέ. ῎Ανθρωποι εἶναι, ἀλλά νά μένουν στίς πατρῖδες τους. Τό ἔγκλημα καί ἡ ἀνασφάλεια τῶν ῾Ελλήνων θέριεψε ἀπό τότε πού ἄρχισαν νά εἰσβάλουν ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΙ στό σπῖτι μου!!!

 8. ΤΤ avatar
  ΤΤ 12/01/2015 21:00:34

  "Δεν έμαθαν να μισούν" αυτοί που ήρθαν. Τα παιδιά τους έμαθαν, "τα της παιδείας των μετέχοντα", κτλ, κτλ, κτλ. Οι τζιχαντιστες ήταν όλοι γεννημένοι στη Γαλλία. Ξέρετε, "μεγάλωσαν εδώ, να τους δώσουμε χαρτιά", κτλ. Τι κάνει λοιπόν η ΝΔ; Που ειναι οι επαναπατρισμοί; Κι η ΝΔ περιμένει να φύγουν μόνοι τους, απο ανία.

  • Ο Λούμπεν avatar
   Ο Λούμπεν @ ΤΤ 12/01/2015 22:53:14

   "οι παράτυποι μετανάστες στην Ελλάδα αναμένεται έως το τέλος τους έτους να ξεπεράσουν τα 31.000 άτομα" Μάκης Βορίδης, Οκτώβριος 2014

 9. ELena avatar
  ELena 12/01/2015 21:13:31

  Η ηγεσία της ΝΔ είναι ουσιαστικά από πολιτικής άποψης η φιλελεύθερη συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ.
  Η ΝΔ θα ήταν το πρώτο κόμμα που θα νομιμοποιούσε όχι τον γάμο των ομοφυλοφίλων, αλλά και την υιοθέτηση παιδιών από τρανσεξουαλς.
  Μη σας φαίνεται κουφό, οι φιλελεύθεροι αυτά πιστεύουν, για αυτούς ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει στη κοινωνία.
  Ιδεολογικά η ηγεσία της ΝΔ δεν διαφέρει στα κοινωνικά θέματα σε τίποτα από το ΣΥΡΙΖΑ, στα οικονομικά επακριβώς δεν έχει ξεκαθαρίσει τι είναι, αλλά τείνει προς το νεοφιλελευθερισμό, δηλαδή στον πλήρη και γενικευμένο καπιταλισμό. Ξέρετε ο καπιταλισμός δεν αναγνωρίζει τίποτε πάνω από το κέρδος, για τον καθαρό καπιταλιστή δεν έχει σημασία αν είσαι λευκος, μαύρος,
  Ο μέσος ψηφοφόρος της ΝΔ, τον οποίο η ηγεσία της εχθρεύεται είναι ο τυπικός 'νοικοκυραίος' (ναι αυτόν που βρίζουν οι δημοσιογράφοι ότι κρατάει τη χώρα πίσω).
  Είναι ο άνθρωπος που θέλει να ζει σε μια χώρα που λέγεται Ελλάδα και να ακούει γύρω του ελληνικά, θέλει το παιδί του να μάθει γράμματα και η κόρη του να είναι ασφαλής στο δρόμο.
  Όταν ακούει πολιτικούς που ψήφισε να λένε ευχαριστώ στους μετανάστες που ήρθαν για να μας γονιμοποιήσουν φρίτει (αλήθεια τον Πάκη τον θυμαστε; Μα θα μου πείτε ξεχνιέται ο Πάκης;).
  Η ηγεσία της ΝΔ είναι μακράν αριστερότερα από αυτούς που την ψηφίζουν;

  Σήμερα δεν υπάρχουν συντηρητικά ή δεξιά κόμματα .
  Υπάρχουν αριστερά κόμματα που το παίζουν δεξιά και ακροαριστερά κόμματα που το παίζουν αριστερά. Τα πρώτα προσπαθούν να κρατάνε τα προσχήματα όσο είναι εκτός εξουσίας, τα δεύτερα σε λιγότερο βαθμό.
  Λέγεται συχνά πως η θέση των ΄δεξιών’ κομμάτων σήμερα, είναι η θέση των αριστερών κομμάτων χθες την οποία και εγκατέλειψαν για μια ακόμα αριστερότερη θέση σήμερα.
  Την τελευταία θέση θα την υιοθετήσει σε λίγα χρόνια το ‘δεξιό’ κόμμα και το αριστερό θα πάει ακόμα αριστερότερα και πάει λέγοντας.
  Όπως σωστά είπε και ένας αμερικάνος youtubeιστας, «οι Ρεπουμπλικάνοι σήμερα μιλάνε κατά των γάμων των γκει, σε 10-20 χρόνια που οι Δημοκρατικοί θα έχουν προτείνει κάτι πιο 'προχωρημένο' ακόμα, οι ρεπουμπλικάνοι θα μιλάνε για την προστασία της ιερότητας του γάμου των γκέι».
  Με άλλα λόγια η αριστερά του χθες είναι η ‘δεξιά’ του σήμερα, η αριστερά του σήμερα είναι η ‘δεξιά’ του αύριο.

  Και ασφαλώς όταν η ‘ιδεολογία’ σου είναι απλά μια πιο μετριοπαθής εκδοχή αυτής του αντιπάλου σου, δεν έχεις να ελπίζεις και πολλά...

  • toxo avatar
   toxo @ ELena 13/01/2015 01:36:19

   Σαν Λ.Ο.Σ(Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός) μου φαίνεσαι.

   • Naruto avatar
    Naruto @ toxo 13/01/2015 11:57:08

    Εμένα μου φαίνεται οτι απλώς η κυρία elena σήκωσε την κουρτίνα και είδε τι κρύβεται πίσω απο την βιτρίνα των κομμάτων .

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.