Οι απατεωνιές του Τσίπρα
07/09/2015 13:57
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Οι απατεωνιές του Τσίπρα

Τελικά αποδεικνύεται ότι όλα ήταν στημένα για να φέρει το αριστερό μνημόνιο και να βάλει τον κόσμο στο δίλημμα εμένα που είμαι νέος αλλά έχω αριστερό μνημόνιο ή τους άλλους που τους ζήσατε 40 χρόνια με δεξιά μνημόνια την τελευταία πενταετία

Από ΔΕΘ σε ΔΕΘ έχει και ένα καινούργιο παραμύθι να πλασάρει ο Τσίπρας. Πέρσι ήταν με το υποτιθέμενο πρόγραμμα των 100 ημερών που υποσχέθηκε και το μετέθεσε στις καλένδες αντικαθιστώντας το με το τρίτο και χειρότερο μνημόνιο.

Τώρα υπόσχεται ανάπτυξη και μάλιστα καταπολέμηση της ανεργίας και ζητάει δεύτερη ευκαιρία για να μη σβήσει η ελπίδα! Ισχυρίστηκε κιόλας ότι θα φέρει και 300 χιλιάδες θέσεις εργασίας όταν η ανεργία για πρώτη φορά επί των ημερών του αυξήθηκε μεσούσης της τουριστικής περιόδου τον Ιούλιο.

Και πως θα φέρει την ανάπτυξη όταν σ’ αυτά που είπε πως είναι ανοιχτά για παραπέρα διαπραγμάτευση απουσιάζει κάθε συζήτηση για τη μείωση της φορολογίας; Αυτά μόνο ο ταχυδακτυλουργός Τσίπρας μπορεί να καταφέρει. Αν και για να είμαστε ειλικρινείς είχε προτάσεις όπως η πληρωμή επιδομάτων σε είδος για τους φτωχούς. Κάτι θα ξέρει για τις μέρες που έρχονται και γι’ αυτό προτίμησε τις εκλογές τώρα, πριν προλάβει ο κόσμος να χωνέψει τη μνημονιακή κωλοτούμπα. Σκέφτηκε ότι τώρα είναι η ευκαιρία είτε για να κρατηθεί στην εξουσία μέσα από μια νέα εντολή είτε για να αποδράσει.

Τελικά αποδεικνύεται ότι όλα ήταν στημένα για να φέρει το αριστερό μνημόνιο και να βάλει τον κόσμο στο δίλημμα εμένα που είμαι νέος αλλά έχω αριστερό μνημόνιο ή τους άλλους που τους ζήσατε 40 χρόνια με δεξιά μνημόνια την τελευταία πενταετία.

Αρχικά σαμποτάρισε τις διαπραγματεύσεις της προηγούμενης κυβέρνησης και προκάλεσε εκλογές. Ντόπαρε τον κόσμο ότι διαπραγματεύεται σκληρά, υπέγραφε συμφωνίες χωρίς να εξασφαλίζει χρηματοδότηση, έφτασε τα πράγματα στα όριά τους με το δημοψήφισμα, φλέρταρε με το Grexit και αφού προκάλεσε τέτοια ζημιά στη χώρα έκανε την κωλοτούμπα και πάει σε εκλογές πιστεύοντας ότι θα παίξει χωρίς αντίπαλο.

Και από τη συμπρωτεύουσα και πάλι πουλάει τώρα καινούργια παραμύθια. Λέει ψηφίστε με για να μην έρθει η ΝΔ και πάρει πίσω τις 100 δόσεις, ξανακλείσει την ΕΡΤ κλπ όταν έχει υπογράψει στο νέο μνημόνιο ότι θα καταργήσει τα νομοσχέδια που ψήφισε μονομερώς το προηγούμενο εξάμηνο ο ΣΥΡΙΖΑ.

Λέει ψηφίστε με για να φτιάξω μητρώο δημοσίων υπαλλήλων και άλλα τέτοια αυτονόητα μέτρα που έτσι και αλλιώς θα γίνονταν, λέει ψηφίστε με για να γίνει αξιολόγηση και κινητικότητα στο δημόσιο όταν ο ίδιος την καταπολεμούσε ως αντιπολίτευση και δεν την πιστεύει.

Λέει ψέματα ότι θα επαναφέρει τις συλλογικές συμβάσεις όταν έχει υπογράψει για ομαδικές απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα. Λέει ψηφίστε με σκιαμαχώντας με δημοσιονομικούς ανεμόμυλους, γιατί υποτίθεται αν δεν ήταν ο Τσίπρας θα έρχονταν άλλα 20 δις μέτρα για την επόμενη τριετία αλλά την ίδια ώρα δε λέει τίποτα για το νούμερο ένα πρόβλημα της ελληνικής οικονομίας που είναι η φορολογική ασφυξία από τους φόρους που το μνημόνιο που έφερε με τον Καμμένο τους αυξάνει. Ούτε κουβέντα για μείωση των φόρων.

Και το πιο χοντρό ψέμα του Τσίπρα είναι ότι μιλάει για την επιτροπεία στην οποία βρίσκεται η χώρα όταν έχει υπογράψει οργιώδη πράγματα, όπως το ότι πια και επίσημα οι δανειστές θα συγγράφουν και θα εγκρίνουν πρώτα τα νομοσχέδια πριν πάνε στη βουλή. Ενώ αντί για τρόικα η επιτήρηση θα γίνεται από κουαρτέτο και ταυτόχρονα έχει αποδεχτεί και αυτόματο κόφτη στα δημοσιονομικά αν αποκλίνει από τους στόχους. Και φυσικά όταν το ταμείο των αποκρατικοποιήσεων η μόνη διαφορά απ’ αυτό που ζήταγε ο Σόιμπλε είναι ότι η έδρα του παραμένει στην Αθήνα αντί του Λουξεμβούργου, είναι ειρωνεία να λες ότι παλεύεις για την κυριαρχία της χώρας.

Κατά τ’ άλλα και στη φετινή παράστασή του στη ΔΕΘ ο Τσίπρας ζήτησε εντολή για να διώξει κάποια στιγμή την τρόικα. Ο εμπαιγμός σε όλο του το μεγαλείο. Αν ο Τσίπρας εκλεγεί το πιθανότερο είναι να πάμε σε τέταρτο μνημόνιο γιατί θα αρνείται να κλείσει την αξιολόγηση του δικού του μνημονίου.

Αν πάρουμε στα σοβαρά αυτά που είπε για τα δείγματα γραφής που έδωσε αυτό το εξάμηνο και για τις προθέσεις του, το μόνο που μπορεί να περιμένει κανείς από τον Τσίπρα είναι μια χώρα υπό διαρκή διαπραγμάτευση που το μόνο που θα κάνει θα είναι να υπογράφει διαρκώς μνημόνια για να το παίζει ήρωας και διαπραγματευτής ο Τσίπρας.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. λαέρτης avatar
  λαέρτης 07/09/2015 15:19:56

  να μην ξεχάσω Όπως 2012 Παναρίτη , Lazard, Βαρουφάκης, Γκάλμπρειθ , Σόρος Κι αντί ΓΑΠ τον ομορφούλη ...αριστερό που κάνει κλικ και την έχει την κωλοτούμπα !!! Ρίχνω λοιπόν ακόμα μια κυβέρνηση ΝΔ που προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα και ... ΦΥΓΑΜΕ!!!! (κι έχω και ...δραχμοεφεδρείες !!!!)

 2. tt avatar
  tt 07/09/2015 16:16:41

  Μα έλεος δηλαδή, 20 απο τα τελευταία 30 χρόνια αριστερά είχαμε.

 3. Δήμητρα Μ. avatar
  Δήμητρα Μ. 07/09/2015 18:02:20

  To πέταξε στη ΔΕΘ: Ηλεκτρονική Κάρτα Υγείας για Όλους! - με το Τσιπ Εφιάλτη! (ακούστε την εξαγγελία της Ηλεκτρονικής Κάρτας Υγείας στο 39:05 προς το τέλος) http://tinyurl.com/qanvo8n ΔΕΘ 06-09-2015: Την Ηλεκτρονική Κάρτα Υγείας για όλους τους πολίτες, εξήγγειλε από την Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης ο Αλέξης Τσίπρας, εξαγγέλοντας τον νέο εφιάλτη που περιλαμβάνεται στο νέο πρόγραμμα του Άθεου ΣΥΡΙΖΑ όπως είχε δεσμευτεί να κάνει σαν κυβέρνηση 2015 με επιστολή στο Εurogroup. To δε "γιά όλους", πάει στην υποχρεωτικότητα, ότι δηλαδή, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ! Πρόκειται για Ηλεκτρονική Κάρτα με τσιπ, που θα αποτελέσει το πρώτο βήμα ή, θα εξελιχθεί σε γενική Κάρτα Πολίτη - Ταυτότητα, που θα είναι ο πλήρης στόχος της πλήρους υποδούλωσης του Ελληνικού Λαού, η οποία ξεκίνησε ως Μνημόνιο για να εξελιχθεί σε Δαιμόνιο. Την Ηλεκτρονική Ταυτότητα του Πολίτη, κατάργησε από την πρώτη στιγμή στην Αγγλία, η Κυβέρνηση Κάμερον το 2010, ως αποφασιστικό βήμα για την Προστασία του Πολίτη και του Ατόμου, από το Τσιπ και τις Ηλεκτρονικές Βάσεις δεδομένων και κατασκοπίας της ανθρωπότητας. Δείτε στο βίντεο τι θα έκαναν αν δεν έπεφταν Τσίπρας και Βαρουφάκης, με την Κάρτα του Πολίτη με τσιπ - Εφιάλτη! Ντοκουμέντο http://tinyurl.com/pmxjnl3 NOIAZOMAI +2 YT-videos

  • Ρηνα avatar
   Ρηνα @ Δήμητρα Μ. 07/09/2015 20:07:39

   Τετοια σοβαρα θεματα οπως αυτο της ηλεκτρονικης καρτας, προδρομου του τσιπαρισματος, ουτε που περνουν απο το μυαλο των Ελληνων. Εδω χανουμε τη Μυτιληνη και κανεις δε μιλαει, ολοι ασχολουνται με το μνημονιο μπας και δε δωσουν τη διαβεβαιωση στη Μερκελ οτι θα συνεχισει την αφαιμαξη της χωρας. Διαδρομο εναεριας διελευσης ζητησε ο Πουτιν απο την Ελλαδα και οι ΗΠΑ μας λενε να του τον αρνηθουμε. Μετα απορουμε γιατι η Ελλαδα θα τηρησει ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ουδετεροτητα οπως μας εχουν προαναγγειλει οι προφητειες. Μα γιατι θα βρεθει αδυναμη οικονομικα αναμεσα σε αντικρουομενα συμφεροντα, με κυβερνησεις-αν υπαρχουν-προσανατολισμενες στη καρεκλα και στις ιδεοληψιες τους, σε μια στιγμη που η αναφλεξη θα παρει παγκοσμιες διαστασεις. Ισως τοτε ο Ελληνας συνελθει αλλα για πολλους θα ειναι πια αργα......

   • Naruto avatar
    Naruto @ Ρηνα 07/09/2015 21:10:37

    Ρήνα φαίνεται οτι κάποιες προφητείες βγαίνουν κατα γράμμα γιατί έτσι πρέπει να γίνει . Αλλιώς δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να θέλει να περάσει απο Ελλάδα ο Πούτιν τα αεροπλάνα του ενώ μέσω ΙΡΑΝ , ΙΡΑΚ καί πιο κοντά είναι και ούτε καν άδεια θα χρειαστεί .

   • Δήμητρα Μ. avatar
    Δήμητρα Μ. @ Ρηνα 07/09/2015 23:40:52

    Ρήνα καλησπέρα. Στο antinews άρθρο: "Η Ρωσία χτίζει στρατιωτική βάση στη Συρία", μπορείς να διαβάσεις αριθμημένους τους λόγους για τους οποίους είναι υπαρξιακά επείγον πλέον, η Ελλάδα, να αποφασίζει με βάση το δικό της Εθνικό Συμφέρον, αξιοποιώντας τη δική της μοναδική, γεωπολιτική θέση, ώς χώρα των 2 ηπείρων και των 5 θαλασσών. Η Συρία, χώρα "άξονας του κακού", -κατά μπους το νεώτερο, ο οποίος, επίσης διέλυσε την αρχέγονη Μεσοποταμία-, με τον νόμιμα εκλεγμένο, ρωσόφιλο πρόεδρο Άσαντ, πρέπει οπωσδήποτε να διαλυθεί.. και το τερατούργημα-κτήνος Isis, στη Συρία να υπερισχύσει! Οι Σύριοι, είναι φιλέλληνες, στη πλειοψηφία τους μορφωμένοι, ήσυχοι, υπερήφανοι για την πατρίδα και τον πολιτισμό τους, οικονομικά εύποροι άνθρωποι. Ουδέποτε οι Σύριοι δημιούργησαν εφιαλτικά λαθρομεταναστευτικά κύματα που τείνουν να μάς καταπνίξουν πανελλαδικά.. Ο μέγας ταραξίας, ο αναμοχλευτής, ο αιματοβαμμένος αρνητής της ιστορίας του, ο 5άκις εθνοκτόνος, ο δουλέμπορος, ο πάτρονας, ο χορηγός, ο κρυφός χαλίφης Isis, η Τουρκιά (υποψήφια για ένταξη στην ΕΕ χώρα, λέει), συστηματικά πολέμους προκαλεί και αλλαγές συνόρων απεργάζεται, με απώτερο σκοπό τις κλοπές όσων Δεν της ανήκουν και με συνεχείς, αφόρητες πιέσεις προς την βαθειά νυχτωμένη και μεθοδικά εξισλαμισμένη Ευρώπη, όλο και μεγαλύτερες επιδοτήσεις να απαιτεί. Μόλις χθες, ο Αχμέτ Νταβούτογλου, "ο Χίτλερ της Τουρκίας" -(έτσι τον χαρακτήρισε ο αείμνηστος ακαδημαϊκός Νεοκλής Σαρρής)-, μάς χαρακτήρισε: " Ευρώπη Χριστιανικό Φρούριο" με..το "γελοία μικρό μερίδιο" προσφύγων που δέχεται η ΕΕ", ενώ η οικονομική συμβολή της ΕΕ στη προσπάθεια της Τουρκίας, είναι μικρή".. Στάχτη και μπούρμπερη στους κρυφο-χαλίφηδες αποκεφαλιστές, με τον μανδύα Ευρωπαϊκό, που ορέγονται Ελλάδα-Χαλιφάτο! " Όταν γίνεσαι τρωτός, τότε γίνεσαι αετός." ~Λίνα Νικολακοπούλου, ποιήτρια και στιχουργός

    • Ρηνα avatar
     Ρηνα @ Δήμητρα Μ. 08/09/2015 09:52:19

     Η ενασχοληση μου με τους πατέρες και τις προφητειες τους έχει αρχίσει πολύ πριν τη κρίση.Είναι ανθρώπινο και θεμιτό να γυρίζω όλο εκεί όταν βλέπω ότι όλα επαληθεύονται. Πάλι όμως, το τονιζω αυτό, ο Θεός διαστελλει και συστελλει το χρόνο και μπορεί τα γεγονότα να προσπεράσουν και να πάμε για άλλο κυκλο. Όμως σήμερα όλα δείχνουν ότι οδεύουμε για κάτι μεγάλο. .... Δύο πράγματα θέλω να επισημάνω. Ο γερων Σίμων Αρβανίτης της Πεντέλης, άγιος για όσους γνωρίζουν, έλεγε από το 1970: όταν θα ξεκινήσουν γεγονότα στην Ευρώπη, να μαζέψετε τα παιδιά σας στην Ελλάδα γιατί εκει το κακό θα είναι μικρότερο. ... Τα Ελληνόπουλα σήμερα είναι διασκορπισμενα στα 4 σημεία του ορίζοντα νομίζοντας ότι τα έχουμε ασφαλίσει οικονομικά αλλα οι αγιοι βλεπουν με άλλα μάτια.... Το δεύτερο που θέλω να πω είναι ότι οι προφητειες συμφωνούν ότι μετά τον ΓΠΠ θα έχουμε γείτονες άλλους στα σύνορα μας που δεν θα μας δημιουργούν προβλήματα. Όλα αυτά βέβαια δεν θα τα παρακολουθουμε καθισμένοι αναπαυτικά στη τηλεόραση. Θα περάσουμε και εμείς δια πυρός και σιδήρου γιατί έχουμε απομακρυνθεί από το λόγο του Θεού. Πως να μην μας εποικιζουν ξένοι όταν εμείς δολοφονουμε χιλιάδες Ελληνοπουλα και τα πετάμε στα σκουπίδια με τις εκτρωσεις; Η αλλαγή πλεύσης του Έθνους μας θα φέρει και τη σωτηρία του και αν εμείς είμαστε ανίκανοι να το κάνουμε από μόνοι μας, ο Θεός θα μας δώσει μια γερή "σκουντιά" προκειμένου να το καταφέρουμε κι όποιος σταθεί όρθιος θα δει και τις καλύτερες μέρες. .... Χρόνια Πολλά για τη γέννηση σήμερα της Παναγίας μας που πολύ μας προστατεύει. ΥΓ ευχαριστώ Δήμητρα για την επισήμανση.

 4. Δήμητρα Μ. avatar
  Δήμητρα Μ. 08/09/2015 18:07:54

  Σ' ευχαριστώ πολύ, Ρήνα. Η 8η Σεπτεμβρίου, είναι ημέρα γιορτής, διπλής -θρησκευτικής και ιστορικής- σημασίας: Χρόνια Πολλά στην Θεομήτορα, η οποία πρεσβεύει υπέρ ημών. "Τα Εισόδια της Θεοτόκου", ο υπέροχος πίνακας του Τζιοβάνι Μπατίστα Τσίμα, είναι Εικόνα με πηγή το ιστολόγιο: Σαν Σήμερα http://tinyurl.com/q9ak7lk Σαν σήμερα, στις 8 Σεπτεμβρίου* 1822, ο Ελληνικός στόλος, υπό τον Ανδρέα Μιαούλη, καταναυμάχησε την τουρκική ναυαρχίδα (Αρμάτα) στο στενό των Σπετσών http://tinyurl.com/qyfuq5a αποτρέποντας τον ανεφοδιασμό, του υπό πολιορκία ευρισκόμενου Ναυπλίου.. Έτσι πολεμούσαν οι αριθμητικά λιγοστοί, μα λιοντάρια στην ψυχή, Έλληνες Ήρωές μας, το αιώνια λυσσασμένο τουρκο-ισλάμ. Και είναι Θαύμα Ελληνικό! το γεγονός ότι μετά 486 συναπτά έτη τουρκο-ισλαμ δουλείας, εμείς είμαστε Ορθόδοξοι Χριστιανοί Έλληνες, ότι μιλούμε γλώσσα Ελληνική, σήμερα. *Κάθε χρόνο την πρώτη Κυριακή μετά τις 8 Σεπτεμβρίου γίνεται στην πόλη των Σπετσών, η αναπαράσταση της ναυμαχίας, όπου κυριαρχεί η πυρπόληση ομοιώματος της τουρκικής Αρμάτας http://tinyurl.com/nkk9p5b Ο εορτασμός της Αρμάτας, πλαισιώνεται από αθλητικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις. Με πληροφορίες από Σαν Σήμερα | Εικόνες: Google

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.