#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
20/10/2009 19:49
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Οι Γερμανοί θέλουν … τη Ντόρα τουςΤου Ρεπόρτερ

Τον Φεβρουάριο του 2006 η τότε νέα υπουργός εξωτερικών της ΝΔ  Ντόρα Μπακογιάννη πραγματοποιούσε επίσημη πρεμιέρα ως πολιτική προϊσταμένη της ελληνικής διπλωματίας, συνοδεύοντας τον πρωθυπουργό στο Βερολίνο, όπου θα συναντούσε την Γερμανίδα Καγκελάριο Ά. Μέρκελ. Η παρουσία της κας Μπακογιάννη σε εκείνη τη συνάντηση είχε πραγματοποιηθεί εκτός πρωτοκόλλου και είχε εκληφθεί από σοβαρούς κύκλους εντός και εκτός της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και από τα ΜΜΕ ως προσπάθεια της κας Μπακογιάννη να καταστήσει, τότε, δηλωτική την παρουσία της ως Νο 2 στο εσωτερικό του κόμματος. Εξ’ άλλου η σημερινή διεκδικήτρια της αρχηγίας στη ΝΔ, μόλις τότε είχε εγκαταλείψει την θέση της Δημάρχου Αθηναίων για να συμμετάσχει στην πρώτη μετασχηματισμένη κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή τον Φεβρουάριο του 2006.

Τα αβανταδόρικα προς το πρόσωπό της συστήματα της διαπλοκής και τα μεγάλα συγκροτήματα του Τύπου, είχαν αντιμετωπίσει με τρόπο «ρηχό» την παρουσία της πρώην υπουργού Εξωτερικών σε γερμανικό έδαφος, στην επίσημη πρεμιέρα της ως υπουργού εξωτερικών. Ιδιαίτερη έμφαση είχε δοθεί, βέβαια, στις γερμανικές σπουδές της κας Μπακογιάννη, αλλά και στους δεσμούς της με το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα της Γερμανίας. Ως αιτιολογικό πλαίσιο της συνάντησης είχε αναδειχτεί, δήθεν, η πολιτική βούληση για ανάληψη πρωτοβουλιών τόσο στο Κυπριακό, όσο και στα ελληνοτουρκικά, μόνο που η ελληνική διπλωματία δεν παρουσίασε στη συνέχεια, δηλαδή μέσα στα επόμενα χρόνια, κάτι αξιόλογο. Ωστόσο το 2006 ήταν «ζεστό» το ζήτημα των εξοπλιστικών προγραμμάτων Eurofighter σχετικά με τα οποία τότε η κα Μπακογιάννη δήλωνε: «Το θέμα των εξοπλισμών και των Eurofighter θα εξεταστεί και θα αντιμετωπιστεί μέχρι το καλοκαίρι, υπό το πρίσμα ότι η ευρωπαϊκή αμυντική πολιτική αποτελεί βασικό πυλώνα της προοπτικής της ΕΕ»  

Φυσικά δεν είχαν ακόμη έρθει στο φως της δημοσιότητας τα στοιχεία που επιτάχυναν τις εξελίξεις στο σκάνδαλο με τα μαύρα ταμεία της SIEMENS (στο οποίο για αγορές από την γερμανική εταιρεία ενεπλάκησαν και τα μέλη της «Αγίας Οικογένειας»), η κα Μπακογιάννη και ο αδερφός της Κυριάκος Μητσοτάκης συνέχιζαν της κοινωνικές σχέσεις με τον βασικό κατηγορούμενο για την υπόθεση του γερμανικού κολοσσού, Μιχάλη Χριστοφοράκου και το υπουργείο Εξωτερικών δεν είχε ακόμη καθυστερήσει προκλητικά να πράξει τα δέοντα στην περίπτωση της διαφυγής των κ. Χριστοφοράκου και Καράβελα. Εξάλλου η κα Μπακογιάννη ήταν εκείνη η οποία πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και όταν ο κ. Μιχάλης Χριστοφοράκος εμφανιζόταν πανίσχυρος, εξυμνούσε την γερμανική εταιρεία. Η σχέση με την Γερμανία έχει πάντοτε δύο όψεις και στο μέλλον μπορεί να προσλάβει άλλη διάσταση αν τελικά η κα Μπακογιάννη εκλεγεί πρόεδρος της ΝΔ και διεκδικήσει στο μέλλον την πρωθυπουργία. Θα έχουν ή δεν θα έχουν άραγε κάποια συμφέροντα με έδρα την Γερμανία οφέλη από τη περεταίρω πολιτική ανέλιξη της κας Μπακογιάννη;

Αλά γερμανικά

Μεγάλα γερμανικά συμφέροντα έχουν εφορμήσει στην ελληνική πραγματικότητα σε μια σειρά από τομείς: στα media, στις τηλεπικοινωνίες, στα αεροδρόμια, στα ναυπηγεία, στην πολιτική και στην οικονομία γενικότερα και σχεδιάζουν να επενδύσουν και στους σιδηροδρόμους.

Η κα Ντόρα Μπακογιάννη φαίνεται ότι είναι το κατάλληλο πολιτικό πρόσωπο, στο οποίο ποντάρουν κάποιοι γερμανικοί κύκλοι προκειμένου να παγιώσουν στο μέλλον τα συμφέροντά τους στην ελληνική επικράτεια, ιδιαίτερα δε σήμερα που ο Κώστας Καραμανλής αποδείχθηκε «αφερέγγυος» για τους Γερμανούς στη βάση της προϋπάρχουσας συμφωνίας με την Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ στο πεδίο της αγοράς εξοπλιστικών προγραμμάτων. Η κα Μπακογιάννη τηρεί όλες τις προδιαγραφές: Έχει αποφοιτήσει από την γερμανική σχολή Αθηνών, σπούδασε πολιτικές επιστήμες στο πανεπιστήμιο του Μονάχου και το περασμένο καλοκαίρι εν μέσω σφοδρής πολιτικής και οικονομικής κρίσης ανακοίνωσε μέσω δημόσιας τοποθέτησής της στην εφημερίδα «Η Καθημερινή» ότι είναι υπέρμαχος του γερμανικού εκλογικού μοντέλου, το οποίο προκρίνει σήμερα η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Η δε σχέση της οικογένειας Μητσοτάκη με τον γερμανικό κολοσσό SIEMENS υπήρξε γνωστή αρκετά πριν από τις τελευταίες εξελίξεις στο σκάνδαλο με τα μαύρα ταμεία της εταιρείας. Ποιος αλήθεια γνωρίζει ποιες είναι άλλες διασυνδέσεις της «Αγίας Οικογένειας» … με άλλα συμφέροντα του Βερολίνου ή του Μονάχου; Το βέβαιο είναι ότι κάποιοι Γερμανοί θέλουν την Ντόρα τους ως ηγέτιδα στον έναν από τους δύο, εν Ελλάδι, πόλους εξουσίας.

Πριν η βάση της Νέας Δημοκρατίας αποφασίσει για τη νέα ηγεσία, ας σκεφτούν οι ψηφοφόροι, τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος σε ποιον ή σε ποιους θα εκχωρήσουν «κυριαρχικά» δικαιώματα παρεμβάσεων στην πολιτική ζωή της χώρας. Από την εποχή του Κώστα Σημίτη μέχρι σήμερα τα γερμανικά συμφέροντα ενίσχυσαν τη θέση του στην Ελλάδα και τα τελευταία χρόνια την ενίσχυσαν ακόμη περισσότερο. Η «Νέα Μεταπολίτευση» θα εξαρτηθεί κατά πολύ από τις κατευθυντήριες γραμμές που θα τεθούν από το ίδιο το πολιτικό σύστημα και από τους ηγήτορες, προκειμένου να αποδεσμευτεί η πολιτική ζωή από εγχώριους και ξένους πάτρωνες και τους αντιπροσώπους των ξένων συμφερόντων στη χώρα. Αν εκλεγεί η κα Μπακογιάννη ως πρόεδρος της ΝΔ είναι γνωστό εκ των προτέρων με ποιον τρόπο κάποια υπερεθνικά συμφέροντα θα επιταχύνουν τις διαδικασίες για επαναπροσδιορισμό του status στην πολιτική και στην οικονομία. Εξ’ άλλου έχουν δοθεί διαβεβαιώσεις και εγγυήσεις, αλλά θα τα πούμε εν καιρώ.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Edo avatar
  Edo 20/10/2009 22:06:45

  Μόναχο. Κέντρο επιχειρηματικό και οικονομικό της Γεμανίας (Siemens, EADS, κ.ο.κ.). Στο κατάλληλο προξενείο μας, ο κατάλληλος άνθρωπος!!!

  http://www.youtube.com/watch?v=zaus6KYDU3I

  • Νικόλας avatar
   Νικόλας @ Edo 20/10/2009 23:34:10

   Μπορέι όλοι να βριζουν τουσ Τσαρους και τους Ναζιστες...αλλά έκαναν τα πιο ωραια εμβατηρια και επισης τα πιο ωραια παρκα :ppp

 2. EUROTSOPANHS avatar
  EUROTSOPANHS 20/10/2009 22:52:17

  ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΦΙΛΟΡΩΣΙΚΩΝ ΦΙΛΟΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΟΓΑΛΛΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ,ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΑΜΕ ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗΝ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΑΓΓΛΩΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ.
  ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ
  Μεγάλα γερμανικά συμφέροντα έχουν εφορμήσει στην ελληνική πραγματικότητα σε μια σειρά από τομείς: στα media, στις τηλεπικοινωνίες, στα αεροδρόμια, στα ναυπηγεία, στην πολιτική και στην οικονομία γενικότερα και σχεδιάζουν να επενδύσουν και στους σιδηροδρόμους.
  ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΓΗ ΣΕ ΟΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ.
  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΑΞΩΝΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΣΛΟΒΕΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΡΟΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ.
  ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΦΕΛΕΙΣ Η ΚΥΡΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΠΟΙΚΙΑ.
  Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΚΑΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΣΙΜΑΤΑ ΣΕ ΑΛΛΩΝ ΚΑΡΑΒΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΝΙΓΟΥΜΕ.
  Η ΚΥΡΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΤΩΝ 6 ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.

 3. Υ. avatar
  Υ. 20/10/2009 23:18:43

  Προερχόμενος και εκ παραλλήλου κατοικοεδρεύων και εν τη (κατ’ ευφημισμό) Νύμφη του Θερμαϊκού, έχω ιδία αντίληψη περί των τοπικών τεκταινόμενων για την προεδρία στη ΝΔ. Όλη η οπισθοδρομική συντηρητικούρα της πόλης (εν ενεργεία πολιτικοί σε επισφάλεια για το επόμενο μεροκάματο, αποτυχημένοι πολιτευθέντες και πολιτευτές, πρώην κρατικοδίαιτοι του εθνικού και νυν του τοπικού γκουβέρνου, χαρακτήρες που το οινομαγειρείο της γειτονιάς δεν θα τους προσλάμβανε ούτε για μπας-μπόϊς, προσωπικότητες του τάχαμ και του δήθεν, φέΙκ περσόνες του ντεμέκ και οπαδοί του ίματζ, της ψευτογκλαμουριάς και του λάϊφ στάϊλ τύπου Σταρ και μεσημεράδικων), έχει συνταχθεί με την Αγία Οικογένεια και το Μητσοτακέϊκο. Πρώτος λόγος? Η κοινή τους ιδεολογία (sic) και ο τρόπος του πολιτεύεσθαι. Δεύτερος? Γη και ύδωρ δέδοσο!

  Αν λοιπόν θέλετε να μάθετε, κάποιος σ’ αυτή τη πόλη τι καπνό φουμάρει, ρωτήστε ποιον στηρίζει. Τα πολιτικά είναι πρωτίστως κοινωνικά, και συνακόλουθα, modus vivendi (και τούμπαλιν).

  ΥΓ
  1. Μέσα από άτυπο σαρβέϊ φίλων που ‘χω κάνει σε πάμπολλες πόλεις στη χώρα (του Κλεινού Άστεως και του όλου λεκανοπεδίου μη εξαιρουμένων), παντού στα ίδια σκατά είμαστε. Άρα, οι εκτός SKG, μη χαίρεστε.
  2. Η χρήση ξενικών όρων είναι σκόπιμη. Τιμώ τους περισπούδαστους θιασώτες του άλλου πολιτισμού. Την πρώην και νυν ηγέτες του ΥπΕξ, και όσους άλλους από δαύτους έχουν στην υπηρεσία τους.

  • loretta avatar
   loretta @ Υ. 21/10/2009 15:32:30

   Αγαπητε η πολη της θεσσαλονικης εχει το πολυ 20 μεγαλοαστικες οικογενειες (επιχειρηματιες καθηγητες κλπ που πρόσκεινται στην οικογενεια Μητσοτακη τους γνωριζουν ολοι μερικοι απο αυτους διοικουν ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΚΔΟΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΠΟΙΟΙ ΑΡΑΓΕΣ??)και βασιζομενη στην εκπληκτικη αναλυση σου να σου υπενθιμυσω οτι κανενας απο αυτους δεν θεωρει σικ να τρεξει στην καλπη για την εκλογη αρχηγου.

   Ειναι οι κλασικοι τυποι που δηλωνουν την στηριξη τους οχι με το αζημιωτο βεβαια αλλα...ζητουν υψηλα ανταλαγματα για να ριξουν την ψηφο στη καλπη..!!

   Συνεπως η βαση που θα ψηφισει....νασαι σιγουρος οτι δεν θα στηριξει την καθολα Γκλαμουρατη,,,,σικ,,,,Αγια Οικογενεια....!!!

   Αν λοιπον μεταφερεις την ερευνα σου στις απλες γειτονιες της θεσσαλονικης θα διαπυστωσεις οτι το ποσοστο μοιραζεται στον Κο ΣΑΜΑΡΑ και στον ΚΟ ΨΩΜΙΑΔΗ.

   Το κακο με καποιους πολιτικους ειναι οτι ακομα πιστευουν οτι μπορουν να κοροιδευουν τον απλο πολιτη.Ξεχνουν οτι εχουμε μνημη και κριση.


   ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΙΚ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ !!


   φιλικα
   Λορεττα

   • Sic transit gloria mundi avatar
    Sic transit gloria mundi @ loretta 22/10/2009 15:27:45

    Σωστή είσαι Λορέττα!
    Η Θεσσαλονίκη είναι γεμάτη λούμπεν μικρο(μεσο)αστούς,
    έτσι εξηγείται και η επιρροή Ψωμιάδη και συγγενών δυνάμεων.
    Αλλά σφίξανε τα πράγματα, αδειάσανε οι τσέπες από τα αρπαγμένα και οι λούμπεν αρχίζουν να πασοκίζουν.
    Sic transit gloria mundi

 4. nagia avatar
  nagia 21/10/2009 00:15:35

  Μονο καποιοι που θα εχουν καποιο συμφερον η που δεν ασχολουντε καθολου με την πολιτικη[αρα δεν ξερουν],θα ψηφιζαν την Ντορα [ο Θεος να μας φυλαει]. Ολοι οι αλλοι οι ωριμοι πολιτικα,ξερουν πως ο καλιτερος για προεδρος και αυριανος πρωθυπουργος της Ν.Δ. ειναι ο Αντωνης Σαμαρας.Μακρια απο ιντριγγες,διαπλεκομενα,πατριωτης με ηθος,ηπιος και προτιμαει να φευγει οταν θιγοντε τα Εθνικα συμφεροντα της πατριδας. Ολοι μαζι λοιπον να δωσουμε την μαχη,για τον Α.Σαμαρα.

 5. οξεία γωνία avatar
  οξεία γωνία 21/10/2009 08:25:34

  Αναρωτιέμαι σε ποιόν "χρωστάει" περισσότερα η αυτοκράτειρα Θεοδώρα.
  Στους αμερικάνους, λόγω της εξωτερικής πολιτικής της, ή στους γερμανούς, λόγω της γνωστής της γερμανολατρείας και άλλων επιχειρηματικών δεσμών από το παρελθόν;
  Δυνατό το δίλημμα αυτό.
  Α ξέχασα!
  Σε εμάς τους Έλληνες "χρωστάει" τίποτε;
  Όχι τίποτε άλλο, αλλά για να ξέρουμε άν έχουμε κάτι να περιμένουμε από την κυρία Μητσοτάκη.
  Αν "χρωστάει" στους αμερικάνους και τους γερμανούς, ας πάνε αυτοί να την ψηφίσουν στο συνέδριο της Νέας δημοκρατίας.
  Εμείς ξέρουμε τί πρέπει να κάνουμε!
  Δεν "χρωστάμε" τίποτε σε κανένα, απεναντίας.

  • ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ.... avatar
   ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ.... @ οξεία γωνία 21/10/2009 16:31:32

   Αγαπητε φιλε ....

   δεν χρωστανε μονο σε γηγενεις γερμανους αλλα και σε γερμανοφωνους ελληνες επιχειρηματιες.θεσσαλονικη /αθηνα..εξαλου εκοτς απο την siemens στα ηλεκτρικα ηδη κουζινικα υποαρχει και η miele και τοσες αλλες...εκει κολησατε??

   Μην κολατε στο εξωτερικο οταν στο εσωτερικο τα ιδια κανανε.

   Χτισαν πανισχυρους επιχειρηματιες και τωρα τους επιστρεφουν την υποστηριξη.!

   • ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ.... avatar
    ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ.... @ ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ.... 21/10/2009 17:14:13

    δηλωσε η κα Μητσοτακη...¨"δεν θα ίδρυα ποτε αλλο κομμα.."χτυποντας ταχαμ δηθεν το ΣΑΜΑΡΑ.

    ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΩ ΣΑΝ ΝΟΗΜΩΝ ΠΟΛΙΤΗΣ..!!

    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΤΟΡΑ ΙΔΡΥΣΕΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΜΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ???

    • B.K.Σ. avatar
     B.K.Σ. @ ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ.... 21/10/2009 17:26:59

     σημασία δεν έχει αυτό που δηλώνεις, αλλά αυτό που δεν δηλώνεις, εν προκειμένω: ", αλλά εάν δεν με εκλέξετε αρχηγό αυτό το ενδεχόμενο θα είναι πλέον ανοιχτό..."

    • Κώστας Θ. avatar
     Κώστας Θ. @ ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ.... 21/10/2009 17:51:29

     Κόμμα μεσα στο κόμμα,ακριβώς. Έχωνε ανθρώπους της παντού. Σε εκλογικές περιφέρειες π.χ. όπου η ΝΔ έβγαζε 2 βουλευτές. ο ένας ήταν της κλίκας. Σε κομματικά όργανα, σε κυβερνητικές θέσεις παντού! Αυτοί είναι οι 1000 σύνεδροι. Να τα μαθαίνει ο κόσμος.

    • loretta avatar
     loretta @ ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ.... 21/10/2009 17:54:30

     well then my friend history always has a way to repeat it self!!

     Mε μια βασικη διαφορα αν μπουμε στην λογικη των επιχειρηματων της ΚΑς ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ 1)ακολουθει το δρομο του πατερα της και 2) υπαρχει μια μεγαλη διαφορα με τον ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΟΤΙ ΤΑ 8 ΑΥΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΝΔ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΑΠΛΟΙΚΑ ΜΑΤΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ!!

     Η κα Μητσοτακη μπορει να ισχυριστει το ιδιο???


     DONT THINK SO!!

 6. loretta avatar
  loretta 21/10/2009 15:51:17

  Το γεγονος οτι η Αγια οικογενεια σχετιζεται μονο με τους τους σικ money loaded επιχειρηματιες της πολης μας δημιουργει αντιδρασεις και τα επακολουθα θα φανουν στην καλπη...αυτο ειναι σιγουρο.

  Ποτε δεν ασχοληθηκε η αγια οικογενεια με κανενα μικρου η μεσαιου βεληνεκους επιχειρηματια θεσσαλονικιο.

  Το θεωρειται τυχαιο???

  • Kώστας Θ. avatar
   Kώστας Θ. @ loretta 21/10/2009 16:07:58

   Σωστά. Η πλάκα είναι διάφοροι πολιτευτές,παρατρεχάμενοι,κομματόσκυλα κλπ., οι οποίοι νομίζοντας ότι θα πάνε με Ντόρα θα δουν στον ήλιο μοίρα.

  • Υ. avatar
   Υ. @ loretta 21/10/2009 17:01:47

   Δεν έχω καμιά αυταπάτη ότι η κυρά-Θοδώρα στη πόλη , θα πάρει........ να μη πω τι.
   Η μάζα που κύρια περιέγραψα, είναι όλοι αυτοί που ανάφερε ο Kώστας Θ

  • loretta avatar
   loretta @ loretta 21/10/2009 18:07:48

   Aγαπητε Υ

   μα δεν διαφωνισα μαζι σου απλα υπερτονισα το τι περιμενει την ΚΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!

   ΑΜΑΡΤΙΑΙ ΓΟΝΕΩΝ(DORAS DADDY DEAREST) TEKNA ΠΑΙΔΕΥΟΥΣΕΙ?? MΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΚΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΣΕΙ?? (kακη ορθογραφια but who cares!!)

  • Υ. avatar
   Υ. @ loretta 21/10/2009 18:51:56

   Το προσπαθείς όμως (εννοώ την ορθογραφία).
   Keep going.

  • Sic transit gloria mundi avatar
   Sic transit gloria mundi @ loretta 22/10/2009 15:31:11

   Οι υφαρπαγμένες εβραικές περιουσίες "φαγώθηκαν".
   Οι απόγονοι των Κουίσλιγκς αποδείχθηκαν σπάταλοι γκλάμουρες. Ακόμη και τα σκυλάδικα της πόλης έχασαν πιά την "καλή" πελατεία.
   Η εποχή Ψωμιάδη τελειώνει. Ανατέλλει η εποχή Καιλή άραγε;

 7. aglaia avatar
  aglaia 23/10/2009 11:23:27

  Σεβαστές όλες οι απόψεις που ήδη εκφράσθηκαν. Ελπίζω το ίδιο σεβαστή να είναι και η -δοαφορετική- δική μου άποψη.

  Εγώ δεν πιστεύω πως το ότι ο κ.Σαμαράς έφυγε από τη ΝΔ σημαίνει και μη εμπλοκή με συμφέροντα. Αλλά εν πάση περιπτώσει, θεωρώ πολύ πιο ύποπτο το γεγονός της φυγής, της ίδρυσης νέου κόμματος, της πολιτικής απουσίας για μακρά περίοδο και την ξαφνική του επάνοδο στο κόμμα που ο ίδιος εγκατέλειψε επιζητώντας με μιας την αρχηγεία...Και αυτό αγαπητοί φίλοι είναι γεγονός, ενώ όλα όσα αναφέρετε δεν είναι παρά υποθέσεις και εικασίες.
  Σας ευχαριστώ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.