Ξυπνήστε!
08/09/2015 06:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ξυπνήστε!

Γιατί θα είναι τόσο τραγικά τα αποτελέσματα της 20ης Σεπτεμβρίου για κάποιους που δεν θα έχουν που να κρυφτούν. Ή μήπως δεν έχει μείνει καθόλου τσίπα και αδιαφορούν για την πατρίδα;

Είναι εντελώς εξοργιστικό αυτό που συμβαίνει στις εκλογές που πλησιάζουν. Οι πολιτικοί όλων των κομμάτων φωνάζουν για μια σειρά από θέματα που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.

Ο Τσίπρας βρίζει τον Λαφαζάνη ότι δεν είναι πολύ… αριστερός και ο άλλος τον Τσίπρα ότι είναι η ντροπή της Αριστεράς.

Τσίπρας και Μεϊμαράκης βρίζονται για το ποιος είναι πιο ψευτράκος και πιο αγύρτης. Ο Θεοδωράκης απαντά στον πρώην πρωθυπουργό που τον είπε λαϊκιστή λέγοντάς του ότι είναι παιδί του κομματικού σωλήνα που μεγάλωσε στα πούπουλα και δεν έχει ιδέα για την πραγματική οικονομία.

Η Φώφη βρίζει τον Τσίπρα ότι είναι ό,τι χειρότερο έχει συμβεί στην Ελλάδα ενώ ο Λεβέντης δίνει τα ρέστα του σε συνεχή παραληρήματα που δεν βγάζουν άκρη. Γενικώς… κουλουβάχατα και δε βγάζει κανείς άκρη για το τι συμβαίνει σ’ αυτή τη χώρα που δεν περνά και τις καλύτερες εποχές της.

Την ίδια στιγμή που οι πολιτικοί τσακώνονται σαν τα κοκόρια σε μια απίθανη παράσταση που όμως έχει ελάχιστους θεατές και αυτούς βωβούς, στην πραγματικότητα συμβαίνουν άλλα πολύ σοβαρά γεγονότα.

Όπως για παράδειγμα το χάος στα νοσοκομεία που απειλούν να βάλουν λουκέτο γιατί δεν έχουν προσωπικό και λεφτά. Η Υγεία καταρρέει, οι πολίτες είναι στον αέρα και βιώνουν μια απίστευτη ταλαιπωρία και κανείς δεν δίνει λύσεις.

Στην Παιδεία είναι άγνωστο πώς θα ανοίξουν τα σχολεία αφού υπάρχουν καμιά 15αριά χιλιάδες κενά. Στη δε ιδιωτική εκπαίδευση χάος με τον ΦΠΑ. Άλλοι κόβουν αποδείξεις με 23% κι άλλοι χωρίς.

Στο βασικότερο Ψυχιατρείο της χώρας καίγονται ζωντανοί τρεις ασθενείς, δεμένοι στα κρεβάτια τους αλλά κανείς δεν υψώνει φωνή γι’ αυτά τα παιδιά ενός κατώτερου θεού.

Πεθαίνει ένα παλικάρι, ο αστυνομικός Λαζαρίδης μετά από 8 χρόνια μάχης για τη ζωή του και οι δολοφόνοι του στα Ζωνιανά μένουν ατιμώρητοι στο σκοτάδι της κρητικής ομερτά.

Στα νησιά πέφτει καθημερινά ξύλο, τραυματίζονται αστυνομικοί και πρόσφυγες, στο Αιγαίο πεθαίνουν αθώες ψυχές και μόνο λίγο δακρύζει κάποιος όταν βλέπει ένα θύμα σαν τον Αϊλίν αλλά στη συνέχεια το ξεχνά και συνεχίζει.

Στην άλλη Ελλάδα, την Μύκονο γίνεται στην κυριολεξία της… πόρνης και της άφθονης κόκας σε στέκια βρόμικα με μοντέλα και πολιτικούς και δεν ανοίγει ρουθούνι.

Τι να πρωτοπούμε βεβαίως για το χάος στην οικονομία, την καταστροφή του επιχειρηματικού και παραγωγικού ιστού της χώρας ή τη φυγή κι άλλων λαμπρών μυαλών;

Η Ελλάδα διαλύεται και οι πολιτικοί διεξάγουν προεκλογικό αγώνα σα να είναι τυφλοί. Κανείς δε λέει αλήθειες, κανείς δεν βάζει τα πραγματικά προβλήματα στο τραπέζι κι όχι αυτά για τα οποία ο κόσμος δε δίνει δεκάρα. Και ύστερα τα κόμματα μιλούν για απαξίωση του πολιτικού συστήματος. Μιλούν για κατακερματισμό της Βουλής ή γιατί ο Βασίλης Λεβέντης εκμεταλλεύεται το μπάχαλο για να κάνει σόου στο επόμενο κοινοβούλιο και να περνιέται για μεγάλος πολιτικός. Μα δεν καταλαβαίνουν; Ο πολίτης τους βαρέθηκε έτσι ξύλινοι που είναι όλοι, παλιοί και νέοι. Η πραγματική οικονομία βγάζει κραυγή αγωνίας και η κραυγή χάνεται στην οχλαγωγία των κομμάτων.

Ξυπνήστε, γιατί θα είναι τόσο τραγικά τα αποτελέσματα της 20ης Σεπτεμβρίου για κάποιους που δεν θα έχουν που να κρυφτούν. Ή μήπως δεν έχει μείνει καθόλου τσίπα και αδιαφορούν για την πατρίδα;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Παράξενος avatar
  Παράξενος 08/09/2015 08:33:54

  Πρόβλεψη: το 2016 πάλι εκλογές σε συνθήκες πλήρους οικονομικής και δημογραφικής κατάρρευσης.

  • Εγώ avatar
   Εγώ @ Παράξενος 08/09/2015 09:55:38

   Η Ελλάδα ακόμα δεν το έχει καταλάβει. Τριάντα χρόνια δαιμονοποίηση της δεξιάς, ακόμα και οι δεξιοί φοβούνται να σκεφτούν δεξιά. Άρα αν χρειαστεί, ας κερδίσει ο Τσήπρας και ας ξαναγίνει πρωθυπουργός. Θα μας λυπηθούμε και οι κότες αλλά μάλλον το χρειάζεται η Ελλάδα να καταλάβει τι θα πει η κάθε επιλογή. Στο τέλος ο Κουτσούμπας και ο Λαφαζάνης θα ψηφίσουν ταπεινά ΝΔ και ο τόπος θα πάρει μπρος. Μέχρι τότες θα τρώμε θεωρίες.

   • Παράξενος avatar
    Παράξενος @ Εγώ 08/09/2015 11:46:10

    Πώς θα πάρει μπρος ο τόπος όταν κανείς δεν έχει σχέδιο διάσωσης των επιχειρήσεων ενώ χιλιάδες έχουν μετακινηθεί στο εξωτερικό και περισσότερες κινδυνεύουν να κλείσουν, δεν προτείνει μέτρα ώστε το εργατικό δυναμικό υψηλής ποιότητας να μη φεύγει για να αυξήσει την παραγωγή ανταγωνιστικών κρατών, δεν τολμάει να μειώσει το δημόσιο τομέα, δε θέλει να πατάξει τη μεγάλη φοροδιαφυγή, δεν προβληματίζεται για την υπογεννητικότητα, δεν έχει στρατηγική για να ανασχεθεί η συρρίκνωση της γεωπολιτικής ισχύος της χώρας, δε ζητάει από την ΕΕ συγκεκριμένες δράσεις για τους εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες και λαθρομετανάστες που έχουν έρθει και τα εκατομμύρια που θα έρθουν; Η Λέσβος έχει καταληφθεί από Αφγανούς και δε μιλάει κανείς. Το κράτος έχει πάψει να ασκεί κυριαρχία εκεί. Γιατροί, έμποροι, εισαγωγείς φωνάζουν ότι αντιμετωπίζουν τρομερά προβλήματα αλλά για τους πολιτικούς αρχηγούς σημασία έχουν οι βολεμένες επαγγελματικές ομάδες με τις οποίες έχουν πελατειακές σχέσεις ή οι απολιθωμένες ιδεοληψίες τους. Η δεξιά στην Ελλάδα αν ήταν σαν εκείνη των άλλων ευρωπαϊκών κρατών δε θα είχε αφήσει την αριστερά να ηγεμονεύσει πολιτισμικά στη μεταπολίτευση τόσο εύκολα (είναι εκπληκτικό ότι η αριστερά προκάλεσε εμφύλιο για να μας χώσει στο κομουνιστικό μπλοκ κι όμως αγιοποιήθηκε), να αλλοτριώσει πλήρως τη συνείδηση των Ελλήνων, ιδίως των νέων, με τον εθνομηδενισμό της και να πάρει την εξουσία διαλύοντας τα πάντα σε λίγους μήνες. Το τελευταίο μάλιστα έγινε με τη συγκατάθεση μιας κοινωνίας παραλυμένης από την αμορφωσιά, την επιδειξιομανεία και την τρυφηλότητα. Θα ψηφίσω ΝΔ γιατί δε θέλω το σύριζα να συνεχίσει την προσχεδιασμένη, συνειδητή καταστροφή του εθνικού κράτους, όχι γιατί τρέφω ψευδαισθήσεις για τις δυνατότητές της ή αγνοώ τις δικές της αμαρτίες. Αν ο δεξιός δε φέρεται σα δεξιός, δηλαδή δεν προστατεύει τη ζωή, την ελευθερία και την περιουσία των ατόμων, δεν κάνει ό,τι είναι δυνατό για να διαφυλάξει την ασφάλεια, την παράδοση και την ταυτότητα του λαού του, φταίει κι ο ίδιος, όχι μόνο οι άλλοι που του έκαναν τη ζωή δύσκολη. Η κατάρρευση είναι προ των πυλών, αυτό δεν είναι θεωρία, είναι γεγονός. Ωστόσο, έχει σημασία και ο τρόπος και η ταχύτητα της κατάρρευσης. Με μια κυβέρνηση που δεν είναι παρανοϊκή, όπως αναπόφευκτα ήταν και θα είναι μια αριστερή κυβέρνηση, μπορεί κάποιοι να σωθούν από το ναυάγιο και να χτίσουν κάτι καινούριο μετά. Με μια κανονική δεξιά.

    • ουδέτερος avatar
     ουδέτερος @ Παράξενος 08/09/2015 11:55:17

     πολλοί απογοητευμένοι θέλουν μια κανονική δεξιά.. μια δεξιά των ιδεών και όχι των αχθοφόρων των πολιτικών οικογενειών. πολλοί δεν είμαστε νεοφιλελεύθεροι για να ανεχτούμε τη κυριαρχία ενός υπερβολικά νεοφιλελεύθερου αρχηγού. Καλλίτερα αυτονομία παρά μια συνιστώσα που πιο πολύ θα κουβαλά ψήφος παρά θα λαμβάνοται υπόψη από τα ηγετικά κλιμάκια οι ιδεολογικες ανησυχίες της.

 2. Ξενοφώντας avatar
  Ξενοφώντας 08/09/2015 08:44:46

  Το άρθρο απεικονίζει την τραγική κατάσταση του ...Γιουνανιστάν. Εάν σε αυτό προσθέσουμε την εμπλοκή μας σε διάσταση με τις Η.Π.Α. επειδή επιτρέπουμε σε Ρωσσικά αεροπλάνα να περνούν από το FIR του Αρχιπελάγους (πού ΟΡΘΟΤΑΤΑ ΕΠΡΑΞΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ), τότε καταλαβαίνουμε ότι ''ο χρόνος γάρ εγγύς''... Και ο δικτάτορας Παπαδόπουλος ΟΡΘΟΤΑΤΑ ΕΠΕΤΡΕΨΕ στα Ρωσσικά αεροπλάνα να διέλθουν άνωθεν της Δράμας και της Καβάλας το 1973, στον πόλεμο Αράβων-επιουσίου έθνους, αλλά μετά από λίγες εβδομάδες ανετράπη...

  • Giorgis avatar
   Giorgis @ Ξενοφώντας 08/09/2015 23:30:45

   Ορθότατα ο Σαμαράς έριξε την κυβέρνηση το Μητσοτάκη. Στην πράξη επέλεξε μεταξύ Μητσοτάκη και Παπανδρέου. Αυτό που δεν καταλαβαίνουν οι Έλληνες είναι όταν απορρίπτεις μια επιλογή, δεν την κάνεις σε κενό αέρος. Επιτρέπεις το παράλληλο. Όταν λες όχι στην βοήθεια από την Ευρώπη, δεν σημαίνει ότι τώρα θα έρθει ο άγιος Βασίλης με τα δώρα. Σχολείο και αυτές οι εκλογές λοιπόν

 3. Δήμητρα Μ. avatar
  Δήμητρα Μ. 08/09/2015 09:46:42

  "Ηγέτης είναι αυτός που μπορεί να αποτρέψει μιά καταστροφή η οποία δεν θα ερχόταν αν δεν κυβερνούσε." ~Αρκάς

 4. Διογένης avatar
  Διογένης 08/09/2015 15:46:50

  Δεν συμφωνώ καθόλου με το άρθρο, είναι ισοπεδωτικό. Ναι, τα προβλήματα αυτά υπάρχουν, αλλά το βασικότερο πρόβλημα για σήμερα είναι να φύγει ο Τσίπρας. Πρόκειται για ό,τι τυχοδιωκτικότερο έχει η ελληνική πολιτεία στον τελευταίο τουλάχιστον αιώνα - κρατάω μια επιφύλαξη για τους περίφημους αντιπάλους του Τρικούπη, Γουλιμή και Δηλιγιάννη. Να φύγει ο Τσίπρας και ό,τι εκπροσωπεί ο Τσίπρας. Τα υπόλοιπα θα τα λύσουμε.

  • Κώστας ΜΠ avatar
   Κώστας ΜΠ @ Διογένης 08/09/2015 17:16:07

   Σωστό.Να φύγουν οι ολετήρες της αριστεράς(που δεν θα φύγουν, ο ελληνικός λαός είναι βαριά άρρωστος) και τα υπόλοιπα είναι δικός μας "εμφύλιος".Μια φορά οι τσιπριστές και μαζί οι ψηφοφόροι τους(=παλαιοπασόκοι) είναι ξενό σώμα που παρασιτεί στα σπλάχνα της χώρας.

 5. tt avatar
  tt 08/09/2015 17:09:16

  failed state με κυβερνηση ανθελλήνων τραφικερ. Μπράβο στον ψηφοφόρο παντως. Μερακλής.

 6. tt avatar
  tt 08/09/2015 19:00:31

  Ποιος να ξυπνήσει, οι εισβολείς αλαλάζουν "Αλ τζιχαντ" στη Λεσβο, κι ο δήμαρχος μιλάει ακομα για κατατρεγμένους; Ας μείνουν ολοι εκει, λεω εγώ.

 7. λαέρτης avatar
  λαέρτης 08/09/2015 20:06:32

  καλό είναι να ξυπνήσουν κι όλοι αυτοί που ετοιμάζονται να δώσουν τιμωρητική ψήφο (για ακόμη μια φορά...) στη ΝΔ....

 8. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 08/09/2015 20:42:32

  @ Διογένης Ο Τσίπρας απλώς είναι έκφραση του φαινομένου κεντροαριστερής πλειοψηφίας στην Ελλάδα.Θα φύγει όταν φάει ξύλο η πλειοψηφία από την πραγματικότητα. Και ιδιωτικοποιήσεις θα κάνει,και μισθούς και συντάξεις θα κόψει και θα πει και πολλά τραγούδια και εγκλήματα λαθρομεταναστών θα γίνουν και άλλα.Η Ελλάδα θα τρώει συνέχεια ξύλο μέχρι να πάψει να είναι αριστερή.Είναι πολύ απλό.

  • Giorgis avatar
   Giorgis @ ψυχραιμια 08/09/2015 23:32:39

   αυτό ...

  • Naruto avatar
   Naruto @ ψυχραιμια 09/09/2015 00:07:29

   " Η Ελλάδα θα τρώει ξύλο μεχρι να πάψει να είναι αριστερή " Ακριβής διάγνωση της ελληνικής παθογένειας . Θα προσθέσω όμως κάτι που δεν έγινε ιδιαίτερα αντιληπτό . Στην κατάσταση της οικονομικής και κοινωνικής κατάρρευσης που βιώνουμε επικρατεί το ο σώζων εαυτόν σωθήτω . Έτσι για να σώσει κάποιος το τομάρι του αδιαφορεί για τους συμπολίτες του και την πατρίδα του και επιλέγει τον διεφθαρμένο , απατεώνα πολιτικό που με αντίτιμο την ψήφο θα τον προφυλάξει απο τον οικονομικό Αρμαγεδώνα . Αυτό μπορεί να εξηγήσει τα απροσδόκητα υψηλά ποσοστά του Τσίπρα μετά απο τόσες βλακείες . Αρκεί δηλαδή να υποσχεθεί σε μια κοινωνική ή επαγγελματική ομάδα οτι δεν θα θιγεί για να τον στηρίξουν , ακόμα και αν πρόκειται για επιχειρηματίες που δεν έχουν σχέση με την αριστερά .

   • George N avatar
    George N @ Naruto 09/09/2015 05:25:56

    Η παθογένεια είναι ίσως πιο βαθιά και ξεκινάει από την έλλειψη συλλογικότητας. Αφελώς (βλακωδώς είναι η σωστή λέξη) προτάσσεται η ατομική σωτηρία όπως παλαιότερα επικρατούσε η ατομική βελτίωση κόντρα όμως στους κανόνες. Έτσι χάνουν τελικά όλοι, από τον πιο πλούσιο Ελληνα ο οποίος είδε την αξία της περιουσία του στο 17%! μέχρι αυτόν που το στεγαστικό του είναι μεγαλύτερο από την αξία του σπιτιού του. Από μακρυά το φαινόμενο είναι διασκεδαστικό μια και μοιάζει να αγνοείται το προφανές αλλά δυστυχώς από κοντά γεμάτο προσωπικές και οικογενειακές τραγωδίες.

 9. δεξιος αγωνιστης avatar
  δεξιος αγωνιστης 08/09/2015 23:06:11

  Διαβασα με προσοχη το αρθρο και τα σχολια πανω σ αυτο.Ολοι εχουν δικιο,μα τι να το κανεις?Αφου δεν υπαρχει ηγετης να εμπνευσει ,να γοητευσει,να πεισει,να δωσει ελπιδα και σιγουρια στους ψηφοφορους,βλεπω το σκαφος που λεγεται ΕΛΛΑΔΑ,να ακολουθει σιγα,σιγα,τη μοιρα του ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ.Ετσι το θελησαν οι Ελληνες την αποφραδα μερα της 25 Ιανουαριου.Δυστυχως οπως πολυ σοφα λεει η παροιμια''Η ΣΦΑΙΡΑ ΑΝ ΦΥΓΕΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ'',και η συγκεκριμενη εφυγε και σφηνωθηκε στο κουφαρι της πατριδας μας.Αραγε θυμομαστε κανεναν που μπορει να την αφαιρεσει οσο το τραυμα ειναι ακομη ζεστο και να την γλυτωσει απο τον θανατο?

  • Frippertronics avatar
   Frippertronics @ δεξιος αγωνιστης 09/09/2015 08:47:15

   Ο Σαμαράς είχε μόνο την στόφα του ηγέτη αλλά δυστυχώς δεν προχώρησε και αυτός στα βήματα που έπρεπε. Σαφώς υπήρχε πρόβλημα με την πασοκοδημάρ αλλά θα μπορούσε να φέρει έστω προς συζήτηση των θέμα των απολύσεων στο δημόσιο ή έστω την κατάργηση της μονιμότητας χωρίς άμεσες απολύσεις. Δεν βλέπω φως από πουθενά και το κυριότερο, δεν βλέπω διάθεση για πραγματικές μεταρρυθμίσεις, όπως πχ ειδικό μισθολόγιο παντού (ΔΕΚΟ, ΜΕΚΟ, κτλ), ανώτατο όριο στους μισθούς του δημοσίου και σοβαρές κινήσεις κατά της φόρο-κλοπής.Και την επόμενη φορά που θα είμαστε πάλι στο μηδέν θα την τραβήξουν την πρίζα και ζήτω το ΑλβανοΕλληνιστάν. Έξω από ΕΕ και κόψτε το λαιμό σας, θα μας πούνε.

 10. Ρηνα avatar
  Ρηνα 09/09/2015 08:28:28

  Ελέγχεται από κανένα που οδεύουν οι χιλιάδες των μεταναστών που καταφθάνουν στην Αθηνα; Όλοι απαντούν εύκολα ότι φεύγουν από τη χώρα. ΔΕΝ ΦΕΎΓΟΥΝ ΌΛΟΙ. ...Αυτοί που μένουν με τη θέληση τους σε μία πτωχευμένη χώρα κάποιο άλλο σκοπό έχουν και δεν το κρύβουν με δηλώσεις στα ΜΜΕ. Ήδη η κραυγή τζιχαντ ακούστηκε στη Κω....Δεν καταλαβαίνουν αυτοί από φιλοξενία και τέτοια. Είναι ακραίοι και φανατικοί. Η υπερβολική ροή τον τελευταίο καιρό κάτι κρύβει. "κάνα δυο νησιά θα πειράξουν οι Τούρκοι. .." Αγ. Παισιος "...Από το ρεμπελο πολλά θα πάθετε. ..."Αγ Κοσμάς ο Αιτωλος

  • ΕΡΜΟΓΕΝΗΣ avatar
   ΕΡΜΟΓΕΝΗΣ @ Ρηνα 09/09/2015 10:55:44

   Φίδια στον κόρφο μας είναι Ρήνα . Οι πρόσφυγες κατευθύνονται στην δυτ. Ευρώπη αλλά αυτοί που εχουν αποστολή εγκαθίστανται ανάλογα με την εντολή που έχουν . Ζούν ήσυχα μέχρι που θα πάρουν το σύνθημα για δράση . Αν έχεις υπ΄οψιν τους ασσασίνους και τον γέρο του βουνού τα καταλαβαίνεις εύκολα , μια επανάληψη είναι σε μεγαλύτερη κλίμακα .

   • Εχουν περασει πια τα ορια avatar
    Εχουν περασει πια τα ορια @ ΕΡΜΟΓΕΝΗΣ 09/09/2015 15:36:19

    Συμφωνω αγαπητε/η ΕΡΜΟΓΕΝΗ,και τα ειχα γραψει σε σχολιο μου πριν δυο εβδομαδες,οτι αυτοι που εισρρεουν σαν δυστυχισμενοι προσφυγες,δεν ειναι ολοι αθωοι,και μαλιστα αιτιολογουσα και τις θεσεις μου.Και τι εγινε που τα λεμε μεταξυ μας?Ο λαος κοιμαται ορθιος,τους λυπαται,τους συνδραμει,τους περιποιειται,και αν καποιος πει και κατι αμεσως τον στραβοκοιτουν και τον βαφτιζουν χρυσαυγιτη.Λες και μονο οι χρυσαυγιτες εχουν το προνομιο και το δικαιωμα να νοιαζονται για το μελλον μας με τους λαθρομεταναστες.Μακαρι να διαψευστω αλλα το αποτελεσμα των εκλογων πιστευω θα ειναι το εξης.Κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ,ΠΑΣΟΚ,ΠΟΤΑΜΙ, ΛΕΒΕΝΤΗΣ. ΝΔ αξ.αντιπολιτευση,για να μην ειναι η Χρυση Αυγη.Εσωστρεφεια και ραγδαιες εξελιξεις στη ΝΔ και οι ξενοι θα τριβουν τα χερια τους που ξαναβγηκε ο προδοτακος ,τωρα με μεγαλυτερη παρεα να αποτελειω- σει το εργο του.Καπου εκει θα κτυπησουν οι κρυμμενοι ''δυστυχεις προσφυγες'' οπως πολυ κομψα λενε τους λα- θρομεταναστες.Τοτε λοιπον ας ψαξουμε να βρουμε ποιος εφταιξε,αφου η καταστροφη θα ειναι εξω απ την πορτα μας.

 11. δεξιος αγωνιστης avatar
  δεξιος αγωνιστης 09/09/2015 15:54:36

  Τα σχολια με την επωνυμια ''εχουν περασει πια τα ορια ''ειναι δικα μου,και εγινε λαθος στην εισαγωγη του ονοματος.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.