Μετά τις οκτώ.... ποτάκι
30/04/2015 08:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μετά τις οκτώ.... ποτάκι

Χαλαρά δηλαδή κι ό,τι βρέξει ας κατεβάσει

Τα φώτα της δημοσιότητας στράφηκαν στο επεισόδιο που έλαβε χώρα στα Εξάρχεια σε βάρος του Βαρουφάκη και της γυναίκας του. Όλοι ρωτούσαν πώς έγινε, τι έγινε, πώς αντέδρασε ο υπουργός, αν υπάρχουν φωτογραφίες που κάποια στιγμή θα βγουν στο φως και άλλα τέτοια.

Με γλαφυρό τρόπο ο υπουργός μας είπε πώς τον αγκάλιασε η Δανάη και τον προστάτεψε και πώς αυτός ένας... Εξαρχειώτης δεν φοβάται και θα ξαναπάει στην περιοχή.

Ένα μεγάλο ερώτημα όμως δεν βρέθηκε κανείς να θέσει: Τι ήθελε εκείνη την ώρα ο βασικός υπουργός της κυβέρνησης στο εστιατόριο;

Η απάντηση είναι απλή: Πήγε να φάει, δεν έχει αυτό το δικαίωμα; Βεβαίως και το έχει αλλά μήπως να ρωτήσουμε κι εμείς κάτι; Ο υπεύθυνος της ομάδας διαπραγμάτευσης (έστω και ψαλιδισμένος), ο πρώτος τη τάξει υπουργός, σε ένα χαρτοφυλάκιο που καίει και σε μια χρονική στιγμή που διαλύεται η χώρα, έχει χρόνο να πηγαίνει βολτούλες με τη γυναίκα του;

Απ' ότι μαθαίνουμε τόσο ο Βαρουφάκης όσο και πολλοί άλλοι υπουργοί, σε κρίσιμα υπουργεία, μόλις περάσει 8 το βράδυ, μπορεί και νωρίτερα, κατεβάζουν τα τηλέφωνα και τα μολύβια και γεμίζουν τα μπαράκια και τα εστιατόρια του Συντάγματος, του Κολωνακίου ή αν είσαι... ροκ σταρ όπως ο Βαρουφάκης και των Εξαρχείων.

Έτσι γίνεται η δουλειά τρεις μήνες; Αφασία την ώρα που η χώρα χρεοκοπεί; Χωρίς να βάλουν κάτω τον κ... ο τους και να βρουν λύσεις για να κλείσει η συμφωνία και να αρθεί η αβεβαιότητα στην οικονομία;

Απ' ότι θυμόμαστε, οι προηγούμενοι υπουργοί Οικονομικών κι όχι μόνο, ξημεροβραδιάζονταν με την τρόικα ή χωρίς αυτή. Δεκάδες ώρες τόσο για τα στελέχη όσο και για τους απλούς εργαζόμενους στα υπουργεία προκειμένου να βρουν λύσεις, διεξόδους, να προχωρήσει η διαπραγμάτευση, να σωθεί η χώρα.

Τους τελευταίους μήνες η κυβέρνηση της Αριστεράς, νέοι άνθρωποι υποτίθεται με όρεξη για δουλειά και ιδέες έχουν αράξει στα γραφεία τους για λίγες ωρίτσες, κάνουν τη διεκπεραίωση και στη συνέχεια πάνε για ποτό ή φαγητό. Χαλαρά δηλαδή κι ό,τι βρέξει ας κατεβάσει.

Αμ έτσι κι εμείς τη σώζουμε τη χώρα. Αν ο Βαρουφάκης λοιπόν θα σώσει την Ελλάδα από το... Γιάντες στα Εξάρχεια ας πιει και μια μπύρα στη μνήμη του νεκρού.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
  ΚΥΘΗΡΙΟΣ 29/04/2015 19:23:05

  Καταλάβατε τώρα γιατί η υποβάθμιση των τροϊκανών σε θεσμούς και οι συναντήσεις με απλούς γραμματείς και υπαλλήλους των Υπουργείων και όχι με τους Υπουργούς;... Ε,ρε Σαμαρά,εσύ από τη πολλή δουλειά έπαθες αποκόλληση,αλλά ετούτοι εδώ προσέχουν και τα ματάκια τους και το ραχάτι τους,σιγά μη σκάσουν να σώσουν τη χώρα.Ό,τι σώζεται,μόνο 10π.μ. με 3μ.μ....

  • Μεγάλες στιγμές avatar
   Μεγάλες στιγμές @ ΚΥΘΗΡΙΟΣ 29/04/2015 20:44:18

   ''Σκίζω μνημόνια'' [περιοχή Σύνταγμα- ώρες γραφείου]

  • Φιλελεύθερος avatar
   Φιλελεύθερος @ ΚΥΘΗΡΙΟΣ 29/04/2015 22:07:42

   Μα δεν χρειάζεται να εργαστεί παραπάνω, να μελετήσει στοιχεία, να ξέρει την πραγματική κατάσταση της οικονομίας... Χρησιμοποιεί την τακτική της δημιουργικής ασάφειας.. Ο μεγάλος πάει στις συνεδριάσεις του Eurogroup, λέει τις μπαρούφες τους και ο καιρός περνάει δημιουργικά..

 2. Άλυτη Εξίσωση avatar
  Άλυτη Εξίσωση 29/04/2015 21:15:35

  Μπαααα. Ο χρόνος που δαπανά κάποιος για να επιλύσει ένα πρόβλημα, δεν είναι αναγκαστικά και απόδειξη της φοβερής εργατικότητάς του. Μπορεί απλά ο συγκεκριμένος, να μην έχει τη δυνατότητα να το διεκπεραιώσει ταχύτερα… Παράδειγμα : Νέο παγκόσμιο ρεκόρ για τον κύβο του Ρούμπικ https://www.youtube.com/watch?v=i8RBl7NmL8g Την ώρα που οι περισσότεροι άνθρωποι χρειάζονται πέντε δευτερόλεπτα για να στρέψουν την πρώτη πλευρά του κύβου, ο συγκεκριμένος νεαρός μπόρεσε να ολοκληρώσει όλο το παζλ. Το νέο παγκόσμιο ρεκόρ ανήκει στον Κόλιν Μπερνς και είναι 5.25 δευτερόλεπτα. Το γνωστό παιχνίδι είναι ιδιαίτερα δύσκολο για όσους αποφασίζουν να το λύσουν, χωρίς κάποια συγκεκριμένη μεθοδολογία. Για κάποιους άλλους όμως, η λύση του κύβου του Ρούμπικ αποτελεί μια απλή διαδικασία μερικών δευτερολέπτων. Στον φετινό παγκόσμιο διαγωνισμό «World Cube Association», ο Κόλιν Μπερνς κατάφερε να «ξεμπλέξει» τον κύβο μέσα σε μόλις 5.25 δευτερόλεπτα, κάνοντας παγκόσμιο ρεκόρ και ξεπερνώντας το προηγούμενο για μόλις τρία δέκατα. Η ταχύτητα με την οποία ο ταλαντούχος νεαρός γυρίζει τις πλευρές του κύβου είναι πραγματικά εντυπωσιακή, ενώ δίνει την αίσθηση πως όλες του οι κινήσεις γίνονται μηχανικά.

  • Φιλελεύθερος avatar
   Φιλελεύθερος @ Άλυτη Εξίσωση 29/04/2015 22:05:02

   Συμφωνώ απόλυτα.. Ποιο είναι το ρεκόρ, να καταστρέψεις μια χώρα και μια οικονομία? 100 μέρες?

   • Άλυτη Εξίσωση avatar
    Άλυτη Εξίσωση @ Φιλελεύθερος 30/04/2015 07:07:57

    Για να σκεφτώ...... Για να σκεφτώ.......... Μπαααα, είσαστε υπερβολικός. Για να την καταστρέψουνε με την αμέριστη συμβολή των πελατών-ψηφοφόρων, χρειάστηκαν 40 χρόνια άοκνης προσπάθειας κι ακόμη δεν ολοκληρώθηκε το ...έργο τους. Μπορεί ν΄ανατραπεί με υπερπροσπάθεια η καθοδική πορεία και όλοι οι κόποι τους, να πάνε χαμένοι.....

    • Παρατηρητής avatar
     Παρατηρητής @ Άλυτη Εξίσωση 30/04/2015 08:09:57

     μιλάς για τον κουρουμπλή; την κατσέλη; των φωτόπουλο; για ποιους ακριβώς ; γελάει ο κόσμος σου λέω.

     • Άλυτη Εξίσωση avatar
      Άλυτη Εξίσωση @ Παρατηρητής 30/04/2015 19:40:12

      Μιλάω γι αυτούς που ΔΕΝ αναφέρατε και είναι όπως πολύ καλά γνωρίζετε, γνωστοί και μη εξαιρεταίοι... Γελάει καλύτερα, εκείνος που γελάει τελευταίος πάντως να ξέρετε. Επιβεβαιωμένο :-).

     • Παρατηρητής avatar
      Παρατηρητής @ Άλυτη Εξίσωση 30/04/2015 19:51:31

      Για ποιουυς μιλάς αγάπη μου χρυσή; για την δηθεν ""καραμανλική"" πτέρυγα; που είναι ποπός και εσώρουχο με τον αλέκο ; που τους δώσατε άφεση αμαρτιών σε όλους πριν το 2010; στην διαπλοκή δηλαδή. για τον μητσοτάκη που την μέρα που έπεσε ο σαμαράς παρολίγον να πάθει ζημιά από τη χαρά του; 'οπου και να γυρίσω βλέπω τη διαπλοκή μαζί σας. περάστε τα 15 λεπτά δημοσιότητας σας που σας ανήκουν δικαιωματικά, και μετά πηγαίνετε στο ταμείο στις βρυξέλλες για τον λογαριασμό. αν δεν έχετε να πληρώσετε ελάτε πίσω να πληρωθείτε σε είδος στη βουλή.

     • Άλυτη Εξίσωση avatar
      Άλυτη Εξίσωση @ Παρατηρητής 30/04/2015 20:01:11

      Δεν μας ενδιαφέρουν τα ''αισθήματα'' αυτών που αντιπαθείτε. Όλοι όσοι αναφέρετε κι αυτοί που... ξεχνάτε, έπαιξαν ρόλο στα πολιτικά δρώμενα, γνώριζαν όλα τα δεδομένα κι έχουν βαριές ευθύνες. Μπορεί οι χθεσινοί σας ''συνέταιροι'' (και μελλοντικοί ;) να είναι περισσότερο ένοχοι λόγω της μακροημέρευσής τους στην εξουσία, αλλά διαχρονικά το πολιτικοοικονομικό διαπλεκόμενο κατεστημένο, είναι γνωστό σε όλους μας. Τα ''μαζί σας'' και ''μαζί τους'', είναι ξεπερασμένα διαχωριστικά του ...προχθές. Βρισκόσαστε πανεύκολα ''μαζί'', με οποιονδήποτε μπορεί να σας εξασφαλίσει την εξουσία. Ας μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας σήμερα πια.

     • Παρατηρητής avatar
      Παρατηρητής @ Άλυτη Εξίσωση 30/04/2015 20:10:56

      δεν βγάζουν νόημα αυτά που λες αγαπητή μου. είναι σαν να πάτησες το random στον υπολογιστή και έβγαλε κουτουρού κείμενο με αριστερό προοδευτικό πρόσημο. τελοσπάντων δεν οδηγά πουθενά η κουβέντα ώσπου δεν μου λες ποια είναι η διαπλοκή που πολεμάτε. αυτοί που πιστεύουν αυτά τα κουτουρού επιχειρήματα είναι αυτοί που θα σας λιντσάρουν πρώτοι έχετε το υπόψην. ο λαικισμός είναι τέρας.

     • Άλυτη Εξίσωση avatar
      Άλυτη Εξίσωση @ Παρατηρητής 30/04/2015 20:21:28

      Ελάτε τώρα, που περιμένετε να γίνω πιο σαφής εγώ για να σας ...φωτίσω περί της διαπλοκής! Ξέρετε πολύ καλά τι συμβαίνει. Ξέρετε και τα ονόματα και τα γεονότα και τα εγκλήματα. Ο μνημονιακός λαϊκισμός είναι που σας θολώνει.... Μένει να δούμε αν θα τολμήσει να σκοτώσει τον Μινώταυρο ο Ελληνικός λαός. Κοντή γιορτή.

     • Παρατηρητής avatar
      Παρατηρητής @ Άλυτη Εξίσωση 30/04/2015 20:25:10

      άλλο random. σου είπα θα σας λιντσάρουν.. το τέρας του λαικισμού δεν εξημερώνεται..

     • Άλυτη Εξίσωση avatar
      Άλυτη Εξίσωση @ Παρατηρητής 30/04/2015 20:31:47

      Ξέρετε εσείς οι εκφραστές του μνημονιακού λαϊκισμού από ..τέρατα. Ελάτε, πείτε τώρα το άλλο κλισεδάκιπου σας βγάζει απ΄την αμηχανία : random

     • Άλυτη Εξίσωση avatar
      Άλυτη Εξίσωση @ Παρατηρητής 30/04/2015 20:33:39

      Ξέρετε εσείς οι εκφραστές του μνημονιακού λαϊκισμού, από ...τέρατα και σημεία. Ελάτε, πείτε πάλι τώρα το κλισεδάκι που σας βγάζει απ΄την αμηχανία : random !!

     • Παρατηρητής avatar
      Παρατηρητής @ Άλυτη Εξίσωση 30/04/2015 21:04:06

      δεν περιγράφω άλλο!

     • Παρατηρητής avatar
      Παρατηρητής @ Άλυτη Εξίσωση 01/05/2015 11:29:35

      Αγαπημένη μου http://www.capital.gr/Articles.asp?id=2291973 Αλλαγές προς όφελος των βιομηχάνων στα γενόσημα --- μιλάς και για αυτή τη διαπλοκή; ρε γελάει ο κόσμος σε λέω.

     • Να΄χαμε να λέγαμε avatar
      Να΄χαμε να λέγαμε @ Παρατηρητής 01/05/2015 14:57:51

      Θα γελάσει καλύτερα, αυτός που θα γελάσει τελευταίος όμως...... Έτσι δεν είναι;

    • airman avatar
     airman @ Άλυτη Εξίσωση 30/04/2015 08:53:40

     "... χρειάστηκαν 40 χρόνια άοκνης προσπάθειας ..." Αυτή η "γενιά του Πολυτεχνείου" πόση προσπάθεια κατέβαλε τα τελευταία 40 χρόνια για τη "σωτηρία" της Πατρίδας αλήθεια; Τόση που ως επιστέγασμά της έπρεπε να γίνει και ο αρχικαταληψίας Πρωθυπουργός να υποθέσω!

     • Άλυτη Εξίσωση avatar
      Άλυτη Εξίσωση @ airman 30/04/2015 19:53:30

      Η ...''γενιά του Πολυτεχνείου'' ! Μάλιστα. Η λυωμένη καραμελίτσα-κλισέ, στο στοματάκι κάθε πρόθυμου επικριτή, που προσπαθεί να ενοχοποιήσει ανεπιτυχώς και συλήβδην, όλους τους πολιτικούς αντιπάλους του, μιάς και ο ίδιος ούτε απ΄έξω απ΄το Πολυτεχνείο δεν πέρασε, την εποχή που μύριζε μπαρούτι :-). Είσαστε ΟΛΟΙ σας συνένοχοι σ΄ετούτη την καταστροφή, ΟΛΟΙ όσοι με την ανοχή και τη συνενοχή σας, βουβά, παθητικά και βολικά, προσυπογράψατε τις ανομίες και λουφάξατε ήσυχα στη θαλπωρή της διαφθοράς. Και δεν έχετε καθόλου ελαφρυντικά, όποιου χρώματος σημαιάκια και αν ανεμίζατε.Μην προσπαθείτε να μεταβιβάσετε τις ευθύνες σας. Ο ...''αρχικαταληψίας'' Πρωθυπουργός δε, για πολύ κακή σας τύχη, ήτανε νήπιο όταν σωριάζατε σε ερείπια τη χώρα, με τον άπληστο εγωϊσμό σας.

     • airman avatar
      airman @ Άλυτη Εξίσωση 01/05/2015 10:17:18

      Πολύ λίγοι εθεάθησαν πλησίον του Πολυτεχνείου το βράδυ της 17-11-73 λίγο μετά την κίνηση του τεθωρακισμένου. Αν ήσασταν κι εσείς εκεί πιστεύω το επιβεβαιώνετε. Όπως φαντάζομαι έχετε την παρησία να επιβεβαιώσετε ποιοι "πρωταγωνιστές" και με ποιο τρόπο καρπώθηκαν ή καλύτερα εξαργύρωσαν μετέπειτα εκείνο το τριήμερο εις το διηνεκές. Όσο για το παιδί της ΚΝΕ, ας φροντίσει από χθες να μη σωρεύσει ερείπια στη Χώρα. Μπορεί να τρέφει ελπίδες ότι ο ίδιος θα βγει μόνο σκονισμένος, αλλά πλανάται πλάνη οικτρά, ίδια με αυτή περί της εξέλιξης των μέχρι σήμερα διαπραγματεύσεων. Μιλώντας δε για ευθύνες, μπορεί να ήταν νήπιο κάποτε, όμως οι διάφοροι "κουμανταδόροι" που σουλατσάρουν στους διαδρόμους και αράζουν σε θέσεις εξουσίας με ύφος σεκλέτη βαρύμαγκα, ήταν τότε ενήλικοι. Και είναι εκείνοι που τον "ενηλικίωσαν" πολιτικά.

     • Άλυτη Εξίσωση avatar
      Άλυτη Εξίσωση @ airman 01/05/2015 14:33:59

      Δεν ήμουν ούτε εκεί ούτε αλλού πουθενά ακόμη, τότε που λέμε... :-). Οι ''πρωταγωνιστές'' που αναφέρετε, είναι μία αισχρή μειοψηφία αχρήστων, ιδιοτελών και μικρόψυχων μηδενικών. Αισχροί καταχραστές ιδεών, αξιών και θυσιών των ΑΛΛΩΝ, των ιδεολόγων αγωνιστών, που δεν καταδεχτήκανε να εξαργυρώσουν τίποτε ποτέ, ούτε να ξεπουλήσουν την ψυχή τους. Όσο για τους ''κουμανταδόρους'' που αναφέρετε, το ληστοΠασόκ κύριε, δεν εξαφανίζεται απ΄τη μιά στιγμή στην άλλη. Έχει ριζώσει και ελέγχει μέχρι και σήμερα τον κρατικό μηχανισμό αλλάζοντας χρώματα και αφηγήματα, συγκυβερνούσε μέχρι πρότινος με δόξα και τιμή, ενώ έπρεπε να βρίσκεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου γαι τα αίσχη του. Το δε τότε ''νήπιο'', θα κριθεί αποκλειστικά από τις πράξεις και τις επιλογές του. Οψόμεθα.....

     • airman avatar
      airman @ Άλυτη Εξίσωση 02/05/2015 09:42:10

      Αφού αγνοείτε τον "κουμανταδόρο" του Μαξίμου, τότε μάλλον έχετε άλλη αντίληψη της παργματικότητας. Εκτός κι αν δεν θέλετε να δείτε την πραγματικότητα. Επιλογή σας, κανένα πρόβλημα. Όσο για το "ληστοΠασόκ" που "δεν εξαφανίζεται απ΄τη μιά στιγμή στην άλλη", το "νήπιο" κρίνεται για όσους "περιθάλπτει" ο ΣΥΡΙΖΑ τόσο στα βουλευτικά έδρανα όσο και σε Κυβερνητικές θέσεις. Εκτός κι αν παραπλανήθηκε, οπότε τίθενται άλλα ζητήματα που αφορούν τόσο το προσόν της αντίληψης της πραγματικότητας όσο και αυτό της δυνατότητας προσαρμογής σε αυτή. Και όλοι ξέρουμε πως λέγεται αυτός που δεν μπορεί να αντιληφθεί την πραγματικότητα ή/και να προσασμοσθεί σε αυτή.

     • Φωτεινή avatar
      Φωτεινή @ airman 02/05/2015 16:45:30

      ΑΓΑΠΗΤΕ ΑIRMAN, PΩΤΗΣΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΝ ΣΤΟ ΛΗΣΤΟΠΑΣΟΚ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ ΤΗΣ, ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ.

     • Άλυτη Εξίσωση avatar
      Άλυτη Εξίσωση @ Φωτεινή 02/05/2015 18:16:00

      Να σας απαντήσω εγώ καλή μου κυρία, γαι να μην σας τρώει η αγωνία. ΟΧΙ. Δεν συγκαταλέγεται κατά την άποψή μου στο ληστοΠασόκ ο απόλυτα σεβαστός Ανδρέας Παπανδρέου. Οι τεράστιες ευθύνες που του αναλογούν, έχουν να κάνουν με τις δεσμεύσεις που ποτέ δεν τήρησε, με την απομόνωση των εγκληματικών στοιχείων που δεν πραγματοποίησε και με την ηθική και οικονομική τάξη που δεν υπερασπίστηκε. Χρεώνεται την ασυνέπεια λόγων - έργων του και την επανάσταση που δεν τόλμησε. Σε κάθε σύνολο, ομάδα, πολιτικό σχηματισμό όμως, πολύ δυστυχώς (αυτό ισχύει παντού και πάντα), συνυπάρχουν οι οραματιστές ιδεολόγοι με τους ιδιοτελείς συμφεροντολόγους, οι ευφυείς με τους μικρόνοες και οι τίμιοι με τους απατεώνες. Ο ταλαντούχος Ηγέτης που έχει να διαχειριστεί μία ''μάζα'' στελεχών (αλλά και πολιτών) όπου υπερτερούν οι μέτριοι, οι ανίκανοι, οι υποκριτές, συνήθως εγκλωβίζεται και υποτιμάται πρακτικά, από αυτή του την ...''ατυχία''. Πρόσφατο παράδειγμα, ένας .... κοινός μας γνωστός. :-) Υ.Γ : Σταματήστε να επιχειρείτε συνεχώς την παραβίαση ορθάνοικτων θυρών, κανείς δεν προσπαθεί να σας ....κρυφτεί (μην κολακεύεστε) γιατί απλά, δεν υπάρχουν στη ζωή μονάχα οι τυφλοί οπαδοί σαν εσάς, υπάρχουν και αυτοί που προσπαθούν να αναλύσουν τα δεδομένα με κάποια συναισθηματική απόσταση, χωρίς μίση και πάθη.

     • airman avatar
      airman @ Άλυτη Εξίσωση 03/05/2015 11:37:01

      "Ο ταλαντούχος Ηγέτης που έχει να διαχειριστεί μία ''μάζα'' στελεχών (αλλά και πολιτών) όπου υπερτερούν οι μέτριοι, οι ανίκανοι, οι υποκριτές, συνήθως εγκλωβίζεται και υποτιμάται πρακτικά, από αυτή του την ...''ατυχία''." Το προσόν που χαρακτηρίζει έναν ηγέτη είναι ότι μπορεί και παίρνει από τον κάθε ένα αυτό που δύναται να προσφέρει αναλόγως των δυνατοτήτων του. Συνεπώς ένας ηγέτης ξέρει πως να λειτουργήσει με αυτούς που έχει και με βάση αυτό το δεδομένο προσδιορίζει στόχους και κατευθύνει προσπάθειες. Δεν ξέρω τι μπορεί να καταφέρει ένας "ταλαντούχος ηγέτης". Εάν τέτοιος ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου ή εάν υπονοείτε ότι τέτοιος είναι και ο σημερινός Πρωθυπουργός, τότε "δεν περιγράφω άλλο" που έχει πει και ο μοναδικός Γιώργος Χελάκης!

     • Άλυτη Εξίσωση avatar
      Άλυτη Εξίσωση @ airman 02/05/2015 18:26:53

      Τα είπαμε αγαπητέ airman αυτά περί των ...περιθάλψεων. Το Πασοκ είναι παντού, έχει φωλιάσει στον κρατικό μηχανισμό, 30 χρόνια άπλωνε τα πλοκάμια του παντού, δεν ξεριζώνεται από τη μιά στιγμή στην άλλη. Αυτό θα το καταφέρει μόνον ο χρόνος, διά της βιολογικής φθοράς. Στην ουσία, τα…μεταλλαγμένα, Πασοκοστελέχη, ποτέ δε απομακρύνθηκαν από τις θέσεις τους. Ας μην ξεχνάμε δε, οτι το Πασοκ συγκυβερνούσε έως πριν 3 μήνες μόλις με ....δόξα και τιμή και αν ο Σύριζα δεν είχε εκλεγεί πρόσφατα, ο ...Aντιπρόεδρας ο Βαγγελάκης ο Βενιζέλος και το σκυλολόϊ του, θα μετείχαν και σήμερα στο κυβερνητικό συμβούλιο και θ΄αποφάσιζαν για τη ζωή μας. Ας μην υποκρινόμαστε λοιπόν. Όχι δύο μέτρα και δύο σταθμά, για να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον.

    • Mind the G.A.P. avatar
     Mind the G.A.P. @ Άλυτη Εξίσωση 30/04/2015 16:12:23

     Αγαπητή " 'Αλυτη Εξίσωση", το 1981 ο Γ. Ράλλης παρέδωσε χώρα, κράτος και οικονομία σε άριστη κατάσταση τα οποία διέλυσε και αποδόμησε η Πασοκο-αριστερά σε λιγότερο από 5 χρόνια. Έκτοτε δημιουργήθηκαν νοσηρές συνθήκες στην κοινωνία και την οικονομία κάτω από τις οποίες καμία κεντροδεξιά κυβέρνηση δεν θα μπορούσε να κυβερνήσει αποτελεσματικά και σύμφωνα με την ιδεολογία της.

     • Άλυτη Εξίσωση avatar
      Άλυτη Εξίσωση @ Mind the G.A.P. 30/04/2015 20:09:40

      Αγαπητέ, και μόνο που αποδέχεστε την επί τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα παντελή ΑΠΟΥΣΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ από την πλευρά της κεντροδεξιάς, (απουσία επιχειρημάτων και προτάσεων ικανών να πείσουν και να κερδίσουν την αποδοχή του Ελληνικού λαού), παραδέχεστε οτι συνήργησαν άπαντες οι πολιτικοί εκφραστές της παράταξης που σας εκφράζει, στην μονοκρατορία της ληστρικής Πασοκοδεξιάς, της τραβεστί σοσιαλίστριας, μετά από τα 5 πρώτα χρόνια. Η ανικανότητα όμως και η έλλειψη ταλέντου και έμπνευσης, χρεώνεται και σαν συνευθύνη στα καταστροφικά δρώμενα.

     • Κώστας ΜΠ avatar
      Κώστας ΜΠ @ Άλυτη Εξίσωση 01/05/2015 08:23:37

      Τα 5 πρώτα χρόνια με Μάκη Αρεσένη , τότε που δανείζονταν για να δίνουν αυξήσεις σου αρεσαν παλαιοπασόκα- νεοσυρίζι...Μασόυλησες καλά τότε και δεν το ξεχνάς, τερμίτη.

     • Να΄χαμε να λέγαμε avatar
      Να΄χαμε να λέγαμε @ Κώστας ΜΠ 01/05/2015 14:47:20

      Φανατικούλη τρελαμένε μπάρμπα, μίλα καλύτερα. Δεν είναι απαραιτήτως όλοι σαν τα μούτρα σου, που γλείφεις όταν κονομάς κι όταν σε εξυπηρετούνε. Μπορεί όποιος έχει διαφορετική άποψη από τη δική σου να την εκφράζει ελεύθερα και το να τραμπουκίζεις κατά τη φτωχή σου δυνατότητα, δεν αποδυναμώνει καθόλου τη θέση του.

     • Άλυτη Εξίσωση avatar
      Άλυτη Εξίσωση @ Κώστας ΜΠ 01/05/2015 15:02:25

      Καλά εσείς, εκτός από εμπαθής, είστε και παραζαλισμένος. Να τα πείτε στους ένοχους συγγενείς και στους φίλους σας αυτά. Εμένα, καθόλου δεν με αφορούν, ΚΑΙ ηλικιακά.

     • Κώστας ΜΠ avatar
      Κώστας ΜΠ @ Άλυτη Εξίσωση 01/05/2015 16:26:11

      Ναι γιατί είσαι μπεμπέκα... Θυμόμαστε πως σου ξεφεύγει κατά καιρούς και υμνείς τον Ανδρέα. Και η ρητή αναφορά σου στα 5 πρώτα χρόνια του τα λέει όλα. Καρφώνεσαι παλαιοπασόκα...

     • Να΄χαμε να λέγαμε avatar
      Να΄χαμε να λέγαμε @ Κώστας ΜΠ 01/05/2015 17:40:53

      Βουρλισμένε μπάρμπα και στον Ελευθέριο Βενιζέλο και στον Χαρίλαο Τρικούπη και στον Ιωάννη Καποδίστρια μπορεί κάποιος να ανγνωρίζει ελαττώματα και προτερήματα. Σημαίνει οτι ...έζησε στα χρόνια τους και οτι ευνοήθηκε; Τελικά ο φανατισμός καλά λένε οτι πάει μαζί με την περιορισμένη αντίληψη.

     • Άλυτη Εξίσωση avatar
      Άλυτη Εξίσωση @ Κώστας ΜΠ 01/05/2015 17:57:11

      Εσείς σίγουρα πάντως, θα είσαστε αφυδατωμένος ...παππούς στο πνεύμα σίγουρα (και στην ηλικία σχεδόν βέβαια). Κολλημένος, εμπαθής, μονομανής, ανίκανος να εννοήσετε και πολύ εύκολος να χαρακτηρίσετε κατά το επιθυμητόν σας. Να το ανανεώσουμε λοιπόν : Ο Ανδρέας Παπανδρέου (το παραδέχονται άπαντες οι αντικειμενικοί παρατηρητές και αναγνώστες των Ιστορικών δεδομένων), υπήρξε ένας ευφυέστατος, ταλαντούχος και ικανότατος πολιτικός. Δεν χρειάζεται να υπήρξε κανείς ...ψηφοφόρος του για να αναγνωρίσει τα θετικά και τα αρνητικά της πολιτικής του πορείας. Οι πολιτικές προσωπικότητες κρίνονται από την Ιστορία, όταν οι υστερικοί ...Κωστάκηδες ΜΠ, έχουν σωπάσει πια. Αντίο σας. :-)

     • Κώστας ΜΠ avatar
      Κώστας ΜΠ @ Άλυτη Εξίσωση 01/05/2015 18:49:53

      Πες τα παλαιοπασόκα, εκδηλώσου! Πες μας για Μαρούδα, για Κουτσόγιωργα, για Πόπωτα, για προβληματικές, για δωράκια 500εκ, για Αυριανή, για Τόμπρα. υγ: 42 είμαι παλαιοπασόκα. Ελευθερος επαγγελματίας. Γυμανάσιο και Λύκειο επί πασόκ τότε που εσύ καμάρωνες πλατσουρίζοντας στο βούρκο μασουλώντας και διαβάζοντας Αυριανή.

     • Να΄χαμε να λέγαμε avatar
      Να΄χαμε να λέγαμε @ Κώστας ΜΠ 01/05/2015 19:20:25

      Δεν αξίζει να ασχολείται κανένας μαζί σου πικραμένε Κωστάκη Μπεεεε. Είσαι σίγουρα συνταξιούχος Δημόσιος υπάλληλος που ξεβολεύτηκε όταν του πήραν τα ''προνόμια'' οι πρασινοφρουροί και τον ...εκτόπισαν. Τι να γίνει όμως; Έτσι ήταν τα πράγματα στην εύφορη κοιλάδα που κοπροσκύλιαζες εσύ ο μπλε και οι αντίπαλοί σου οι πράσινοι τεμπέληδες. Ερχόντουσαν οι μεν, εκτόπιζαν τους δε. Έτσι κάπως μας καταστρέψατε. Κι αφού συγκυβερνήσατε καλά καλά επί 2,5 χρόνια σε πλήρη αρμονία, τώρα σας βρώμισε το Πασοκ που χάριν αυτού, κυβερνήσατε. Πλάκα έχεις. Άντε κρύψου υποκριτάκο βολεμένε που θα μιλήσεις εσύ για το κλεφτοπασοκ. Εσύ ο συνεργός; Δεν σε παίρνει κατακαημέεενεεεε !

    • Κώστας ΜΠ avatar
     Κώστας ΜΠ @ Άλυτη Εξίσωση 01/05/2015 08:27:49

     Μίλησαν και τα τρολ αρχιπελάτες της παλαιοπασοκαρίας...

     • Να΄χαμε να λέγαμε avatar
      Να΄χαμε να λέγαμε @ Κώστας ΜΠ 01/05/2015 14:55:20

      Ρώτα να μάθεις πρώτα τι είναι το ''τρολ'' γιατί όσο και να εκπλαγείς, δεν είναι ο καθένας που διαφωνεί μαζί σου!! Τρελαίνεσαι κι εκτίθεσαι αδερφέ.

     • Κώστας ΜΠ avatar
      Κώστας ΜΠ @ Να΄χαμε να λέγαμε 01/05/2015 15:05:54

      Μικρέ Νικόλα, εδώ δεν είναι left.gr. Στην τρύπα σου γρήγορα.

     • Η επόμενη κίνηση avatar
      Η επόμενη κίνηση @ Κώστας ΜΠ 02/05/2015 09:04:06

      Μα δεν τα είπαμε; Ποτέ μα ποτέ με τη φλούδα, μικρούλη σύντροφε πασοκολάγνε, Κωστάκο Μπεεεε!!! :) https://fotki.yandex.ru/next/users/demkristo1/album/387511/view/1046431

   • Eva avatar
    Eva @ Φιλελεύθερος 30/04/2015 11:20:46

    Πολύ λετε.Εχουν την ικανότητα να το διεκπεραιώσουν ταχύτερα -κατα την έκφραση της αγαπητής άλυτης εξίσωσης.

  • Ρεαλιστης avatar
   Ρεαλιστης @ Άλυτη Εξίσωση 30/04/2015 21:07:44

   Απορια ... Τις αργιες τα τρολ πληρωνονται διπλα?

   • airman avatar
    airman @ Ρεαλιστης 01/05/2015 10:20:04

    Εκτός από την Πρωτομαγιά που είναι απεργία!

 3. greg avatar
  greg 30/04/2015 09:27:36

  Μά αυτή είναι η φιλοσοφία ζωής τών καθωσπρέπει ρόζ αριστερών πού σέβονται τόν εαυτό τους. Ατέλειωτο μπλά μπλά, αραλίκι, τσιγαρλίκι, θεωρία, συνθήματα, (δουλειά = σκλαβιά κλπ), απαιτήσεις απ' τούς άλλους, παρασιτική ζωή, άκοπη καλοπέραση σέ βάρος άλλων, υπεροψία, επαγγελματίες επαναστάτες, χομπίστες μπαχαλόμαγκες, υπεράνω νόμων καί φραγμών, πού τούς θυμούνται όμως άμα φάνε καμμιά φάπα. Πουκάμισα αδειανά, διάνοιες τού μηδέν, κενά σύνολα. Πού είναι τό περίεργο δηλαδή;

  • Διογένης avatar
   Διογένης @ greg 30/04/2015 15:46:39

   Και εντωμεταξύ χθες ξαναπήγε στα Εξάρχεια "για ποτάκι"!!!

   • ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
    ΚΥΘΗΡΙΟΣ @ Διογένης 30/04/2015 15:53:20

    Για να μη του πάλι πέσει βαρύ ο δείπνος..

 4. Don kixotis avatar
  Don kixotis 30/04/2015 13:48:53

  AΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΚΡΙΣΗ!! ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ!! ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ..
  ΤΕΧΝΗΤΗ ΑΝΕΡΓΙΑ...ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ-ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ...ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ....ΟΡΟΙ..ΘΕΣΜΟΙ...ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ...ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ.....

  ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ""ΚΡΙΣΗ"""......Μάλιστα....χα χα χα χα ας γελάσω...!!!!  https://www.youtube.com/watch?v=6Eft27ZeU5o

  https://www.youtube.com/watch?v=h4kYcPSYaLU

  https://www.youtube.com/watch?v=nAQiU5uKefo


  https://www.youtube.com/watch?v=KdmIB3aSqBQ

  https://www.youtube.com/watch?v=eLho_ZwnTN4

  https://www.youtube.com/watch?v=tmofZqg99Uc

  https://www.youtube.com/watch?v=TKnVb3yVjsI

  https://www.youtube.com/watch?v=lTSmG9Szbus&spfreload=1

  https://www.youtube.com/watch?v=Oqynb7cZnsc

  https://www.youtube.com/watch?v=E19y5dPxwhY

  https://www.youtube.com/watch?v=d4dTUNE6Sa0

  http://www.triklopodia.gr/poso-prodotes-iste-lithike-to-mistirio-ine-okeanografiko-ke-kani-thalassies-erevnes-sti-thaso/

  http://chinaandgreece.com/el/%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CE%B6%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B5%CE%BD%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%BF%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BF/

  http://freelakon.pblogs.gr/2009/05/strathgika-orykta-se-afthonia-sto-ypedafos-ths-elladas.html

  http://www.elzoni.gr/html/ent/214/ent.4214.asp

  http://www.ellinovretaniko.gr/periodiko/periodiko-17/thisauros.html

  http://www.emprosnet.gr/emprosnet-archive/78aa0eb2-35a2-4673-a034-33ee4a656415

 5. ΕVA avatar
  ΕVA 02/05/2015 10:21:40

  Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ, ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, Ο ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ!!! ΒΑΔΊΖΟΥΜΕ ΠΊΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΜΕ ΙΛΛΙΓΓΙΩΔΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΑΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.