Μάστορα, ρίξε 2 – 3% παραπάνω
19/09/2015 22:08
Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μάστορα, ρίξε 2 – 3% παραπάνω

Το σύστημα παίζει τα ρέστα του για να «διορθώσει» την πραγματικότητα, να επηρεάσει το πόπολο και να κερδίσει ο Αλέξης. Μην ακούτε λοιπόν. Πιείτε τον καφέ σας και πηγαίνετε στην κάλπη να στείλετε τον Αλέξη και τους καψοκαλύβηδες συνεργάτες του στην αντιπολίτευση.

Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη

Υποψήφιου Βουλευτή της ΝΔ στην Β΄ Πειραιά

Μερικές δημοσκοπήσεις είναι σαν πορτραίτο επί παραγγελία. Αφού τ’ ακουμπάς, ο «καλλιτέχνης» διορθώνει την πραγματικότητα. Αν η μύτη σου είναι σαν μπουγατσομάχαιρο, στην λειαίνει λίγο και στην κάνει απλώς γαμψή κι αποφασιστική. Αν είσαι αλλοίθωρος και τα μάτια σου το ένα κοιτά την Άρτα και τ’ άλλο τα Γιάννενα, σου κάνει μια ευθυγράμμιση, να μην είσαι σαν τον Γύλο και πάει λέγοντας.

Τι συμβαίνει τις τελευταίες μέρες; Το σύστημα παίζει τα ρέστα του για να «διορθώσει» την πραγματικότητα, να επηρεάσει το πόπολο και να κερδίσει ο Αλέξης ο ευέλικτος, που απόκαμε γιατί για μια και μοναδική φορά στην ζωή του δούλεψε 17 ώρες και μας το λέει και το ξαναλέει.

Θα ρισκάρω λοιπόν να σας εξηγήσω, γιατί αύριο βράδυ θα προσκυνήσουν το μουστάκι του Βαγγέλη και γιατί ο πρόεδρος της Τασίας και του κυρ Αλέκου του υπουργοεργολάβου θα χάσει, θυμίζοντας τις επιδόσεις του νταβαντζίδικου συστήματος τα τελευταία χρόνια.

Κατά το παρελθόν προσπάθησαν να προμοτάρουν τους Γλυκολόγους Ανταλλακτικούς, δίνοντας τους κάτι 17 και 18 %. Έβγαλε κι ο Π. Λιάκος των «Αδιάβροχων» εκείνο το βιντεάκι κατά την παρουσίαση του «Μακεδονικού» λεξικού και ψώνισαν ο Τρεμόπουλος και τ’ άλλα παιδιά από σβέρκο.

Είχαν επίσης προμοτάρει ξανά έτσι τον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ και το συχωρεμένο το ΚΕΠ του φίλου μου του Δημήτρη. Αντίο Γλαρέντζα, χουν ει, άμωμον οδόν αλληλούια κλπ.

Προσπάθησαν την πρώτη φορά να επιβάλλουν τον Βενιζέλο στον ΓΑΠ. Κέρδισε τότε το ψηλό παιδί από την Μινεσότα.

Προσπάθησαν το 2009 στις εσωκομματικές μας να αβαντάρουν την Ντόρα. Κέρδισε ο Αντώνης.

Προσπάθησαν στο δημοψήφισμα να επηρεάσουν δημοσκοπικά υπέρ του ΝΑΙ. Κέρδισε το Όχι. Και βέβαια, μετά και τα καρφώματα από τον Βαρουφάκη, κατάλαβα το γιατί. Γιατί κι ο Αλέξης ήθελε το Ναι, πίστευε πως αυτό θα κερδίσει, ώστε να νομιμοποιηθεί η επερχόμενη κωλοτούμπα του. Ε, ο λαός πήγε με το θυμικό του στην κάλπη και ο Ηρακλής των 17 ωρών βρέθηκε ξεβράκωτος να γλείφει όπου έφτυνε, να λέει τα επιχειρήματα του Αδώνιδος και έφαγε και μια διάσπαση σπέσιαλ.

Εν ολίγοις, όποιον κι ό,τι υποστήριξαν τα τελευταία χρόνια οι παρακάμαρες, τα επιχειρηματικά τζάκια κι οι πρόθυμοι εκ των δημοσκόπων, έχασε. Καπούτ. Σαν τον Δράμαλη στα Δερβενάκια πήγαν.

Αυτό θα γίνει και τώρα.

Γιατί; Διότι είναι ανυπόληπτοι. Κι ό,τι υποστηρίζουν καθίσταται ύποπτο κι ανυπόληπτο. Λέει ο απλός πολίτης «το είπε η τάδε πριμαντόνα της «ενημέρωσης»; Άρα η αλήθεια είναι απέναντι».

Μην ακούτε λοιπόν. Πιείτε τον καφέ σας και πηγαίνετε στην κάλπη να στείλετε τον Αλέξη και τους καψοκαλύβηδες συνεργάτες του στην αντιπολίτευση.

Συγκρίνετε το πέρυσι με το φέτος. Θυμηθείτε την αύξηση 1765% στις εισόδους προσφύγων και λαθρομεταναστών, την ύφεση που έφεραν, το έλλειμμα, την αύξηση της ανεργίας, τις κλειστές τράπεζες και τα capital controls, την δίωξη της αριστείας στην Παιδεία, το ό,τι ο ανακυκλωμένος κνίτης επέλεξε για συνεργάτες την Τασία, τον Βαρουφάκη, τον Μπαλτά, την Κωνσταντοπούλου.

Στείλτε στο Μαξίμου τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Έχει ήδη με το επιτελείο του κάνει έναν άθλο. Συνέτριψε μια ιλιγγιώδη διαφορά. Στείλτε στην εξουσία μια λογική κι αποτελεσματική κυβέρνηση με τον Βαγγέλη Πρωθυπουργό και κορμό την ΝΔ, να μαζέψει την τεράστια ζημιά του Τσίπρα και των σκιντζήδων του στην οικονομία, στην Παιδεία και στο μεταναστευτικό.

Καλό βόλι και στο στόχο.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
  ΚΥΘΗΡΙΟΣ 19/09/2015 22:24:42

  Καλή επιτυχία και σε σένα Φαήλο και ο Θεός να σας δίνει δύναμη για την επόμενη μέρα όταν γίνουμε Κυβέρνηση.

 2. roadrunner avatar
  roadrunner 19/09/2015 22:41:31

  Η πλειοψηφία των Ελλήνων ακριβοπληρώσαμε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, τους επτάμηνους πειραματισμούς των Συριζανέλ. Ακόμη και τώρα πληρώνουμε και ταλαιπωρούμαστε, αφού το τραπεζικό σύστημα παραμένει εγκλωβισμένο στα δεσμά των capital controls όπου το έριξαν οι ΤσιπροΚαμμένοι, με όλες τις οδυνηρές συνέπειες για τις συναλλαγές των ιδιωτών, των επιχειρηματιών, των θέσεων εργασίας που κλείνουν .... Ενώ ταυτόχρονα σε χρόνο ρεκόρ, αναδείχθηκαν πρωταθλητές στην παραβίαση του Συντάγματος, στην διαφθορά και τη ρεμούλα. Για αυτό αισιοδοξώ ότι οι ψηφοφόροι δεν θα "τσιμπήσουν" στα δολώματα των γνωστών διαμορφωτών κοινής γνώμης και όσων βρίσκονταν εξαρχής πίσω από το syriza και θα τους στείλουν μαζί με τον Καμμένο, στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Καλή επιτυχία και σε εσάς κ. Κρανιδιώτη στη Β' Πειραιά και εύχομαι με το δεξί, στη Βουλή από Δευτέρα ...

 3. Δρόμος avatar
  Δρόμος 19/09/2015 22:53:07

  Αυτό είναι άρθρο. Χίλια μπράβο κ. Κρανιδιώτη. Καλό βόλι!

  • Ρηνα avatar
   Ρηνα @ Δρόμος 19/09/2015 23:43:19

   Καλο βολι και στο στοχο....

  • Βιεννεζος avatar
   Βιεννεζος @ Δρόμος 19/09/2015 23:57:55

   Σωστός Φαήλο. Ευχομαι, να εκλεγείς και να είσαι περισσότερο δραστήριος και μάχιμος πολιτικά...

 4. SKAIs avatar
  SKAIs 19/09/2015 23:07:52

  κε Κρανιδιώτη εξαιρετικό το άρθρο σας. Προσθέτω και την επιλογή Καραμανλή το 1997 σε αντίθεση με τον Σουφλιά που τον επαιζαν όλοι τότε. Ωστόσο, ο "σοφός" λαός είναι εδώ και δεκαετίες εκΠΑΣΟΚισμένος. Σήμερα το νεοΠΑΣΟΚ του Τσιπρανδρέα παίζει τα ρέστα του. Δύσκολα θα χάσει. Θέλει την εξουσία/ μπάχαλο. Να μην πληρώνει, να μην τον απολύσει ο Μητσοτάκης (όπως του λένε) κ.ά. Δείτε την κατάρρευση των εσόδων στις εφορίες. Τα πλούσια νησιά απέδωσαν λιγώτερο ΦΠΑ από το Καρπενήσι. Ωστόσο, το ζητούμενο είναι οι ΝΔκράτες που θύμωσαν και ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ θα επανέλθουν, θα γράψει 30+ το βράδυ των εκλογών? Αυτό μετράει. Να πατήσει γερά ο κόμμα και να αντισταθεί, όσο και όπως μπορεί στην καταστροφή. Γιατί μετάθα κληθεί να την διορθώσει. Νομοτέλεια....

 5. λαέρτης avatar
  λαέρτης 19/09/2015 23:28:47

  και μόνο που ο ΓΑΠρας έχει τη στήριξη ΔΟΛ και Μπόμπολα αρκεί να επιβεβαιώσει την αξιοπιστία του άρθρου!!!!! Ούτως ή άλλως εμείς που κινούμαστε λίγο περισσότερο στο δρόμο χωρίς να είμαστε αναγνωρίσιμοι ξέρουμε ότι η ΝΔ θα είναι πρώτη και με διαφορά . Καλή ξεκούραση αύριο που είναι και Κυριακή γιατί από Δευτέρα θα έχεις βαρύ και υπεύθυνο έργο. Καλό ξημέρωμα!!!

 6. victoria (true) avatar
  victoria (true) 20/09/2015 00:00:31

  Καλή επιτυχία!

 7. ΝΙΚΟΣ Π avatar
  ΝΙΚΟΣ Π 20/09/2015 00:53:59

  καλως ειπωμενα αγαπητε αλλα αν συγκρινετε τα αποτελεσματα των δημοσκοπικων εταιρειων που πλησιασαν το αποτελεσμα του ιανουαριου με τις τελευταιες εκτιμησεις και το δεδομενο οτι αυτοι που ψηφισαν συριζα δυσκολα λενε οτι θα ξαναψηφισουν ,λογικα δινουν ενα αερα 3-5% διαφορα δυστυχως ,βεβαια το "καλο" ειναι οτι ο αλεξης θα υποχρεωθει να ειναι αυτος που θα εφαρμοσει αυτα που "διαπραγματευτηκε" και τοτε ο λαος θα καταλαβει τι εστι βερυκοκο

 8. δημης avatar
  δημης 20/09/2015 01:29:02

  ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!!!

 9. Φωτεινή avatar
  Φωτεινή 20/09/2015 02:10:22

  ῎Ετσι! Γιά νά τελειώσωμε μιά καί καλή μέ τήν ἀριστερίστικη ᾿Αριστερά τοῦ καταληψία, κατρούγκαλου, παπποῦ, κερά τασίας, ζωῆς και μπαρουφάκηδων. Πρό πάντων γιά νά ΔΙΚΑΙΩΘΗ ὁ ΑΣ!!!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ κ. Κρανιδιώτη. Χρειαζόμαστε τήν φωνή σας στό κοινοβούλιο. Χρειάζοντε οἱ ΔΕΞΙΟΙ ἀντιπρόσωπο στήν βουλή. Καί ὑπουργός μέ τό καλό, ΤΟ ΑΞΙΖΕΤΕ!!!!

 10. deltaplus avatar
  deltaplus 20/09/2015 02:15:28

  Και το χειροτερο οτι ειναι για τρελλοι για δεσιμο και μας πονεσαν τα μυαλα μας....ολα ξεπερνιουνται φαηλο αλλα αυτη η ομαδικη τρελλα τους μας εκανε να χασουμε το εδαφος κατω απο τα ποδια μας.....μπορει να ηταν δυσκολα τα πραγματα και με τον ΑΝΤΩΝΗ, αλλα τετοιο κακο δεν εγινε ουτε με την επιστρατευση το 74...... μακαρι αυριο η ΝΔ να νικησει και να ησυχασουμε...εμεις το καθηκον μας θα το κανουμε.....αλλα ειμαστε ατυχοι που γινονται οι εκλογες με λιστα και οχι με σταυρο.....να κανει πανελληνιο ρεκορ ο ΑΝΤΩΝΗΣ.

 11. λαέρτης avatar
  λαέρτης 20/09/2015 03:38:02

  και για να μην ξεχνιόμαστε!!!!! κάθε ψήφος νεοδημοκράτη που πάει ΧΑ ή όπου αλλού σημαίνει Κυβέρνηση ΝΔ με βαρίδια....... Και πάλι καλό ξημέρωμα !!!!!!

 12. Got avatar
  Got 20/09/2015 08:52:32

  Οταν λέμε "συνέτριψε μια ιλιγγιώδη διαφορά" τι εννοούμε; Η ΝΔ τον Γενάρη πήρε 27,8%! Τα ποσοστά που συγκεντρώνει τώρα ειναι περιπου σε αυτά τα επίπεδα 27-28-29%! Για ποια συντριβή μιλάτε; Η όποια μείωση της διαφοράς των 8,5 μονάδων, γίνεται για λογαριασμό της φθοράς του ΣΥΡΙΖΑ, την οποία η ΝΔ δεν μπόρεσε να κεφαλαιοποιήσει στο ελάχιστο! Η αλήθεια ειναι οτι θα πρόκειται για ντροπιαστική αποτυχία, να χάσεις απο ενα κομμα-τσίρκο που επέβαλε capital control, που εξαΰλωσε την μικρομεσαία επιχείρηση, που αύξησε την ήδη υψηλή ανεργία! Κι αυτό, επειδή δεν θέλησες, δεν μπόρεσες να αλλάξεις, να ανταποκριθείς στις νέες απαιτήσεις των πολιτών! Επειδή πίστεψες πως μπορεί να φτάσεις στη νίκη, επανασυσπειρωνοντας το παλιό, αψηφώντας την ίδια στιγμή την καθοριστικής σημασίας προσελκησης του νέου! Δεν άλλαξες και γι'αυτό θα χάσεις και θα χάσει και η Ελλάδα που εσύ την εγκατέλειψες σε χέρια αχρήστων!!! Αυτη ειναι η δική μου αλήθεια!

  • λαέρτης avatar
   λαέρτης @ Got 20/09/2015 12:35:02

   ελπίζω να μην ψηφίσεις και ΧΑ μετά από όλα αυτά!!!;)

 13. ΕΡΜΟΓΕΝΗΣ avatar
  ΕΡΜΟΓΕΝΗΣ 20/09/2015 14:01:23

  Για να γνωρίζετε ποιός είναι ποιός διαβάστε τους υποψήφιους στο νομό Ροδόπης ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ : Πρώτος στην λίστα. Τσολάκ Αλή Μουσταφά ΠΟΤΑΜΙ : Πρώτος στην λίστα Αχμέτ Ιλχαν . ΣΥΡΙΖΑ: Πρώτος στην λίστα Μουσταφά Μουσταφά . Δεύτερος στην λίστα Καρά Γιουσούφ Αϊχάν . Αυτα είναι τα κόμματα που συνεργάζονται με το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής , για το καλό της ελληνικής Θράκης βεβαίως βεβαίως .

 14. airman avatar
  airman 20/09/2015 14:14:59

  Έπεσε τέσσερα, να τ' αφήσω; Πέντε πάνω, πέντε κάτω νομοτελειακά κάποιος θα βγει δεύτερος και κάποιος τελευταίος. Μόνο που ο πρώτος είναι πρώτος. Γι' αυτό και στην τελική κανένας (;;;) δε θέλει να είναι δεύτερος. Βέβαια κάποιος θα κάνει τούμπες εάν είναι έστω και τελευταίος (εξ όσων περάσουν το κατώφλι της Βουλής). Κι επειδή ο καιρός προσφέρεται για ένα ακόμα μπανάκι, όσοι είστε κοντά σε παραλία, εκτός από το καφεδάκι κάντε και καμιά βουτιά. Αλλά προς Θεού μη παρασυρθείτε στα βαθιά και δεν προλάβεται την κάλπη ανοιχτή. Αποχή σημαίνει ανοχή και η ανοχή μεταφράζεται σε αποδοχή. Ο Αλέξης στις "μεταφράσεις" άλλωστε σκίζει! Όσοι λοιπόν λιαζόμαστε ακόμα καλά θα κάνουμε να πάρουμε θέση. Η δυσφορία ας μη μεταφραστεί σε αδιαφορία γιατί κάποιος καραδοκεί να τη "μεταφράσει" σε ευχαριστία και να τη μετατρέψει σε επερχόμενη πανωλεθρία για το λαό και τον τόπο τώρα που έμαθε τον τρόπο.

 15. Got avatar
  Got 20/09/2015 17:34:47

  λαέρτης...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.