Λεγεώνα των Ξένων ή ΣΥΡΙΖΑ
20/09/2015 05:10
Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Λεγεώνα των Ξένων ή ΣΥΡΙΖΑ

Όποιος θέλει να επανέλθουμε σε ένα δρόμο σοβαρής εθνικής πολιτικής, ας μην χαραμίσει την ψήφο του για πειράματα ή διαμαρτυρία

Τι χρειάζεται η Πατρίδα; Αυστηρότητα στην ασφάλεια, εσωτερική κι εξωτερική, βάση κάθε δικαιώματος και κάθε κοινωνικής, οικονομικής, πολιτιστικής και πολιτικής δράσης. Ανταποδοτικότητα στους φόρους των πολιτών.

Σεβασμό, προστασία και προαγωγή της εθνικής ταυτότητας και του πολιτισμού μας. Σύνεση στην οικονομία, διαχείριση βήμα – βήμα στον δρόμο των μεταρρυθμίσεων και του αληθινού ορθολογικού εκσυγχρονισμού, χωρίς αεροπλανικά και κινδύνους, χωρίς ιδεοληπτικά παιχνίδια στο χείλος του γκρεμού.

Αυτή την συνετή αποτελεσματικότητα την έχει επιδείξει η ΝΔ. Λάθη φυσικά έκανε, όμως ποτέ δεν έπαιξε ακραία παιχνίδια εντυπώσεων ρισκάροντας την ίδια την ύπαρξη της χώρας για χίμαιρες. Ήταν μακράν πιο αποτελεσματική στο μεταναστευτικό, στην ασφάλεια εν γένει, στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της Παιδείας και φυσικά στην οικονομία. Ποτέ επί ΝΔ δεν διατρέξαμε κίνδυνο να γίνουμε παρίες της Ευρώπης.

Τώρα ψηφίζουμε έχοντας capital control, ύφεση, αυξημένη ανεργία, την αριστεία υπό διωγμό, ξεχαρβαλωμένα σύνορα και ένα τσούρμο ερασιτέχνες που θέλουν να συνεχίσουν να πειραματίζονται με την κοινωνία.

Οι άλλες χώρες βγαίνουν από το Μνημόνιο, ο Αλέξης κι η ορντινάτσα του μας έχωσαν στο τρίτο. Η Τασία προσφάτως πήγε και σε συγκέντρωση με κύριο σύνθημα «νομιμοποίηση όλων των μεταναστών». Πολιτική μπερκέτι. Ο Μπαλτάς, επειδή ίσως έχει κακές αναμνήσεις ως υπότροφος του Κολλεγίου από τα πλουσιόπαιδα, θέλει να εκδικηθεί όλη την ιδιωτική εκπαίδευση και όλα τα πρότυπα σχολεία, μαζί και τα φροντιστήρια, όπου συμπληρώνουν τα θηριώδη κενά της δημόσιας εκπαίδευσης τα παιδιά των απλών ανθρώπων με αιματηρές θυσίες των γονιών τους. Το ΦΠΑ, που δεν το ζήτησαν οι δανειστές, είναι το χασαπομάχαιρο του Μπαλτά για να πάρουν εκδίκηση τα απωθημένα του. Χαραμίζεται ο σύντροφος. Θα έκανε καριέρα στην τουβλοποιία. Εκεί που θα βγαίνουν τετράγωνα μηδενιστικά μυαλά, χωρίς ταυτότητα.

Στο Ποτάμι υπάρχουν αξιόλογοι άνθρωποι, ήταν κατόρθωμα πως χάσαμε πχ τον Γιώργο Αμυρά. Όμως πολλοί κακοί εστέτ μαζεύτηκαν. Πολλοί επαρχιώτες των Βρυξελλών, ρετάλια του Σημίτη, που θεωρούν το Έθνος μας δημιούργημα του… Διαφωτισμού. Ιδεολογικά και διανοητικά ατυχήματα, Διαμαντούροι και Αλεβιζάτοι.

Νταλκάς τους να απαλείψουμε από το Σύνταγμα τις αναφορές στο Έθνος και στην Ορθοδοξία. Άμα γίνει αυτό, απότομα από το τσάμικο θα το γυρίσουμε στο βαλς, θα παράγουμε σαν προτεστάντες μεταλλουργοί στην κοιλάδα του Ρουρ και θα πίνουμε τσάϊ στις πέντε το απόγευμα κρατώντας το φλυντζάνι με το μικρό δαχτυλάκι τεντωμένο.

Γι’ αυτούς τους αρχοντοχωριάτες, που μαϊμουδίζουν την Εσπερία, «εκσυγχρονισμός» είναι η κατεδάφιση της εθνικής ταυτότητας, η άρνηση της μακράς ιστορικής συνέχειας του Ελληνισμού. Φούμο και σε αυτές τις ψευτοεστέτ ιδεοληψίες, ρέστα του μαρτυριάρη Σημίτη. Στα γνωστά περιφερόμενα κείμενα υποστήριξης για κάθε «βρωμοδουλειά», κόντρα στο φρόνημα της συντριπτικής πλειοψηφίας, οι μισές υπογραφές ιντελιγκέντσηδων είναι στο Ποτάμι κι οι άλλες μισές στον ΣΥΡΙΖΑ.

Όποιος του αρέσει το ζειν επικινδύνως, αν είναι κάτω των 35 μπορεί να καταταγεί στην Λεγεώνα των Ξένων, κάπου θα τον στείλουν να φάει φωτιά κι ατσάλι από παλαβούς με κελεμπίες ή μπορεί να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ, για να τρώει τα νύχια του από την αγωνία. Έτσι ο Αλέξης και τ’ άλλα παιδιά θα συνεχίσουν να πειραματίζονται στην καμπούρα μας. Όποιου του αρέσει να μαντεύει το ανύπαρκτο πρόγραμμα και να εκλέξει τα αποδέλοιπα του Σημίτη, ας ψηφίσει τα νεοφιλελέ μπακακάκια του Σταύρου, την πολιτική μετροσέξουαλ.

Όποιος θέλει να επανέλθουμε σε ένα δρόμο σοβαρής εθνικής πολιτικής, ας μην χαραμίσει την ψήφο του για πειράματα ή διαμαρτυρία. Πληρώσαμε ήδη πανάκριβα τα δίδακτρα του Αλέξη και της πριμαντόνας του με τον σηκωμένο γιακά. Ας δώσουμε στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη την δυνατότητα να νοικοκυρέψει το κοινό μας σπίτι με μετριοπάθεια και προσεκτικά βήματα.

(Δημοσιεύεται στην «Κυριακάτικη Δημοκρατία»)

ΣΧΟΛΙΑ

  1. roadrunner avatar
    roadrunner 20/09/2015 11:57:06

    Λεγεώνα των ξένων ; !!! Εάν υπήρχαν πράγματι, τέτοιοι σκληροτράχηλοι, ριψοκίνδυνοι πολεμιστάδες στο syriza, να κάναμε την καρδιά μας πέτρα και να τους χαρίζαμε στη Λεγεώνα των Ξένων... Αλλά ο βίος και η πολιτεία χαρακτηριστικών περιπτώσεων στελεχών του syriza από μαλθακούς φυγόστρατους εξπέρ της φραπεδιάς, ως διεφθαρμένους, ρουσφετοδότες-ρουσφετοδέκτες και διαπλεκόμενους) διαψεύδει την προσδοκία. Διόλου τυχαίο ότι πέτυχαν να περιθωριοποιήσουν την αριστεία, όπως επισημάνατε. Μιας και στα χέρσα περιβάλλοντα της οκνηρής αμορφωσιάς, της ανύπαρκτης δημιουργίας, του μηδενισμού και των αστήρικτων αξιώσεων μπορούν να ασκούν έλεγχο και να κυριαρχούν ως αυθεντίες και πρώτοι διδάξαντες. 'Ελληνας που αγαπά την Ελλάδα δεν νοείται να ψηφίσει syriza, ούτε τα κόμματα-σφήνες, όπως τεκμηριώνετε στο άρθρο. Μόνο η ενισχυμένη Νέα Δημοκρατία μπορεί να διασφαλίσει τη σταθερότητα και την έξοδο από τα μνημόνια, το έχει αποδείξει έμπρακτα ως εκεί που μπόρεσε, στο τέλος του 2014, μέχρι να την ανατρέψουν αυτοί που τώρα ζητούν και δεύτερη ευκαιρία !!! Όσο για τη Λεγεώνα, το μόνο σχετικό που θα μπορούσαν να έχουν οι δήθεν ριψοκίνδυνοι συριζαίοι ειδήμονες­­­ μαζί της είναι η νόσος των Λεγεωνάριων ....από την πολλή ξάπλα και το ραχάτι, κάτω από τα κλιματιστικά των γραφείων τους..από όπου πίνοντας τις φραπεδιές τους, παρακολουθούσαν από τηλεοράσεων, τους ταλαίπωρους συνταξιούχους συμπολίτες μας, να λιποθυμούν στην καλοκαιρινή κόλαση, έξω από τις εξευτιλιστικές ουρές των ΑΤΜ, για το 60ευρο της σύνταξης ...

  2. Ο Λούμπεν avatar
    Ο Λούμπεν 20/09/2015 22:03:06

    "Λάθη φυσικά έκανε" αυτό τώρα είναι σοβαρή αυτοκριτική;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.