«Καμμένα μυαλά»
24/09/2015 18:53
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

«Καμμένα μυαλά»

Ε, λοιπόν δε φταίει ο Δημήτρης Καμμένος που κάποτε έβριζε τον Τσίπρα και μετά πήρε την ευλογία του. Ο αρχηγός του φταίει γιατί τέτοιον αρχηγό έχεις, τέτοιος είσαι κι εσύ. Και ακόμη περισσότερο: Ο πρωθυπουργός φταίει που δέχεται να συγκυβερνά με τέτοιους πολιτικούς

Τελικά είναι το πρόβλημα της Ελλάδας και ειδικά της κυβέρνησης ο Δημήτρης Καμμένος; Είναι το πρόβλημα ένα... καμμένο μυαλό, με ρατσιστικές τάσεις και χρυσαυγίτικη νοοτροπία που μάλιστα όλοι γνώριζαν; Είναι το πρόβλημα ένας τύπος απίθανος που έγραφε ασυναρτησίες και μ' αυτές έγινε γνωστός και βρήκε θέση στο κόμμα των ψεκασμένων;

Όχι. Δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Είναι σύμπτωμα της ασθένειας που επικρατεί στην ελληνική πολιτική σκηνή. Την Ελλάδα την κυβερνά ένας συνασπισμός που αποτελείται από ένα «αριστερό» κόμμα το οποίο όμως έχει αγκαλιάσει ό,τι πιο λαϊκίστικο υπάρχει στη χώρα. Ο Τσίπρας, ο αριστερός ηγέτης που κάποιοι ακόμη και σήμερα προσκυνούν και φιλούν το χέρι συνεχίζει να διατηρεί αυτόν τον «ανώμαλο» γάμο με τον Πάνο Καμμένο τον οποίο ανέβασε και στο βήμα της νίκης την Κυριακή το βράδυ.

Το πρόβλημα δεν είναι ο «μικρός» Καμμένος. Ο Πάνος Καμμένος είναι το πρόβλημα που «αιφνιδιάστηκε» για τον βουλευτή του τον οποίο αυτός επέβαλε στην κυβέρνηση. Και τον ήξερε, και τον δέχθηκε και τον επέβαλε. Γιατί τώρα κάνουν όλοι τους ξαφνιασμένους και ζητούν ακόμη και την απομάκρυνσή τους από τους ΑΝΕΛ;

Ε, λοιπόν δε φταίει ο Δημήτρης Καμμένος που κάποτε έβριζε τον Τσίπρα και μετά πήρε την ευλογία του. Ο αρχηγός του φταίει γιατί τέτοιον αρχηγό έχεις, τέτοιος είσαι κι εσύ. Και ακόμη περισσότερο: Ο πρωθυπουργός φταίει που δέχεται να συγκυβερνά με τέτοιους πολιτικούς.

Οι Καμμένοι της χώρας αυτής είναι η ντροπή της Αριστεράς, κάποτε θα το καταλάβουμε όλοι καλά. Μέχρι τότε ο Τσίπρας θα είναι ο απόλυτος κυρίαρχος και θα μας γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του. Θα κάνει συνεργασίες με ρατσιστές, ακροδεξιούς, ψεκασμένους και μπαχαλάκηδες αδιαφορώντας για τις αντιδράσεις. Όμως κι αυτός και οι σύντροφοί του θα βγαίνουν στα κανάλια και θα μιλούν για τις αξίες της Αριστεράς και πράσινα άλογα.

Και γιατί να μην το κάνει; Ο ελληνικός λαός δεν τον επέλεξε; Ότι θέλει θα κάνει. Όμως, να θυμηθούμε τι έλεγαν για τον Μπαλτάκο; Ο Καμμένος του... Καμμένου που έγινε υπουργός με υπογραφή Τσίπρα χειρότερος είναι.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.