Και αν ο Αλέξης χορηγήσει δικαίωμα ψήφου σε 500 χιλιάδες μετανάστες;
16/01/2015 07:10
Του Αδέξιου Δεξιού
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Και αν ο Αλέξης χορηγήσει δικαίωμα ψήφου σε 500 χιλιάδες μετανάστες;

Είστε σίγουροι ότι μία ενδεχόμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα είναι απλώς μία «αριστερή παρένθεση»;

Ακούω μερικούς να λένε ότι «η Κυβέρνηση του Αλέξη, θα πέσει σε λίγους μήνες»!

Είτε, επειδή θα γίνουν... Κομανέτσι από τις κυβιστήσεις και θα τους πάρουν με τις πέτρες οι ψηφοφόροι.

Είτε επειδή είναι... άσχετοι και θα τα κάνουν μπάχαλο.

Είτε επειδή οι Ευρωπαίοι θα τους κόψουν τη χρηματοδότηση και θα δούμε σκηνές... Βενεζουέλας.

Είτε επειδή ο Λαφαζάνης θα επιχειρήσει να εφαρμόσει τον... σοσιαλισμό του!

Λοιπόν, εδώ και μέρες τριγυρνάει στο μυαλό μου μια... πονηρή σκέψη.

Αν ήμουν στη θέση του Αλέξη και δεν μπορούσα να υλοποιήσω το πρόγραμμά μου, τι θα έκανα;

-Θα έκανα μερικές... ταρζανιές στη Μέρκελ για να δείξω ότι δεν... μασάω!

-Θα έστηνα και μερικά δικαστήρια για αυτούς που μας οδήγησαν στα Μνημόνια και «καταχράστηκαν τον ιδρώτα και την περιουσία του λαού».

-Θα μοίραζα μερικές παροχές, όπως είχε μοιράσει ο ΓΑΠ το επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης.

-Και τέλος θα χρησιμοποιούσα το βαρύ μου χαρτί!

Ποιό είναι αυτό;

Θα έδινα εντολή (αν δεν έχει ήδη έτοιμο το νομοσχέδιο) στον Υπουργό Εσωτερικών να καταθέσει, κατά προτεραιότητα στη Βουλή, σχέδιο νόμου για μαζική χορήγηση ιθαγένειας, άρα και δικαίωμα ψήφου σε... 500 χιλιάδες μετανάστες, νόμιμους και ...λαθραίους!

Με τον τρόπο αυτό αλλοιώνω το εκλογικό αποτέλεσμα και δημιουργώ ένα στρατό ψηφοφόρων που θα με ακολουθούν για... τετραετίες!

Είπε κανείς ότι δεν γίνεται;

Με τις υγείες σας!

Και εσείς να περιμένετε τον Αλέξη να πέσει...

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ avatar
  ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ 16/01/2015 09:52:49

  Τι είναι η χορήγηση ιθαγένειας και θα την μοιράζει έτσι; Μήπως φοβάστε ότι αυτοί οι 500.000 μετανάστες ζουν στην Ελλάδα νόμιμα και πάνω από 10 χρόνια και το πιο βασικό ακολουθήσουμε και τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά κράτη; Μήπως γίνουμε ξαφνικά και στην πραγματικότητα δυτικοευρωπαίοι εκτός από την ιδέα μας; Λέω μήπως;

  • Νίκος Αργεάδης avatar
   Νίκος Αργεάδης @ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ 16/01/2015 14:54:49

   Αγαπητέ φίλε, ο Αδέξιος δεξιός έχει δίκιο γιατί μόνο δυτική ευρώπη δεν θα γίνουμε. Σου πέρασε από το μυαλό ότι ανάμεσα σ΄αυτούς τους 500 χιλ που "ζουν 10 χρόνια" θα είναι και 10-20 χιλ. φανατικοί που θα επαναλάβουν τα γεγονότα του Παρισιού ή κάτι χειρότερο; Μην συγχέεις, και ταυτίζεις, το φάινεσθαι (τον πολυπολιτισμικό σας χυλό) με την ουσία (την κοινωνική και εθνική μας συνοχή. Αυτά τα αριστερά σας όνειρα θα γίνουν ο εφιάλτης των παιδιών και των εγγονών μας (σας). Οι αριστερίστηκες ονειρώξεις για την μεταττροπή της Ελλάδας σε πολυπολιτισμικό χυλό αλά αμερικάνικα θα είναι η βάση της καταστροφής της πατρίδας μας. και αυτή δεν θα την χαρίσουμε σε κανέναν, ούτε και σε στις διεθνοφασιστικές ονειρώξεις των τάχα μου αριστερών της καθησιάς και της τεμπελιάς. Αυτό θέλετε;

  • Ο Λούμπεν avatar
   Ο Λούμπεν @ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ 16/01/2015 23:55:15

   φίλτατε, εάν ακολουθούσαμε "και τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά κράτη" θα ήμαστε ασφαλώς από την άλλη πλευρά του... Δουβλίνου II

 2. ΣΤΑΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ avatar
  ΣΤΑΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 16/01/2015 10:13:39

  Υπάρχει και χειρότερο ενδεχόμενο. Οι 500.000 να δημιουργήσουν ισλαμικό κόμα και να γίνουν ρυθμιστές της πολιτικής κατάστασης για δεκαετίες. Όπως ακριβώς γίνεται και στη Βουλγαρία!

  • Μικρασιάτης.. avatar
   Μικρασιάτης.. @ ΣΤΑΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 16/01/2015 15:49:03

   Αρκετα πιθανο ενδεχομενο...

 3. ΤΤ avatar
  ΤΤ 16/01/2015 10:58:51

  Οι εκλογές θα είναι το μικρότερο θέμα τότε. Οι Πακιστανοί και Μπαγκλαντεσιανοί δεν είναι Τούρκοι, ούτε καν Άραβες. Πάρουν-δεν πάρουν υπηκοότητα, όσο δεν αρχίζουν επαναπατρισμοί και συνεχίζεται η εισροή παρανόμων, η Ελλάδα έχει 10-15 χρόνια το πολύ πριν γίνει ανατολικό Πακιστάν. Εννοώ ελληνική μειοψηφεία, αν δει κανείς τις γεννήσεις είναι απλό. Εννοείται επίσης ότι την στιγμή που θα δώσει μαζικά διαβατήρια έχουμε σίγουρα πεταχτεί εξω από Σένγκεν και ίσως και ΕΕ. Ταξίδεψα πριν μια εβδομάδα Βέλγιο και ελεγχθήκαμε όλοι. Κατ'ουσίαν είμαστε ήδη εκτός Σένγκεν λοιπόν, αλλά είναι ευγενικοί.

 4. Naruto avatar
  Naruto 16/01/2015 11:06:18

  Γι΄αυτό χρειάζεται πρόεδρος με εξουσία που να εκλέγεται μία φορά απο τον λαό και να μπορεί να στέλνει στο σπίτι του τον κάθε Τσίπρα . Σε τέτοια περίπτωση πάντως δεν γλυτώνουμε τον εμφύλιο με τίποτα , η επέμβαση του στρατού πρέπει να θεωρείται βέβαιη .

  • toxo avatar
   toxo @ Naruto 16/01/2015 12:47:26

   Σκεφθήτε ακόμη να γίνει ο Τσίπρας Πρωθυπουργός και να βάλει υπουργό τον Καστανίδη,ο οποίος θα επαναφέρει πανηγυρικά την ΕΧΘΡΟΠΑΘΕΙΑ,ως ποινικό αδίκημα εναντίον όποιου εκφράσει δυσαρέσκεια γιά την προσφορά Ελληνικής υπηκοότητος σε κρυπτο-(λαθρο)-μετανάστες.

   • Naruto avatar
    Naruto @ toxo 16/01/2015 13:07:33

    Αστα να πάνε φίλε μου τα σκέφτομαι και μου ανεβαίνει η πίεση .

    • Ο Λούμπεν avatar
     Ο Λούμπεν @ Naruto 16/01/2015 23:58:50

     μπορείς να ηρεμήσεις. Για να μπορέσει ο Τσίπρας να αποδώσει υπηκοότητα στους λαθρομετανάστες θα πρέπει καταρχάς να υπάρχουν τέτοιοι στην Ελλάδα. Ο Σαμαράς φυσικά φρόντισε να μην υπάρχει κανένας λαθρομετανάστης στην Ελλάδα, άρα δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα...

     • Eva avatar
      Eva @ Ο Λούμπεν 18/01/2015 16:25:04

      Κι εγω που νομιζα οτι τα ανοιχτα συνορα ηταν θεση του συριζα.....

 5. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 17/01/2015 16:56:12

  Σούπα ξαναζεσταμένη.Κάτι παρόμοιο έλεγε και ο ΓΑΠ το 2009 και πήρε 44% χωρίς να υπάρχει τότε μνημόνιο και ανεργία.Η πρώτη πράξη δε του ΓΑΠ ήταν ο νόμος Ραγκούση για την ιθαγένεια.Τελικά ο ΓΑΠ έφυγε λόγω μνημονίου και δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το έργο του αλλά αυτοί που ψήφισαν τον ΓΑΠ εν γνώσει τους τότε για λιγα χιλιαρικα παραπανω ( λεφτά υπάρχουν) και δεν είχαν πρόβλημα με τις ιθαγένειες δεν θα έχουν και πρόβλημα με τον Αλέξη.Το δικαίωμα ψήφου στους μετανάστες είναι αναπόφευκτο να γίνει κάποια μέρα γιατί τα κόμματα που το υποστηρίζουν είναι η πλειοψηφία στην Ελλάδα.

  • Χρήστος avatar
   Χρήστος @ ψυχραιμια 18/01/2015 22:43:52

   Τη θέση αυτή του ΓΑΠ ουδείς την είχε δει. Και μόλις το έκανε στην πράξη έφτασε εκεί που έφτασε το ΠΑΣΟΚ. Ο λόγος που ο Τσίπρας δεν έχει αυτοδυναμία και άνω του 40% είναι ακριβώς αυτός. Αν η ΝΔ είχε ακολουθήσει διαφορετική πολιτική θα ήταν και πάλι πρώτη. Τέτοιες "ψύχραιμες" πολιτικές συμβουλές έφτασαν τη ΝΔ σε αυτό το σημείο.

 6. π.α avatar
  π.α 17/01/2015 22:11:30

  τα διαβατήρια που θα δοθούν δεν είναι ανθρωπιστική βοήθεια. δυστυχώς ο αντισυστημκός σύριζα υπηρετεί το δόγμα της παγκοσμιοποίησης που επιδιώκει τον εθνομηδενισμό. Αυτό ισχύει στην αμερική, αυτό επέβαλαν στην ευρώπη εκτός από κάποιες χώρες που ακόμη αντιστάθηκαν όπως ήταν η ελλάδα. με την υπογεννητικότητα που έχουμε στο μέλλον η ελλάδα δε θα ανήκει σε γηγενείς και άλλοι θα διοικούν. Προφανώς κάποιοι θέλουν να δημιουργήσουν δεξαμενή ψηφοφόρων για να κερδίζουν εκλογές αφού δεν τους νοιάζει που θα ανήκει η ελλάδα

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.