Θα σού ξυρίσει ο Τσίπρας το μουστάκι, Μεϊμαράκη!
16/08/2015 11:53
Του Προφήτη
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Θα σού ξυρίσει ο Τσίπρας το μουστάκι, Μεϊμαράκη!

Σε περιγελάει κατάμουτρα, όπως η κοσμική Χρονοπούλου τον λαϊκό μπουζουξή Γεωργίτση. Δεν μπορεί, πενήντα φορές έχει παιχτεί στην τηλεόραση, θα την έχεις δει την ταινία.

Πριν λίγους μήνες σάς είχαμε γράψει για τον μεγάλο, άρρητο διχασμό που σοβεί διαχρονικά εντός της ΝΔ. Από την μια πλευρά η παντός μεταπολιτευτικού καιρού καθεστωτική κάστα, η οποία ενδιαφέρεται αποκλειστικά για τη συμμετοχή της στην νομή της εξουσίας, για τα προνόμια και τις απολαβές που αυτή παρέχει. Και από την άλλη η συντριπτική πλειοψηφία της βάσης και των ψηφοφόρων, που εμφορούνται από τις συντηρητικές αρχές οι οποίες υπερασπίζουν φλογερά την εθνική ύπαρξη, και τη συνέχεια της με πρόοδο που όμως διατηρεί και τις βασικές, πατροπαράδοτες αξίες της ελληνικής κοινωνίας.


Η κάστα, προκειμένου να συμμετέχει στο παίγνιο εξουσίας, συμμαχεί ανίερα. Η βάση δεν έχει κανέναν λόγο να το κάνει.

Αυτό που παρακολουθούμε σήμερα είναι η αγωνιώδης προσπάθεια του κ. Μεϊμαράκη να μην καταρρεύσει κοινοβουλευτικά ο Τσίπρας. Τη στιγμή που έπρεπε να βρίσκεται "στα κάγκελα" για τις ανεπανόρθωτες καταστροφές που έχουν προκαλέσει μέσα σε επτά μήνες οι μπολσεβίκοι. Τη στιγμή που έπρεπε να καταγγέλλει ακατάπαυστα την κυβερνητική επικινδυνότητά τους για τη χώρα. Τη στιγμή που έπρεπε να υπερασπίζεται αυτούς που πλήττονται τα μάλα από την πολιτεία Τσίπρα, τους ψηφοφόρους της ΝΔ και τον ευρύτερο αστικό κόσμο. Οι οποίοι και είναι έξαλλοι με την άνευ όρων και προϋποθέσεων στήριξη του Τσίπρα.

Όταν ο κ. Βενιζέλος και ο κ. Γρηγοράκος από το ΠΑΣΟΚ, με προσωπικό του κείμενο ο πρώτος με επιστολή του προς την κ. Γεννηματά ο δεύτερος, κυριολεκτικά είχαν ξεγυμνώσει τις πολιτικές τακτικές του Τσίπρα καλώντας, το κόμμα τους πρωτίστως αλλά και σύσσωμη την αστική αντιπολίτευση να θέσουν σκληρούς όρους και προϋποθέσεις στον Τσίπρα πριν υπερψηφίσουν το Τρίτο Μνημόνιο που αυτός έφερε κατεπειγόντως στη Βουλή, ενώ διακήρυσσε σε κάθε τόνο ότι δεν αποδέχεται την αναδοχή του! Αλλά αποδέχεται τα 85 δις ευρώ για να συνεχίσει να πληρώνει την εκλογική του πελατεία, να ανοίγει την ΕΡΤ, να επαναπροσλαμβάνει ανεπρόκοπους.

Δεν γεννηθήκαμε χθες, ώστε να μην γνωρίζουμε ότι η ΝΔ είναι καραμανλική ιδιοκτησία. Και ο κ. Μεϊμαράκης εμφανώς φαίνεται να κινείται βάσει των υποδείξεων του ιδιοκτήτη. Το κείμενο με τις υπογραφές εξήντα βουλευτών, με το οποίο οι εκλογές για την ανάδειξη αρχηγού μετατέθηκαν τον Μάρτιο του 2016, με αποτέλεσμα και ο κ. Μεϊμαράκης να λάβει αρχηγική νομιμοποίηση μέχρι μια, ακαθόριστη σήμερα, στιγμή στο μέλλον έδειξε ποιος κάνει κουμάντο. Και για το ποιες είναι οι προθέσεις του, ο κ. Αντώναρος με τη δήλωση του ότι "ο κ. Μεϊμαράκης έδωσε ισχυρή απάντηση σε αυτούς που μιλούν για αποχή" αποσαφήνισε την εικόνα.

Μόνο που κ. Μεϊμαράκης δεν έδωσε καμμία απάντηση, παρά εκδήλωσε διάθεση υποστήριξης ενός ολετήρα, ευρισκόμενος σε πλήρη αντίθεση με το κοινό αίσθημα της βάσης της ΝΔ.
Όπως είχαμε γράψει, αυτό που ενδιαφέρει είναι η συνέχιση της πολιτικής ύπαρξης της ΝΔ, για να αναληφθεί εν καιρώ από κατάλληλα χέρια. Αυτό σημαίνει συνέχιση με κάθε μέσο του μεταπολιτευτικού καθεστώτος, ακόμα και αν αυτό οδηγεί σήμερα τη χώρα στην διάλυση, οικονομικά με την καταστροφή της πραγματικής οικονομίας και κοινωνικά με την παράδοση στις ορδές των λαθρομεταναστών.

Έτσι, ο Τσίπρας, ασχέτως της πολιτικής απάτης που διέπραξε για να εκλεγεί, ως πυλώνας του καθεστώτος οφείλει να στηριχθεί. Αυτή η απλή λογική βρίσκεται πίσω από τις επιλογές της σημερινής ΝΔ. Η οποία στα όρια της εθελοτυφλίας θεωρεί ότι όπου να 'ναι έρχεται η στιγμή που θα ξανακυβερνήσει. Όταν η ΝΔ δεν κάνει τίποτα για να "πριονίσει" το πολιτικό κεφάλαιο του πρωθυπουργού. Όταν ο Τσίπρας, αν δεν αναχαιτιστεί πολιτικά, "σβήνει" ανεπιστρεπτί την Ελλάδα που γνωρίζαμε. Και όταν η υπερψήφιση του Τρίτου Μνημονίου από την ΝΔ, με την επικοινωνιακή δεινότητα της Αριστεράς θα της καταλογισθεί αύριο, όταν θα έρθουν τα δεινά για τους πολίτες από τα μέτρα, σαν πολιτική συνενοχή.

Βαγγέλη Μεϊμαράκη, "φοράς" μουστάκι επί δεκαετίες.
Λοιπόν, παντελονάτα πράγματα. Αφού ψηφίσατε άνευ όρων το Μνημόνιο Τσίπρα, αφού πήγατε στη Βουλή αντί να απέχετε και να τον αφήσετε να ψηφίσει τη συμφωνία με τις κοινοβουλευτικές του δυνάμεις ως όφειλε, αφού δώσατε και πάλι τη δυνατότητα στα αθύρματα της Πλατφόρμας να παίξουν τον "αντιστασιακό αγωνιστή", δεν είναι μόνο ότι στις οψέποτε εκλογές θα ψάχνετε τις ψήφους των παραδοσιακών νεοδημοκρατών, αλιεύοντας σε νεφελώδη "μεταρρυθμιστικά κέντρα". Είναι και το ότι, πολιτικά, σού έχει ξυρίσει ο Τσίπρας το μουστάκι.

Και σε περιγελάει κατάμουτρα, όπως η κοσμική Χρονοπούλου τον λαϊκό μπουζουξή Γεωργίτση.
Δεν μπορεί, πενήντα φορές έχει παιχτεί στην τηλεόραση, θα την έχεις δει την ταινία.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Δήμητρα Μ. avatar
  Δήμητρα Μ. 16/08/2015 14:22:28

  "Γάτα καθισμένη το χαλί", είδηση δεν είναι. "Γάτα καθισμένη στο χαλί του σκύλου", Είναι." http://www.tinyurl.com/qy4uprw

 2. Diamond Angel avatar
  Diamond Angel 16/08/2015 14:57:26

  Σωστή και νηφάλια κρίση , αγαπητέ Προφήτη , για άλλη μια φορά . Όντως , το κείμενο του Βενιζέλου , αποδομεί με λόγο και επιχειρήματα το Τσίπρα και τη πολιτική του , σωστά ζητούσε προϋποθέσεις και έθετε όρους για τη στήριξη και κάνει αντιπολίτευση , όπως θα έπρεπε να γίνεται . Πολύ φοβάμαι πως αυτό που προσδοκούμε από το Μεϊμαράκη να γίνει , απλά δεν γίνεται . Είναι σαν να του ζητάμε να υπερβεί εαυτόν . Τώρα πλέον στη ΝΔ , που απαλλάχθηκαν από το εμπόδιο Α. Σ., δρομολογούν τα σχέδιά τους .... Οι καιροί και οι άνθρωποι , έχουν αλλάξει , αλλά αυτό θα το αντιληφθούν , όπως πάντα , κατόπιν εορτής .

  • δεξιος αγωνιστης avatar
   δεξιος αγωνιστης @ Diamond Angel 16/08/2015 15:24:53

   Συμφωνω με τις αποψεις σας ,ομως ο μεταβατικος εχει παρει τον δρομο χωρις γυρισμο νομιζω.Μεγαλη προδοσια προς τον ΑΣ και δεν θα μεινει ατιμωρητος απο τους γνησιους οπαδους της παραταξης.Ο ΑΣ και ο Βενιζελος ηταν μεγαλα κεφαλαια και κεφαλια της πολιτικης ζωης του τοπου,ετσι λοιπον και τους ξεφορτωθηκαν και οι δυο πλευρες των οικογενειοκρατων.Μηπως και στο πεθαμενο πασοκ η γεννηματα λογω ονοματος δεν εξελεγη?Ντροπη πια να καταστρεφονται παραδοσιακες παραταξεις λογω ιδιοκτησιων,και να αφηνουμε τον καταληψια να αλωνιζει και να καταστρεφει οτι βρισκει στο διαβα του.Ξ υπνηστε και αντισταθειτε οπαδοι πριν ειναι πολυ αργα.Δεν αξιζει η ΕΛΛΑΔΑ τετοιους πολιτικους αγυρτες.Το χρωσταμε στους εαυτους μας και στα παιδια μας,και πρεπει να το κανουμε πριν να ειναι οπως σωστα λετε κι εσεις ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ!!!!!

   • ψυχραιμια avatar
    ψυχραιμια @ δεξιος αγωνιστης 17/08/2015 10:56:38

    Και οι δύο γόνοι έχουν καεί ανεπανόρθωτα γιατί ακύρωσαν την οικογενειακή τους πολιτική ταυτότητα. "Παπανδρέου" πάντα σήμαινε "λεφτά υπάρχουν".Με το μνημόνιο ο ΓΑΠ ακύρωσε την παράδοση στην οποία στηριζόταν και κινείται ανάμεσα στο 1 και το 2%. Κατά τον ίδιο τρόπο "Καραμανλής" σήμαινε "Ευρώπη". Ο συγκεκριμένος όμως είναι καταζητούμενος στην Ευρώπη για όσα έκανε (greek statistics) και αντιευρωπαίος δεν μπορεί να εμφανισθεί γιατί θα ακυρώσει την οικογενειακή παράδοση.Έτσι κρύβεται. Νομίζω ότι παρά τα σκληρά μέτρα που έλαβε κανείς δεν μπορεί να κερδίσει τον Σαμαρά εάν αυτός κατέβει σε εκλογή από την βάση και θα προσπαθήσουν να το γυρίσουν σε οικογενειακό κύκλο.

 3. Δρόμος avatar
  Δρόμος 16/08/2015 15:39:48

  H κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου έπρεπε ήδη να αποτελεί παρελθόν. Η Ν.Δ. του κ. Μεϊμαράκη-Καραμανλή αφήνει δύο επαγγελματίες ψεύτες να διαλύουν την χώρα. Άν δεν είναι όλο αυτό έμεση στήριξη στον Τσίπρα, τότε τί είναι?

  • δεξιος αγωνιστης avatar
   δεξιος αγωνιστης @ Δρόμος 16/08/2015 21:55:57

   Αναρωτεστε αληθεια τι ειναι? Διατεταγμενη υπηρεσια ειναι προς αυτους ,καθοδηγουμενη απο τους καραμανλοντορικους.Αυτο ονειρευονταν οσο ηταν αρχηγος ο ΑΣ και να που ηρθε η αποφραδα μερα της αποκαθηλωσης του για την αλωση του κομματος.Ομως να προσεξουν ολοι αυτοι οι μειοδοτες της πολιτικης,να μη δουν μπροστα τους τον λαο αγριεμενο,γιατι δεν θα τους αρεσει καθολου.Καποια στιγμη,(ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ) θα ξυπνησει το ηφαιστιο και τοτε να δουμε ποιος θα μπορει να συγκρατησει τη λαβα!!!!

 4. roadrunner avatar
  roadrunner 16/08/2015 17:18:51

  Προφήτη, λίγα μπορεί να προσθέσει κανείς, όταν θέτεις τόσο εύστοχα, τον δάκτυλον επί τον τύπον τον ήλων ... ================================== Τείνεις χειρός βοήθεια, σε χέρι που υπογράφει ότι για χρόνια πάσχισες, λαός να μην τα πάθει. Στηρίζεις τον Αλέξιο Α', τον Γκρεμιστή μην απ' την εξουσία του, ριχτεί και τσακιστεί.... Εκείνον που εγκρέμισε τα σύνορα της χώρας κι έφερε σε ένα εξάμηνο, μαντάτα μαύρης ώρας. Κι ύστερα Αντιπολίτευση Αξιωματική, κλείνεις και μάτια και αυτιά μην τύχει κι ακουστεί η ειρωνεία, η χολή κι εύκολη μαγκιά. για " αιτήματα που ενίοτε γίνονται και δεκτά". Ας ήταν το μουστάκι ενός, το μόνο που εξυρίσθη, κι ουχί ημών των εύπιστων, η ελπίς που εξανεμίσθη..==================================

 5. Jim Beam avatar
  Jim Beam 16/08/2015 19:40:49

  Θυμάμαι την κρητική που ασκήθηκε στον Αντωνη Σαμαρα που δεν πήγε να παραδώσει το Μαξιμου .... Στα νούμερα !! Απο όσο θυμάμαι δεν τον χαιρέτησε ποτέ και δεν τον έλαβε ποτέ σοβαρά υποψη του , σε αντιθεση με ολο το πολιτικό σύστημα που στηρίζει τον Τσίπρα μην τον χάσουμε , τέτοιο ταλέντο !!!!

  • δεξιος αγωνιστης avatar
   δεξιος αγωνιστης @ Jim Beam 16/08/2015 21:40:41

   Επικροτουμε ,συμφωνουμε και επαυξανουμε.Μπραβο που το θυμηθηκατε το περιστατικο,γιατι τοτε ολοι εσπευσαν να ριξουν το αναθεμα στον Σαμαρα.

 6. δεξιος αγωνιστης avatar
  δεξιος αγωνιστης 16/08/2015 20:55:29

  Αγαπητε αρθρθγραφε,συγχωρηστε μου την διορθωση επι της γνωστης ταινιας.Ο Βογιατζης ειπε στον Γεωργιτση το ιστορικο''αυτη ειναι αλλο φρουτο,μεχρι και μουστακι θα σε βαλλει να ξυρισεις'' δεν το ειπε η Χρονοπουλου.Ως προς τον Μειμαρακη αν τολμησει και του δωσει ψηφο εμπιστοσυνης,οι οπαδοι θα στησουν οδοφραγματα στη Συγγρου και θα τον περιμενουν να τον επευφημησουν για την γιγαντωση της ΝΔ επι της προεδριας του και οχι μονο.Ετσι για να δει ο κακος Σαμαρας που αφησε το κομμα στο 28% και το πηγε ο αξιος μεταβατικος στο 14%.Σαν δεν ντρεπεται αυτος και περιγυρος του!! Απορω πραγματικα με τι μουτρα κυκλοφορει αναμεσα στους οπαδους και δεν βρισκει κανα λαγουμι να μπει μεσα .Αλλα ποιος εχασε το φιλοτιμο να το βρουν αυτοι!!!

  • Προφήτης avatar
   Προφήτης @ δεξιος αγωνιστης 16/08/2015 21:10:10

   Αγαπητέ φίλε, ορθή η παρατήρηση αλλά δεν με διορθώνεις γιατί άλλο λέω. Έτσι του είπε ο Βογιατζής, πλην όμως όταν το έκοψε μετά από πίεση της Χρονοπούλου εκείνη, μόλις τον είδε, έβαλε τα γέλια κοροϊδευτικά. Χαιρετισμούς

   • Φωτεινή avatar
    Φωτεινή @ Προφήτης 17/08/2015 20:33:10

    Νομίζω ὅτι τό μουστάκι τό ξύρισε ὁ Φαίφων Γεωργίτσης γιά τό χατῆρι τῆς "crazy, crazy girl" Ζωῆς Λάσκαρης, στήν ταινία "Οἱ θαλασσιές οἱ χάνδρες." :)

    • Φωτεινή avatar
     Φωτεινή @ Φωτεινή 17/08/2015 20:46:38

     "Φαὶδων"

 7. δεξιος αγωνιστης avatar
  δεξιος αγωνιστης 16/08/2015 21:01:32

  Ξεχασα προηγουμενως να σας γραψω σε συνεχεια του σχολιου μου,οτι ενας ανδρας υπηρχε στη ΝΔ πραγματικος σαν προεδρος και τον εδιωξαν γιατι τους χαλαγε τη σουπα.Ως γνωστον δεν χρειαζοταν το μουστακι για φερετζε.Ο νοων νοητω.

 8. Αργόστροφος avatar
  Αργόστροφος 17/08/2015 00:33:24

  ΜΑΣ ''ΕΦΑΓΕ Η ΜΑΓΚΙΑ''. ΑΠΟ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΓΚΙΚΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ. Η ΣΧΟΛΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ''ΒΑΓΓΕΛΑ'', ΒΡΗΚΕ ΑΞΙΟ ΕΚΦΡΑΣΤΗ.

  • Παρατηρητής avatar
   Παρατηρητής @ Αργόστροφος 17/08/2015 20:37:42

   Εγω επιτελους θα το πω ανοικτα και καθαρα. Το κομμα πρεπει να απελευθερωθει απο τους καραμανλικους. πρεπει να αποκεφαλιστουν απο το κομμα. δεν ειναι διχονοια. η καστα που διοικει την ΝΔ αυτη τη στιγμη ειναι τα τσιφλικια του πασοκ απο δεξια. Εχουν βοηθησει στη διαλυση της χωρας 2 φορες. μια την περιοδο 2005-2009 και αλλη μια το τελευταιο χρονο. "Everything is gone to hell" οποτε ειναι ωρα να γινει το μεγαλο ξεκαθαρισμα απο δεξια. ο τσιπρας θα φυγει μονο οταν τα εχει διαλυσει ολα. οποτε ο επομενος πρεπει να ειναι ετοιμος να κανει καθαρη πολιτικη. φτανει στο δεξιο πασοκ. φτανει στο νερωμενο κρασι. ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΩΡΑ. καθαρα. πολιτικες, κοινωνικες, οικονομικες. μονο ο κοσμος μπορει να το καταφερει αυτο κανενας αλλος. Ο Καραμανλης ατιμωσε και προσβαλε βαναυσα το ιστορικο κεφαλαιο που κουβαλει το ονομα του και η οικογενεια του με την ανιερη συμπορευση που εκανε με τον τσιπρα. πρεπει να λεχθουν τα πραματα με το ονομα τους .

 9. Λιψ avatar
  Λιψ 17/08/2015 09:34:43

  Θα αντιληφθεί σύντομα ο Βαγγέλας ότι η ΝΔ των επόμενων εκλογών θα είναι ότι το ΠΑΣΟΚ του Ιανουαρίου του 2015 σε σχέση με το ΠΑΣΟΚ του Οκτωβρίου του 1981. Όλα τα ωραία - ή και τα λιγότερο ωραία...- έχουν κάποια στιγμή το ιστορικό τους τέλος... Το ζήτημα είναι τι γίνεται με τον δημοκρατικό συντηρητικό έλληνα ψηφοφόρο. Πού θα κατευθυνθεί αυτός ο άστεγος πολιτικά κόσμος.

 10. ουδέτερος avatar
  ουδέτερος 17/08/2015 18:15:23

  αν οι εσωκομματικές εκλογές γίνουν ελεύθερα από τη βάση, στοιχηματίζω από τώρα για πανηγυρική επανεκλογή του Σαμαρά. Η επαναφορά Σαμαρά είναι η μοναδική ελπίδα της ΝΔ μιας και είναι ο μόνος από τα κορυφαία στελέχη της που μπορεί να μιλήσει στο κόσμο. σε περίπτωση επανεκλογής, αν σουτάρει τα τζάκια θα χτυπήσει χαλαρά ένα 35%. Μιας και θα συμβολίσει το τέλος της μεταπολίτευσης. Άλλωστε δεν έχει να χάσει και κάτι, αυτοί κρατάνε πίσω τη συντηρητική παράταξη.

  • Παράξενος avatar
   Παράξενος @ ουδέτερος 17/08/2015 19:47:07

   Νομίζω ότι αν μπορούσε να διώξει τα τζάκια ο Σαμαράς θα το είχε κάνει. Δεν τον κατηγορώ, μόνο επισημαίνω αυτό που σκέφτομαι ότι έγινε. Τα τζάκια δεν είναι μονάδες του συστήματος, τις οποίες μπορείς να αντικαταστήσεις με άλλες, είναι μέρος της δομής του συστήματος ΝΔ. Αυτό έχει δείξει η ιστορική εμπειρία. Η δομή περιορίζει και επιδρά σε όλους, υπέρκειται των ατόμων. Αν την καταστρέψεις καταρρέει και το σύστημα, εκτός αν την αντικαταστήσεις. Δεν αρκεί δηλαδή να φέρει ο Σαμαράς νέα πρόσωπα στη ΝΔ, θα έπρεπε να αλλάξει και τους κανόνες, τις αρχές, τους άξονες αναφοράς του κόμματος. Δηλαδή θα έπρεπε να έχει από πριν πλήρες σχέδιο μετασχηματισμού του κόμματος, όχι μόνο σε επίπεδο προσώπων. Χωρίς αλλαγή δομής τα παλιά τζάκια απλά θα αντικαθιστούνταν από νέα και το κόμμα θα εξακολουθούσε να απέχει από τις ανάγκες και επιθυμίες του υγιούς κόσμου.

   • ουδέτερος avatar
    ουδέτερος @ Παράξενος 17/08/2015 22:28:10

    όλα αυτά τα κακής ποιότητας προϊόντα νεποτισμού θα μπορούσαν να έχουν αντικατασταθεί με ανθρώπους που έχουν αποδείξει την αξία τους στη κοινωνία. η ΝΔ είναι φθαρμένο προϊόν επειδή ο κόσμος θυμάται τα τζάκια που κυριάρχησαν στη μεταπολίτευση. εάν τους διώξει θα δώσει μήνυμα στη κοινωνία. με ρώταγε φίλος απολιτίκ, ποιοι είναι οι υποψήφιοι διάδοχοι του Σαμαρά, και του απάντησα, Ντόρα, Κυριάκος και Κώστας Μπακογιάννης.. Α καλά, άντε γεια μου απάντησε ο άνθρωπος... επιμένω ότι μόνο με ριζικές λύσεις μπορεί ένα συντηρητικό κόμμα να ανανεωθεί, να πάρει αποστάσεις από τη μεταπολίτευση και να ΝΙΚΗΣΕΙ τη λαίλαπα Τσίπρα. Οι κοψοχέρηδες και οι παραπονούμενοι αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο, χρειάζεσαι όμως ένα φρέσκο κόμμα για να τους κερδίσεις. ΥΓ. η μόνη περίπτωση να μη ξαναβγεί ο Σαμαράς πρόεδρος είναι η κλειστή ψηφοφορία από συνέδριο.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.