Θα πληρώσουμε όλα μαζί τα αμαρτήματα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ
27/07/2015 12:16
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Θα πληρώσουμε όλα μαζί τα αμαρτήματα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ

Η κυβέρνηση που θα έδιωχνε την τρόικα, θα έσκιζε μνημόνια, θα άλλαζε την Ευρώπη υποδέχεται ξανά την σκληρή τρόικα, με νέο μνημόνιο και με την Ευρώπη όλη εναντίον μας

To νέο σήριαλ με την τρόικα συνεχίζεται. Για πρώτη φορά οι εκπρόσωποι των δανειστών που έγιναν τέσσερις επιστρέφουν στην Ελλάδα αφού λύθηκε το ζήτημα που θα… λιάζονται και θα κάνουν τα μπάνια τους.

Όχι, δεν θα κάνουν ηλιοθεραπεία στις κατασκηνώσεις της κυρά Τασίας στο Πεδίον του Άρεος ή στην Ομόνοια. Οι τροικανοί είναι… άλλου είδους πρόσφυγες που έρχονται ως επικυρίαρχοι και σίγουρα δεν είναι της συνομοταξίας του μπάρμπα Αλέκου Φλαμπουράρη του «φραπεδιάρη» που κάθε φορά που βγαίνει στα κανάλια προκαλεί την κοινωνία. Από τότε που θα πλήρωνε με αέρα τους δανειστές μέχρι τώρα που ήθελε να στείλει σε resort τους τροικανούς κύλησε πολύς καιρός.

Η κυβέρνηση που θα έδιωχνε την τρόικα, θα έσκιζε μνημόνια, θα άλλαζε την Ευρώπη υποδέχεται ξανά την σκληρή τρόικα, με νέο μνημόνιο και με την Ευρώπη όλη εναντίον μας. Αλλά με μια διαφορά από πέρυσι τέτοια εποχή. Με την οικονομία διαλυμένη τους τελευταίους έξι μήνες. Με τις τράπεζες ουσιαστικά κλειστές, με περιορισμούς και 60άρια από τα ΑΤΜ, με την κατανάλωση να έχει βουλιάξει, με πρωτοφανές κύμα ακρίβειας, με ύφεση βαθιά και με επιχειρήσεις διαλυμένες.

Το κυριότερο: Με μια τρόικα η οποία έρχεται πιο σκληρή από ποτέ για να απαιτήσει μέτρα που θα καλύψουν τον λογαριασμό Βαρουφάκη ο οποίος όμως είναι λογαριασμός Τσίπρα και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε.

Κι ενώ η τρόικα θα αλωνίζει στην Ελλάδα εμείς θα ασχολούμαστε με τον απίθανο κλόουν της πολιτικής και της οικονομίας για τον οποίο θα έπρεπε να έχει διαταχθεί έρευνα και να έχει κληθεί στον εισαγγελέα αφού πρώτα είχε αρθεί η βουλευτική του ασυλία. Και μαζί θα έπρεπε να δώσει εξηγήσεις και ο Τσίπρας. Γιατί μπορεί στην Ελλάδα να ισχύει αυτό που λένε ότι «οι πρωθυπουργοί δεν πάνε φυλακή», αλλά κάποιος πρέπει να εξηγήσει στον ελληνικό λαό γιατί θα πληρώσει ακριβά τον άκρατο λαϊκισμό και τα απίστευτα λάθη του αριστερού θιάσου.

Όμως, το πρόβλημα δεν είναι ο Βαρουφάκης ή ο Τσίπρας. Αυτοί ξεπέρασαν ακόμη και τον… Σπαλιάρα ο οποίος «πήδηξε» 4.000 γυναίκες. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχει «πηδήξει» 11 εκατ. Έλληνες μέσα σε έξι μήνες, αυτό είναι παγκόσμιο ρεκόρ.

Το πρόβλημα είναι το μέλλον της χώρας και η εύθραυστη οικονομία. Για πρώτη φορά η Ελλάδα διαπραγματεύεται με τον κίνδυνο εξόδου από την ΕΕ και για πρώτη φορά κανείς υπουργός δεν μπορεί να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι.

Για πρώτη φορά πρέπει να υλοποιηθεί ένα πρόγραμμα το οποίο δείχνει να μην βγαίνει. Για πρώτη φορά η οικονομία είναι τόσο αιωρούμενη που δεν αποκλείει κανείς τη χρεοκοπία εντός των επόμενων μηνών και τη… δικαίωση του Βαρουφάκη. Κι όσο εμείς θα ασχολούμαστε με το πόσο σκληρή είναι η Ρουμάνα Δρακουλέσκου ή πως ο Βαρουφάκης θα έκλεβε τα ΑΦΜ και θα έκανε παράλληλο σύστημα, η οικονομία θα καταρρέει υπό το βάρος εγκληματικών λαθών. Σκεφτείτε πόσο διαφορετική ήταν η Ελλάδα πέρυσι το καλοκαίρι. Σίγουρα δεν ήταν η οικονομία σε άνθηση και το πολιτικό σύστημα σταθερό και καλό.

Ήταν όμως μια Ελλάδα που έβλεπε φως στο τούνελ, που άρχισε να στέκεται στα πόδια της και που οι πολίτες πήγαιναν διακοπές με κάποια αισιοδοξία ότι κάτι μπορεί να βγει από την καταστροφή των προηγούμενων ετών.

Τώρα θα πληρώσουμε όλα μαζί τα αμαρτήματα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ η οποία μάλιστα θέλει να πάει και σε εκλογές για να αποτελειώσει τη χώρα.

Καλά λένε λοιπόν ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να έχει πρωθυπουργό έναν… Σπαλιάρα και να ονομαστεί «κυβέρνηση Σπαλιάρα». Η ομαδική… σεξουαλική επαφή συνεχίζεται…

ΣΧΟΛΙΑ

 1. airman avatar
  airman 27/07/2015 13:26:45

  "... 60άρια από τα ΑΤΜ ..." 60x30=1.800 1.800x12=21.600 Αφού λοιπόν για τον απλό πολίτη τα capital controls προσδιορίζουν σε 21.600 ευρώ το μέγιστο ετήσιο δικαίωμά του, πάνω από το ποσό αυτό ορίζεται de facto ο πλούτος. Κάτι είχε πει πέρισυ ο Γλέζος για 20.000 ευρώ. Ούτε μάγος να ήταν! Όσο για το "πήδημα", αυτό είναι προεκλογική δέσμευση του Αλέξη από τη Ρόδο. Ο ΓΑΠ είχε επιλέξει το Καστελόριζο για να το αναδείξει τουριστικά. Ο Αλέξης επέλεξε έναν πολύ γνωστό τουριστικό προορισμό που ήταν γνωστός και για τα "καμάκια"! Μιλάμε για την εκδίκηση των βόρειων!

  • Άπαντα Επιστάμενος avatar
   Άπαντα Επιστάμενος @ airman 27/07/2015 17:56:16

   Αυτό το ποσόν αν ο πολίτης έχει μόνο μία κάρτα. Συνήθως αυτό δεν ισχύει. Εγώ έχω 4!

   • airman avatar
    airman @ Άπαντα Επιστάμενος 28/07/2015 08:07:17

    Κι ο Βαρουφάκης τα περί "υπολκοπής" ΑΦΜ και τις διασταυρώσεις στοιχείων με τις τράπεζες γιατί τα "φαντάστηκε" άραγε;

 2. Μεγάλα λόγια avatar
  Μεγάλα λόγια 27/07/2015 13:35:06

  Πάντως 1.800 € καθαρά μηνιαίως, ελάχιστοι πλέον εισπράττουν. Σε λίγο θα είναι πλούτος και οι μισθοί που θα ξεπερνούν τις 100 μνές.

 3. ουδέτερος avatar
  ουδέτερος 27/07/2015 13:52:31

  και όμως υπάρχουν στελέχη της ΝΔ όπως ο καραμπουζουκλής και σπάταλος στα ταξιδάκια του Στυλιανίδης, που σε συνέντευξη του στην ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ τάχθηκε υπέρ μιας κυβέρνησης εθνικής ενότητας μαζί με το ΣΥΡΙΖΑ. Και ο Χατζηδάκης είχε εκφράσει μια παρόμοια άποψη πριν από λίγες μέρες. Εσωκομματικός πόλεμος μέχρι τελικής πτώσεως εναντίον του πρώην αρχηγού τους, ενώ η αντιπολίτευση τους αρχίζει και τελειώνει σε μια παράκληση στο Τσίπρα να τους δώσει κανένα υπουργείο σε μια πιθανή κυβέρνηση εθνικής ενότητας. Τέτοια ηγεσία στη ΝΔ θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ, ελαστική όσο δεν πάει στην αντιπολίτευση, και με εξαιρετικά άσχημη εικόνα στο εκλογικό σώμα από τις υπουργικές τους θητείες. Για αυτό και πρόβαλλε η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ τον Ευριπίδη. ΥΓ. Για τα ευρήματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων δεν έβγαλε λέξη ο Ευριπίδης στη συνέντευξη του.. Γιατί άραγε;;;

 4. Δήμητρα Μ. avatar
  Δήμητρα Μ. 27/07/2015 16:08:40

  Γυναίκα πιό δύστροπη και ξυνή πεθαίνει. Και είναι βαριά η σκιά των Καρπαθίων. *** Εν τω μεταξύ, χθες, έσπασε η καρέκλα της Μέρκελ κι έπεσε κάτω η καγκελάριος http://tinyurl.com/o74kvsf (iefimerida.gr/Kosmos | 26/07/2015 @21:09 Φαίνεται, οι.. Ευχές των Ελλήνων τη συνοδεύουν πάντα. Το δε βίντεο της πτώσης, άρον-άρον το συμμάζεψαν για να μη γίνει στην Ελλάδα, το viral του 21ου αιώνα. Εμφανέστατα, τη στυγνή λιτότητα την οποία πασχίζει να επιβάλει σ' εμάς τους Έλληνες, η ίδια, Δεν φαίνεται να την ακολουθεί, αν κρίνουμε από τα κλαταρισμένα κουμπιά και τις ραφές της γαλάζιας τουαλέτας της. Ο δε κύριος της κυρίας, απονευρωμένος και κατηφής. *** Τάσου Λειβαδίτη: "Συμφωνία αριθμός 1" (απόσπασμα) " Και σμίγουν και χωρίζουνε οι άνθρωποι. / Και δεν παίρνει τίποτα ο ένας από τον άλλον. / Γιατί ο έρωτας, είναι ο πιό δύσκολος τρόπος για να γνωριστούν. / Γιατί οι άνθρωποι - σύντροφε - ζουν από τη στιγμή που βρίσκουν μιά θέση στη ζωή των άλλων... / Και τότε κατάλαβες, / Γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιό καλοί επαναστάτες".

 5. deltaplus avatar
  deltaplus 27/07/2015 17:07:42

  Ο,τι κι'αν λενε μη τους πιστευετε....ειναι ασχετοι τελειως δεν εχει περασει ποτε απο την χωρα τετοια κυβερνηση... το δντ απο την πρωτη στιγμη ζηταει δυο πραγματα 1) ασφαλιστικο, συνταξιοδοτικο,και 2) απομειωση του χρεους....και τα δυο ειναι ζωτικης σημασιας για την χωρα και θα επρεπε να εξετασθουν σοβαρα....και σε απαντηση αυτων η κυβερνηση βαζει χαικαλη απεναντι στην ντελια...να της κανει την μητση.τα συμπερασματα δικα σας.

 6. Δήμητρα Μ. avatar
  Δήμητρα Μ. 03/08/2015 22:09:49

  Kαι ενώ η Ελλάδα του μόχθου, της θυσίας, της πρωτόγνωρης ένδειας, στενάζει. Μιάν άλλη, πλαστή εικόνα παρουσιάζει η νεόπλουτη, αστοιχείωτη, η προκλητικά αμετανόητη Ελλάδα της ξιπασιάς, αυτό το ψευδεπίγραφο-ολέθριο σημείο αναφοράς των δανειστών μας: "Έτσι ξοδεύουν τα λεφτά μας οι παλιοέλληνες", συλλήβδην μάς κατηγορούν. ΔΕΝ φταίνε οι τρόϊκες και οι δρακουλέσκου του κόσμου αυτού που έχουν αλώσει τη ζωή και την ελευθερία μας. ΔΕΝ φταίνε αυτοί, αν η χώρα μας ΔΕΝ θέλει να σωθεί. Η Ελλάδα-Μίδας αυτοχειριάζεται, βγάζοντας μόνη της, τα μάτια της http://tinyurl.com/ngvdotp (espressonews.gr/cover-story) Τα συμπεράσματα δικά μας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.