Η συμμαχία των λύκων
17/12/2014 07:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η συμμαχία των λύκων

Σιγά – σιγά αποκαλύπτεται ένα ευρύτερο σχέδιο πολιτικής ανωμαλίας με... δημοκρατικές διαδικασίες. Μια συμμαχία των λύκων που αργά και σταθερά πολεμάει ύπουλα την κυβέρνηση και κάνει τα πάντα για να μην εκλεγεί Πρόεδρος και να πάμε σε εκλογές.

Σιγά – σιγά αποκαλύπτεται ένα ευρύτερο σχέδιο πολιτικής ανωμαλίας με... δημοκρατικές διαδικασίες. Μια συμμαχία των λύκων που αργά και σταθερά πολεμάει ύπουλα την κυβέρνηση και κάνει τα πάντα για να μην εκλεγεί Πρόεδρος και να πάμε σε εκλογές.

Μια συνωμοσία της σιωπής που δουλεύει παρασκηνιακά για να οδηγήσει τη χώρα σε αδιέξοδο από το οποίο θα βγουν κερδισμένα συγκεκριμένα συμφέροντα που θέλουν την αναρχία, επιδιώκουν το χάος, αναζητούν την ανωμαλία για να έρθουν αυτοί σωτήρες και... κιμπάρηδες με τα λεφτά που έβγαλαν στο εξωτερικό.

Είναι κατ' αρχάς οι επιχειρηματίες της δραχμής. Το έχουμε ξαναγράψει. Αρκετοί από αυτούς, μικρομεσαίοι αλλά και... υψηλά τζάκια, έχουν παρκάρει στο εξωτερικό μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια και σήμερα το παίζουν μάγκες και Αριστεροί προσεγγίζοντας τον Τσίπρα. Δεν ξέρουμε τι θέλουν οικογένειες όπως οι Αγγελόπουλοι ή άλλοι, αυτό που ξέρουμε είναι ότι γύρισε ο κόσμος ανάποδα. Η Εκάλη στηρίζει την Κουμουνδούρου, προφανώς γιατί μια χώρα διαλυμένη και εκτός ευρώ θα γίνει πιο εύκολα βορά στα νύχια τους.

Οι άλλοι εταίροι της συμμαχίας είναι δημοσιογράφοι, μεγάλοι με παχυλούς λογαριασμούς αλλά και μικρομεσαίοι ή μπατίρηδες που ψάχνουν να βρουν κανένα ξεροκόμματο στην αυλή των εφοπλιστών, επιχειρηματιών και άλλων μεγαλόσχημων. Παίζουν παιχνίδια για μια στάλα διαφήμιση ή για μια θέση στο pay roll κάποιων σκοτεινών τύπων που παίζουν φουλ ΣΥΡΙΖΑ. Το είδαμε χθες μετά τις δηλώσεις Στουρνάρα και τις προειδοποιήσεις του για την οικονομία. Βγήκαν οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι της δραχμής και άρχισαν του λιβέλους. Από τα μέσα ενημέρωσης της Αριστεράς μέχρι κάποια συστημικά Media που φαίνεται ότι δεν τους έκανε τη χάρη η κυβέρνηση να τους φουσκώσει με διαφημίσεις ή που περιμένουν να «αλλάξουν τα πράγματα» για να έχουν του χεριού τους τον Τσίπρα και την παρέα του.

Οι ίδιοι δημοσιογράφοι που ασκούν κριτική στο όνομα της... ανεξάρτητης δημοσιογραφίας τα «παίρνουν» χοντρά από το σύστημα που οι ίδιοι πολεμούν. Απίστευτα πράγματα: Πληρωμένα καραγκιοζάκια με γεμάτες τις κοιλιές επί χρόνια τώρα πουλάνε τις υπηρεσίες τους στον ΣΥΡΙΖΑ ή στους επιχειρηματίες που θέλουν τον Τσίπρα υποχείριό τους. Θα αποκαλυφθούν και θα έχουν την τύχη που τους αξίζει.

Αλλά μέλη της λυκοσυμμορίας είναι και οι πρώην τραπεζίτες της συμφοράς. Σαν τον Προβόπουλο για παράδειγμα που «μπουκωμένος» από τα εκατομμύρια που έχει αλλά και τυφλωμένος από το μίσος του για τον Σαμαρά ή τον Στουρνάρα γίνονται σύμβουλοι του Τσίπρα.

Υπάρχουν κι άλλοι τραπεζίτες που έμειναν από δουλειά και από τα 300-400 χιλιάρικα το μήνα που έπαιρναν. Όχι ότι έχουν ανάγκη για άλλα λεφτά. Αλλά γιατί είναι διψασμένοι για εξουσία και μπορούν να φιλήσουν μέχρι και τα... κατουρημένα αμπέχονα του Τσίπρα, της Δούρου, του Σταθάκη, του Δραγασάκη. Αν είναι δυνατόν; Τραπεζίτες που έπαιξαν πολύ βρόμικο ρόλο στην χρεοκοπία της χώρας, τώρα εμφανίζονται σωτήρες της στο πλευρό του Τσίπρα.

Λέγεται μάλιστα στην πιάτσα ότι δίνουν και απόρρητα στοιχεία για λογαριασμούς και κινήσεις επιχειρηματιών που βρίσκονται στο στόχαστρο της Κουμουνδούρου. Έχουν κάνει... καραμούζα και διαδίδουν διάφορα που γνωρίζουν λόγω της πολύχρονης εργασίας τους σε κορυφαίες τράπεζες. Και γι' αυτούς θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου. Ο κόσμος τους έχει πάρει χαμπάρι και μόνο μην τους βρει μπροστά του.

Η συμμορία των λύκων, αυτή η ετερόκλητη συμμαχία συμπληρώνεται και από στελέχη του κρατικού μηχανισμού που έγιναν ξαφνικά «αριστεροί». Άνθρωποι που έχουν μπουκώσει από φαΐ όλα τα προηγούμενα χρόνια τώρα παίζουν παιχνίδια χρησιμοποιώντας εταιρείες επικοινωνίας αλλά και «μαγαζιά» που μοιράζουν διαφήμιση. «Frond men» ισχυρών στελεχών τα προηγούμενα χρόνια έχουν «τρυπώσει» τώρα σε διάφορα μαγαζιά και παίζουν παιχνίδια πουλώντας τις υπηρεσίες τους στο καθεστώς της Κουμουνδούρου. Αν ανοίξει το στόμα του κανένας τρελός δεν τους ξεπλένει ούτε ο Έβρος που είναι φουσκωμένος.

Αι σιχτίρ με τα βρόμικα, καλοπληρωμένα γεράκια που θέλουν να αρπάξουν κι άλλο φαγητό. Και με όλους αυτούς έχει κλείσει συμφωνίες ο ΣΥΡΙΖΑ και ο αδιάφθορος Τσίπρας. Θαυμάστε τον.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. JIM BEAM avatar
  JIM BEAM 17/12/2014 09:09:33

  Οπως λέει και ο λαός ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αγαπάει και τον νοικοκύρη !!! Εάν δεν εκλεγεί πρόεδρος και πάμε σε εκλογές αυτοί οι τύποι θα εξαφανιστούν απο το χάρτη της πολιτικής και οικονομικής ζωής του τόπου. Δεν θα μπορέσουν να σωθούν, να διαπραγματευτούν, να διακανονίσουν ..... Θα πανε ακλαφτοι .... Δεν έχουν καταλάβει ότι δεν εχει σχέση το 2015 με το 1981, δεν έχουν καταλάβει ότι λεφτά δεν υπάρχουν, ότι το κράτος στις βασικές του υπηρεσίες υπολειτουργεί και ειναι στα όρια του .... Νομίζουν ότι θα βάλουν τάξη στο χάος σε ένα μήνα ..... Καταλαβαίνουμε όμως και το πνευματικό επίπεδο των δήθεν επιχειρηματιών, των δήθεν παραγόντων και πρώην κυβερνητικών παραγόντων που το μόνο που έκαναν ήταν να μοιράζονται τα δανεικά και να κατασπαταλούν το δημόσιο χρήμα. Δεν ειναι ικανοί να καταλάβουν ότι υπάρχουν χειρότερα και ότι ο γκρεμός ειναι μπροστά στα πόδια τους ..... Ηταν πάντα όρνια, έτρωγαν απο τα αποφάγια, τώρα δεν υπάρχουν αποφάγια, γίνεται ανακοίνωση !!!!!

  • Γιάννης Κιαπέκος avatar
   Γιάννης Κιαπέκος @ JIM BEAM 17/12/2014 09:27:54

   Σωστή και σοφή η παροιμία ! μόνο ... ποιος είναι ο κλέφτης και ποιος ο νοικοκύρης στην προκειμένη περίπτωση ;

   • Να΄χαμε να λέγαμε avatar
    Να΄χαμε να λέγαμε @ Γιάννης Κιαπέκος 17/12/2014 11:17:21

    Νοικοκύρης, είναι στανταράκι ο Ελληνικός λαός. Κλέφτες τώρα, τι να σας πω; Πάμπολλες οι υποψηφιότητες. Πιο εύκολο να κατανομαστούν οι ''μη''.

   • Mind the G.A.P. avatar
    Mind the G.A.P. @ Γιάννης Κιαπέκος 17/12/2014 22:51:30

    Μερικούς τους κατονόμασε η κύρια στη συγκέντρωση του Ηρακλείου της Κρήτης και κάποιοι σφύριζαν αδιάφορα.

 2. ΓΓΣ avatar
  ΓΓΣ 17/12/2014 10:35:24

  -Αν αναδειχθεί Πρόεδρος σε λίγες μέρες ο κος Σαμαράς θα κυβερνά τουλάχιστον μέχρι τον Ιούνιο του 2016. -Αν δεν αναδειχθεί ΠτΔ, γίνουν εκλογές και κερδίσει η ΝΔ, τότε ο κος Σαμαράς θα κυβερνά τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο του 2019. -Αν τις εκλογές τις κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ, τότε ο κος Σαμαράς θα κυβερνά επί 8 χρόνια μέχρι τον Μάρτιο του 2023!

 3. Tassos avatar
  Tassos 17/12/2014 10:51:51

  Θα τους νικήσουμε! Ελπίζω να κατάλαβε ο Αντώνης έστω και αργά τι οχιές εμπιστεύτηκε.

  • Ντάμα Σπαθί avatar
   Ντάμα Σπαθί @ Tassos 17/12/2014 11:52:37

   Το κακό είναι οτι δεν τους ξεδόντιασε εξ αρχής, αποκαλύπτοντας τον πάντα βρώμικο ρόλο τους και αποκλείοντάς τους από τη δημόσια τζάμπα εκτροφή. Τώρα κάνουν απλά αυτό που έκαναν πάντα, επιτιθέμενοι σ΄εκείνον που λιβάνιζαν μόλις εχθές. Παράσιτα.

 4. ΙΚΟ avatar
  ΙΚΟ 17/12/2014 11:36:52

  Υπέροχα τα ζώα της φωτογραφίας.

 5. blackunder avatar
  blackunder 17/12/2014 15:42:49

  Παρακολουθείστε τον παρακάτω συλλογισμό. Η Γερμανία θέλει να συνεχίσει να μας δανείζει, άρα από το γεγονός αυτό προκύπτει για την ιδια κέρδος (απο τα επιτόκια δανεισμού). Ο Σόιμπλε θελει Σαμαρά που εφαρμοζει το μνημόνιο αρα εξυπηρετεί και τα συμφέροντα της Γερμανίας. Μόλις ο Σαμαράς σηκώνει κεφάλι στα ελάχιστα (1 δις ειναι οι διαφορα με τους δανειστές) η τρόικα στυλώνει τα πόδια και δεν δίνει την έστω και χαριστική θετική αξιολόγιση στον Σαμαρά. Με την στάση της αυτή φέρνει τον Τσίπρα στην εξουσία. Ο Τσίπρας για την ώρα είναι το κακό παιδί, και τον φέρενει στην εξουσια η Γερμανία με την στάση της που ωστόσο στα λόγια προτιμά Σαμαρά. Τι συμπεράσματα βγάζω? -Η Γερμανία είναι μονοκόμματη, χωρις ικανη διπλωματία και όπως στο παρελθόν πάει στον τοίχο με φόρα. -Ο Σαμαρας έφτασε στα όρια των υποχωρήσεων. Πλέον δεν πάει βημα πίσω -Ο Τσίπρας τα έχει βρει με τους Γερμανούς και ως γνήσιο σοσιαΛΗστης δεν το λέει. -συνδυασμός των παραπάνω
  Αν τα παραπάνω ωστόσο δεν ισχύουν, η Γερμανία δεν έχει κανένα πρόβλημα να μας πετάξει εκτός ευρώ και ο Τσίπρας είναι ο βολικός ηλίθιος της στιγμής.

  • ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ avatar
   ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ @ blackunder 17/12/2014 23:26:29

   Η Γερμανία ξέρει καλά πως μόνο μία αριστερή κυβέρνηση μπορεί να περάσει τα μέτρα που πρέπει να παρθούν. Μέτρα που παίρνει μία "αριστερή" κυβέρνηση είναι για το καλό μας. Μέτρα που παίρνει μία δεξιά κυβέρνηση είναι για το κακό μας. Άρα πιο είναι το σχέδιο της Γερμανίας ? Φοράμε "αριστερό" κουστούμι στα μέτρα, και είμαστε όλοι μιά χαρά. Και αν ο Τσίπρας δεν θελήσει να πάρει μέτρα, τότε θα του πάρουνε τα "μέτρα".

  • Ρεαλιστης avatar
   Ρεαλιστης @ blackunder 18/12/2014 00:50:31

   Στην περιπτωση αν νικησει ο ΣΥΡΙΖΑ εγω βλεπω ... 1. Δραχμη . 1 Ευρω =1500 δρχ . Συνταξεις 150000 δρχ δηλαδη 100 Ευρω . Ιδιες με την Βουλγαρια 2. Για να γλυτωσουν θα αρχισουν ο Λαφαζανης , η Κωσταντοπουλου , ο Σκουρλετης κλπ να χορευουν πεντοΖΑΛΗ 3. Ο προεδρος του 15μελους να φευγει για εξωτερικο . Αλλωστε εχει απο την οικογενεια του χρηματα. 4. Η Αγγλια να χαιρεται γιατι αρχισε η αποδομηση του Ευρω 6. Η Γερμανια να χαιρεται γιατι δεν θα περασουν απο την βουλη καινουργια δανειοδοτηση 7. Η Αμερικη να χαιρεται γιατι η ΕΕ πλησιαζει στο τελος 8. Η Ρωσια να χαιρεται γιατι η δημοσιοτητα εχει στραφει παλι εντος ΕΕ και Δυτικων χωρων. 9. Η Τουρκια να χαιρεται γιατι με το μπαχαλο ολο και κατι θα παρει. Υποσχεσεις , Εδαφη ,.... 10. Τα Σκοπια να αρχισουν να διεκδικουν ακομα και Ελληνικες περιοχες 11. Οι φτωχοι και εξαθλιωμενοι Ελληνες να προσπαθουν σαν νεοι οικονομικοι μεταναστες να μεταναστευσουν ομαδικα . 12. Πλιατσικο απο τους εισαγομενους οικονομικους μεταναστες που ξεπερνουν ηδη τα 2 εκ. 13. Πλιατσικο απο τους νεους μαυραγορητες που θα πολλαπλασιασουν (n) φορες τα χρηματα που εχουν στο εξωτερικο. 14. Μη πληρωμη των χρεων απο τους ΜΜΕαδες 15. Παρτυ για τους κατασκευαστες οπλων. 16. Κηδεια για την Ελλαδα που ξεραμε , που αγαπησαμε εμεις οι λιγοι , μαλλον, που δεν κλεψαμε , που θυσιασαμε 2 και 3 ετη για να υπηρετησουμε , που πληρωσαμε απιστευτα ποσα σε φορους και εισφορες.

 6. Ισόνομος πολίτης avatar
  Ισόνομος πολίτης 17/12/2014 15:43:04

  Δεν έχουνε καταλάβει οι Συριζαίοι ότι ακριβή πολιτική εκτίμηση των προθέσεων (και στη συνέχεια των τελικών αποφάσεων του ελληνικού εκλογικού σώματος σήμερα), δεν μπορεί να γίνει. Στο πίσω μέρος του μυαλού του απλού πολίτη (ότι και να "ζωγραφίζουν" οι δημοσκοπήσεις), κυριαρχεί η οικονομικοδιοικητική αβεβαιότητα και ο θυμός.. Θυμός και αβεβαιότητα λοιπόν! Συναισθήματα και διαθέσεις που όσο πάνε και γίνονται περισσότερο ψυχοφθόρα και τελικά τείνουν, να αποβούν σε καταλυτικά με την πολυδιάσπαση των τάσεων και των προτιμήσεων των απλών πολιτών. Προσωπικά διαπιστώνω σε ευρεία έκταση μία απογοήτευση και μια επιφυλακτικότητα που έχουν να κάνουν με όλες τις πολιτικές οντότητες (ακόμη και με εκείνες τις εξωκοινοβουλευτικές) Νομίζω αυτές οι διαθέσεις θα κρίνουν ένα απρόσφορο και διαλυτικό εκλογικό αποτέλεσμα (σε περίπτωση που ελέω ΣΥΡΙΖΟ- ΑΝΕΛ) οδηγηθούμε σε πρόωρες και αναγκαστικές εκλογές με αφορμή την επικείμενη εκλογή του Π.τ.Δ. Ακυβερνησία, χάος, αβεβαιότητα, οικονομική χειροτέρευση και Παναγία βόηθα….. Ειλικρινά δεν είναι καθόλου, μα καθόλου καλά τα πολιτικά πράγματα στη χώρα μας …...και δεν αρκεί αυτό, αλλά έχουμε και μερικούς ανισόρροπους "ανεξάρτητους" που περί πολλών και άλλων……. τυρβάζουν... "Αυτοί" μαζί με τον καμαρωτό και……κατακαμένο "ΑΝΕΛΛη", θα βλέπουν μελλοντικά το Ελληνικό κοινοβούλιο με το κιάλι...

 7. ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ avatar
  ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ 17/12/2014 23:30:07

  Ξεχάσατε έναν "αιμοβόρο" λύκο. Τον Βενιζέλο. Άμα κατορθώσει να μπει στην Βουλή και ο ΣΥΡΙΖΑ τον χρειάζεται για να σχηματίσει κυβέρνηση, τον βλέπω πάλι αντιπρόεδρο. Δυστυχώς ο Σαμαράς είναι εντελώς μόνος. Μεγάλη μου απογοήτευση ο ... Καραμανλής. Που είναι, τι κάνει, δεν βλέπει ... ?

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.