Η λαθρομετανάστευση σημαντικότερη από το Μνημόνιο
16/08/2015 15:13
Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η λαθρομετανάστευση σημαντικότερη από το Μνημόνιο

Η οικονομία με τον ένα ή άλλο τρόπο θα βρει τον δρόμο της. Ξαναϋπήρξαμε φτωχοί. Δεν μας εξαφάνισε η φτώχεια. Η ασύδοτη όμως και βίαιη πλημμυρίδα από σουνίτες μουσουλμάνους, που δεν πρόκειται ποτέ να αφομοιωθούν, θα μας ανατινάξει, είναι ζώσα εκρηκτική ύλη που διαχέεται στα νησιά και στις ηπειρωτικές πόλεις μας.

Δεν είναι ζήτημα φυλετικής υπεροχής ή κατωτερότητας. Τα έχουμε ξαναπεί. Οι άνθρωποι δεν είναι μοσχάρια, κυνηγιάρικα σκυλιά ή άλογα κούρσας. Στους ανθρώπους το εποικοδόμημα μετράει.

Αν διασταυρώσουμε, θεωρητικά, δύο υποδειγματικούς Άριους, όπως τον Σκουρλέτη και την Γαϊτάνη και το νεογέννητο το δώσουμε να το μεγαλώσει ο Μουσταφά ο Αποκεφαλιστής και η Χαλίφα του, μάλλον τζιχαντιστής θα βγει. Ο φλογερός ελληνικός πατριωτισμός, ο σπόρος του Αριστοτέλη και του Λεωνίδα δεν πρόκειται να ξεπηδήσει από τα γονίδια των φυσικών γονέων του. Ο Σημίτης, ο Άκης, ο Γιάννος, ο Τσίπρας, ο Βαρουφάκης και τ’ άλλα παιδιά, έβλαψαν την Πατρίδα πολύ περισσότερο από 100 γιδοβοσκούς από την Τόρα Μπόρα ή την Λαχώρη. Αν είχα την εξουσία, τους αντάλλασσα ευχαρίστως.

Το πρόβλημα είναι πως είναι μιλιούνια οι Μουσταφάδες που συρρέουν στην χώρα, πως τους σπρώχνει στις ακτές μας και τα κονομάει οργανωμένα το κράτος – συμμορία του Ερντογάν. Δεν χωράμε. Δεν αφομοιώνονται. Δεν ξέρουμε ανάμεσα τους τι φρούτα κρύβονται.

Δεν χρειάζεται να είσαι διδάκτωρ της εθνολογίας για να ξέρεις πως όλες αυτές οι σκουρόχρωμες φάτσες που μιλάνε ουρντού, παστούν ή άλλες διαλέκτους του Αφγανιστάν, του Πακιστάν, του Μπαγκλαντές, έχουν τόση σχέση με την Συρία, όση εγώ με τον Παπαδημούλη.

Δεν είναι όλοι πρόσφυγες. Πολλοί είναι απλά οικονομικοί λαθρομετανάστες, ανάμεσα τους εγκληματίες και πιθανώς σκληροί τζιχαντιστές.

Τους αληθινούς πρόσφυγες οι πόλεμοι τους σπρώχνουν εδώ. Αυτούς θα τους περιθάλψουμε. Τους άλλους τους φέρνει η πληθυσμιακή έκρηξη στον Τρίτο Κόσμο κι η ιδιοτέλεια της Άγκυρας. Η Ελλάδα δεν έχει την παραμικρή ευθύνη ούτε για τους πολέμους, ούτε για την υπεργεννητικότητα.

Δεν μπορούμε και δεν υποχρεούμαστε να περιθάλψουμε τους πάντες, να συνεχίσουμε να είμαστε το ξέφραγο αμπέλι που μας έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ και ο τσιλιαδόρος του, ο Καμμένος.

Δεν πρόκειται για «ατύχημα» των καιρών. Η εξαφανισμένη Δούρου περιφερόταν στα πάνελ τουλάχιστον από το 2012 και υποσχόταν «ανοιχτά κέντρα φιλοξενίας». Σειρά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και ο ίδιος ο Τσίπρας υπόσχονταν νομιμοποίηση, κλείσιμο των «στρατοπέδων συγκέντρωσης», οικογενειακή συνένωση. Ακόμη και βίζα ενός έτους για «αναζήτηση εργασίας», γι’ αυτούς που δεν ήρθαν. Εδώ κόβουν οι άνεργοι Έλληνες το τσιγάρο στα δύο κι αυτοί έλεγαν τέτοιες εγκληματικές μπούρδες. Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν «ηθικός αυτουργός» στο αίσχος της Νομικής και της Υπατίας.

Η κυβέρνηση από τις πρώτες μέρες έκλεισε τα κέντρα κράτησης, ξαναγέμισε την Ομόνοια κι όλο το κέντρο με κάθε καρυδιάς καρύδι.

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και του ακομβίωτου Στρατάρχη, που έγινε θαλαμοφύλακας της Τασίας, εξέπεμψε το μήνυμα του μπάχαλου. Δεν έκλεισε απλά το μάτι στους δουλέμπορους και στους λαθραίους πελάτες τους. Τους έστρωσε χαλί και ξήλωσε τις πόρτες.

Η οικονομία με τον ένα ή άλλο τρόπο θα βρει τον δρόμο της. Ξαναϋπήρξαμε φτωχοί. Δεν μας εξαφάνισε η φτώχεια. Η ασύδοτη όμως και βίαιη πλημμυρίδα από σουνίτες μουσουλμάνους, που δεν πρόκειται ποτέ να αφομοιωθούν, θα μας ανατινάξει, είναι ζώσα εκρηκτική ύλη που διαχέεται στα νησιά και στις ηπειρωτικές πόλεις μας.

Οι ιδεοληπτικοί του ΣΥΡΙΖΑ, με την συναυτουργία των ψευτοδεξιών κολαούζων του, θεωρούν εχθρό την εθνική ομοιογένεια. Επιδιώκουν να γίνουμε παρδαλή κουρελού. Ονειρεύονται «πολυπολιτισμικότητα».

Είναι υπέρτατο χρέος της Νέας Δημοκρατίας να πολεμήσει με κάθε νόμιμο μέσο την προδοσία που τελείται σε βάρος της εθνικής ασφάλειας, της κοινωνικής συνοχής και της οικονομίας μας. Να απαιτήσουμε την κατάργηση του νόμου για την ιθαγένεια και την αυστηροποίηση του πρότερου καθεστώτος, με προσωποπαγή κριτήρια, την καταγγελία του ρόλου της Άγκυρας και διαφόρων περίεργων ΜΚΟ, την σύλληψη και περιορισμό ως την απέλαση όλων των μη προσφύγων λαθρομεταναστών και την απαίτηση ευρωπαϊκής δυναμικής συνδρομής. Πριν είναι αργά…

(Δημοσιεύεται στην «Κυριακάτικη Δημοκρατία»)

ΣΧΟΛΙΑ

 1. sos avatar
  sos 16/08/2015 15:47:33

  Η ΝΔ είναι ανύπαρκτη σε αυτό το θέμα. Μιλάμε για υποβοηθούμενο εποικισμό με έξοδα του Στρατού και του Λιμενικού. Κακώς συμμετείχε στις ψηφοφορίες. Έπρεπε να θέσει ως όρο την επιστροφή στην προτεραία κατάσταση στο λαθρομεταναστευτικό.

  • Eva avatar
   Eva @ sos 19/08/2015 13:06:33

   Μην απογοητευεστε. Ολο και καποιος αλλος θα βρεθει να θεσει το ζητημα.

 2. roadrunner avatar
  roadrunner 16/08/2015 16:16:03

  Έχετε δίκαιο σε ότι προτείνετε ότι πρέπει να γίνει, αν υποθέσουμε ότι δεν είναι ήδη πολύ αργά. Ακόμη και να τα ζητήσουμε όλα αυτά όμως, ακόμη και να παρθεί μια πολιτική απόφαση σε υψηλό επίπεδο, από την τρέχουσα κυβέρνηση των Συριζα-Ανελ , αυτή η απόφαση πως θα μπορέσει, να υλοποιηθεί στην πράξη; Έχουν το ικανό πολιτικό προσωπικό, που θα μπορούσε να ανταποκριθεί ;

  • ΝΑΒ avatar
   ΝΑΒ @ roadrunner 16/08/2015 16:36:22

   όχι, ξεκάθαρα οχι

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ roadrunner 17/08/2015 10:06:29

   Ούτε με "σφαίρες". Απλά πρέπει νμα φύγουν.

 3. Γεώργιος Τ. avatar
  Γεώργιος Τ. 16/08/2015 16:54:21

  Μόνο και μόνο που ο Καμμένος υπάρχει ακόμη ως υπουργός σε κυβέρνηση μνημονιακή και φιλο-λαθρομεταναστευτική δείχνει το ποιόν και την ανεντιμότητά του. Μπράβο σε όσους το έπαιζαν πατριώτες και δε τους άρεσε ο Σαμαράς που το 2014 έδιωξε περισσότερους από όσους ήρθαν και τον ψήφισαν να βοηθήσει τον Τσίπρα να διαλύσει τη χώρα...

  • roadrunner avatar
   roadrunner @ Γεώργιος Τ. 16/08/2015 17:51:29

   Eτσι.

 4. ΤΤ avatar
  ΤΤ 16/08/2015 17:27:44

  ο ελληνας διάλεξε στις 25/1/2015 Μη Συνορα για μιαν υπόσχεση επιδόματος έγκαιρης προσέλευσης. Νησιώτες μισό μιλι απο Τουρκία ψήφισαν Μη Συνορα και Μη ΕΘΝΟΣ. Τοσο φτηνοί ανθρωποι δεν αξίζουμε πατρίδα. Απέσβετο λάλον ύδωρ. Άλωση.

  telegraph.co.uk/

  Στην Κω αντίπαλα ασκέρια συγκρούονται αλαλάζοντας "Πακιστάν", "Μπαγκλαντές", "Ιράν", ενώ το failed state εχει χασει τον έλεγχο τις επικράτειας του και ο στρατός σιτίζει τον εισβολέα... Αυτά διαβάζουμε στον telegraph, στα εδω ΜΜΕ μούγκα.

 5. ΤΤ avatar
  ΤΤ 16/08/2015 18:51:35

  ακούστε τωρα τι θα γινει. Του χρόνου η ΚΩΣ θα μεινει χωρις τουρίστες. Η ανεργία θα διώξει κοσμο απο το νησι και την χώρα την ίδια. Σύντομα θα εχουμε μια ελληνική μειονοτητα σε ολα τα νησιά. Αν δεν τα προσαρτήσει άμεσα η Τουρκία θα ειναι μονο γιατι ειναι βολικά για την απόβαση των εισβολέων που ταΐζει ο στρατός. Ο πολυθρησκευτικος στρατός μας θα ειναι σαν του Λιβανου, παράλυτος θεατής, ενώ οι θρησκευτικές μιλίτσιες θα σφάζονται. Όταν ολοκληρωθεί ο εποικισμός όλης της χώρας εξόδοις των γκιαουρηδων , δεν θα χρειάζεται πια πόλεμος. Η χώρα θα ειναι Λιβανος, θα σπαράσσεται απο τον φυλετικό-θρησκευτικό πολεμο που θα υποδαυλίζει η Τουρκία. Παλι γκιαούρηδες , χωρις να πέσει πιστολια. Να ρωτήσω ομως τον καταδρομέα κο Κρανιδιωτη, εγώ ενας απλός Τ/ΠΒ του στόλου επι 18 μηνες (καραβίσιους): ο στρατός τι κάνει; Μονο ο στρατηγός της ΕΛΑΣ που διώξανε για την Αμυγδαλέζα φορούσε παντελόνια; Οι αλλοι δεν εχουν προβλημα να ειναι το ΚΤΕΛ και το εστιατόριο του εισβολέα; Ακούγεται οτι θα τους πάρουν μέχρι και τα θέρετρα για ξενοδοχεία Πακιστανών. Βεβαια εδω χτίζεται τζαμί πάνω στο Ναυτικό Οχυρό... Οι συμβολισμοί τέλειοι και ταπεινωτικοί.

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ ΤΤ 17/08/2015 10:05:34

   Εσύ γύρισες ήδη το Mad Max III. Μπορεί να φτάσουμε εκεί μόνον αν συνεχιστεί για πολύ η γενική παραλυσία. Ακόμη όμως κι αν η κυρά Τασία κι ο διορίσας αυτήν συνεχίσουν να χάσκουν, δεν νομίζω πως ο λαός θα παραμείνει απαθής. Θα τα πληρώσουν αυτά και στην κάλπη. Το ζήτημα όμως είναι να έχει εκλογικό όφελος η ΝΔ με μια ξεκάθαρη και σθεναρή στάση, ώστε ξανά ως εξουσία να αντιστρέψει ραγδαία την πορεία της καταστροφής. Μην ονειρεύεσαι Στρατηγούς, Ναυάρχους κλπ που θα αυτονομηθούν και θα κάνουν "δική τους" πολτική. Έχουμε 2015. Το πολύ - πολύ να παραιτηθεί κανείς για λόγους ευθιξίας, καταγγέλοντας. Κανείς δεν θα ρισκάρει να πάει φυλακή από κυβέρνηση καραγκιόζηδων και με το στίγμα του "φασίστα". Εγώ πιστεύω πως το πρόβλημα που δημιούργησαν με ιδεοληπτική μαλακία και ανικανότητα, ήδη τους δίνει χαστούκια και κλωτσιές. Θ' αναγκαστούν να ξυπνήσουν, απλά πιστεύω πως επειδή είναι διεθνιστές και μηδενιστές ηλίθιοι, είναι ανίκανοι να κάνουν με αυστηρότητα και ταχύτητα αυτά που πρέπει. Γι' αυτό πρέπει να φύγουν. ΥΓ. Και οι απλοί Τ/ΠΒ, όπως και οι Καταδρομείς, έχουν τον σημαντικό ρόλο τους. ΔΕν περιφρονώ κανέναν, αρκεί να τέλεσαι το καθήκον του. Απεχθάνομαι τους φυγόστρατους και τους υπηρετήσαντες στην Γκομενοφυλακή του Κολωνακίου. Υπάρχουν και συμπολίτες μας που δεν υπηρέτησαν, νόμιμα, διότι πχ είχαν αληθινό πρόβλημα υγείας. Δεν έχουν σχέση με τις νούλες.

   • ψυχραιμια avatar
    ψυχραιμια @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 17/08/2015 11:04:36

    Δεν θα αλλάξει στάση ο σύριζα στο μεταναστευτικό.Ούτε ο λαός θα ξεσηκωθεί διότι ο λαός πέραν της δεξιάς μειοψηφίας στερείται αληθινού πατριωτισμού. Αυτό που περνάει για "αριστερός πατριωτισμός" είναι απλώς μεταφορά του αριστερού ταξικού φθόνου σε διεθνές επίπεδο.Κατευθύνεται πάντοτε εναντίον επιτυχημένων και ανεπτυγμένων χωρών απλώς επειδή είναι επιτυχημένες και άρα εξ ορισμού ένοχες.Δεν υπάρχει καμμιά γεωστρατηγική ανάλυση πίσω από το αίσθημα αυτό,απλά φθόνος προς τον πετυχημένο όπως και στο εσωτερικό.Επομένως δεν αφορά τους μετανάστες που προέρχονται από αποτυχημένες και φτωχές χώρες.Άλλωστε η επανάσταση του 1821 ερμηνεύεται από την αριστερά με το ίδιο τρόπο,ως ταξική.Ο ξεσηκωμός έγινε επειδή οι πασάδες ήσαν πλούσιοι για να τους πάρουν τα τσιφλίκια.Ο μουσουλμάνος μετανάστης είναι φτωχός,άρα δεν είναι κίνδυνος.Αυτή είναι η αριστερή αντίληψη και στην σημερινή Ελλάδα είναι πλειοψηφική.

    • Eva avatar
     Eva @ ψυχραιμια 17/08/2015 18:11:06

     Δε θα ειναι ο πατριωτισμος ο λογος που θα ξεσηκωθει. Πιστευω οτι δεν αντιδρα ακομα γιατι τωρα κανουμε μπανια (οχι στην Κω βεβαια) και μετα...ασε να δουμε μπας και κανει τιποτα προσληψεις ο Κατρουγκαλος διοτι δεν μενουμε και στον Ελαιωνα βρε αδερφε! Οταν ομως σε λιγο καιρο το τοπιο θα αλλαξει θα σου πω εγω αν θα ξεσηκωθει η οχι.

   • George N avatar
    George N @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 17/08/2015 11:32:38

    Η ΝΔ για να πείσει πρέπει να κτίσει πάνω στην παρακαταθήκη του Σαμαρά που δεν τα πήγε κι άσχημα στο μεταναστευτικό. Χρειάζεται όμως να δει ότι μέρος του κρατικού μηχανισμού έχει αυτονομηθεί και κάνει "business" στο συγκεκριμένο αλλά και την αντίφαση της τεράστιας ανεργίας με την ταυτόχρονη δυνατότητα νόμιμης εργασίας σε μετανάστες εκτός ΕΕ καθώς και την ανυπαρξία ελέγχων για την μαύρη εργασία. Κινδυνεύει πάντως να υπερκερασθεί από δεξιά αν αυτό δεν έχει ήδη γίνει.

   • Παράξενος avatar
    Παράξενος @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 19/08/2015 09:18:48

    Το mad max είναι μια πολύ πιθανή κατάληξη για την Ελλάδα του μπάχαλου, της αμνησίας και της αλογίας, όπως το Gattaca είναι μια πολύ πιθανή κατάληξη για τις δυτικές χώρες των ορθολογικών δομών και των καλορρυθμισμένων συστημάτων. Ο λαός δε θα ξυπνήσει γιατί δεν υπάρχει. Υπάρχουν κουτοπόνηροι ιδιώτες χωρίς ταυτότητα, που δεν τους ενδιαφέρει αν γεννήθηκαν Έλληνες, δεν τους απασχολεί αν τα νησιά είναι ελληνικά ή τουρκικά και είναι ανίκανοι κι απρόθυμοι να δουν π.χ. τις θεμελιώδεις διαφορές χριστιανισμού και ισλάμ. Μεμονωμένοι πολίτες έχουν μείνει αλλά δεν μπορούν μόνοι τους να κάνουν τίποτα. Μερικές φορές προσπαθώ να φανώ αισιόδοξος και γράφω σα να μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα αλλά κάθε μέρα που περνάει μπαίνει ένα ακόμη καρφί στο φέρετρο της Ελλάδας. Ο ΤΤ δεν είναι υπερβολικός παρόλο που το μέλλον είναι απρόβλεπτο. Ο ιστορικός χρόνος έχει πυκνώσει. Περιμέναμε πριν ένα χρόνο capital controls; Περιμέναμε 21000 λαθρομετανάστες σε μια βδομάδα; Οι εξελίξεις δεν καθυστερούν μέχρι να βγουν οι άνθρωποι από τη νιρβάνα και να προετοιμαστούν. Δενξεχάσαμε μόνο τα παθήματα των προγόνων μας, κάναμε κάτι χειρότερο, φτύσαμε τους αγώνες τους. Για αυτό θα πονέσουμε πολύ.

 6. Δήμητρα Μ. avatar
  Δήμητρα Μ. 16/08/2015 19:21:29

  Αντί σοβαρής λύσης... Δωρεάν Wi-Fi στα κοντέϊνερ Πρωτοφανές Κυβερνητικό Αλαλούμ, ενώ η κρίση κορυφώνεται! Φιέστα! Χριστοδουλοπούλου http://tinyurl.com/pb5dyga protothema.gr, Στρατής Λημνιός | 16-08-2015 | @17:53 ανανεωμένο *** φοβάμαι..

 7. Λιψ avatar
  Λιψ 16/08/2015 20:28:16

  Ποιος είναι ο ρόλος του κ. Μεϊμαράκη στο μεταναστευτικό μείζον πρόβλημα; Προφανώς και έχει επιλέξει να είναι ο χρήσιμος ηλίθιος του Σύριζα, ίσως υπείκοντας σε υποδείξεις αλλοτρίων ("να μη φανείς δεξιός, κλπ"). Θα το πληρώσει, όχι από ακραίους που θα ψηφίσουν ΧΑ, αλλά από οπαδούς της αστικής δεξιάς. Σε ό,τι με αφορά, ελλείψει ενός σοβαρού δημοκρατικού συντηρητικού κόμματος, θα προτιμήσω ακόμα και τον ολίγον γραφικό Λεβέντη ή και ένα αμιγώς φιλελεύθερο κόμμα, που το δηλώνει ξεκάθαρα ότι είναι φιλελεύθερο, από ένα αφασικό κόμμα όπως η ΝΔ που δεν είναι απολύτως τίποτα. Όπως κάποτε ο Κύριος Τίποτα (δεν είχε άδικο ο Πάγκαλος), έτσι και τώρα το Κόμμα Τίποτα...

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ Λιψ 17/08/2015 10:09:42

   Ο Μεϊμαράκης είναι προφανές πως ήθελε ο Τσίπρας να φέρει συμφωνία και να την ψηφίσει πρωτίστως ο ίδιος ο Τσίπρας, ώστε να μην μπορεί πια να λέει τις εξυπνάδες. Έγινε. Ας τον κρίνουμε λοιπόν τον Βαγγέλη από δω και πέρα τι στάση θα κρατήσει και στα υπόλοιπα ζητήματα.

 8. Αργόστροφος avatar
  Αργόστροφος 17/08/2015 00:44:21

  ΜΗ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙΣ ΦΑΗΛΟ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΡΙΓΗΛΛΗΣ.... ΜΗ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΟ ΥΠΝΟ.... ΕΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ''ΜΑΓΚΙΚΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ''. ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ISO RAFINA 2015 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙΣ.....

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ Αργόστροφος 17/08/2015 10:12:36

   Πάτα λίγο φρένο και δες τι έγραψα παραπάνω. Εν προκειμένω νομίζω πως ο Μεϊμαράκης δεν χρειάζεται δανεική μαγκιά ή σεμιονάριο από άλλους. Το έχει. Αυτό που καταλαβαίνω είναι πως τον πήγε τον Τσίπρα λίγο μαλακά" για να φέρει συμφωνία και να την ψηίσει ο ίδιος ο Τσίπρας. Αυτό έγινε και θέλω να πιστεύω πως πλέον θα ανεβάσει τόνους και στροφές και στο μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης.

   • Αργόστροφος avatar
    Αργόστροφος @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 17/08/2015 11:02:16

    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΔΙΚΙΟ ΦΑΗΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΣΟΥ ΤΟΥ.... ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ.

 9. Σταδαίος avatar
  Σταδαίος 17/08/2015 00:55:42

  Ούτε ήμουν ποτέ Δεξιός ούτε πρόκειται να γίνω και κατά συνέπεια υποστηρικτής της Ν.Δ και του Φαήλου Κρανιδιώτη.Για την ακρίβεια,με τον Φαήλο έχουμε δύο κοινούς φίλους στο φατσοβιβλίο και τίποτα παραπάνω...Όταν,όμως,διαβάζω τέτοιο εξαιρετικό κείμενο που λέει πικρές αλήθειες και τα "χώνει" αλύπητα σε ότι χειρότερο έχει περάσει από το Ελληνικό Κοινοβούλιο - τον ανθελληνικό,ψευτοαριστερό,πολυπολιτισμικό ΣΥΡΙΖΑ -έ,τότε δεν μπορώ παρά να χειροκροτήσω και να φωνάξω "Ρε συ Φαήλο πες τους κι άλλα!Οι τύποι έιναι πολύ χειρότεροι!" Υ.Γ. Οι της Χρυσής Αυγής είναι αρνάκια γάλακτος μπροστά στους λύκους και τις ύαινες του ΣΥΡΙΖΑ...

 10. airman avatar
  airman 17/08/2015 07:34:21

  Κυκλοφορώντας στο λεκανοπέδιο βλέπεις πολλές μαντιλοφορούσες συμπαθέστατες κυρίες. Όσες εξ αυτών είναι σε παραγωγική ηλικία έχουν τουλάχιστον ένα πιτσιρίκι από το χέρι και συνήθως κυοφορούν. Να τους ζήσουν! Υ.Γ. Βαγγέλη καλημέρα! Όλα καλά;

  • Παράξενος avatar
   Παράξενος @ airman 18/08/2015 08:22:45

   Δε χαίρεσαι; Νέοι Έλληνες πολίτες! Βέβαια ο πολιτισμός που θα καλλιεργήσουν θα είναι της λαμπρής Μέσης Ανατολής και της Κεντρικής Ασίας αλλά δεν πειράζει, αφού όλοι οι πολιτισμοί έχουν την ίδια αξία.

 11. Και τώρα τι; avatar
  Και τώρα τι; 17/08/2015 12:01:12

  Πολύ φοβάμαι οτι οι απελάσεις, αποτελούν μόνο ευχή κι ευσεβή μας πόθο. Δεν λειτούργησαν δυναμικά ποτέ και ούτε θα λειτουργήσουν. Εισέρχονται χιλιάδες καθημερινά, απελαύνονται(;) με ταχύτητες χελώνας δεκάδες ετησίως. Οι εταίρες δε ενδιαφέρονται παρά για την αποθήκευση των λαθροεισερχομένων εδώ και για την παραμονή τους μακριά από τις χώρες τους. Δυστυχώς, δεν ακούμε κανέναν που να έχει ουσιαστική κι εφαρμόσιμη πρόταση ώστε να σταματήσει αυτή η καταστροφική εισβολή. Απλά παρατηρούμε απαθείς την αργή και οργανωμένη άλωσή μας, άλλοτε με θυμό κι άλλοτε με πικρία. ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ.

 12. Παράξενος avatar
  Παράξενος 17/08/2015 13:42:32

  Η λαθρομετανάστευση είναι πρόβλημα μόνο για τους λίγους Έλληνες που το πολιτισμικό τους επίπεδο παραμένει ανώτερο του αφγανικού ή του πακιστανικού. Δυστυχώς, μπορεί να διαφέρει εμφανισιακά ή στα λεφτά αλλά ο σύγχρονος έλληνας είναι βάρβαρος.

 13. ....... avatar
  ....... 17/08/2015 16:22:17

  Ευστοχος και πολυ καλα τα λετε κ.Κρανιδιωτη αναμενω απο την Ν.Δ να πιεσει αφορητα την κυβερνηση πανω στο μεγιστο προβλημα κατα με του μεταναστευτικου. Επισης θα επισημανω την ανυπαρξια διαχειρισης/τυχης των μη προσφυγων Ειναι απιστευτο οτι απο την κυβερνηση και τα ΜΜΕ κανουν λογο ως επι το πλειστον Συριους ενω ισως υπαρχουν πολλοι μη προσφυγες πχ Πακιστανοι,Αλγερινοι κτλ και κανεις δεν αναφερεται στα αυτονοητα,δηλ κρατηση,απελαση στις χωρες καταγωγης (οσων δεν ειναι προσφυγες) η τελος παντων με οσες η ΕΕ εχει υπογραψει συμφωνιες επανεσδοχης(αλλη μεγαλη πληγη και αυτο.Το μονο με το οποιο ασχολουνται ειναι να δωσουν σε ΟΛΟΥΣ υπηρεσιακα σημειωματα και να μεταφερονται Αθηνα με την ελπιδα οτι θα φυγουν μεσω των βορειων συνορων μας στην β.Ευρωπη.Καμια προνοια για κεντρα α υποδοχης οπου πρωτα απο ολα ιατρικος ελεγχος για μεταδιδομενα νοσηματα,υστερα ταυτοποιηση κτλ αντιθετα ολο το βαρος του μεταναστευτικου στα συνηθη υποζυγια. Και αν καποιος μου πει οτι οι ροες ειναι σημερα τεραστιες και μη διαχειρισημες ας σκεφτουν τα μηνυματα που περασαν με τις πραξεις η μη πραξεις των σημερινων κυβερνωντων στον Ρετζεπ απο την λαχορη και οτι μια οργανωμενη διαχειρηση των συνορων αν μη τι αλλο δεν θα φερνε το σημερινο μπαχαλο και τελος οι υπουργοι δεν ειναι για τα ευκολα αλλα και για να δινουν λυσεις στα δυσκολα..........

 14. Κληρικός εορτολογικής καινοτομίας avatar
  Κληρικός εορτολογικής καινοτομίας 18/08/2015 12:30:19

  Στις παιδικές χαρές και στις παραλίες(Φαλήρου, Αλίμου) οι ξένες λαλιές που ακούει κάποιος είναι πολύ περισσότερες από τις ελληνικές. Εκεί που το θέαμα είναι απολύτως σουρεαλιστικό είναι να βλέπει κάποιος μουσουλμάνες μανδηλοφορούσες και ρούχο να σκεπάζει όλο το σώμα, να μπαίνουν μέσα στη θάλασσα να κάνει μπάνιο! Ναι, με αυτήν την περιβολή δίπλα στους/στις ημίγυμνους λουόμενους. Μια βόλτα σε παραλία του Αλίμου θα πείσει κάποιον δύσπιστο.

 15. Βαγγελάκης avatar
  Βαγγελάκης 18/08/2015 12:47:32

  Ε, όχι και υποδειγματικός Άριος ο Σκουρλέτης!!!

 16. Κληρικός της εορτολογικής  καινοτομίας avatar
  Κληρικός της εορτολογικής καινοτομίας 19/08/2015 17:47:19

  Φαήλο, παρακολούθησα προχθές έναν διάλογο που είχες με κάποιον κ. Κουλούρη , εκπρόσωπο του ΚΚΕ, σε μία συζήτηση στην τηλεόραση. Ο Κουλούρης έλεγε τα γνωστά βαρύγδουπα και καθόλου πρωτότυπα που αναμασά το ΚΚΕ επί χρόνια: "Κοινωνικοποίηση των μονοπολίων"! Κι όταν πολύ σωστά τον ρώτησες αν θα πετύχουν αυτοί εκεί που απέτυχαν οι Λένιν, Μάο, Στάλιν, Χο Τσι Μίνγκ,Κόκκινοι Χμέρ, ούτε λίγο ούτε πολύ είπε με τον τρόπο του "ναι". Στην κοσμάρα τους αυτοί του ΚΚΕ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.