Η ελπίδα έρχεται δια της επιμήκυνσης
20/01/2015 20:10
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η ελπίδα έρχεται δια της επιμήκυνσης

Πρόγραμμα ΣΥΡΙΖΑ: ό,τι προκύψει…

Τεχνική επέκταση του προγράμματος που λήγει στις 28 Φεβρουαρίου θα ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με την υποψήφια βουλευτή του κόμματος στη Β' Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Nάντια Βαλαβάνη.

Πριν το σκίσουμε, θα το επιμηκύνουμε. Αναμένουμε μεγαλύτερη απόλαυση κατά την καταγγελία.

Να φύγουν αυτοί που προσπάθησαν να τελειώνουμε με τα Μνημόνια και να έρθουν αυτοί που θα τα διαιωνίσουν δηλαδή;

Το πιάσατε το υπονοούμενο;
Σε δηλώσεις της στο ραδιόφωνο του Αθήνα 984 (άλλο 1-1-4) η κα. Βαλαβάνη υποστήριξε ότι «θα ζητήσουμε τεχνική επέκταση για να υπάρχει δυνατότητα αναδιαπραγμάτευσης ακριβώς του προβλήματος του χρέους και κατάθεσης του δικού μας προγράμματος».

Η κατάθεση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει σε προθεσμιακό λογαριασμό. Στο εξάμηνο επάνω θα ανατοκίζεται με νέα μέτρα και νέα Μνημόνια.

Η ελπίδα έρχεται σύμφωνοι: πόσα Μνημόνια θα τη συνοδεύσουν δεν ξέρουμε, γιατί εκτός των άλλων έχει το συνήθειο να πεθαίνει και τελευταία.
Η κα Βαλαβάνη αναφέρθηκε και στην χρηματοδότηση του ασφαλιστικού συστήματος λέγοντας πως o ΣΥΡΙΖΑ εξετάζει να αξιοποιήσει προς την κατεύθυνση αυτή ένα μέρος της δημόσιας περιουσίας, που είναι σήμερα στο χαρτοφυλάκιο του ΤΑΙΠΕΔ.
«Θα την αξιοποιήσουμε πραγματικά και ένα μεγάλο μέρος θα κατευθυνθεί εκεί για το επόμενο χρονικό διάστημα. Μιλάω για ακίνητη περιουσία. Εκεί, θα πάει μεγάλο μέρος μελλοντικών κερδών από υδρογονάνθρακες και οτιδήποτε άλλο προκύψει μέσα από τα μέτρα, στα οποία θα προχωρήσει η Ελλάδα μέσα από την αξιοποίηση των αποκλειστικών θαλάσσιων ζωνών», είπε η κα. Βαλαβάνη.

Το ασφαλιστικό για να χρηματοδοτηθεί χρειάζεται βασικά υδατάνθρακες και όχι υδρογονάνθρακες.

Για να καταλάβετε τι σημαίνει κοστολογημένο πρόγραμμα: ότι προκύψει, χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις.

Ενδεχομένως θα ήταν εύστοχη μια ερώτηση στις δημοσκοπήσεις μετά την εκδήλωση «πρόθεσης ψήφου», για τυχόν πάσχοντες από «αυτοκτονικό ιδεασμό», που λέγαμε αδόκιμα προ κρίσης.

Μ.Ο.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.