Ησυχία! Το Μαξίμου κοιμάται
09/08/2015 12:25
Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ησυχία! Το Μαξίμου κοιμάται

Η απόβαση της Νορμανδίας συνεχίζεται στα νησιά μας. Στρατιές αληθινών δύστυχων προσφύγων, κυνηγημένων από τους αποκεφαλιστές του ISIS, συνεταίρους του Ερντογάν και του κράτους - συμμορία, μαζί με μπουλούκια κατσαπλιάδων οικονομικών προσφύγων και μια μειοψηφία επίδοξων κλεφτών, νταβαντζήδων, ναρκεμπόρων και άλλων «ειδικοτήτων» από την Ασία και την Αφρική, σκάνε σαν κύματα στις ακτές μας. Μετατρέπουν τα όμορφα νησιά μας σε ασιατικό χάος, πυριτιδαποθήκες φυλετικής έντασης. Η χώρα χάνει την μπάλα στο πεδίο της εθνικής ασφάλειας, πλήττεται ο κοινωνικός μας ιστός, η εθνική οικονομία, καταπονείται το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, τίθεται σε δοκιμασία, πέραν των ορίων της, η αντοχή των τοπικών αλλά και εθνικών μας δομών και πόρων για την αντιμετώπιση αυτής της οργανωμένης και κατευθυνόμενης από την Τουρκία πλημμυρίδας.

Η συντριπτική πλειοψηφία των παρανόμως και λάθρα εισερχομένων είναι σουνίτες μουσουλμάνοι. Υπογραμμίζω: σουνίτες μουσουλμάνοι. Από το ίδιο «υλικό» με το οποίο δουλεύει το ISIS και ο ισλαμιστής κοινοβουλευτικός δικτάτορας της Άγκυρας, που ξαναβομβαρδίζει Κούρδους αμάχους. Από το ίδιο δόγμα που διώξαμε πίσω στην Ασία με το σπαθί και το ντουφέκι στην Εθνεγερσία και τους λοιπούς εθνικοαπελευθερωτικούς αγώνες του λαού μας. Από το ίδιο δόγμα που γεννάει την ισλαμική τρομοκρατία. Άνθρωποι που είναι όχι απλά διαφορετικοί αλλά μη αφομοιώσιμοι από την κοινωνία μας, ασύμβατοι με τις αρχές μας και τον τρόπο ζωή μας, ειδικά σε τέτοιους αριθμούς με την γεωμετρική αύξηση τους. Δεν πρόκειται πλέον απλά για παράνομη μετανάστευση αλλά για μαζική εισβολή, άμεση απειλή για την εθνική μας ασφάλεια.

Οι ισλαμοφασίστες που διοικούν το κράτος – συμμορία, τον μεγαλύτερο δουλέμπορο και την μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση στον κόσμο, συνεχίζουν με αυξανόμενη ένταση αυτό τον ανορθόδοξο πόλεμο σε βάρος μας αλλά το ελλαδικό κράτος του Αλέξη και του ακομβίωτου «Στρατάρχη» όχι απλά ροχαλίζει αλλά έχει αναθέσει την αρμοδιότητα στην ιδεοληπτική Τασία, η οποία είναι πολιτικά παντελώς ανίκανη, ακατάλληλη να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, διότι η ίδια, οι όμοιοι της κι οι ιδέες τους ΕΙΝΑΙ το πρόβλημα. Αυτή και άλλα στελέχη της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ, με τους ΑΝΕΛ να τους κρατάνε το φανάρι, εξέπεμψαν το μήνυμα της ανομίας, της ανοχής, άναψαν το πράσινο φως δημιουργώντας την πεποίθηση στους δουλέμπορους και στους πελάτες τους, πως εδώ είναι ένα φιλικό μπάχαλο, που μάλιστα θα παρέχει πάσης φύσεως πρακτικές και νομικές διευκολύνσεις σε κάθε απρόσκλητο μουσαφιραίο. Τώρα κάτι «προοδευτικά» ξυπνοπούλια υπόσχονται και φοίτηση στα πανεπιστήμια μας!

Η ασύντακτη, με «σύστημα Αλέφαντος», πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και του ψευτοδεξιού κολαούζου του, ανίκανων να απορροφήσουν ακόμη και τους υπάρχοντες ευρωπαϊκούς πόρους για το ζήτημα, είναι επικίνδυνη για την εθνική ασφάλεια και την οικονομία, ρατσιστική σε βάρος των αληθινών προσφύγων, πχ από την Συρία, αφού χιλιάδες οικονομικοί πρόσφυγες υποδύονται τους μαϊμού «διωκόμενους» σε βάρος των αληθινών.

Εθνικό υπερκομματικό καθήκον η με κάθε τρόπο καταγγελία από κάθε βήμα της ιταμής στάσης της Άγκυρας που, ως συναυτουργός του Ισλαμικού Κράτους, συνεργεί στην δημιουργία των προσφύγων και, μαζί με τους λαθρομετανάστες, τους εκμεταλλεύεται, τους κατευθύνει στις ακτές μας. Μας κάνει πόλεμο. Οφείλουμε να της δημιουργήσουμε κάθε είδους κόστος, να αλλάξουμε και αυστηροποιήσουμε το νομικό πλαίσιο και την συμπεριφορά μας, περιθάλπτοντας με ευρωπαϊκή συνεργασία τους αληθινούς πρόσφυγες, συντρίβοντας τους δουλέμπορους και κρατώντας επ’ αόριστον σε περιορισμό, μέχρι την απέλαση τους, τους μη πρόσφυγες. Πρέπει να γνωρίζουν πως ποτέ δεν φύγουν γι’ άλλο προορισμό παρά την πατρίδα τους. Αν δεν εκπέμψουμε το μήνυμα της αυστηρότητας απλά το πρόβλημα θα μας καταπιεί.

(Δημοσιεύεται στην «Κυριακάτικη Δημοκρατία»)

ΣΧΟΛΙΑ

 1. φιλόλογος avatar
  φιλόλογος 09/08/2015 13:29:29

  Συμμερίζομαι και προσυπογράφω τις απόψεις σας κ. Κρανιδιώτη. Μπορεί εδώ στη Χαλκιδική να μην έχουμε τέτοια προβλήματα αλλά πραγματικά λυπάμαι τα νησιά μας και τους επιχειρηματίες τους, όπως επίσης και το κέντρο της Αθήνας. Πού είναι ο κ. Δένδιας !!!

 2. sos avatar
  sos 09/08/2015 14:42:35

  Καλά όλα αυτά. Αλλά η ΝΔ γιατί είναι τόσο ... ψόφια σε αυτό το έγκλημα; Μιλάμε γίνεται εποικισμός, όχι μόνο λόγω Τουρκίας, αλλά γιατί η κυβέρνηση έκανε ουσιαστικά ανοιχτή πρόσκληση. Αυτό είναι πιο σημαντικό θέμα από το μνημόνιο και την αναζήτηση του ... μεσαίου χώρου πανάθεμά σας.

 3. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 09/08/2015 14:44:52

  Κοιμάται άραγε και ο αριστερός πατριώτης Κοτζιάς που είναι ο πλέον αρμόδιος ως υπουργός Εξωτερικών;

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ ψυχραιμια 09/08/2015 16:08:39

   Δυστυχως στην πράξη απεδείχθη ναυάγιο.

 4. Και τώρα τι; avatar
  Και τώρα τι; 09/08/2015 16:43:36

  Και ο εγκλεισμός-κράτησή τους όμως μέχρι την απέλαση είναι κοστοβόρος, άσε που δεν τη μαρτυράνε και τη χώρα προέλευσής τους. Είμαστε πολύ άσχημα μπλεγμένοι και καταδικασμένοι από το Δουβλίνο 2 του Σημίταρου, να παριστάνουμε τους Αποθηκάριους των συμφεροντολόγων εταίρων. Ο,τι δεν λύνεται κόβεται. Αυτό λοιπόν, πως κόβεται;

  • ΜΑΡΤΙΟΣ avatar
   ΜΑΡΤΙΟΣ @ Και τώρα τι; 09/08/2015 22:54:48

   Το κόστος εγκλεισμού-κράτησης να αποπληρώνεται με κοινωφελή σκληρή χειρωνακτική εργασία και τότε θα δούμε πόσοι θα επιμείνουν να μην αναφέρουν την χώρα προέλευσής τους.Παράλληλα τα μαντάτα θα φρενάρουν τις μαζικές ροές.Δυστυχώς λείπει η βούληση και η σοβαρότητα.

 5. Κληρικός της εορτολογικής  καινοτομίας avatar
  Κληρικός της εορτολογικής καινοτομίας 09/08/2015 21:23:00

  Με συγχωρείτε αν λέω βλακεία. Δεν μπορεί να υπάρξει ένα πλωτό τείχος(στο πρότυπο αυτού στον Έβρο) στα επίμαχα σημεία απέναντι από τα νησιά όπου η απόσταση είναι μόλις 2 ή 3 ναυτικά μίλια; Εννοώ τα σημεία ανάμεσα στις τουρκικές(μικρασιατικές) ακτές και τη Μυτιλήνη, τη Χίο και Κω όπου η απόσταση είναι απόσταση αναπνοής. Ένα πλωτό τείχος είναι κατασκευαστικά δυνατό Φαήλε;

  • ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
   ΚΥΘΗΡΙΟΣ @ Κληρικός της εορτολογικής καινοτομίας 09/08/2015 23:58:53

   Αν είναι κατασκευαστικά δυνατόν δεν γνωρίζω,αλλά μήπως ένα τέτοιο τείχος ως θαλάσσιο σύνορο,δεν συνιστά αναγνώριση παραχώρησης υφαλοκρηπίδας στην Τουρκία,ή αιτία πολέμου με θέμα την επέκταση σε 12 από 6 ν.μ. ;... Δικαίωμά μας βέβαια,αλλά είναι ώρες τώρα να ανοίξουμε και τέτοια μέτωπα;

   • ψυχραιμια avatar
    ψυχραιμια @ ΚΥΘΗΡΙΟΣ 10/08/2015 07:31:16

    Διεθνοδιπλωματικά δεν υπάρχει πρόβλημα,κατασκευαστικά είναι πολύ δύσκολο έως ανέφικτο.Οι διαφορές με την Τουρκία δεν αφορούν το διάστημα μεταξύ των νησιών και Τουρκίας όπου η απόσταση είναι μικρότερη των 12 μιλίων και είναι γενικά αποδεκτή η μέση γραμμή ως όριο των χωρικών υδάτων αλλά πίσω,δυτικότερα από τα νησιά όπου οι Τούρκοι δεν δέχονται την επέκταση των χωρικών υδάτων.

  • Pikeman avatar
   Pikeman @ Κληρικός της εορτολογικής καινοτομίας 10/08/2015 12:00:20

   Πως το φαντάζεσαι το Τείχος; Θα επιπλέει αιωρούμενο; Δύσκολη η εφαρμογή σε βαθειά νερά και μεγάλο ύψος κυματισμού για μεγάλα μήκη και ύψη. Να εδράζεται στον πυθμένα; Πολλά προβλήματα , από οικονομικά μέχρι οικολογικά, διαστασιολόγησης, πολιτικά, οικολογικά. Μια αλυσίδα να κλείνει τα περάσματα; Αποτελεσματική μόνο για λιμένες, μικρά ανοίγματα, κάποτε και τη θάλασσα του Μαρμαρά. Δεν θα λειτουργούσε σήμερα, πρακτικά θα την κατέστρεφαν σε λιγότερο από 20 λεπτά. Η απάντηση στην εισβολή μπορεί να έχει μόνο συγκεκριμένες μορφές. Αποτροπή, άρνηση, καταστροφή. Το ροζ συννεφάκι δεν είναι καλό μέρος να βρίσκεται κανείς. Η Φιλανθρωπία και η Φιλοξενία και η Αγάπη είναι Αρετές και φιλοσοφικά και Χριστιανικά αλλά δεν ξέρω πως μπορεί να εφαρμοστούν εδώ. Άμοιροι και οι μετανάστες που φτάνουν ως εδώ αλλά κι εμείς δε φταίμε. Και θεωρώ τουλάχιστον ύπουλη όλη αυτή την κίνηση με την προβολή των παιδιών τους , ρακένδυτων και δακρυσμένων να ζωγραφίζουν κτλ κτλ, με μόνο σκοπό, όχι να λυθεί το πρόβλημά τους, αλλά να μας πατήσουν στο συναίσθημα και να μας χειραγωγήσουν. Ενώ έχουν οι περισσότεροι και χρήματα για νόμιμη μετακίνηση, και εναλλακτικές πορείες, ιδιαίτερα αυτοί από Τουρκία, βάζουν και τα παιδιά σε κίνδυνο. Δεν τους νοιάζει, έχουν στρατιγηκό στόχο.

   • Vassilis avatar
    Vassilis @ Pikeman 10/08/2015 13:16:37

    ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ.-

 6. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΤΣΑΡΟΣ avatar
  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΤΣΑΡΟΣ 09/08/2015 23:11:16

  ΦΑΗΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΩΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. ΑΝ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΕΠΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ. ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΩΤΑ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΩΤΑ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. ΟΜΩΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΚΑΤΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΣΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΠΟΛΙΤΗ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΕΞΟΔΑ, ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ.

 7. λαέρτης avatar
  λαέρτης 10/08/2015 00:57:17

  που είναι καλέ ο ακομβίωτος υπερεθνικιστής στρατηγός αχινοσαλάτας που δεν υπέγραφε τη συμφωνία γιατί θα άφηνε ανυπεράσπιστη τη χώρα???? Μήπως πήγε για αστακομακαρονάδα με τα κορίτσια της ΝΔ που ντρέπονται να μιλήσουν μην τυχόν και τα πουν φασίστες τα ΣΥΡΓΕΛΑ ? Καλέ τι ηγέτες !!!! Τι εκτόπισμα !!! Τύφλα να χουν οι αριστεροί γυμνοσάλιαγκες που βάλανε τη Μέρκελ να συμφωνήσει ντάλα μεσημέρι !!!

 8. Eva avatar
  Eva 10/08/2015 13:00:47

  Απεναντι στην ασύντακτη πολιτικη του συριζα χρειαζοματε μια συντεταγμενη αντιπολιτευση.

 9. airman avatar
  airman 10/08/2015 14:05:55

  Το Μαξίμου μπορεί να κοιμάται ήσυχα! Ο μπαρμπα-Αλέκος και η κυρα-Τασία έχουν πάρει πάνω τους το συντονισμό για την αντιμετώπιση του προβλήματος των λαθρομεταναστών. Μέχρι τον Οκτώβριο που θα πιάσουν τα πρωτοβρόχια μπορούν να λιάζονται άνετα σε πάρκα και πλατείες. Μετά θα φύγουν οι τουρίστες οπότε βλέπουμε! Υ.Γ. Εκεί στο Υπουργείο των Εξωτερικών ασχοληθείτε και λίγο με κάποιον Χουλουσί Ακάρ. Στο Άμυνας δε χρειάζεται. Άλλωστε ο Μιχαλάκης έχει πακετάρει για Βρυξέλλες και ο διάδοχος αγωνιά ακόμα!

 10. Γεώργιος Τ. avatar
  Γεώργιος Τ. 11/08/2015 07:19:56

  Ετούτος ο αχάριστος λαός που δεν κατάλαβε το έργο Σαμαρά σε όλα τα επίπεδα θα πληρώσει ακριβά. Χάσαμε την ευκαιρία μας να σωθεί η Πατρίδα. Τώρα; Ο Θεός να μας λυπηθεί...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.