Δεν πρέπει να αφήσουμε την Ελλάδα στα χέρια των δολοφόνων της
25/05/2015 06:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Δεν πρέπει να αφήσουμε την Ελλάδα στα χέρια των δολοφόνων της

Έχουμε «πόλεμο» κι αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι όσοι αφήνουν τον ΣΥΡΙΖΑ να παίζει στα ζάρια το μέλλον των επόμενων γενεών

Με τον πλέον επίσημο τρόπο αποδείχθηκε για άλλη μια φορά ότι αυτή τη στιγμή, στην πιο κρίσιμη για την Ελλάδα περίοδο, μας κυβερνά ένα τσούρμο ατάκτων που ο καθένας λέει και κάνει ό,τι θέλει.

Η Κεντρική Επιτροπή ανέδειξε τη Βαβέλ στο κυβερνών κόμμα και τα αδιέξοδα που αργά ή γρήγορα θα οδηγήσουν τον Τσίπρα στο να πάρει πολύ κρίσιμες αποφάσεις: Είτε να επιλέξει τους ακραίους και να οδηγηθεί στον πολιτικό Καιάδα (δυστυχώς μαζί με τη χώρα) είτε να παρατείνει τον πολιτικό του βίο κάνοντας εκλογές, ξεκαθαρίζοντας το κόμμα του από τους ακροαριστερούς και δημιουργώντας μια σοσιαλδημοκρατική – κεντροαριστερή παράταξη.

Η Κ.Ε. έδειξε επίσης ότι η τύχη της χώρας κρέμεται σε μια κλωστή. Κάποιοι παίζουν πολιτικά παιχνίδια στις πλάτες των παιδιών μας διακυβεύοντας το μέλλον της χώρας. Διότι όταν το 35% του κυβερνώντος κόμματος ζητά ρήξη, χρεοκοπία και επιστροφή στη δραχμή, τότε είναι φανερό ότι το «λόμπι της δραχμής», έχει αυξηθεί σημαντικά και διεκδικεί κυρίαρχο ρόλο στα πολιτικά πράγματα της Ελλάδας. Μαζί μ’ αυτούς υπάρχουν και κάποιοι άλλοι απίθανοι που καταθέτουν προτάσεις κατά πως τους έρχεται στο μυαλό ή ξυπνάνε το πρωί. Ο ένας λέει να μην πληρώσουμε τους δανειστές, ο άλλος να μη δεχθούμε τη συμφωνία, ο τρίτος να καταδικάσουμε τους προηγούμενους τέσσερις καταστροφικούς μήνες και ο επόμενος να καταδικάσουμε την αδιάλλακτη στάση των δανειστών αλλά να υπογράψουμε μια έντιμη συμφωνία. Τρέλα, κάθε στέλεχος και μια άποψη την ώρα που η χώρα κινδυνεύει με τη χειρότερη καταστροφή στην ιστορία της.

Κι όμως, αυτό το κόμμα σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, το στηρίζει η πλειοψηφία του ελληνικού λαού και οι περισσότεροι λένε ότι κάνει καλές διαπραγματεύσεις. Τελικά ίσως έχουμε την κυβέρνηση που μας αξίζει.

Όμως, η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, όπως αυτή τίθεται σήμερα εν αμφιβόλω, δεν μπορεί να συνεχίσει να είναι το «ποντάρισμα» στη ρουλέτα που παίζει ο ΣΥΡΙΖΑ. Κανένας δεν έχει δώσει το δικαίωμα στον Τσίπρα ή άλλο στέλεχος να βάλουν σε κίνδυνο την Ελλάδα και να την μετατρέψουν σε… Αλβανία του Χότζα. Αν υπάρχουν οι υποστηρικτές της δραχμής οι οποίοι παίζουν το παιχνίδι επιχειρηματιών που θα πλουτίσουν ή είναι παντελώς ανόητοι και δεν έχουν ιδέα τι σημαίνει χρεοκοπία και επιστροφή στο εθνικό νόμισμα, ας φτιάξουν ένα κόμμα και ας κατέβουν στις εκλογές. Τότε μπορεί εύκολα το «λόμπι της δραχμής» να ξεδιπλώσει το σχέδιό του για το πώς θα αγοράσει μισοτιμής την Ελλάδα. Οι ολιγάρχες που δήθεν πολεμά ο Τσίπρας είναι αυτοί που θα κερδίσουν από τη χρεοκοπία της χώρας.

Αν πάλι ο Τσίπρας το ’χει πάρει απόφαση και θέλει να κρατήσει τη χώρα στο ευρώ τότε ας πάει σε μια συμφωνία που θα είναι επώδυνη σίγουρα αφού «πούλησε» τέσσερις κρίσιμους μήνες. Αλλά πρώτα να ξεκαθαρίσει το κόμμα του από τα γκρουπούσκουλα που κάνουν κουμάντο. Ένα 35% να λέει επιστροφή στη δραχμή δεν είναι λίγο και σίγουρα πρέπει ξεκαθαρίσει η ήρα από το στάρι.

Όμως, η ευρωπαϊκή προοπτική της Ελλάδας, η διατήρησή της στην οικογένεια του ευρώ δεν τίθεται προς διαπραγμάτευση. Και στη φάση που βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος. Γι’ αυτό και πρέπει να γίνει εθνική υπόθεση η σωτηρία της πατρίδας από όλα τα κόμματα: από το ευρωπαϊκό τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ, από τη ΝΔ, το Ποτάμι, το ΠΑΣΟΚ ή όποιον άλλον θεωρεί ότι θα είναι εθνική καταστροφή η χρεοκοπία.

Δεν πρέπει να αφήσουμε την Ελλάδα στα χέρια των δολοφόνων της χώρας. Έχουμε «πόλεμο» κι αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι όσοι αφήνουν τον ΣΥΡΙΖΑ να παίζει στα ζάρια το μέλλον των επόμενων γενεών.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 25/05/2015 06:29:25

  Δεν έχουν νόημα αυτές οι εκκλήσεις.Όπως λέει σωστά το κείμενο ο σύριζα πήρε και έχει την πλειοψηφία.Ο λαός ήξερε περί τίνος πρόκειται.Καιρός να πληρώσει τις συνέπειες των αποφάσεών του.

  • Άπαντα Επιστάμενος avatar
   Άπαντα Επιστάμενος @ ψυχραιμια 25/05/2015 09:36:12

   Παρατήρηση: Όχι μόνο νίκησε στις εκλογές ο Συριζα αλλά τα ποσοστά του τούτη την στιγμή είναι ανεβασμένα σε σχέση με τις εκλογές και η αποδοχή του σε οπαδούς άλλων κομμάτων, ο Αλέξης είναι καταλληλότερος κτλ κτλ κτλ κτλ... Συμφωνώ απόλυτα λοιπόν με το σχόλιό σας κύριε ψυχραιμία.

  • Lichnee avatar
   Lichnee @ ψυχραιμια 25/05/2015 13:36:52

   Εδώ συμφωνώ πλήρως.Όποιος κάνει μια βλακεία την πληρώνει για να μάθει να μην την ξανακάνει.

   • Giorgis avatar
    Giorgis @ Lichnee 26/05/2015 03:54:08

    Αν η βλακεία χαρακτηρίζει έναν άνθρωπο, τότες θα το πληρώσει πολλαπλά και παπορίσιο

 2. Σωκράτης avatar
  Σωκράτης 25/05/2015 07:48:58

  To 35% (του κοματος) του 35% (του εκλογικού σώματος) δεν είναι πλειοψηφία του εκλογικού σώματος. Βρίσκουν και κάνουν στο ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν προσφέρεται αξιόπιστη εναλλακτική λύση στο 65% των εκλογέων. Τα παλαιά και νέα(:) πολιτικά κόματα με φθαρμένα πρόσωπα προσφέρουν φθαρμένες λύσεις που δεν φαίνεται να ικανοποιούν τις προσδοκίες για ένα καλύτερο αύριο Η αναπαλα'ίωση δεν αρκεί Η ΝΔ, το μόνο κόμα που διαθέτει ακόμα "τζάκια¨και "οικογένειες", προσπαθεί με το πως θα βολέψει γιους, θυγατέρες, ανήψια και κουμπαριές να ξεπεράσει τα αδιέξοδα της, Το ΠΑΣΟΚ προσπαθεί με τα εναπομείναντα δευτεροκλασάτα στελέχη του να δηλώσει την ύπαρξή του επιδιώκοντας ιδιοτελείς "συνεργασίες", αδιαφορώντας για το σήμερα και το αύριο του τόπου Το ΠΟΤΑΜΙ, χωρίς πρόγραμμα, με αποσπασματικές "δημοσιογραφικές" προτάσεις και ατάκες διανύει ακόμη την εμβρυική του φάση, περιμένοντας το τεστ του χρόνου Αλλά ο χρόνος είναι ελάχιστος πλέον για όλους μας

 3. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 25/05/2015 09:19:36

  Είναι κουραστικό να μιλάει συνέχει κανείς για κάτι που δεν υπάρχει.Υπάρχει κάποια άλλη Ελλάδα εκτός από αυτή που ψήφισε σύριζα και εξακολουθεί να τον υποστηρίζει; Εγώ δεν ξέρω.

  • Άπαντα Επιστάμενος avatar
   Άπαντα Επιστάμενος @ ψυχραιμια 25/05/2015 09:38:50

   Δεν είναι κουραστικό απλώς, είναι επικίνδυνο.

  • Παράξενος avatar
   Παράξενος @ ψυχραιμια 25/05/2015 09:58:41

   Εξαρτάται σε ποιο επίπεδο κινείσαι. Προφανώς σε επίπεδο λαού ένας λαός υπάρχει και έβγαλε σύριζα. Όμως σε επίπεδο πολίτη, υπάρχουν πολλοί που δεν ψήφισαν σύριζα και δεν τους αρέσει ό,τι εκπροσωπεί ο σύριζα. Όσο δεν κάνουμε τέτοιες διακρίσεις και τα βάζουμε όλα σε ένα κουβά τόσο οι πολίτες αυτοί θα γίνονται λιγότεροι.

 4. Παρατηρητής avatar
  Παρατηρητής 25/05/2015 09:37:43

  το προβλημα ειναι οτι ο σαμαρας το εχει ηδη κανει μια φορα. στηριξε το 12 μεχρι να γινουν εκλογες και να ξαναλλαξει η συμφωνια. στο τελος πηρε αυτος τη χασουρα για τις μ*λακιες βενιζελου-παπαδημου. στο τελος τα καταφερε τον εβρισαν τον εριξαν τον κτυπουν απο πανω οι παντες ενω εκανε το 12 αυτο που του ζητουν να κανει ξανα σημερα. και κερατας και δαρμενος. δεν ειναι ομως μονο αυτο, ειναι ορθη η σταση του αν θελουμε να υπαρχει καποιο κομμα την επομενη μερα να διαχειριστει την οποια κατασταση. δηλαδη ακομα και να παμε σε υπηρεσιακη κυβερνηση ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ με αποδεκατισμενη νδ ; το ποταμι; ενταξει γελαει ο κοσμος. η νεα δημοκρατια "is the only game in town". αν ειναι να πληρωθει τωρα το τιμημα με τα capital controls και να ξεμπερδευουμε μια και καλη απο καραγκιοζηδες δ.υ συνδικαληστες ας γινει. ομως να ξερει ο σαμαρας οτι πρεπει να απολυσει κοσμο απο το δημοσιο.πρεπει να μειωθουν οι δαπανες του δημοσιου. ΑΛΗΘΙΝΑ ΤΩΡΑ. ΟΙ ΑΝΕΛΑΣΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ. πρεπει να φερει μεσα στο κομμα κοσμο που πιστευει στις μεταρυθμισεις.

  • Γεωργία Βασιλειάδου avatar
   Γεωργία Βασιλειάδου @ Παρατηρητής 25/05/2015 11:34:59

   Κόσμο από ...άλλη χώρα θα βρεί να φέρει; Γιατί με ανεργία 30%, 3.000.000 φτωχοποιημένους και ποιός ξέρει πόσους στο όριο, χλωμό το βλέπω να βρεθούν ...εργάτες για να στηρίξουν παραπέρα μνημονιακές ''μεταρρυθμίσεις'' που θα εξολοθρεύσουν και τους εναπομείναντες ημιθανείς .... Είναι μειοψηφία στην Ελλάδα οι εραστές της αδιέξοδης, ανθρωποφάγου λιτότητας.

   • Παρατηρητής avatar
    Παρατηρητής @ Γεωργία Βασιλειάδου 25/05/2015 11:53:51

    η εξολοθρευση εγινε αναγκαστικα απο το ελλειμμα που αφησε ο γαπ για να κανει τη μιση ελλαδα συνταξιουχους. οι φοροι αρχισαν να πεφτουν μολις το αεπ ανεβηκε εστω και μιση μοναδα. η πραγματικοτητα ειναι αλλη απο αυτη που περιγραφετε μεταξυ σας στα καφενεια. πιστοποιημενη απο πολλους. δεν ειναι οι στατιστικες υπηρεσιες της ευρωπης οπως τις αποψεις του καθε συνταξιουχου 55 χρονων

    • ψυχραιμια avatar
     ψυχραιμια @ Παρατηρητής 25/05/2015 12:11:09

     Όπως βλέπεις δεν έχει νόημα το κλάμα για την Ελλάδα όσο η πλειοψηφία είναι πασοκοαριστεροί.Πρώτα θα γίνει σαν τα μούτρα τους όπως τα υπόλοιπα Βαλκάνια και μετά θα δούμε. Το χρέος το δημιουργησε ο Παπατζής για τα οράματα της αλλαγής και της αριστεράς και οι ίδιοι τώρα μετεμφιεσμένοι σε συριζαίους οδηγούν τη χώρα πίσω στα Βαλκάνια όπου θα ήταν εάν είχαν κερδίσει τον εμφύλιο. ΕΑΜ - ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ ίδιοι μαλάκες.Αλλά δεν μπορεί να γίνεται συνέχεια πόλεμος ή πραξικόπημα για να σωζονται οι μαλάκες από τον εαυτό τους.

     • Γεωργία Βασιλειάδου avatar
      Γεωργία Βασιλειάδου @ ψυχραιμια 25/05/2015 12:18:04

      Ναι. Να μαζευτείτε να παίξετε σουμπουτέο και παράλληλα, κάνετε κι ένα ...πραξικοπηματάκι για να σώσετε τους βλάκες απ΄τον ...εαυτό τους. Βάλε μονάχα μετά το ξυπνητήρι στις 7π.μ, μη χάσεις και το λεωφορείο!

     • ψυχραιμια avatar
      ψυχραιμια @ Γεωργία Βασιλειάδου 25/05/2015 13:37:39

      Το αντίθετο είπα.Ότι δεν γίνεται.Όταν θα εξαθλιώσει τον κόσμο περισσότερο με 751 δραχμές κατώτερο μισθό ο συριζα θα δουμε τι θα γινει.

     • Παρατηρητής avatar
      Παρατηρητής @ ψυχραιμια 25/05/2015 13:59:11

      η αριστερα ηταν μια ζωη πρωτοπορος σε ενα πραμα: στον λεκτικο αυνανισμο. ουτε καν στην προπαγανδα. η προπαγανδα γινεται οταν προσπαθεις να παρασυρεις την μεση εφυια να αποδεκτει μια συγκεκριμενη αποψη. αυτοι με τα λεκτικα του απευθυνονται στον ναρκωμανη μεσο ελληνα που ειναι εντελως αποχαυνομενος. ε λοιπον, εδω στο αντινιους θα παιρνουν απαντησεις οχι πασες.

     • Γεωργία Βασιλειάδου avatar
      Γεωργία Βασιλειάδου @ ψυχραιμια 25/05/2015 14:03:35

      Δεν νιώθεις από σαρκασμό αγαπητέ? Οι ''λύσεις'' σου δεν είναι λύσεις για την πλειοψηφία και το ''ας μείνουμε στα γόνατα γιατί μπορεί να πέσουμε καθώς θα προσπαθούμε να σταθούμε στα δυό μας πόδια'', είναι το σύνθημα των εθελόδουλων και η ''συνετή'' παραίνεση των βολεμένων.

    • Γεωργία Βασιλειάδου avatar
     Γεωργία Βασιλειάδου @ Παρατηρητής 25/05/2015 12:28:14

     Μην κοιτάζετε προσηλωμένα το δάχτυλο που δείχνει το φεγγάρι, ώστε να πείτε ακόμη μιά φορά τα γνωστά παραμύθια. Όσο η πίτα δεν αυξάνει ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΑΦΕΣ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟ, με συνεχείς περικοπές, εξάπλωση της μιζέριας και εξαθλίωση του πληθυσμού, το μόνο που θα επιτευχθεί, θα είναι να συνεχίσει να καλοπερνά εις βάρος μας η εκάστοτε κλίκα των κολλητών, η ομαδούλα των νταβατζήδων και κάποιοι εκλεκτοί κομματικοί πελάτες. Έτσι όμως, δεν πάει πια. Καιρός να το πάρουνε απόφαση.

     • πΔπ avatar
      πΔπ @ Γεωργία Βασιλειάδου 25/05/2015 13:50:52

      Κυρία Γεωργία εκπλήσσομαι! Συμφωνώ μαζί σας 100% Φυσικά και δεν πάει πιά με τις καθαρίστριες του 12% προμήθεια, με τα σαντουϊτσάκια/καφεδάκια του Φωτόπουλου, με το συγγενολόι/γκομενολόι να σιτίζεται από το Πρυτανείο, με τους χρυσοπληρωμένους αργόμισθους της ΕΡΤ!!! Να είστε καλά, στην καρδιά μου σας έχω!!!

  • Ραβινος avatar
   Ραβινος @ Παρατηρητής 25/05/2015 11:57:06

   Οσοι πιστευουν στις μεταρρυθμισεις ειναι ηδη μεσα στο κομμα.Μαζι μ'αυτους ομως ειναι και αυτοι που πιστευουν στις extra large μεταρρυθμισεις της ακραιας φιλελευθερης πτερυγας και αυτοι ειναι προβλημα.Ακομη και τωρα δεν ειναι αργα να συγκρηθουν τα 2 προγραμματα εφαρμογης μεταρρυθμισεων της ΝΔ{Χαρδουβελης } και του Συριζα {Βαρουφακης }.ΕΙναι τεραστα η διαφορα και ειναι κριμα που η φοβικη φραξια του επικοινωνιακου επιτελειου της ΝΔ δεν την εκμετελλευτηκε ικανοποιητικα .Ειναι μετρα 1,5δισ € με ανετη χρηματοδοτηση εναντι μετρων 5 δισ € με χρηματοδοτηση σταγονα -σταγονα .Οι αχρηστοι Βαρουφακικοι απλως λογια ειναι και υποκλοπες συζητησεων για υλικο εκοδσης βιβλιων ειναι και για τιποτα αλλο.Δυστυχως η ευκαιρια ανακαμφης της οικονομιας μεσω του ιδιωτικου τομεα περασε και τα οποια μετρα καταπολεμησης της υφεσης του συριζα περνουν μεσα απο κρατιστικης αντιληψεως εφαρμογες πχ προσληψεις ωρισμενου χρονου στο δημοσιο ,συγκρατηση ιδιωτικοποιησεων με συμμετοχη του Κρατους για βολεμα ημετερων ,προγραμματα ΕΣΠΑ μεσω διαδρομων ενισχυσης Δημοσιων φορεων κλπ.Με λιγα λογια ο ιδιωτικος τομεας και οι ανεργοι του πρεπει να τα βγαλουν μονοι τους περα και δεν βλεπω καππια κινηση απο αυτην την πλευρα απο τους φορεις των ΣΕΒ,ΕΣΕΕ,ΓΣΕΒΕ ,ΣΕΤΕ ,ΓΣΕΕ κλπ Στεκονται ολοι σαν υπνωτισμενοι μπροστα στον κρατικο γαργαντουα εξαρτωμενοι-επαιτωντας τις δικες τους δικαιουμενες απο ΕΣΠΑ κλπ προγραμματα παροχες εξυπηρετωντας τα δικα τους μετεριζια των εκπαιδευτικων ΚΕΚ και λοιπων μοναδων ερευνας κλπ απομυζωντας πορους χωρις ουσιαστικα αποτελεσματα στα βασικα προβληματα της κοινωνιας της ανεργιας & της ελλειψης οικονομικων πορων .

 5. ουδέτερος avatar
  ουδέτερος 25/05/2015 10:43:49

  Ο Αντώνης εμμέσως δικαιώθηκε από τον Δένδια. Ο Δένδιας κατάλαβε ότι έρχεται άγριος λογαριασμός και διαφοροποίησε τη θέση του. Πλέον κάνει λόγο ότι η ΝΔ θα πρέπει να πει "ναι" επί της αρχής και θα πρέπει να εξετάσει τη θέση της συνολικά. Έχουμε διολίσθηση του στη γραμμή Σαμαρά, και ρήγμα στο στρατόπεδο των δελφίνων.

 6. chp avatar
  chp 25/05/2015 12:08:21

  Παλι καλά που μιλησες για την απάτη των ΚΕΚ και του ΕΣΠΑ .Εκπαιδευαν μπογιατζήδες πετώντας λεφτά σε τσέπες ημετέρων και διαπλεκόμενων...

 7. Defenstor avatar
  Defenstor 25/05/2015 12:31:29

  Όταν μίλαγε ο Αλέξης για νταούλια,εννοούσε αυτά που του παίζει τώρα ο Λαφαζάνης... Από εκεί και πέρα,τίποτα άλλο δεν θα γίνει παρά η πιό επώδυνη για εμάς συμφωνία. Τόσα ταξίδια και τόσες επαφές της Μέρκελ με τον ''Merkel go home'',δεν έγιναν στον βρόντο,για να βγεί στο τέλος ότι δεν συμφωνούν. Όλα συμφωνημένα είναι και περιμένουν στο τσάκ για τις υπογραφές,εκεί που το πόπολο θα βαστά την καρδιά τουμην τυχόν και ''χρεοκοπήσουμε''... Εκείνο που δεν μπορώ να καταλάβω μόνο είναι,εκείνος ο αριστερός καρότσας είναι στο κόλπο,ή στ' αλήθεια θέλει να τινάξει το καράβι στον αέρα;...

 8. Μεγάλες στιγμές avatar
  Μεγάλες στιγμές 25/05/2015 13:25:40

  Δεν θα είναι το πρώτο μνημόνιο.Θα είναι όμως το πρώτο που φαίνεται επιτυχία,το πρώτο που θα έχει την αποδοχή του κόσμου,το πρώτο μνημόνιο που ίσως δεν θα εχει πολιτικό κόστος.Μπορεί και να ήταν ενα καλό σχέδιο τελικπα να ονομαστεί το μνημόνιο ως ρήξη

 9. blackunder avatar
  blackunder 25/05/2015 13:29:38

  Aν δεν βληθεί το Δημόσιο και οι κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες δεν διορθώνεται τίποτα. Ο κόσμος στέρεψε από ρευστό.

 10. proaristos avatar
  proaristos 25/05/2015 17:11:03

  Παραλογισμός ή δικτατορία? Τα ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ της χώρας περνάνε πρώτα από το Политбюроτου του κόμματος για να εγκριθούν και μετά …θα πάνε στο υπουργικό συμβούλιο – κυβέρνηση.

 11. Ηλιας Γεωργοπουλος avatar
  Ηλιας Γεωργοπουλος 25/05/2015 17:42:42

  Γεια σας!! εχετε ενα πολυ ενημερωτικο blog ! μπραβο σας! εχω και εγω ενα blog που αφορα τις ομορφιες της Μεσσηνιας! θα χαρω πολυ να μπειτε και να μου αφησετε ενα σχολιο! www.messinia1234.com

  • Βαγγέλης avatar
   Βαγγέλης @ Ηλιας Γεωργοπουλος 25/05/2015 21:14:37

   Με συγχωρείς αγαπητέ Ηλία, αλλά δεν καταλαβαίνω τι χρησιμότητα μπορεί να έχει ένα μπλογκ για τη Μεσσηνία από τη στιγμή που δεν έχει καμία αναφορά στον Αντώνη Σαμαρά.

 12. ΤΤ avatar
  ΤΤ 26/05/2015 11:40:21

  ποια Ελλάδα; Γεννιούνται 250 παιδιά την ημέρα και μπουκάρουν 1000 παρανομοι. Οι Ελληνες και Ευρωπαίοι θα ειναι το 1/5 του πληθυσμού σε 20-30 χρόνια. Ούτε επι τουρκοκρατίας δεν ήμασταν μειονοτητα. Οι Έλληνες τελείωσαν, φύγετε να σωθείτε.

 13. ΤΤ avatar
  ΤΤ 26/05/2015 11:41:11

  o Spengler έπεσε και στην ημερομηνία μεσα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.