Για να κρύψουν την ΠΝΠ κάνουν γήπεδο τη Βουλή
24/04/2015 15:20
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Για να κρύψουν την ΠΝΠ κάνουν γήπεδο τη Βουλή

Δε θέλουμε να φανούμε μάντεις κακών, αλλά δε θα αργήσει η στιγμή που θα ζήσουμε ένδοξες στιγμές κοινοβουλίου «αλά Ουκρανία».

Τι κι αν η Ζωή έχει φτάσει μέχρι την Αρμενία προκειμένου να αποφύγει να είναι παρούσα στη συζήτηση για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου. Σήμερα, αποκαλύφθηκε στη Βουλή, πως η δημιουργία χάους στο ελληνικό κοινοβούλιο δεν είναι απόρροια της ναπολεόντιας στρατηγικής της Ζωής. Δεν είναι μέρος μιας προσωπικής της φιλοδοξίας, αλλά μέρος μιας γενικότερης επικοινωνιακής στρατηγικής που έχει η κυβέρνηση, για να θολώσει με κραυγές την ουσία της πολιτικής της. Ή μάλλον την ανούσια πολιτική της.

Την ίδια στιγμή που το Eurogroup αδειάζει –για άλλη μια φορά- την δημιουργική ασάφεια της ομάδας διαπραγμάτευσης και η κυβέρνηση αρνείται να ενημερώσει για την κατάσταση των δημόσιων οικονομικών της χώρας και για την πορεία των διαπραγματεύσεων, οι βουλευτές της κάνουν ένα ακόμα προκλητικό show του πιο χυδαίου τραμπουκισμού, που έχει βγει από τις συνδικαλιστικές αίθουσες των αρχών της δεκαετίας του ’80.

Εκτός όμως από την πολιτική ένδεια, ο στόχος των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ είναι σαφής: Επιδιώκουν με κάθε τρόπο να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη –και κυρίως την εσωκομματική- από την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, που εδώ και πολλά χρόνια καταδίκαζαν. Πρωτεργάτης του επεισοδίου ο υπουργός κ. Βούτσης, ο οποίος σε μια δυναμική έξαρση χουλιγκανισμού και ψευτομαγκιάς και χωρίς να έχει γνώση πως το μικρόφωνο είναι ανοιχτό, είπε: «Ξέρω να χτυπάω εγώ ρε μαλ..κα».

Παράλληλα όμως, είναι σαφής ένδειξη για τον τρόπο που οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αντιλαμβάνονται το κοινοβούλιο και την λειτουργία του. Συμπεριφέρονται σα να βρίσκονται σε γενική συνέλευση φοιτητών του Πολυτεχνείου, οδηγώντας σε μια σκληρή διχαστική λογική εντός και εκτός Κοινοβουλίου. Οι συνιστώσες που κάθονται στα έδρανα της Βουλής, έχουν μετατρέψει σε χάβρα Ιουδαίων την αίθουσα, με απειλές, τραμπουκισμούς και προσωπικές επιθέσεις.

Δε θέλουμε να φανούμε μάντεις κακών, αλλά δε θα αργήσει η στιγμή που θα ζήσουμε ένδοξες στιγμές κοινοβουλίου «αλά Ουκρανία». Και την απόλυτη ευθύνη την έχουν οι αριστεριστές του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως έχει πει και ο Λένιν, ο Αριστερισμός είναι η παιδική ασθένεια του κομμουνισμού.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
  ΚΥΘΗΡΙΟΣ 24/04/2015 14:38:16

  Αυτοί θα μας σώσουν; Απογοήτευση...

 2. airman avatar
  airman 24/04/2015 15:43:59

  "... ο υπουργός κ. Βούτσης, ..... είπε: «Ξέρω να χτυπάω εγώ ρε μαλ..κα»." Και ο υπουργός της υπόκλισης δήλωσε οπαδός της πατρίδας, του Ελληνικού λαού κ.ο.κ. Προφανώς για να δικαιολογήσει το όνομά του! Έχουν όλο το πεδίο να αποκαλυφθούν, στο πλαίσιο πάντα της Κυβερνητικής επικοινωνιακής τακτικής (όχο προπαγάνδας) να στρέφουν όπου αλλού την προσοχή, εκτός από το καταστροφικό αδιέξοδο που οδηγείται η χώρα από τους "οπαδούς" της. Αλλά και στο ποδόσφαιρο το μεγαλύτερο κακό στην ομάδα τους το προκαλούν οι οπαδοί της. Γι' αυτό και οδηγήθηκε στο σημείο που βρίσκεται σήμερα. Κοντά σε Grexit! Αλέξη συγχαρητήρια! Τους διάλεξες έναν προς έναν! Από τον "κουμανταδόρο" μέχρι το συνομιλητή των κουκουλοφόρων! Και σου φτιάχνουν και κάτι ΠΝΠ μούρλια!

  • ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
   ΚΥΘΗΡΙΟΣ @ airman 24/04/2015 21:45:12

   Όλη η ζωή μας απειλείται με Grexit,όχι μόνο η χώρα και το ποδόσφαιρο.Μόνο στο μπάσκετ δεν φοβόμαστε,ας είναι καλά η τιμημένη χείρα του Zorz Printezi...

   • ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
    ΚΥΘΗΡΙΟΣ @ ΚΥΘΗΡΙΟΣ 24/04/2015 21:52:12

    ...η τιμημένη χείρ...

    • airman avatar
     airman @ ΚΥΘΗΡΙΟΣ 25/04/2015 17:41:34

     Είχαμε τον Αϊ-Γιώργη τον Τροπαιοφόρο, μεγάλη η χάρη του! Στην πορεία "έλαμψε" ο Αϊ-Γιώργης ο αϊ στα τσακίδια (ΓΑΠ)! Τώρα έχουμε και τον Αϊ-Γιώργη τον Τρίποντο! Άντε και με την κούπα! Εμείς από τον καναπέ και με την απαραίτητη συνοδεία θα απολαύσουμε το θέαμα χωρίς κανένα άγχος! Κι όποιος τη σηκώσει!

   • Γεώργιος Τ. avatar
    Γεώργιος Τ. @ ΚΥΘΗΡΙΟΣ 24/04/2015 22:12:10

    Χαχα!

 3. makis avatar
  makis 24/04/2015 21:06:29

  Η αντίδραση της Ζωής για το χαμό που συνέβη στην βουλή [Photo] https://shar.es/1p5oi4

 4. Γεώργιος Τ. avatar
  Γεώργιος Τ. 24/04/2015 22:11:51

  Για πείτε τώρα μετά από αυτά: Είναι ή όχι ο Σύριζα κόμμα αριστερό πολιτικό ΑΚΡΟ που ανταγωνίζεται σε λογική και πρακτικές την ΧΑ;

  • dim avatar
   dim @ Γεώργιος Τ. 25/04/2015 00:08:45

   Τον Σύριζα το μόνο που τον σώζει από το να θεωρηθεί ξεκάθαρο "άκρο" της αριστεράς, δηλαδή ακροαριστερό κόμμα, είναι ότι πιο αριστερά από αυτόν υπάρχουν το ΚΚΕ και ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ... Άρα ναι, ξεκάθαρα είναι ένα καθαρό αριστερό κόμμα, της ριζοσπαστικής αριστεράς, που τα μέλη του βγάζουν σπυριά όταν κάποιος τους ρωτήσει αν τους περιλαμβάνει η συζήτηση για την κεντροαριστερά... Την κεντροαριστερά ή έστω τη Δημοκρατική Αριστερά την θεωρούν προδοσία... Είναι καθαρόαιμη ριζοσπαστική σκληρή αριστερά οι τύποι, αλλά σώζονται από το να χαρακτηριστούν ακροαριστερά, από την παρουσία ΚΚΕ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ενώ η ΧΑ είναι ό,τι πιο ακροδεξιό και φασιστικό έχει να επιδείξει όχι μονο το ελληνικό πολιτικό σύστημα, αλλά ίσως και το παγκόσμιο, τουλάχιστον ως προς τη μορφή και τη δράση που είχε πριν ασκηθεί δίωξη και αρχίσει έτσι να προσέχει.... Πάντως είναι τραγικό, ο "σοφός" ελληνικός λαός στη πιο κρίσιμη καμπή, να δώσει πλειοψηφία σε ένα κόμμα αποκομμένο από συναινέσεις, που ανήκει καθαρόαιμα στον έναν πόλο του πολιτικού συστήματος (καθαρόαιμη σκληρή αριστερά), και άρα να μη μπορεί να συνθέσει απόψεις, λογικές, ψυχραιμία, ωριμότητα κλπ, που εξ' ορισμού διαθέτουν τα κεντροαριστερά - κεντρώα - κεντροδεξιά κόμματα και οι ψηφοφόροι τους...

 5. товарищ Θόδωρος avatar
  товарищ Θόδωρος 25/04/2015 08:28:51

  Πάντως απ' ότι βλέπω σαν να έχουν ξυπνήσει -επιτέλους- στην ΝΔ. Το ΄χουν ρίξει στους καφέδες, όπως είχα παροτρύνει πρόσφατα? Ή κατάλαβαν -πάλι επιτέλους- ότι αυτός είναι ο τρόπος να περάσεις το μήνυμα σου στον κόσμο (και κόσμο σου)? Όχι σαλονάτα (ή "σωληνάτα" όπως του κομματικού σωλήνα), αλλά με μαχητική αντιπολίτευση και συνεχείς διεκδικήσεις. Να δείξεις -ξανά μανά επιτέλους- ότι καταρχάς εσύ ο ίδιος πιστεύεις την ιδεολογία σου! Ο κόσμος θέλει κάπου να στηριχτεί. Θα στηριχτεί στον δυνατότερο. Αυτόν που εκπέμπει σιγουριά, γνώση και αυτοπεποίθηση. Αλλά μπορεί να γίνει, αν χρειαστεί, και "του δρόμου", μάχιμος! Όχι μόνο "της βιτρίνας". Υ.Γ. Τα 'χω γράψει και παλιότερα αυτά, αλλά ποιος άκουγε...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.