Γιατί δεν πρόκειται ποτέ να γίνουμε κράτος
17/09/2014 06:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Γιατί δεν πρόκειται ποτέ να γίνουμε κράτος

Το μόνο που ήθελε στην ζωή του ήταν να γίνει αστυνομικός. Αυτά που συνάντησε όμως τον έπεισαν ότι όχι μόνο δεν θα αφήσουν τον ίδιο να γίνει πραγματικός αστυνομικός, αλλά ούτε την Ελλάδα πραγματική χώρα

Το μόνο που ήθελε στην ζωή του ήταν να γίνει αστυνομικός. Με κόπους και θυσίες τα κατάφερε και μετά τη Σχολή τοποθετήθηκε σε Τμήμα του Κέντρου.

Κάποια μέρα πιάνουν ένα κλεφτρόνι. Την επόμενη τον βλέπει να κυκλοφορεί έξω ελεύθερος. Τον ξαναπιάνουν, τον ξαναβγάζουν έξω. Την τρίτη τον πέτυχε στην περιοχή και το κλεφτρόνι τον χαιρέτησε μάλιστα δήθεν φιλικά, αλλά στην πραγματικότητα κοροϊδευτικά!!!

Ύστερα από λίγες ήμερες συλλαμβάνει έναν Πακιστανό, πάλι κλεφτρόνι. Στο τμήμα τον ήξεραν και ο Πακιστανός αντιστάθηκε λέγοντας “είστε κορόϊδα, εγώ θα είμαι έξω σε μια ώρα κι εσείς την υπόλοιπη ζωή σας εδώ στα μπουντρούμια”.

Στην αρχή οι περισσότεροι αστυνομικοί γέλασαν, μαζί και ο φίλος μας. Αλλά μετά το τηλεφώνημα που δικαιούνταν ο Πακιστανός έπεσε ένα άλλο τηλεφώνημα από το πολιτικό γραφείο γνωστού πολιτικού και ο Πακιστανός …τήρησε τον λόγο του. Ήταν έξω ακριβώς σε μια ώρα και έκανε και πλάκα στους αστυνομικούς.

Ο δικός μας αστυνομικός δεν πίστευε στα μάτια του και από τότε τα “έγραψε” όλα.

Τα υπόλοιπα σχόλια περιττεύουν.

Π.Β.Ζ

ΣΧΟΛΙΑ

  1. regeneration avatar
    regeneration 17/09/2014 10:21:19

    Έκανε μια σύλληψη για αδίκημα του Π.Κ. και μετά από το τηλεφώνημα το βάφτισε (μάλλον) προσαγωγή και έτσι τον άφησε σε μια ώρα; Κάτι δεν κολλάει. Πολύ ευάλωτος στις πιέσεις είναι ο Αστυνομικός. Δηλαδή πού θα τον μετέθεταν χειρότερα αν έκανε τη δουλειά του. Έτσι κι αλλιώς σε Τμήμα του κέντρου ήταν.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.