Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει
22/09/2015 12:34
Του Προφήτη
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει

Το «ήθος» της Αριστεράς αποκαλύπτεται σε όλο του το μεγαλείο

Κύριε Διευθυντά


Εν μέσω του οργασμού κομματικών διαβουλεύσεων για σχηματισμό της κυβέρνησης ακούγεται ότι ο συμπαθής, αλλά όπως αποδείχθηκε όχι και αφελής, μπάρμπα-Αλέκος θα παραμείνει υπουργός γενικών καθηκόντων, ήτοι ψυχολογικός μασσέρ του πρωθυπουργού.

Εν όψει της οσονούπω ορκωμοσίας του υπουργικού συμβουλίου, στο συντομότατο διάστημα που απομένει, καταθέτω την πρόταση ο κ. Φλαμπουράρης να αναλάβει το χαρτοφυλάκιο του Υπουργείου Δημοσίων Έργων, όπως και αν τυπικά ονομάζεται. "Υποδομών" ή αλλοιώς.

Ώστε να έχει έτσι την ευχέρεια ο άνθρωπος να αναθέτει απ' ευθείας δημόσια έργα στο εαυτό του.

Να λάβουν τέλος αστείες και αντιπαραγωγικές διαδικασίες. Όπως μεταβιβάσεις μετοχών με συμφωνητικά, το γνήσιο της υπογραφής των οποίων βεβαιώνουν στο Αρχηγείο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών αστυνομικοί που την ημέρα υπογραφής βρίσκονταν σε διατεταγμένη υπηρεσία στη Φλώρινα.

Τέλος στην αδιαφάνεια, τέλος σε αφορμές για επίπονα δημοσιογραφικά ρεπορτάζ, τις έχει τις μετοχές - δεν τις έχει;

Όλα στο φως, τέλος στην διαπλοκή μεταξύ πολιτικών και εργολάβων. Μπάρμπα-Αλέκος προκηρύσσει, μπάρμπα-Αλέκος αναλαμβάνει, μπάρμπα-Αλέκος εκτελεί, μπάρμπα-Αλέκος πληρώνεται. Τέρμα οι πάσης φύσεως μεσάζοντες. Οι οποίοι, όπως είχε πει ο αλήστου μνήμης πρωταίτιος ολετήρας Ανδρέας Παπανδρέου, είναι η αληθινή εξουσία στην Ελλάδα.

Και έτσι το «ήθος» της Αριστεράς αποκαλύπτεται σε όλο του το μεγαλείο.Με τιμή

Προφήτης

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Διογένης avatar
    Διογένης 22/09/2015 16:41:12

    Μπράβο Προφήτη! Με το που πέρασαν οι εκλογές, τα συστημικά Μέσα αμέσως "ξέχασαν" το θέμα. Σου λέει, κάτσε να μην βρούμε το μπελά μας τώρα που κέρδισαν. Εξάλλου, τι νόημα έχει τώρα πια, αφού τελείωσαν οι εκλογές. Και η αλήθεια κύριε;

  2. Γεώργιος Τ. avatar
    Γεώργιος Τ. 22/09/2015 23:14:36

    Άψογος Προφήτη. Και τα περί δήθεν ενδιαφέροντος των ψηφοφόρων για καταπολέμηση της διαφθοράς ενώ ψηφίζουν Συριζανέλ να τελειώνουν επιτέλους. Δεν ξέρουμε καν τι θέλουμε ως λαός και κοινωνία, πόσο μάλλον είμαστε απόλυτα ανίκανοι να το πετύχουμε.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.