Αριστεροφασίστες
14/04/2015 13:38
Του Προφήτη
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αριστεροφασίστες

Πλέον, κάθε μέλος του Κοινοβουλίου είναι υπόλογο για την ανοχή στον ψυχοπαθολογικό, αριστερό φασισμό τής Προέδρου της Βουλής. Η οποία με την συμπεριφορά της εντός και εκτός Βουλής αποδομεί το κύρος και τη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος.

«Ο Φασισμός», Στίχοι: Φώντας Λάδης

Ο φασισμός δεν έρχεται από το μέλλον
καινούριο τάχα κάτι να μας φέρει.
Τι κρύβει μέσ' στα δόντια του το ξέρω,
καθώς μου δίνει γελαστός το χέρι.

«Πάρε μου το αφεντικό σου να σε απολύσει τώρα, δεν ξέρεις
ποια είμαι εγώ»

Μα πάλι θέ ν' απλώσει σα χολέρα
πατώντας πάνω στην ανεμελιά σου,
και δίπλα σου θα φτάσει κάποια μέρα
αν χάσεις τα ταξικά γυαλιά σου

Τομέας γυναικών ΠΑΣΟΚ : «Οι αναβολές και οι συνεχείς καθυστερήσεις (από απεργίες, στάσεις εργασίας και δικονομικά εμπόδια) που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες αυτές από την ελληνική δικαιοσύνη αποτελούν κατάφορη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ενώ οι γυναίκες, θύματα βιασμών, υποβάλλονται όλο αυτό το διάστημα σε νέες τραυματικές εμπειρίες.

Προβληματισμό όμως προκαλεί το εξής: Συνήγορος του κατηγορουμένου για τέσσερεις βιασμούς είναι η κα Ζωή Κωνσταντοπούλου, η άμεμπτη, αυστηρή, επίμονη νομικός και βουλευτής, η οποία στην περίπτωση των παραπάνω εγκλημάτων με διάφορα «νομικά κόλπα» εξασφαλίζει στον πελάτη της 8 χρόνια "ελεύθερης ζωής". Γιατί σε αυτή την περίπτωση λείπει το πάθος και το σθένος για την απόδοση της δικαιοσύνης κα Κωνσταντοπούλου;»

Το φασισμό βαθιά καταλαβέ τον.
Δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον.

Υπάρχει μια συστημική πλάνη στο κοινοβουλευτικό πολίτευμα, που οδηγεί πολλούς στο να το απορρίπτουν συλλήβδην : δεν κάνουν όλοι για όλα καθώς δεν είναι όλοι ίσοι. Ελέω απύθμενης ελαφρότητας, ψηφίστηκε με ομοφωνία σε ύψιστο αξίωμα ένα αξιωματικά ακατάλληλο άτομο. Πλέον, κάθε μέλος του Κοινοβουλίου είναι υπόλογο για την ανοχή στον ψυχοπαθολογικό, αριστερό φασισμό τής Προέδρου της Βουλής. Η οποία με την συμπεριφορά της εντός και εκτός Βουλής αποδομεί το κύρος και τη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος.
Η απομάκρυνσή της είναι άμεση επιταγή. Και όποιος αδιαφορεί να ενεργήσει σχετικά κρίνεται αυστηρότατα.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Φιλελεύθερος avatar
  Φιλελεύθερος 14/04/2015 14:42:31

  Καθεστώς Σοβιετίας....Τουλάχιστον δεν ξεμπαρκάρει ο καπετάνιος μπας και αλλάξει....

 2. ΤΤ avatar
  ΤΤ 14/04/2015 15:10:14

  Φασιστεροί, πιο εύηχο.

 3. victoria (true) avatar
  victoria (true) 14/04/2015 15:42:47

  Πώς φτάσαμε τέτοια άτομα, καταφανώς προβληματικά, που γίνονται ακόμα πιο προβληματικά από την προβολή (και το συνεπαγόμενο ψώνιο), να αναδεικνύονται σε ύπατα αξιώματα... Δεν υπάρχει πάτος σε αυτή τη χώρα. Απελπισία.

  • Tζανής avatar
   Tζανής @ victoria (true) 14/04/2015 18:12:09

   Κακόμοιρη Ελλάδα!

   • cockpit2 avatar
    cockpit2 @ Tζανής 14/04/2015 23:14:30

    Καθόλου κακόμοιρη,αφήστε την κλάψα,πες τε άθλιοι Έλληνες πως καταντήσατε την Πατρίδα!!!!!

 4. Γεώργιος Τ. avatar
  Γεώργιος Τ. 14/04/2015 18:18:22

  Το πρόβλημα είναι η πόρωση στο μυαλό και την ψυχή των Ελλήνων που κρίνουν τα πάντα με χρωματιστά γυαλιά. Αντικειμενικότητα μηδέν! Αν έκανε τέτοιο πράγμα άλλος, πχ Πάγκαλος, Βενιζέλος, Γεωργιάδης, θα τον είχαν διασύρει όλα τα κανάλια ήδη. Και να μη τα είχαμε πει κιόλας; Οι φασίστες με τα ρόζ του σύριζα που δρουν ως συγκοινωνούντα δοχεία με την ΧΑ. Τυχαία η στήριξή της σε δαύτους; Ίδια μυαλά και αποδεκνύεται κάθε μέρα που περνάει...

 5. toxo avatar
  toxo 14/04/2015 20:42:48

  Από ότι θυμάμαι, από το μάθημα ιστορίας,ο Καλλιγούλας είχε επιβάλει στην σύγκλητο να εκλέξει ως συγκλητικό το άλογό του.Ποιός είχε την ευθύνη ;Ο Καλλιγούλας ,η σύγκλητος ή το άλογο;Είμαι σίγουρος ότι το μόνο που δεν έφταιγε ήταν το άλογο.

  • greg avatar
   greg @ toxo 15/04/2015 09:23:02

   Η αλήθεια είναι ότι εκτός απ' τήν ιστορική ομοιότητα υπάρχει καί μιά εμφανέστατη οπτική.

 6. ο εμπεσών εις τους ληστάς avatar
  ο εμπεσών εις τους ληστάς 14/04/2015 20:50:30

  Νομίζω πως το πικρό ποτήρι πρέπει να το πιούμε ως τον πάτο. "Ο εξευτελισμό μας να γίνει τέλειος", όπως έλεγε κι ένα παλιό τραγούδι του Θεοδωράκη. Ίσως, τότε μπορέσουμε να συνέλθουμε: Είσαι έλληνας Αυτό που ήσουν κάποτε, θα γίνεις ξανά πρέπει να γίνεις, πρέπει να κλάψεις. Ο εξευτελισμός σου να γίνει τέλειος. Η εκπόρθηση να φτάσει ως τις ρίζες των βουνών. Είσαι Έλληνας! Είσαι Έλληνας! Πίνεις την προδοσία με το γάλα πίνεις την προδοσία με το κρασί. Ο εξευτελισμός σου να γίνει τέλειος. Πρέπει να γίνεις, πρέπει να γίνεις! Αυτό που ήσουν κάποτε, θα γίνεις ξανά!

 7. Fotini avatar
  Fotini 14/04/2015 23:13:10

  ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ. Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗ, ΕΝΑ ΒΑΘΕΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ;;;

  • Προφήτης avatar
   Προφήτης @ Fotini 15/04/2015 00:55:38

   Ναι, αλλά η ευθύνη βαρύνει τον Τσίπρα, ο οποίος για να ικανοποιήσει εσωκομματικές ισορροπίες επέλεξε για ύπατο αξίωμα ένα προβληματικό άτομο, και οφείλει αυτό να αναδειχθεί όπως και να εισπράξει το πολιτικό κόστος. Δεν κάνεις μια β... τρίτο τη τάξει πολιτειακό παράγοντα. Η ΖΚ είναι, αλλοίμονο, πλέον θεσμός.

  • George N avatar
   George N @ Fotini 15/04/2015 04:53:05

   Τα παιδικά μπορεί. Τα επόμενα σίγουρα.

  • airman avatar
   airman @ Fotini 16/04/2015 07:20:41

   Υπάρχουν χρονικά διαστήματα ή και καταστάσεις όπου οι γυναίκες βραχυκυκλώνουν ή/και αντιδρούν αλλοπρόσαλα! Και η κ. Πρόεδρος της Βουλής ανήκει στο γυναικείο φύλο, χωρίς να ευθύνεται η ίδια γι' αυτό. Συνεπώς η εξήγηση για την - εκτός Βουλής και πολιτικής δράσης - έκρηξη που τις αποδίδεται μπορεί να είναι τόσο απλή. Στην περίπτωση δε που οφείλεται σε κατάσταση, τότε χαλάλι! Με το καλό και μ' ένα πόνο!

 8. Berlusconication avatar
  Berlusconication 15/04/2015 03:26:41

  Δόξες σοβιετίας. Νόμοι και κοινωνία, κομμένα και ραμμένα με το ζόρι, στα μέτρα του κυβερνήτη. Λοιπόν, καβαλημένοι αρχομανείς αρχισύνροφοι μην διαγκωνίζεστε, σας έχουν προλάβει στην αμετροέπεια... Θυμάται κανείς τον τροχονόμο που είχε χαστουκίσει (!) η Μελίνα Μερκούρη, όταν της έκοψε κλήση, επειδή πάρκαρε στον Άγνωστο Στρατιώτη; Στην συνέχεια, «έσβησε» την κλήση και τον μετέθεσε.

 9. ΓΒΚ avatar
  ΓΒΚ 15/04/2015 09:24:49

  Θέλω να μου περιγράψει κάποιος, αν μπορεί να το φανταστεί, τι θα γινόταν από χθες στα ΜΜΕ εάν στη θέση της Κωνσταντοπούλου ήταν, ας πούμε, ο Άδωνις.

  • Eva avatar
   Eva @ ΓΒΚ 16/04/2015 10:40:25

   Ήδη κάτι θλιβεροί κύριοι της μετα...πρωινης ενημερωτικής ζώνης στην τιβι, προσπάθησαν να κάνουν αστειάκι με τον Γεωργιάδη που θα συμπαρασταθεί στους εργάτες! Επειδή οι κύριοι αυτοί είναι και σχετικά νέοι...πρεπει κάποιος να τους πληροφορήσει οτι στο δρόμο δεν κατεβαίνουν μόνο δημόσιοι υπάλληλοι, και οτι ο Γεωργιάδης το είχε ξανακάνει για το θέμα της Μακεδονίας.

 10. Eva avatar
  Eva 15/04/2015 19:48:48

  Βοήθεια βοήθεια, προωθήστε το βιντεάκι.

 11. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 15/04/2015 21:14:20

  Προφήτη καλά είναι όλα αυτά αλλά θα μου επιτρέψεις μια παρατηρηση : όταν για να χαρακτηρίσεις τον αυταρχισμό μιας κομμουνίστριας χρησιμοποιείς τον όρο "φασισμός" που παραπέμπει σε αυταρχικό καθεστώς της δεξιάς και ένα ποίημα ενός κομμουνιστή δίνεις μόνος σου την απάντηση γιατί υπάρχει ιδεολογική κυριαρχία της αριστεράς. Θα έπρεπε να πεις ότι η συμπεριφορά της Κωνσταντοπούλου είναι γνήσια κομμουνιστική και όχι φασιστική.Είναι συμπεριφορά αντάξια της κομμουνίστριας Έλενας Τσαουσέσκου που ενώ ήταν αγράμματη είχε υποχρεώσει τις μισές έδρες των πανεπιστημίων της Ρουμανίας να την ανακηρύξουν διδάκτορα και πόζαρε για διανοούμενη περιωπής. Υπάρχουν τόσα τρανταχτά παραδείγματα κομμουνιστών που καβάλησαν το καλάμι στον κόσμο με πιο σύγχρονο της οικογένειας Κιμ στη Βόρειο Κορέα που δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείς τον όρο "φασισμός".

 12. Ιαπετός avatar
  Ιαπετός 15/04/2015 21:15:20

  Το περιστατικό αυτό περιγράφει η Βάλια Παναγιωτίδου στο facebook και αυτό γίνεται αφορμή το επεισόδιο να γίνει γνωστό στο ευρύ κοινό και να πάρει και πολιτικές διαστάσεις. Όσο το θέμα παίζει σε ιστοσελίδες και τηλεοράσεις, η ΠτΒ κρατάει επίμονα το στόμα της κλειστό. Την ίδια στιγμή ενεργοποιούνται μηχανισμοί που από τη μια πλευρά αρχίζουν την επιχείρηση λάσπης και από την άλλη ερευνούν τα κοινωνικά φρονήματα των μαρτύρων και του υπαλλήλου, τα οποία τίθενται ως προπέτασμα μπροστά από το γεγονός αυτό καθ’ αυτό, με στόχο να πληγεί η αξιοπιστία των μαρτύρων. Όταν δε ανακαλύπτεται ο τρίτος μάρτυρας, τότε προτάσσεται η μαρτυρία του ως απολύτως αξιόπιστη, ενώ αφήνεται να λειτουργεί στο υποσυνείδητο και όχι μόνο η λάσπη για να εμπεδωθεί η αναξιοπιστία των άλλων μαρτύρων, επειδή λέει έχουν αυτές τις πολιτικές απόψεις ή τους εξής φίλους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Όλη αυτή η ιστορία έχει και επιστέγασμα, κάτι όπως το κερασάκι στην τούρτα. Εκτός του ότι την επιχείρηση αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης έχουν αναλάβει υποτίθεται αδέσμευτα ΜΜΕ, τα οποία όμως ακολουθούν βαθιά διχαστικές και οπισθοδρομικές πρακτικές, της λογικής «όποιος δεν είναι μαζί μας είναι απέναντι, αποδομείστε τον», έρχεται το κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και η τοπική οργάνωση του κόμματος στην Αιδηψό, να επισημοποιήσουν αυτή τη νέα πολιτική, σύμφωνα με την οποία η αξιοπιστία ενός ατόμου κρίνεται με βάση τα κοινωνικά του φρονήματα. Ίσως είναι δύσκολο να αποβληθούν πρακτικές καθεστώτων τύπου Τσαουσέσκου, μια που είναι γνωστό ότι το κόμμα, συνέχεια του οποίου αποτελεί ο ΣΥΡΙΖΑ, ήταν φιλοξενούμενο και τα στελέχη του τρόφιμοι για πολλά χρόνια του Ρουμάνου «πατερούλη». Το χειρότερο από όλα, ακόμα και από την επαναφορά των πρακτικών της Δεξιάς, που έχει στιγματιστεί γι’ αυτό, και εννοούμε τις πρακτικές ιεράς εξέτασης δια του τύπου και κομματικών ανακοινώσεων που έχουν ως κεντρικό ζητούμενο τα κοινωνικά φρονήματα Ελλήνων πολιτών, είναι ότι η ελληνική κοινωνία συμμετέχει με ανεξήγητο πάθος σε αυτές τις οπισθοδρομικές και αντιδημοκρατικές πρακτικές, αντί να τις καταδικάσει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, για να αλλάξει επιτέλους σελίδα αυτός ο τόπος. Για να αντιληφθούν οι αναγνώστες μας το μέγεθος και τη σοβαρότητα του θέματος, θα αναφέρουμε απλά ότι ο πατέρας της Βάλιας Παναγιωτίδου, τρομοκρατημένος από την επιχείρηση λάσπης και φόβου που ξεκίνησαν οι μηχανισμοί που υποστηρίζουν την κυβέρνηση, αναγκάστηκε να γράψει σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης το εξής: «Πάντα όμως υπάρχουν ανθρωποειδή που επιτίθενται σε πολίτες που τυχαία βρέθηκαν στο επεισόδιο και είχαν το θάρρος να το αποκαλύψουν .... Η βασική μάρτυρας του επεισοδίου είναι εγγονή αντάρτη-οπλίτη του ΕΛΑΣ που υπηρέτησε επί 2,5 χρόνια στο 30 σύνταγμα του ΕΛΑΣ με έδρα το Πάικο, με στοιχεία Παναγιωτίδης Θεοχάρης του Παναγιώτη». Μετά, όταν είδε ότι συνεχίζονται με σφοδρότητα οι επιθέσεις εναντίον της κόρης του από όλες τις κατευθύνσεις των υποστηρικτών της κυβέρνησης, αναγκάστηκε να βγάλει και να επικαλεστεί και άλλο πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων, αποκαλύπτοντας ότι και ο προπάππος της Βάλιας, από την πλευρά της μητέρας της, ο Μαραντίδης Δημήτριος του Χαραλάμπους, ήταν στέλεχος του ΚΚΕ και Υπεύθυνος του ΕΑΜ Πέλλας και Βερμίου! Τι άλλο να πει κανείς και τι να προσθέσει! Μετά από όλα αυτά αναγκάζεσαι να σηκώσεις όχι μόνο τα χέρια αλλά και το κεφάλι ψηλά και να απευθυνθείς σε υπέρτερες δυνάμεις, ευχόμενος να απαλλαγεί η πατρίδα σου από τα ακραία οπισθοδρομικά στοιχεία, για να μεταμορφωθεί επιτέλους σε μια πραγματικά προοδευτική χώρα, με δυο παρατάξεις, μια κεντροδεξιά και μια κεντροαριστερή, οι οποίες όμως και οι δυο θα έχουν υιοθετήσει τις βασικές αρχές της δημοκρατίας και των δικαιωμάτων των πολιτών και δεν θα μετατρέπουν την κοινωνική και πολιτική ζωή του τόπου σε οχετό, επαναφέροντας και πάλι πρακτικές τύπου κοινωνικών φρονημάτων! Απόσπασμα από: http://infognomonpolitics.blogspot.de/2015/04/h-made-in-syriza.html#more

 13. Don kixotis avatar
  Don kixotis 16/04/2015 15:45:11

  Έλα να Κυβερνάει το "Προλεταριάτο"........... Σιωπή Παρακάλω Αγαπητοί μου. Ενδιαφέρον το link.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.