Αλέξη, δεν είναι η κατάληψη του Πολυκλαδικού η Ελλάδα
30/06/2015 13:12
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αλέξη, δεν είναι η κατάληψη του Πολυκλαδικού η Ελλάδα

Δραματικά κατώτερος των περιστάσεων

Η χώρα μπήκε σε βαθύ τούνελ και κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί την 6η Ιουλίου και κυρίως εάν θα υπάρχει η Ελλάδα μας, όπως την γνωρίζαμε. Η επιστροφή σε συνθήκες βαλκανικής χώρας μετά τον πόλεμο ή λατινοαμερικάνικης χώρας είναι υπαρκτή όσο ποτέ, εάν επικρατήσει το όχι.

Ο 40χρονος Αλέξης Τσίπρας είναι ο μεγάλος ένοχος και θα τον κρίνει η ιστορία, ενώ το ανάθεμα θα τον συνοδεύει από εδώ και πέρα, εάν η Ελλάδα καταρρεύσει.

Ο πρώην Κνίτης νόμιζε ότι η χώρα είναι το Πολυκλαδικό Λύκειο των Αμπελοκήπων όπου έκανε κατάληψη επί κυβέρνησης Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Μόνο που η Ελλάδα είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που ο ίδιος ξέρει και δεν του έμαθε κανείς, αφού γαλουχήθηκε με την κομμουνιστική παιδεία περί διεθνισμού και επανάστασης.

Αποδείχθηκε δραματικά κατώτερος των περιστάσεων και επιβεβαίωσε τους πιο μύχιους φόβους πολλών που δεν πίστεψαν εξ αρχής το παραμύθι περί «πρώτης φοράς Αριστεράς». Κανείς όμως δεν πίστευε αυτό που βιώνουμε…

Η χώρα καταρρέει. Κατακτήσεις δεκαετιών κινδυνεύουν από το καπρίτσιο μιας παρέας του Μαξίμου που νομίζουν ότι παίζουν πόκα με τον μέντορά τους, τον Φλαμπουράρη, πίνοντας φρέντο καπουτσίνο σε καμιά παραλία της Αίγινας.

Η Ελλάδα μας, εάν επικρατήσει το όχι κινδυνεύει από Δευτέρα να είναι μία χώρα έρημη, εξαιτίας των εγκληματικών λαθών ενός πολιτικού σπιθαμιαίου διαμετρήματος που έχει γαλουχηθεί μέσα από τις εσωκομματικές αντιδικίες αριστερίστικων γκρουπούσκουλων.

Επικίνδυνος, μοιραίος, άβουλος, δειλός, απροετοίμαστος και αδαής περί του συσχετισμού ισχύος, οδηγεί τη χώρα σε ένα δημοψήφισμα χάους. Ο Αλέξης, εμφορούμενος από έναν ιδιότυπο κομμουνιστικό μεσσιανισμό του χειρίστου είδους παίζει τη χώρα στα ζάρια για την ψευδαίσθηση ότι κάνει επανάσταση.

Ας τον σταματήσουμε.

Μ.Α.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Don kixotis avatar
  Don kixotis 30/06/2015 14:21:54

  Το άρθρο 44 παρ. 2 του Συντάγματος που αναφέρεται στην προκήρυξη δημοψηφίσματος ορίζει ότι O Πρόεδρος της Δημοκρατίας προκηρύσσει με διάταγμα δημοψήφισμα για κρίσιμα εθνικά θέματα, ύστερα από απόφαση της απόλυτης πλειοψηφίας του όλου αριθμού των βουλευτών, που λαμβάνεται με πρόταση του Yπουργικού Συμβουλίου. Δημοψήφισμα προκηρύσσεται από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με διάταγμα και για ψηφισμένα νομοσχέδια που ρυθμίζουν σοβαρό κοινωνικό ζήτημα, εκτός από τα δημοσιονομικά, εφόσον αυτό αποφασιστεί από τα τρία πέμπτα του συνόλου των βουλευτών, ύστερα από πρόταση των δύο πέμπτων του συνόλου και όπως ορίζουν ο Kανονισμός της Bουλής και νόμος για την εφαρμογή της παραγράφου αυτής. Δεν εισάγονται κατά την ίδια περίοδο της Bουλής περισσότερες από δύο προτάσεις δημοψηφίσματος για νομοσχέδιο. Aν νομοσχέδιο υπερψηφιστεί, η προθεσμία του άρθρου 42 παράγραφος 1 αρχίζει από τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος. Πηγή: http://www.skai.gr τι σημαίνει λοιπόν Δημοψήφισμα για το ΝΑΙ ή ΟΧΙ σχετικά με τα Δημοσιονομικά-Οικονομικά Μνημόσυνα ενώ για Μείζονος Σημασίας Κοινωνικά&κατ'επέκταση Εθνικά Ζητήματα που επηρεάζουν τα ήθη-έθιμα-συνήθειες,την Κοινωνική Συνοχή μιας ολόκληρης κοινωνίας ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ OΛΟΙ όπως:Εισαγωγή Κάρτα Πολίτη η οποία μετονομάστηκε σε Κάρτα Σίτισης-Αλληλεγγύης...,Απόδοση Ιθαγένειας σε παιδιά Μεταναστών 2ης Γενιάς,Σύμφωνο Συμβίωσης Ομόφυλων ζευγαριών για να "κατοχυρωθούν" νομικά σε περιουσιακά-ατομικά-εργασιακά δικαιώματα,και βεβαίως έπεται και το "αναφαίρετο δικαίωμα" στην υιοθέτηση παιδιών..,Νομιμοποίηση Γάμων Ομοφυλόφιλων-Παρελάσεις και επανεργοποιήση του Νόμου περί προσβολής της Δημοσίας Αιδούς... ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ή ΝΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΜΩΣ...ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ..Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΗ ΕΠΙΘΕΣΗ-ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ..εκφράζω Κραυγή Αγωνίας!!!!!!!!!!!! ΈΛΕΟΣ!!

 2. δημης avatar
  δημης 30/06/2015 21:07:47

  "Ο πρώην Κνίτης" ...Τίτλος "τιμής " ..."δημοκρατικότητας"...."αντίστασης "..."επανάστασης"... Ζούν ανάμεσά μας και στην απο δώ πλευρά... τους βλέπουμε με υπουργικούς θώκους ,συνδικαλιστές αρχηγοί,δημοσιογράφοι ,εκδότες , με επιχειρήσεις (ιδιωτικού τομέα ) με συναλλαγές με το Κράτος το οποίο ελέγχουν.... Η μόδα αυτή φοριέται ΚΑΙ στο εξωτερικό .... Άνθρωποι που ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ (δηλ. στην πιστή και καθολική τους εφαρμογή άρα είναι αντιδημοκράτες , έρχονται και μας πουλάνε δημοκρατία -Του σύντροφου Εμβέρ Χότζα -Του σύντροφου Τσαουσέσκου ... -Του σύντροφου Χόνεκερ.. -Του σύνροφου Γιαρουζέλσκι -Του σύντροφου Πολ Ποτ... κλπ ...κλπ... Μας πουλάνε Ευρωπαϊσμό .....όταν πρίν διαδήλωναν εναντίον της Ευρώπης.... Άν κάνει και τους ρωτήσει κάποιος για το πρασινορόζ παρελθόν τους για το πώς γίνεται αυτόματα αυτή η μετάλλαξη μέσα τους ,πως από τα ζήτω του ΑΠ φτάσανε στα κάτω ,από τα ζήτω το τάδε μοντέλλο σοσιαλισμού στο ζήτω το Ευρώ και η Ευροζώνη τον λένε αντιδημοκράτη προσποιούνται πρόωρη κώφωση κλπ τερτίπια .... Δεν είναι κατάληψη Πολυκλαδικού επομένως Είναι φαντασιώσεις ανθρώπων που ..σαν τοξικομανείς των μύθων που έχουν γαλουχηθεί ταυτόχρονα με την λατρεία τους στο χρήμα και τη "δόξα"...

 3. Παρατηρητής avatar
  Παρατηρητής 01/07/2015 00:17:33

  http://dexiextrem.blogspot.com/2015/06/spiegel-24.html Εφόσον ο πρωθυπουργός αποδεχόταν την πρόταση των δανειστών για παράταση και εφάρμοζε τα μέτρα η συμφωνία θα περιλάμβανε: Ενα τρίτο πακέτο στήριξης Ανακούφιση χρέους, δηλαδή μερική αναδιάρθρωση χρέος Επενδύσεις που θα έφθαναν τα 35 δισ. ευρώ.MΟΛΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΔΩΣΑΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Φ Τ Α Ν Ε Ι

  • Ρεαλιστης avatar
   Ρεαλιστης @ Παρατηρητής 01/07/2015 13:38:40

   Oχι μονο αυτος. Ειναι πολλοι αυτοι που θα πανε φυλακη. Ας ειμαστε πρακτικοι ομως , γιατι σημερα 1. Ειναι η μαχη των τεμπεληδων εναντιον των αδωνιστων της ζωης 2. Ειναι η προσπαθεια διχασμου για να δικαιλογησουν την αποτυχια τους 3. Ειναι η απολυταρχικη συμπεριφορα τους 4. Ειναι οτι στο ονομα της δημοκρατιας και της αριστερας δειχνουν τον αντισυνταγματικο τον αντιδημοκρατικο και τον απολυταρχικο χαρακτηρα τους. Φυλακη μαζι με τον Ξηρο , τους πυρηνες της φωτιας , τον Ρομανο και χωρις βραχιολακι. Αλλωστε ομοιδεατες ειναι

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.