Έπεσε η μάσκα της "Aριστεράς"
16/04/2015 19:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Έπεσε η μάσκα της "Aριστεράς"

Έγινε ο χειρότερος εχθρός της εργατιάς!

Τα αποπαίδια του Στάλιν θυμήθηκαν και πάλι τα γράμματα που έμαθαν στο Πανεπιστήμιο: Συνδικάτο που δεν το ελέγχουμε, δεν είναι καλό συνδικάτο. Έτσι λοιπόν Τσίπρας, Λαφαζάνης κατάφεραν να αναβιώσουν στο κέντρο της Αθήνας παλιές μέρες , μεγάλων συγκεντρώσεων και η κυβέρνηση ήδη καταρρίπτει το ένα μετά το άλλο τα αρνητικά ρεκόρ.

Για πρώτη φορά στην Ευρώπη της κρίσης, διαδήλωσαν περίπου 6.000 άτομα, διεκδικώντας το δικαίωμα στην εργασία που τους στερεί η ελληνική κυβέρνηση. Για πρώτη φορά στην Ευρώπη συμβαίνει το εξής παράδοξο: Η, επένδυση έχει ξεκινήσει, οι εργαζόμενοι θέλουν να εργαστούν και η κυβέρνηση τους στερεί το δικαίωμα, σταματώντας βίαια και αναίτια μια διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη. Είναι η πρώτη κυβέρνηση στην ιστορία που δημιουργεί «άμεση ανεργία» σε μια χώρα. Και είναι λογικό, αφού πρόκειται για μια παλαιοκομματική ΚΟΒΑ συντρόφων με φοβικά, εχθρικά σύνδρομα προς κάθε ιδιωτική επένδυση, προς κάθε πρωτοβουλία.

Εντάξει μπορεί να πέταξε στην εξορία την εργατική τάξη της χώρας, είναι όμως Ντροπή να μην σέβεται το ιερό δικαίωμα στην εργασία. Προχωράει όμως ένα βήμα παραπάνω. Στην αντιμετώπισή τους.

Έπεσε η μάσκα της "Aριστεράς" 8510 photo

Για αυτό ακριβώς υλοποιεί την πάγια στρατηγική των ολοκληρωτικών καθεστώτων, που με όρους κινηματικούς, συνοψίζεται σε μία λέξη: Αντισυγκέντρωση. Την ίδια ώρα που 6.000 άτομα με τις οικογένειές τους, αγωνίζονται για το δικαίωμα στην δουλειά, η κυβέρνηση με τους δορυφόρους της, διοργανώνει αντισυγκέντρωση κατά της επένδυσης, και κατ’ ουσίαν κατά της δουλειάς. Ποιοι είναι στην αντισυγκέντρωση αυτή; Ένα κράμα των καταληψιών της Πρυτανείας, των υπερασπιστών του Ξηρού, των μπαχαλάκηδων των Εξαρχείων και των νεόπλουτων οικολόγων. Αυτοί είναι οι επαγγελματίες επαναστάτες, που δεν έχουν κολλήσει ούτε ένα ένσημο.

Σε μια χώρα που το ζητούμενο είναι οι θέσεις εργασίας, η κυβέρνηση προσκολλημένη στις περιβαλλοντικές της εμμονές και σε έναν πρωτόγονο οικολογικό τυχοδιωκτισμό, παγώνει την υλοποίηση 300 στρεμμάτων στις Σκουριές, διαδικασία απαραίτητη για την κατασκευή του εργοστασίου εμπλουτισμού και την υλοποίηση του επενδυτικού προγράμματος της εταιρείας. Το αξιοσημείωτο είναι πως είχε προηγηθεί ο έλεγχος νομιμότητας των πρωτοκόλλων που μολονότι δεν έφερε στο φως παρατυπίες, το ΥΠΑΠΕΝ αποφάσισε να μπλοκάρει την υλοτόμηση, κίνηση που εργαζόμενοι και επενδυτές θεωρούν αστήρικτη νομικά.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος των εργαζομένων κ. Χατζής Γιώργος τόνισε πως «διεκδικούμε το αυτονόητο: μία σαφή πολιτική θέση με το τι θα γίνει με τη μεταλλευτική δραστηριότητα. Πρόκειται για μία νόμιμη επένδυση. Ζητάμε να βγει ο πρωθυπουργός και να δηλώσει ότι θα προχωρήσει. Είναι 11 χωριά που ζουν άμεσα από αυτό. Θέλουμε εδώ και τώρα απάντηση».

Έπεσε η μάσκα της "Aριστεράς" 8511 photo

Η κυβέρνηση για μια ακόμη φορά αδυνατεί να αντιληφθεί πως είναι κυβέρνηση. Ως antinews δεν μας ενδιαφέρει ποια θα είναι η εταιρεία, ποιος θα κάνει τις επενδύσεις. Εκείνο που αποτελεί αναγκαιότητα είναι η διασφάλιση των θέσεων εργασίας, από εκείνες τις επενδύσεις που είναι νόμιμες. Μας ενδιαφέρει με λίγα λόγια οι επιχειρηματίες να μπορούν να δημιουργήσουν και οι εργαζόμενοι να έχουν τη δυνατότητα να δουλέψουν.

Τουναντίον η πολιτική της κυβέρνησης και σε αυτό το θέμα είναι αυτοκτονική: Δημιουργεί ανεργία και δίνει το χειρότερο δυνατό παράδειγμα για την προσέλκυση νέων επενδύσεων.

Γεωργιάδης: Δεν υπάρχει περίπτωση να τους αφήσουμε να σας πετάξουν στο δρόμο

Έπεσε η μάσκα της "Aριστεράς" 8512 photo

Στην συγκέντρωση παραβρέθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άδ. Γεωργιάδης. «Δεν υπάρχει περίπτωση να τους αφήσουμε να σας κλείσουν τα σπίτια και να σας πετάξουν στο δρόμο», δήλωσε ο πρώην υπουργός. «Αυτή η κυβέρνηση, δήθεν αριστερή, που δήθεν ενδιαφέρεται για τον εργάτη θα σας αφήσει ανέργους. Πάμε τώρα στον υπουργό», συμπλήρωσε.

Παπαμιμίκος: Ας αφήσει επιτέλους η Κυβέρνηση τα επικοινωνιακά παιχνίδια και ας ασχοληθεί επί της ουσίας με τους ανθρώπους και τη χώρα

Έπεσε η μάσκα της "Aριστεράς" 8513 photo

Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, με τη συμμετοχή του Βουλευτή Χαλκιδικής κ. Γιώργου Βαγιωνά, του Υπεύθυνου του Τομέα Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής κ. Ευάγγελου Μπασιάκου, του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής κ. Ανδρέα Παπαμιμίκου, του Γραμματέα Συνδικαλιστικών Φορέων κ. Θεόδωρου Ματάλα και του Μέλους της Εκτελεστικής Γραμματείας κ. Φίλιππου Ταυρή, συναντήθηκε με εκπροσώπους των συγκεντρωμένων μεταλλωρύχων έξω από τη Βουλή.

Αμέσως μετά ο κ. Α. Παπαμιμίκος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Η χώρα χρειάζεται σταθερότητα. Χρειάζεται ιδιωτικές επενδύσεις.

Μόνο έτσι θα χτίσει ισχυρή οικονομία, μόνο έτσι θα δημιουργηθούν δουλειές.

Ας αφήσει επιτέλους η Κυβέρνηση τα επικοινωνιακά παιχνίδια και ας ασχοληθεί επί της ουσίας με τους ανθρώπους και τη χώρα.

Έπεσε η μάσκα της "Aριστεράς" 8514 photo

[photo_6]

ΣΧΟΛΙΑ

 1. GLAD avatar
  GLAD 16/04/2015 19:21:33

  Δυστυχώς στην αντισυγκέντρωση των 《καρπουζιών》, όπως προ ολίγου όλοι είδαμε , ηταν περίπου 30 άτομα. Καρπούζι = φρούτο που είναι απέξω πράσινο αλλά από μέσα κόκκινο.

  • ΓΒΚ avatar
   ΓΒΚ @ GLAD 16/04/2015 21:10:50

   Ερωτήσεις: Γιατί μόνοι τους οι εργαζόμενοι; Γιατί μόνος του ο Άδωνις; Που ήταν οι ορθώς σκεπτόμενοι πολίτες; Δεν θα έπρεπε σήμερα να έχει 40-50 χιλ. Σκεφτείτε τι θα γινόταν σήμερα στην Αθήνα αν αντί των εργαζομένων διαδήλωναν οι "αγανακτισμένοι" των Σκουριών.

   • greg avatar
    greg @ ΓΒΚ 17/04/2015 10:46:59

    Η απάντηση αγαπητέ/ή ΓΒΚ είναι πολύ πικρή αλλά καί ενδεικτική. Χθές βράδυ ρώτησα μιά φίλη υποψήφια βουλευτή τής ΝΔ, γιατί δέν βγήκαν στό δρόμο μαζικά στό πλευρό τών μεταλλωρύχων. Πού στό κάτω κάτω δέν χρειαζόταν ούτε καμμιά ιδεολογική υπέρβαση, ούτε ανάκληση αρχών, αφού ο αγώνας τών μεταλλωρύχων καί λογικός είναι καί νόμιμος καί ταιριάζει μέ τίς αξίες (;) τής ΝΔ. Η απάντηση μεταξύ άλλων ήταν "....ώωωχχ άσε μας μωρέ τώρα, ....πλάκα κάνεις; υπάρχουν καί σοβαρότερα, ....είχα νά βγώ γιά καφέ, ...σέ πήρα γιά νά μέ ζοχαδιάσεις; ...άντε γειά..." Μέ τέτοια μυαλά λοιπόν, άς μήν απορούμε γιά τήν παντοδυναμία τής Αριστεράς. Ας μήν απορούμε γιά τίποτα. Καί νά δείτε πού στό τέλος θά τούς καπελώσει κι αυτούς καί θά τούς πάρει μέ τό μέρος της.

    • Μεταλλωρύχος avatar
     Μεταλλωρύχος @ greg 17/04/2015 13:13:24

     ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ, ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ, ΟΑΚΚΕ (ναι ΟΑΚΚΕ) έχουν πάρει ξεκάθαρη θέση υπέρ της συγκεκριμένης επένδυσης. Δεν «παίζει» με τίποτα το ενδεχόμενο για καπέλωμα του αγώνα μας.

     • ψυχραιμια avatar
      ψυχραιμια @ Μεταλλωρύχος 18/04/2015 10:37:21

      Όλα αυτά είναι τα μη ρωσοελεγχόμενα κόμματα - καλά η ΟΑΚΚΕ είναι ταλιμπάν κατά της Ρωσίας.Οι υπόλοιποι θέλουν επενδύσεις εκεί μόνο από τον Σαββίδη και τη Γκάζπρομ.

  • δημης avatar
   δημης @ GLAD 16/04/2015 22:02:10

   +++++++++ ΚΑΙ..με..ΜΑΥΡΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ...(να μην ξεχνάμε...)

 2. christof avatar
  christof 16/04/2015 21:02:12

  καρπουζι πρασινο εξω, μεσα κοκκινο με μαυρους σπορους στο πυρηνα

  • airman avatar
   airman @ christof 17/04/2015 07:47:10

   Οι μαύροι σπόροι είναι το σημαντικότερο μέρος του "καρπουζιού"! Τους φυτεύεις, φυτρώνουν και παράγονται κι άλλα "καρπούζια"! Ο ΣΥΡΙΖΑ με την αγαστή συμπαράσταση των ΑΝεγκέφαλων ΕΛλήνων "επενδύει" στα "μαύρα κουκούτσια", επιδιώκοντας να στηριχθεί στο δίπολο των δύο άκρων. Η αξιοποίηση των παράνομα εισερχόμενων στο δόγμα "η εξουσία πάνω απ' όλα". Ο διχασμός ως όπλο άμυνας σε περίπτωση που κινδυνεύσουν να χάσουν την καρέκλα. Αυτή είναι η "πρώτη φορά αριστερά" στην Κυβέρνηση. Ανεύθυνη όπως πάντα, διχαστική όπως αρέσκεται και ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ όπως αποδεικνύεται πλέον καθημερινά!

 3. airman avatar
  airman 17/04/2015 07:21:39

  "Ποιοι είναι στην αντισυγκέντρωση αυτή; Ένα κράμα των καταληψιών της Πρυτανείας, των υπερασπιστών του Ξηρού, των μπαχαλάκηδων των Εξαρχείων και των νεόπλουτων οικολόγων." Μήπως αυτοί οι "μπαχαλάκηδες των Εξαρχείων" έχουν κάποια σχέση με τους "ενοικιαζόμενους", την ύπαρξη των οποίων αποκάλυψε ο κ. Πανούσης; Αν ναι, τότε ποιος ή ποιοι τους "νοίκιασαν" στην προκειμένη περίπτωση; Εκτός εάν οι ίδιοι αυτοδιαφημίζονται με τη συμμετοχή τους στην αντισυγκέντρωση!

 4. Aegean Light avatar
  Aegean Light 17/04/2015 09:08:45

  Ο Γεωργιάδης σε διαδήλωση υπέρ εργαζομένων ! Ευχαριστώ Θεέ μου τα είδα όλα !!!

  • airman avatar
   airman @ Aegean Light 17/04/2015 09:22:47

   Διαδήλωση εργαζόμενων ήταν που αγωνιούν για την εργασία τους και όχι υπέρ εργαζόμενων. Υπέρ των εργαζόμενων δεν τάχθηκε ο Υπουργός, που μάλλον απογοητεύθηκε από την αναιμική αντισυγκέντρωση.

   • Aegean Light avatar
    Aegean Light @ airman 17/04/2015 09:51:15

    Ο Γεωργιάδης σε διαδήλωση εργαζομένων που αγωνιούν για την εργασία τους ! Ευχαριστώ Θεέ μου τα είδα όλα !!! Ικανοποιήθηκες τώρα;

    • ΓΒΚ avatar
     ΓΒΚ @ Aegean Light 17/04/2015 18:58:50

     Τουλάχιστον αυτός υπερπασπίζεται εργαζόμενους του μόχθου και όχι "εργαζόμενους" VIP των 65000+.

     • Aegean Light avatar
      Aegean Light @ ΓΒΚ 17/04/2015 20:10:51

      ο Γεωργιάδης υπερασπίζεται την Eldorado Gold και τον Άκτορα._

     • ΓΒΚ avatar
      ΓΒΚ @ Aegean Light 17/04/2015 21:32:42

      Κα Κωνσταντοπούλου τιμή μας που γράφετε σ΄αυτό το site.

  • Μεταλλωρύχος avatar
   Μεταλλωρύχος @ Aegean Light 17/04/2015 09:57:32

   Μάλλον δεν είστε καλά ενημερωμένος. Χθες ήταν η δεύτερη φορά που ο Άδωνις ήρθε να μας συμπαρασταθεί. Σε συγκέντρωση στην Μ. Παναγία Χαλκιδικής που είχαμε πραγματοποιήσει ήταν και πάλι παρών.

   • Aegean Light avatar
    Aegean Light @ Μεταλλωρύχος 17/04/2015 11:48:21

    Σέβομαι απόλυτα τον αγώνα που κάνεις για την δουλειά σου. Απλώς αμφισβητώ τα όψημα φιλεργατικά αισθήματα του Γεωργιάδη λόγω του παρελθόντος του. Και λόγω αυτού δεν είμαι σίγουρος ότι η παρουσία του στις κινητοποιήσεις σας βοηθά στον αγώνα που κάνετε να "κερδίσετε" τη Ελληνική κοινή γνώμη.

    • Aegean Light avatar
     Aegean Light @ Aegean Light 17/04/2015 11:50:27

     ... λόγω του παρελθόντος του και της ιδεολογίας του.

    • airman avatar
     airman @ Aegean Light 17/04/2015 13:11:19

     Ωραία επιχειρηματολογία! Επειδή οι εργαζόμενοι έχουν κάθε δίκιο, ας τους ρίξουμε λίγη λάσπη μέσω του κ. Γεωργιάδη (λόγω του παρελθόντος του)! Αλήθεια οι σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ που παλαιότερα συμπαραστέκονταν σε ανάλογες κινητοποιήσεις, σήμερα είναι "ευπρόσδεκτοι" στο πλευρό των εργαζομένων στα μεταλλεία; Και εάν ναι, που κρύβονται; Ξέχασαν το παρελθόν τους ή το απαρνήθηκαν τόσο γρήγορα;

     • Aegean Light avatar
      Aegean Light @ airman 17/04/2015 20:07:33

      Στην συνείδηση των πολιτών ο Γεωργιάδης "συμπαρίσταται" στην Eldorado Gold και στον Άκτορα και όχι στους εργαζόμενους. Κατάλαβες γιατί τους κάνει κακό; Τώρα γιατί οι ΣΥ.ΡΙΖ.Αίοι δεν τους συμπαραστέκονται δεν το γνωρίζω. Υποθέτω ότι αποφάσισαν να "πάνε" με το μέρος των κατοίκων.

     • GLAD avatar
      GLAD @ Aegean Light 17/04/2015 22:31:43

      Είσαι σίγουρος ότι ξέρεις τις σχέσεις του Ακτορα με κόμματα και πολιτικούς? Αν όχι περιορίσου σε αυτά που ξέρεις.

     • Aegean Light avatar
      Aegean Light @ GLAD 18/04/2015 05:50:07

      Απόλυτα σίγουρος ! Υπάρχει κοινός εχθρός αυτή τη στιγμή.

 5. 40doctor avatar
  40doctor 17/04/2015 14:12:26

  Εγώ θέλω να ρωτήσω γιατί πήγε μόνο ο Γεωργιάδης; Ο Δένδιας που είναι; Silver alert! Δεν ρώτησε κανένας και αισθάνθηκα την ανάγκη να ρωτήσω, ξερει κάποιος που είναι ο προαλειφόμενος;

  • ψυχραιμια avatar
   ψυχραιμια @ 40doctor 18/04/2015 10:34:40

   O Δένδιας βλέπεις είναι "καραμανλικός" και δεν θέλει να πάει. Ο πόλεμος κατά της Εldorado γίνεται επειδή μια δυτική εταιρία (Καναδάς) έχει στρατηγική επενδυση στη Χαλκιδική,δηλαδή σε τόπο που ήταν πάντα στρατηγικός στόχος της Ρωσίας και των ανθρώπων της.Ήδη οι Ρώσοι έχουν αγοράσει τη μεγαλύτερη ομάδα της περιοχής (ΠΑΟΚ) της οποίας τα χρέη χάρισε αμέσως η κυβέρνηση της αριστεράς,ζητούν το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης μαζί με τον ΟΣΕ,ίσως και το λιμάνι ενώ διακινούν θεωρίες για το Άγιον Όρος ως κοινού τόπου όλης της ορθοδοξίας στην οποία προφανώς προιστάμενοι είναι αυτοί.Δεν θέλουν μεγάλες δυτικές εταιρίες με παρουσία στην περιοχή. Τώρα υπάρχουν κάποιοι εθνικιστές που δεν έχουν ξεχάσει την πραγματική ιστορία του μακεδονικού και την πραγματική ιστορία του εμφυλίου και ποιός ήταν πραγματικά αυτός που ήθελε να βγει στο Αιγαίο όπως ο Γεωργιαδης και άλλοι που κάνουν το κορόιδο και περίπου λένε ότι εχθρός είναι μόνο η Δύση και φυσικά μαζί της και ο .....Καναδάς.

   • GLAD avatar
    GLAD @ ψυχραιμια 18/04/2015 22:26:06

    Παρακαλώ να αναδιατυπώσεις αναλυτικά την τελευταία παράγραφο.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.