Έγινε και η Γιάννα «αντισυστημική»
19/10/2014 13:08
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Έγινε και η Γιάννα «αντισυστημική»

Η Γιάννα Αγγελοπούλου, η Lady G που μεγαλούργησε στην Ελλάδα της χλιδής, τότε που τα λεφτά υπήρχαν και ξοδεύονταν αφειδώς, δηλώνει ότι θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ και ότι είναι… απέναντι στο σύστημα.

Όποιος πιστεύει και έχει ελπίδες ότι η χώρα αυτή θα σωθεί ας διαβάσει την παρακάτω είδηση και θα καταλάβει γιατί η Ελλάδα δεν έχει καμιά σωτηρία. Γιατί δεν μπορούμε να ελπίζουμε πώς θα γίνει μια κανονική χώρα, με κανονικούς ανθρώπους που βλέπει φως στο τούνελ.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου, η Lady G που μεγαλούργησε στην Ελλάδα της χλιδής, τότε που τα λεφτά υπήρχαν και ξοδεύονταν αφειδώς, δηλώνει ότι θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ και ότι είναι… απέναντι στο σύστημα.

Όχι, δεν κάνετε λάθος η Γιάννα είναι που είχε γράψει στο βιβλίο της ότι χαιρετούσε τον κόσμο στο Σύνταγμα μέσα από το αυτοκίνητό της και δεν φοβήθηκε να βγάλει το χέρι έξω αν και μπορεί ο λαός να της έκλεβε τα χρυσαφικά.

«Είμαι απέναντι στο σύστημα», λέει η Γιάννα Αγγελοπούλου, στην πρώτη συνέντευξή της μετά από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 στην «Καθημερινή». Αποκαλύπτει ότι παρακολουθεί με ενδιαφέρον τον ΣΥΡΙΖΑ και δηλώνει ότι ευχαρίστως θα ψήφιζε ένα κόμμα που φέρνει μία νέα αντίληψη για τα πράγματα.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου δηλώνει επίσης ότι αν και πολιτεύτηκε με τη Νέα Δημοκρατία, ποτέ δεν ήταν εγκλωβισμένη στο κόμμα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η διαδρομή μου είναι το άθροισμα μικρών αντιδράσεων και μικρών επαναστάσεων».

Λέει ακόμη ότι παρακολουθεί με ενδιαφέρον την πορεία κι άλλων κομμάτων, όπως του Σταύρου Θεοδωράκη και επισημαίνει: «Ελπίζω σε οτιδήποτε είναι νέο και κινεί τα πράγματα προς διαφορετική κατεύθυνση από αυτή που υπάρχει τώρα και η οποία δεν είναι καλή». «Οι άνθρωποι αυτής της χώρας», προσθέτει η κ. Αγγελοπούλου, «βλέπουν πώς τους συμπεριφέρεται το πολύπλοκο πολιτικο- μιντιακό- επιχειρηματικό σύστημα και δεν είναι ευχαριστημένοι. Οτιδήποτε τέτοιο νέο θα πίστευε ο κόσμος ότι μπορεί να κινήσει τα πράγματα διαφορετικά, θα το ψήφιζα. Θα ψήφιζα για να έρθει αυτό το νέο».

Στο ερώτημα αν την ενδιαφέρει η προεδρία της Δημοκρατίας απαντά: «Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο να μου το ζητήσουν. Θα ήταν σουρεαλιστικό αν το έκαναν. Το σύστημα σκέφτεται και χειρίζεται τα πράγματα τελείως διαφορετικά, από τη δική μου αντίληψη- για αυτό λέω ότι είμαι απέναντί τους. Αλλά φυσικά θα εξακολουθήσω να σκέφτομαι να μιλάω και να γράφω».

Τέλος, στο ερώτημα για το ρόλο της διαπλοκής στη χώρα δηλώνει: «Όταν βλέπουμε επιχειρηματικές επιδιώξεις να συνδέονται με πολιτικές επιδιώξεις, εκεί θα πρέπει να χτυπά ο συναγερμός».

Προσέξτε, η Γιάννα τα λέει αυτά, δεν τα λέει κανένας βιοπαλαιστής. Να τρελαίνεσαι δηλαδή τελείως. Έγινε και η Γιάννα αντισυστημική. Πληρώνουμε τις σπατάλες της, τους μεγαλοϊδεατισμούς της κυρίας, του Σημίτη και του Βενιζέλου και μιλάει κιόλας. Μας φόρτωσε απίστευτα χρέη με τα λεφτά που σκόρπιζε από εδώ κι από εκεί. Για τα χρήματα που έδωσε για να φτιάξει το δικό της προφίλ. Τι να λέμε τώρα.

Και τώρα δεν της αρέσει το σύστημα μέρος της οποία και η ίδια είναι. Με τα λεφτά τα δικά μας έκανε καριέρα η Γιάννα και βεβαίως με την ανοχή των κυβερνήσεων που την ξεσκόνιζαν μη χάσει η Βενετιά βελόνα.

Πέτυχε και διοργάνωσε καλούς Ολυμπιακούς, θα πει κάποιος. Ναι, με τα 20 και πλέον δισ. που ξοδεύτηκαν και ο ζητιάνος στην Ομόνοια καλούς Αγώνες θα διοργάνωνε. Μην τρελαθούμε κιόλας, με το χρέος που μας φόρτωσαν για 100 χρόνια πετύχαμε να διοργανώσουμε το μεγαλύτερο έγκλημα, πολιτικό και οικονομικό. Και ένας από τους θύτες είναι η κ. Αγγελοπούλου που τώρα θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ.

Αλλά από την άλλη γιατί να μην το κάνει; Όλη η σάρα και η μάρα έχει μαζευτεί στην Κουμουνδούρου. Εφοπλιστές, επιχειρηματίες, κρατικοδίαιτα λαμόγια έχουν αγκαλιάσει τον Τσίπρα. Ο οποίος θα πρέπει να είναι χαρούμενος αφού θα έχει και μια… αριστοκρατική εσάνς αφού πλέον κέρδισε και τη Γιάννα.

Άραγε όλοι αυτοί οι μεγαλόσχημοι με τις φουσκωμένες τσέπες βοηθούν και με άλλους τρόπους τον ΣΥΡΙΖΑ;

Διαβάστε τώρα μερικά αποσπάσματα από το βιβλίο της με τίτλο My Greek Drama για να καταλάβετε και το δικό μας… δράμα ακούγοντας τη Γιάννα να γίνεται τιμητής των πάντων. Άσε μας κυρία μου στον πόνο μας.

Για το λαό της Αθήνας

Στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο έγινε αναφορά στο βιβλίο της «My Greek Drama» και συγκεκριμένα στο απόσπασμα που αναφερόταν στη βραδιά του τελικού του Euro 2004, όταν η Γιάννα Αγγελοπούλου βρέθηκε τυχαία στο Σύνταγμα και περικύκλωσαν το αυτοκίνητό της δεκάδες άτομα που πανηγύριζαν.

«Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη που άπλωσα το χέρι μου και άγγιξα εκατοντάδες χέρια. Ήξερα ότι δεν υπήρχε κίνδυνος για μένα ή το δαχτυλίδι που φορούσα» ανέφερε, με κυνικό τρόπο, προκαλώντας μία ακόμη φορά το κοινό αίσθημα.

Για την γνωριμία της με τον Θ. Αγγελόπουλο

«Την Κυριακή το πρωί [...] προχωρούσα σπρώχνοντας, εκατοστό το εκατοστό, λέγοντας “συγγνώμη, συγγνώμη” έως ότου κατάφερα να περάσω μέσα στην εκκλησία (σ.σ.: του Αγίου Γεωργίου Κωνσταντινουπόλεως). Τελικά μπόρεσα να βρω ένα εξαιρετικό σημείο από όπου, όρθια, θα μπορούσα να παρακολουθήσω τα τεκταινόμενα. Στάθηκα ακριβώς απέναντι από το σόι των Αγγελόπουλων, στο οποίο, εννοείται, συμπεριλαμβανόταν ο Θόδωρος. Προς ενόχλησίν μου, έμοιαζε να έχει καρφωμένο το βλέμμα του πάνω μου καθώς έπαιρνα τη θέση μου. Όταν άρχισε η τελετή, προσπάθησα να μην τον κοιτάζω. Κατά διαστήματα όμως έριχνα κλεφτές ματιές μέσα στην εκκλησία και δεν υπήρξε ούτε μία φορά που ο Θόδωρος δεν κοιτούσε κι εκείνος εμένα», εξιστορεί η ίδια και συνεχίζει: «Όπως φάνηκε, θα έριχνα πολλές ματιές, διότι -όπως περίμενα- η τελετή ήταν πολύ μεγάλης διάρκειας. Μέσα στον ναό έκανε ζέστη, υπήρχε συνωστισμός και ο αέρας ήταν βαρύς από το λιβάνι που καιγόταν. Ύστερα από τρεις ώρες ορθοστασίας, με το στομάχι μου εντελώς άδειο, άρχισα να ζαλίζομαι. Φοβόμουν ότι η επιθυμία που είχα να με δουν οι συνάδελφοί μου βουλευτές θα ικανοποιούνταν και με το παραπάνω εάν λιποθυμούσα και με μετέφεραν έξω από τον ναό. Προσπάθησα να μαζέψω τα υπολείμματα των δυνάμεών μου και ανοίγοντας δρόμο σπρώχνοντας προς τα πίσω βρήκα τις συζύγους κάποιων υπουργών που έδειξαν περισσότερη κατανόηση. Σήκωσαν από τη θέση του έναν ηλικιωμένο βουλευτή και με έβαλαν να καθίσω στο κάθισμά του και, σαν να συνέβη θαύμα μέσα στην εκκλησία, μου βρήκαν και λίγο νερό για να πιω. Έως τη στιγμή που η τελετή τελείωσε, περίπου μισή ώρα αργότερα, είχα συνέλθει» Η ίδια ωστόσο αποκαλύπτει ακόμη ότι: «καθώς έφευγα από την εκκλησία συνάντησα έναν διακεκριμένο πρέσβυ, τον Χρήστο Μαχαιρίτσα, ο οποίος με ρώτησε τι μου είχε συμβεί προηγουμένως. Του είπα την αλήθεια, δηλαδή ότι ένιωσα να χάνω τις δυνάμεις μου και φοβήθηκα ότι θα λιποθυμούσα. “Κυρία Δασκαλάκη”, μου είπε εκείνος, “εάν ήμουν στη θέση σας και ο κύριος Αγγελόπουλος με κάρφωνε τόσο έντονα με τα μάτια του, ακόμη κι εγώ θα είχα λιποθυμήσει”.

Για τις μίνι φούστες

«Κυνήγησα τις νεαρές κοπέλες στο γραφείο μου που φορούσαν μίνι φούστες, ντύνονταν casual και, ορισμένες φορές, προκλητικά. Δεν είχα ξεχάσει ότι και εγώ η ίδια κάποτε φορούσα μόνο μίνι. Και δεν ήμουν υπερβολική προσπαθώντας να αποτρέψω οποιεσδήποτε περισπάσεις θα μπορούσαν να προκαλέσουν αυτές οι κυρίες στο γραφείο. Υποτίθεται ότι και αυτές ήταν μέρος της ομάδας μας, η οποία εξέπεμπε επαγγελματισμό και υψηλές προδιαγραφές.

Αργότερα, καθώς απέμενε λιγότερο από ένας χρόνος έως τους Ολυμπιακούς, τόλμησα να συστήσω στις γυναίκες υπαλλήλους ότι η συγκεκριμένη στιγμή ήταν ακατάλληλη για να μείνουν έγκυες. Αυτό δεν ήταν ζήτημα δικαιωμάτων της γυναίκας. Ήταν η διατύπωση ενός γεγονότος ή, τουλάχιστον, μιας αποστολής. [...] Εάν κάποιος ή κάποια υπάλληλος που κατείχε σημαντική θέση δεν μπορούσε να εκπληρώσει τα καθήκοντά του/της, θα ήταν αδύνατον για την Οργανωτική Επιτροπή να λειτουργήσει σωστά. Έτσι, ενώ στέλναμε λουλούδια και ευχές σε γυναίκες που τεκνοποίησαν κατά την περίοδο των Αγώνων, τις είχαμε αντικαταστήσει έγκαιρα, υπολογίζοντας το διάστημα που δεν θα μπορούσαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε μας».

Τα όνειρά της

Στόχος ζωής: Να γίνει πρέσβειρα

«Δεν διάβαζα απλώς βιβλία. Τα καταβρόχθιζα. Μελετούσα ιστορία και συνειδητοποίησα πώς τα άτομα μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο. Άρχισα να διαβάζω εφημερίδες και να παρακολουθώ τις αλλεπάλληλες μεταβολές στις συμμαχίες ανάμεσα στην Τουρκία, την Ελλάδα, τη Βρετανία, τις ΗΠΑ και άλλα κράτη. Μία λέξη ειδικά καρφώθηκε στο μυαλό μου: Πρέσβης. Οι πρέσβεις ήταν οι παίκτες που είχαν τον πλέον κρίσιμο ρόλο στη διαμόρφωση της μοίρας των εθνών. Κρατούσαν μυστικά έγγραφα, διαπραγματεύονταν για συμφωνίες και άλλαζαν τον ρου της ιστορίας. Αποφάσισα ότι αυτό ήταν που ήθελα να γίνω: Μια πρέσβειρα.

Σε όποιον μιλούσα γι’αυτό μου το όνειρο, με κορόιδευε. «Είσαι τρελή;» μού έλεγε ο ελληνικός χορός της τραγωδίας. «Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται, εκτός και εάν ανήκεις σε κάποια οικογένεια με μεγάλη οικονομική επιφάνεια, η οποία να έχει ήδη κάποιον -έναν πατέρα, έναν παππού ή, τουλάχιστον, έναν θείο- που να είναι ήδη πρέσβης. Και σε όλα όσα έχεις διαβάσει με τόση προσοχή» με τσίγκλαγε ο ίδιος χορός, «έχεις εντοπίσει ποτέ γυναίκες πρέσβειρες που κρατούν αυτά τα έγγραφα ή που υπογράφουν τις διακρατικές συμφωνίες;».

Η ιστορία, πράγματι, συνηγορούσε. Η Ελλάδα διόρισε την πρώτη γυναίκα πρέσβειρα μόλις το 1986.

Ένιωθα ότι, όπως και ο πατέρας μου, πρώτα και πριν από όλα ήμουν πατριώτισσα και η ύψιστη ευτυχία μου θα ήταν να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στον ελληνικό λαό. Ονειρευόμουν να πετύχω κάτι μνημειώδες, κάτι ιστορικής σημασίας για τη χώρα μου. Και αυτό παρέμεινε το όνειρό μου έως ότου είχε πλέον εκπληρωθεί.

Ο πατέρας μου έζησε έως το 1991. Με είδε να εκλέγομαι στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας και κατόπιν στη Βουλή των Ελλήνων. Πρόλαβε να με δει να παντρεύομαι και να γίνομαι μέλος μιας από τις πιο διακεκριμένες οικογένειες της Ελλάδας. Λυπάμαι που δεν έζησε την τελετή του 1998 όταν, αφού είχα ηγηθεί της εκστρατείας για την επάνοδο των Ολυμπιακών Αγώνων στη γενέτειρά τους, η Ελλάδα με τίμησε με τον τίτλο της πρέσβειρας».

Η σχέση με τους καθηγητές

«Στο πρώτο έτος [σσ: στη νομική Θεσσαλονίκης] δεν πέρασα στα μισά μαθήματα και αναγκάστηκα να αφιερώσω ολόκληρο το καλοκαίρι στο διάβασμα, έτσι ώστε να δώσω ξανά εξετάσεις και να μπορέσω να προχωρήσω με τις προπτυχιακές μου σπουδές.

Θα γινόμουν πολύ πιο επιμελής φοιτήτρια έκτοτε και, κάτι ακόμη πιο σημαντικό, πιο αποφασιστική στο πώς να ελίσσομαι στο περιβάλλον του πανεπιστημίου. Όποτε δυσκολευόμουν με τα μαθήματα, πήγαινα και έβρισκα τους καθηγητές εκτός αίθουσας διδασκαλίας, ακόμη και για να τους ικετεύσω, να μου δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία ή για να μου αναθέσουν επιπλέον εργασίες ώστε να βελτιώσω τους βαθμούς μου.

Ήμουν έξυπνη, παθιασμένη και ανυπόμονη. Ήξερα επίσης ότι τα θέλγητρά μου έπιαναν μια χαρά στους άντρες καθηγητές (και σε κάποιες γυναίκες, επίσης). Κάποιοι, βέβαια, θα έκριναν ότι το να χρησιμοποιεί κάποιος τη γοητεία του δεν συνιστά και τόσο γοητευτική συμπεριφορά. Στην πράξη όμως για μένα αυτό ήταν ένα μάθημα βγαλμένο από την πραγματική ζωή για το πώς λειτουργεί το σύστημα, ένα μάθημα που αποδείχθηκε ανεκτίμητης αξίας αργότερα, όταν θα χρειαζόταν να ελιχθώ σε ένα πολύ πιο επικίνδυνο, πολιτικό έδαφος».

Στο γραφείο του Νώντα Ζαφειρόπουλου

«Αποφάσισα να προσεγγίσω έναν πολύ γνωστό Αθηναίο δικηγόρο, το Νώντα Ζαφειρόπουλο για να εργαστώ στο γραφείο του ως ασκούμενη. Παρόλο που ο Ζαφειρόπουλος δεν είχε μεγάλο γραφείο -είχε μόνο τέσσερις συνεργάτες- είχε να επιδείξει πολύ σημαντικό πελατολόγιο και ήταν κάτι περισσότερο από καλά δικτυωμένος στην ισχυρή ελίτ της Αθήνας. Εκτός αυτού, είχε κερδίσει με αγώνα τη φήμη δικηγόρου που πολύ δύσκολα χάνει στο δικαστήριο. Όμως εγώ δεν είχα καθόλου διασυνδέσεις και το ερώτημα ήταν πώς θα κατάφερνα να γίνω δεκτή για μια ακρόαση από εκείνον. [...]

Όταν τελικά μπόρεσα να δω τον Ζαφειρόπουλο, είχε ήδη μάθει το πόσο πολύ είχα προσπαθήσει να τον πείσω να με δεχτεί και ήταν το είδος εκείνο της προσπάθειας που θα αποδεικνυόταν αρετή, όπως είπε εκείνος, για έναν νέο δικηγόρο. Είχε εντυπωσιαστεί επίσης με ό,τι είχα καταφέρει έως εκείνη τη στιγμή και με τη νοοτροπία μου που έλεγε ότι εάν κάτι μπορεί να γίνει, θα το έκανα. Συμφώνησε να με προσλάβει, δίνοντάς μου μία από τις επίζηλες θέσεις των ασκουμένων στο γραφείο του. [...] Στην πορεία φάνηκα ιδιαίτερα χρήσιμη στο δικαστήριο και σε κυβερνητικά γραφεία όπου κατά κανόνα οι δικηγόροι πολύ συχνά βάλτωναν σε μεγάλες καθυστερήσεις οι οποίες προέκυπταν από τις αναπόφευκτες αναζητήσεις εγγράφων. Τα αρχεία ήταν σε χαοτική κατάσταση και, στην προϊστορική εποχή πριν από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, η διαδικασία ήταν μακρόσυρτη και συχνά ατελέσφορη.

Οι γραφειοκράτες σε αυτά τα γραφεία είχαν τη φήμη ανθρώπων που φέρονταν απότομα και προέβαλλαν επίτηδες εμπόδια. Φρόντισα ιδιαίτερα να φέρω στα νερά μου αυτούς τους τύπους που συνήθως ήταν το ανάθεμα του δικηγόρου. Το αποτέλεσμα ήταν ότι κάποιοι από αυτούς που θεωρούνταν ως οι πλέον σκληροί και δύσκολοι, προσφέρονταν να με εξυπηρετήσουν με πρωτόγνωρη προθυμία. Οι δικηγόροι στο γραφείο είχαν αρχίσει να πιστεύουν ότι έχω θαυματουργές ικανότητες. Έτσι, ο πρώτος κάνονας έλεγε πλέον “εάν το θέλεις γρήγορα, στείλε τη Γιάννα. Ο δεύτερος ήταν: Εάν θέλεις να γίνει σωστά, ανάθεσέ το στη Γιάννα».

«[Πολλά χρόνια αργότερα, το Σεπτέμβριο του 1990] κατά μία ειρωνεία της τύχης, η παραίτησή μου από την πολιτική άνοιξε το δρόμο στο Νώντα Ζαφειρόπουλο, το δικηγόρο για λογαριασμό του οποίου είχα εργαστεί μόλις είχα αποφοιτήσει από τη Νομική, ο οποίος κέρδισε την έδρα μου στο Κοινοβούλιο. Κατ” αυτό τον τρόπο, από “χρυσό πουλέν” του γραφείου του, έγινα το “χρυσό άρμα” του για την πολιτική».

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Tassos avatar
  Tassos 19/10/2014 13:30:37

  Την δεκαετία του 50 στην καθημαγμένη από τον πόλεμο Ιταλία, όποια κυρία κυκλοφορούσε με κόσμημα την έλουζε ο κόσμος με σάπια φρούτα.

 2. iconology2009 avatar
  iconology2009 19/10/2014 13:45:09

  Θα το ζήσουμε κι αυτό; Να δούμε τη βασιλόφρονα...του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννα Αγγελοπούλου-(ο γυιός της είναι τόσο φανατικός ΣΥΡΙΖΑίος ώστε να αποτολμά να κατεβαίνει στις προεκλογικές εκδηλώσεις του κόμματος-φαντάζομαι ότι η λιμουζίνα είναι κάπου ασφαλώς παρκαρισμένη και δεν γυρίζει με το Μετρό ή το λεωφορείο στο σπίτι του) τη φαντάζεστε λοιπόν αυτή τη Γιάννα να προτείνεται απ'το ΣΥΡΙΖΑ για Πρόεδρος Δημοκρατίας;(θα χάσει γάμους, βαφτίσια και κηδείες της οικογένειας του Κοκού και το μαράζι της θα γίνει κορομηλένιο δάκρυ! αλλά για την Πατρίδα θα κάνει πέτρα τη φιλοβασιλική της καρδιά). ΟΛΑ ΧΥΛΟΣ! Χυλός σαν βοθρόλυμα.

 3. δημης avatar
  δημης 19/10/2014 13:48:03

  Καλά και ΕΣΕΙΣ.... Εδώ το GAP- GAP δηλώνει αντεξουσιαστής ..... Εκτός και άν αναφωνήσουμε το "αλλαγή ΔΕΝ γίνεται χωρίς τη Γιάννα "...

 4. δημης avatar
  δημης 19/10/2014 13:50:13

  "Ήμουν έξυπνη, παθιασμένη και ανυπόμονη".. Το μετριόφρων ξεχάσατε...

 5. Default avatar
  Default 19/10/2014 15:28:01

  Μα πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει κάποιος ώστε να το καταλάβει ;

 6. Άλυτη Εξίσωση avatar
  Άλυτη Εξίσωση 19/10/2014 15:57:33

  Ok. Δεν μας ...σοκάρει ούτε η φαντασμένη, η πνιγμένη στα Ευρωδόλαρα μαντάμ Σουσού. Η Ελλάδα πλήρωσε πανάκριβα την ασυγχώρητη ''αθωότητά της''. Κανείς δε είναι πλέον ό,τι δηλώσει. Απ΄την ασφάλεια και τη χλιδή της Ζυρίχης, όλοι ...κομμουνιστές είμαστε.

 7. σκεπτικιστης avatar
  σκεπτικιστης 19/10/2014 17:12:43

  η κ. Γιαννα, ηταν στελεχος της Ν.Δ. Εδρασε, στα χρονια του Σημιτη. Την φορτωνεται πολυ κομψα, στον συριζα, επειδη κανει καποιες δηλωσεις η ιδια. Αυτα ειναι σοφιστειες. Ολα τα κακα, και τα δικα μας, τα φορτωνουμε στον αντιπαλο. Που ησασταν ολοι εσεις, να κανετε κριτικη τα χρονια της δρασης , δοξας της; Οι συριζαιοι τουλαχιστον ηταν αντιθετοι στους ολυμπιακους αγωνες της κας Γιαννας.

  • kriton avatar
   kriton @ σκεπτικιστης 19/10/2014 19:09:37

   και τώρα που βλέπουν ότι τους στηρίζει σθεναρά τι κάνουν;

  • Uncle Stgm avatar
   Uncle Stgm @ σκεπτικιστης 19/10/2014 20:05:24

   Όχι όλοι. Αρκετοί πάντως ήταν πράγματι αντίθετοι. Πιό πολύ, και με πράξεις ο Μιχάλης Παπαγιαννάκης. Τέτοιοι πολιτικοί και άνθρωποι λείπουν αφόρητα από τη σημερινή Ελλάδα, της ανισότητας και της χλίδας: την ίδια Ελλάδα δηλαδή, που πανηγύριζε και ασχημονούσε στη σπάταλη φιέστα της Γιάννας, της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Τίποτα δεν έχει αλλάξει απο το 2004, δυστυχώς.

  • radiomedic avatar
   radiomedic @ σκεπτικιστης 19/10/2014 22:22:51

   Συγγνώμη, αυτή δηλώνει πως συμπαθεί τον ΣΥΡΙΖΑ, κανένας άλλος. Κι επίσης άλλο πράγμα ο ΣΥΡΙΖΑ του 5% και άλλο του σχεδόν 27%....

  • GT avatar
   GT @ σκεπτικιστης 20/10/2014 20:51:04

   Οποία υποκρισία!!! Η Αγγελοπούλου και ο γιος της είναι υπέρ του Τσίπρα προ των εκλογών του 2012. Και τον προεκλογικό αγώνα του Τσίπρα τον χρηματοδότησε και με συμβούλους επικοινωνίας μέσω του ιδρύματος Κλίντον με το οποίο η συγκεκριμένη κυρία έχει στενό σύνδεσμο. Και είναι τόσο πιστή κομματικά που για να στηρίξει το Σαμαρά απαίτησε να την προτείνει για ΠτΔ!Ποια είναι ΝΔ; Ποια; Αυτή που έβγαλε δις επί Σημίτη όταν το ατσάλι που πουλούσε ο σύζυγός της διπλασίασε την τιμή του λόγω ζήτησης για τα έργα των ΟΑ 2004. Αυτοί οι άνθρωποι είναι όπου φυσάει ο άνεμος και είναι θλιβερό φαινόμενο ο υποτιθέμενα αγνός και αμόλυντος Τσίπρας να τα έχει κοιμιάσει με πρώην συμβούλους του ΓΑΠ, πρώην συνδικαλιστές, πρώην υπουργούς και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και με ΜΜΕ προκειμένου να πάρει την εξουσία. Τέτοιο αμοραλισμό ΠΡΟ του ερχομού στην εξουσία, ούτε ο Ανδρέας που πολλοί κατηγορούμε για πολλά δεν είχε δείξει. Μόνο ο ΓΑΠ με τα τεράστια ψέυδη του, τις αντιδράσεις σε οτιδήποτε σωστό πήγε να γίνει και τις εν κρυπτώ λήψεις αποφάσεων κοντράρει τον Τσίπρα...

 8. Uncle Stgm avatar
  Uncle Stgm 19/10/2014 20:01:32

  Πραγματικό αναρχομπάχαλο. Μόνον αυτή η χώρα η μεταλλαγμένη, η Ελλάδα με τη διπολική διαταραχή, γεννά τόσο γέλιο και δάκρυ. Γέλιο για όσους απέξω είναι άπονοι και κυρίως για τους καλοπερασάκηδες δικούς της insiders. Δάκρυ πικρό για τους συνήθεις πολίτες της, τού μόνιμα, outsiders

 9. Uncle Stgm avatar
  Uncle Stgm 19/10/2014 20:15:58

  Θηλυκός κηφήνας. Τυπική περίπτωση. Ανωμαλία της φύσης, αλλά δυστυχώς στη σημερινή Ελλάδα αυτό δεν είναι σπάνιο είδος, ούτε απειλείται με εξαφάνιση.

  • Seagull avatar
   Seagull @ Uncle Stgm 20/10/2014 13:31:40

   Τι θέλεις να κάνει θείε να κοπανάει πέτρες όλη την ημέρα, εξάλλου όπως λένε και οι σοφοί φίλοι μας Αμερικανοί, δεν " χρειάζεται κόπος, αλλά τρόπος", ε η κυρία Γιάννα το εφαρμόζει απόλυτα.

 10. Κυθήριος avatar
  Κυθήριος 19/10/2014 22:04:25

  Πιό προχώ καμάκι δε θα μπορούσε να γίνει. Να τη καρφώνει ο Θόδωρας μπροστά στον Πατριάρχη,να τη ζαλίζει με τα λιβάνια (πόσα νά 'σκασε στο νεωκόρο να τιγκάρει τα θυμιατά...),και να λιποθυμά ο πρέσβης... Τέτοια ερωτική ένταση η Γιάννα,ούτε Μητροπολίτη να τη ντύνανε...

  • Eva avatar
   Eva @ Κυθήριος 22/10/2014 22:44:57

   Καθολου προχώ. Λησμονήσατε την Χουρρεμ.

 11. Hunter avatar
  Hunter 20/10/2014 10:06:09

  Πώς και δεν πήγε στη ΔΕΘ να λιποθυμήσει στα πόδια του Τσίπρα;;;;;

  • ΟΛΓΑ avatar
   ΟΛΓΑ @ Hunter 20/10/2014 12:58:52

   Δεν έχει λόγο πια να λιποθυμά. Το κέρδισε το ... Joker!

 12. Επισκέπτης avatar
  Επισκέπτης 20/10/2014 10:52:28

  H Αγγελοπούλου θα είναι πιθανότατα η διάδοχος του Παπούλια. Θα την προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ/ΠαΣοΚ θα δεχτούν, για να αποφύγουν τι εκλογές. Να το θυμάστε.

  • ΟΛΓΑ avatar
   ΟΛΓΑ @ Επισκέπτης 20/10/2014 14:53:57

   Χαχαχαχα! Τι άλλο θα ακούσουμε ακόμα! Πού τα διαβάζετε αυτά τα όμορφα βρε παιδιά; Ευτυχώς όμως που τ΄αναπαράγετε για να γελάμε κι εμείς.

   • iconology2009 avatar
    iconology2009 @ ΟΛΓΑ 20/10/2014 17:12:31

    Όλγα μου καλό είναι που γελάς-είναι αγχολυτικό το γέλιο αλλά καλού κακού κράτα αποθέματα γέλιου γιατί αυτή ζωή επιφυλάσσει εκπλήξεις κλαυσίγελου. Το σενάριο μοιάζει όντως απίθανο αλλά η κυρία, που μόνο τυχαία δεν είναι, για να βγαίνει και να κάνει τέτοιες δηλώσεις-οι πρώτες ανοιχτά και απροκάλυπτα πολιτικές της μετά από 10 ολόκληρα χρόνια!-μόνο συμπτωματικό δεν είναι. Και επειδή έχουν προηγηθεί Πάπες και Πατριάρχες και δεν ξέρεις τι θα ακολουθήσει ακόμη-μπορεί και προσκύνημα στο τάφο της Θάτσερ-κράτα κάποιες επιφυλάξεις να μη φας την έκπληξη του Αλέξη στο δόξα πατρί. Οι δηλώσεις της μαντάμ γίνονται τη στιγμή που πρέπει, δηλαδή όσο χρόνο χρειαστούν για να γονιμοποιηθούν και παράξουν συγκεκριμένο και απτό πολιτικό αποτέλεσμα. Όλα κινούμενη άμμος είναι στο πολιτικό σκηνικό και αυτό που σήμερα φαντάζει απίθανο με τη συνδρομή του χρόνου και μιας σχετικής επικοινωνιακής καταιγίδας, αύριο θα φανεί σαν λυδία λίθος εξελίξεων.

    • Hunter avatar
     Hunter @ iconology2009 20/10/2014 17:40:38

     Δεν πιστεύω ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ να έπεφταν τόσο χαμηλά και να πρότειναν την Αγγελοπούλου για πρόεδρο.

     • iconology2009 avatar
      iconology2009 @ Hunter 20/10/2014 18:22:49

      Για να είμαι ειλικρινής ούτε κι εγώ το θεωρώ πιθανό. Απλά έπαψα πια να θεωρώ κάποια πράγματα απίθανα και γι'αυτό αρχίζω να αναπτύσσω αντισώματα κάνοντας εμβόλιο υποψίας.

 13. Seagull avatar
  Seagull 20/10/2014 13:36:29

  Μήπως είναι αργά για δάκρυα, λέω μήπως, την εν λόγω κυρία και τα έργα της αναφορικά με τους Ολ. Αγώνες καταδέχτηκε μήπως κάποια από τις αξιότιμες κυβερνήσεις μας που πέρασαν να την ελέγξει? Οχι, γιατί? Ολα έγιναν τέλεια? Και οι υπερβάσεις των έργων ? Θου Κύριε!

 14. στεντωρ avatar
  στεντωρ 20/10/2014 20:21:39

  Δεν φταιει αυτη. Ο δικος της φταιει που δεν μετειχε της ελληνικης παιδειας. Δεν εβλεπε ελληνικες ταινιες. Αν ειχε δει τη θεια απο το Σικαγο θα ηξερε.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.