Άρχισε το ... κλάδεμα!
29/07/2014 06:26
Του Akenaton
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Άρχισε το ... κλάδεμα!

Η … απόσυρση του Δ. Αβραμόπουλου στην ασφάλεια και την ουδετερότητα των Βρυξελλών (που άλλωστε ταιριάζει «γάντι» στην πολιτική πορεία του … καλοντυμένου διπλωμάτη), ήταν μια πραγματικά εμπνευσμένη κίνηση του Πρωθυπουργού στον δρόμο για την δημιουργία μιας νέας κεντροδεξιάς παράταξης.

Έστω και την τελευταία στιγμή, έστω και εκτός εποχής, είναι πολύ ευχάριστο να βλέπει κανείς τον Πρωθυπουργό να παίρνει το κλαδευτήρι και να αρχίζει το πετσόκομμα, την ίδια ώρα που ξεφορτώνεται διακριτικά κάποια βαρίδια του παρελθόντος που εξακολουθούν να δυναστεύουν χωρίς ουσιαστικό λόγο την Παράταξη.

Το … κλάδεμα όμως θα πρέπει να συνεχιστεί με τον ίδιο χειρουργικό και αξιοκρατικό τρόπο για να καταφέρει το κεντροδεξιό «δέντρο» να ανασάνει και να πετάξει καινούριες καρποφόρες φύτρες.

Επιτέλους, υπάρχει εκεί έξω ολόκληρος κόσμος, το καλύτερο κομμάτι ίσως της κοινωνίας, που περιμένει με αγωνία να εκπροσωπηθεί πολιτικά από έναν καινούριο κεντροδεξιό σχηματισμό, ειλικρινώς φιλοευρωπαϊκό, με φιλελεύθερη οικονομική ατζέντα και αληθινά προοδευτικό κοινωνικό προσανατολισμό.

Επειδή, αντίθετα με ό,τι η ελληνική κοινωνία έχει μάθει από την «αριστερά» της να θεωρεί πρόοδο, στην πραγματικότητα δεν υπάρχει κοινωνική ευημερία μακριά από την αξιοκρατία, την δικαιοσύνη και την ελευθερία μιας πραγματικά ανοικτής, δυτικής, ευρωπαϊκής δημοκρατίας.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Π.Κ. avatar
  Π.Κ. 29/07/2014 22:04:28

  Το καλύτερο κομμάτι της κοινωνίας έχει πλέον γυρίσει τη πλάτη σε όλους τους τωρινούς και παλαιούς πολιτικούς που το μόνο που κάνουν είναι....να περισώσουν με όλα τα μέσα τα κεκτημένα δεκαετιών μαζί με τούς πελάτες τους. Τώρα αν το κλάδεμα άρχισε με τούς αστείους που λένε τα ροδάκινα ούφο, τότε μάλλον θα πρέπει να αλλάξουμε χώρα γιατί το μέλλον είναι δυστυχώς αβέβαιο και επικίνδυνο με το πολιτικό προσωπικό που έχει τις τύχες του Λαού.

 2. ΒΟΡΕΙΟΣ avatar
  ΒΟΡΕΙΟΣ 30/07/2014 11:55:34

  Χρειάζεται προσοχή όμως, να κλαδεύονται μόνο τα ξερά και μη καρποφόρα κλαδιά, διότι αν το κλάδεμα γίνει "πετσόκομα", τότε το δένδρο μπορεί να δυσκολευτεί να καρπίσει.

 3. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 31/07/2014 13:29:03

  ...μάλιστα ....επειδή μου λείπουν κει εμένα μερικά € μπορεί να με κλαδέψει; Οπως τους επιτρόπους τον κ Παπουτσή και λοιπούς ....κλαδεμένους.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.