11/11/2010 07:45
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το ΠΑΣΟΚ χαρίζει την Θράκη;

Έλληνες ΠΡΟΣΟΧΗ στη ΘΡΑΚΗ! Το ΠΑΣΟΚ την χαρίζει στου τουρκόφωνους μουσουλμάνους και ιδιαίτερα τους κάνει δώρο ολόκληρο το νομό ΡΟΔΟΠΗΣ και το δήμο ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ!Αν εκλεγεί ο εκλεκτός του Παπανδρέου στην Περιφέρεια ΑΝ. Μακεδονίας και Θράκης, στο νομό ΡΟΔΟΠΗΣ, οι ΠΕΝΤΕ από τους ΕΞΙ περιφερειακούς συμβούλους θα είναι τουρκόφωνοι ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ!!!Είναι εκείνοι που εκλέχτηκαν τόσο ψηλά, επειδή ήρθαν ΔΙΑΚΟΣΙΑ λεωφορεία από την Τουρκίαγια να ψηφίσουν!
Ο Γιώργος Παπανδρέου έδωσε ξανά το δικαίωμα ψήφου, σε ανθρώπους που τους το είχε παύσει το επίσημο ελληνικό κράτος εδώ και χρόνια!Αν εκλεγεί ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας, εκλέγονται ΔΥΟ μουσουλμάνοι και ΤΕΣΣΕΡΙΣ χριστιανοί.Στο δήμο Κομοτηνής επίσης, αν εκλεγεί ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ, η πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου περνά στους τουρκόφωνους ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ.Εκλέγονται ΕΠΤΑ τουρκόφωνοι μουσουλμάνοι δημοτικοί σύμβουλοι.Αν εκλεγεί ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας εκλέγονται ΤΡΕΙΣ μουσουλμάνοι.Τα συμπεράσματα ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ της περιφέρειας Αν. Μακεδονίας και Θράκης δικά σας όπως και η ΨΗΦΟΣ σας!Δεν είναι θέμα ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. αλλά θέμα ΕΘΝΙΚΟ.

http://taxalia.blogspot.com/2010/11/blog-post_2320.html

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Νίκος Θ. avatar
  Νίκος Θ. 11/11/2010 08:05:06

  Τα σχ’όλια περιτεύουν. Η Κυριακή πρέπει να είναι μέρα ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

 2. Προφήτης avatar
  Προφήτης 11/11/2010 14:03:28

  Ρωτήστε τους Σέρβους του Κοσσυφοπεδίου.
  Θυμηθείτε

 3. petros avatar
  petros 11/11/2010 16:44:35

  Ποιος ενδιαφέρεται, βρε παιδιά ;Ποιος αγωνιά ; Λίγοι...
  Αφού οι ίδιοι οι Θρακιώτες δεν ενδιαφέρονται,αλλά ψηφίζουν για το κόμμα τους, ή ρίχνουν άκυρα, λευκά ή απέχουν ...
  Τα ίδια και οι νησιώτες του Ανατολικού Αιγαίου. Δεν τους ενδιαφέρουν τα εθνικά. Μόνο το άσπρο ή μαύρο χρήμα του τουρισμού. Όλα σχεδόν τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου είχαν "πράσινο χρώμα". Ούτε για τους φόρους νοιάζονται, ούτε για τα ένσημα, ούτε για τις μειώσεις στα επιδόματα και τα δώρα, ούτε καν νοιάζονται αν του χρόνου δεν έχουν τουρίστες ή δεν μπορούν να πουλούν τα προϊόντά τους. Δηλαδή, νομίζετε τζάμπα 20 χρόνια δουλεύει η ιδιωτική τηλεόραση και τα περιοδικά και τα έντυπα life style ;
  Δηλαδή, δεν σας προβληματίζει ποιοι γράφουν στην Athens Voice και Lifo, γιατί στηρίζουν τον Καμίνη, γιατί ειρωνεύονται τα πάντα για την Ιστορία, την παράδοση, τη θρησκεία μας ; Κάνουν καλά τη δουλειά τους, εκμαυλίζοντας τους νέους και όλη τη κοινωνία...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.