#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
26/04/2012 12:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Επιχείρηση «Δολοφονία Χαρακτήρος»Η «Δολοφονία χαρακτήρα» αναφέρεται στην πράξη των ατόμων ή των ομάδων που προσπαθούν σκόπιμα να επηρεάσουν την εικόνα και τη φήμη ενός ιδιαίτερα σημαντικού προσώπου, με τέτοιο τρόπο ώστε η κοινή γνώμη, ο λαός στην προκειμένη περίπτωση, να αναπτύξει εξαιρετικά μια αρνητική αντίληψη για το παραπάνω αυτό σημαντικό άτομο.

Από τη φύση της, περιλαμβάνει τη σκόπιμη υπερβολή ή το χειρισμό των γεγονότων για να παρουσιάσει μια αναληθή εικόνα του προσώπου που αποτελεί στόχο και είναι αποδέκτης αυτής της κακόβουλης ενέργειας.

Στην πράξη, η δολοφονία χαρακτήρα αποτελείται συνήθως από τη διάδοση φημών και σκόπιμη παραπληροφόρηση στα θέματα σχετικά με την ηθική κάποιου, ακεραιότητα, φήμη, και υγεία.

Στην πολιτική, ίσως η πιο κοινή μορφή δολοφονίας χαρακτήρος είναι η διάδοση των ισχυρισμών ότι ένας πολιτικός είναι είτε ψεύτης είτε άρρωστος και επομένως επικίνδυνος και ακατάλληλος.

Η δολοφονία χαρακτήρων από το σύστημα είναι μια παλιά και δοκιμασμένη μέθοδος. Το σύστημα προστατεύει τα κεκτημένα του όταν νιώσει ότι αυτά απειλούνται.

Και όταν κάποιοι έχουν την εντιμότητα και την τόλμη να θέσουν τα συμφέροντα του τόπου πάνω από εκείνα του συστήματος εκτελούνται με συνοπτικές διαδικασίες.

Σύμφωνα με απόλυτες επιβεβαιωμένες πληροφορίες μια τέτοια επιχείρηση «Δολοφονίας Χαρακτήρος» βρίσκεται σε εξέλιξη, εδώ και δύο εβδομάδες, με στόχο τον Αντώνη Σαμαρά. Ο Σαμαράς δεν έκλεψε, δεν καταχράστηκε, αποτελεί υπόδειγμα οικογενειάρχη, αγαπάει τον τόπο του και η προσωπικότητά του αναγνωρίζεται στο εξωτερικό. Διαθέτει και πολιτικό πολιτισμό και ηγετική φυσιογνωμία Με άλλα λόγια ο Αντώνης Σαμαράς αποτελεί δύσκολο αντίπαλο που οι πληρωμένες κατευθυνόμενες δημοσκοπήσεις δύσκολα μπορούν να τον πλήξουν.

Επομένως, καταφεύγουν στη πολύ γνώριμη, στην Κοινωνική Ψυχολογία στρατηγική, «Δολοφονία Χαρακτήρος». Όταν, δηλαδή, δεν μπορείς να πυροβολήσεις τον αντίπαλό σου, ή όταν δεν μπορείς να ρίξεις λάσπη, γιατί ο αντίπαλός σου δεν σου δίνει καμιά τέτοια δυνατότητα, που να σε κάνει αξιόπιστο, τότε προσπαθείς να τον δολοφονήσεις ως προσωπικότητα. Επιστρατεύουν γι’ αυτό ανθρώπους «κύρους»: εκπαιδευτικούς, καθηγητές, ανθρώπους των ΜΜΕ. Τα ονόματα τους γνωστά στο Antinews. Τα πληρωμένα αυτά υποκείμενα (βλέπε «καθηγήτρια πανεπιστημίου» με αρχικά ονόματος Α.Μ), διαδίδουν: «… ο Α. Σαμαράς έχει εμμονές στο να γίνει πρωθυπουργός...». Το πετούν έτσι, στη συζήτηση, στα καφέ, και σε φιλικές συγκεντρώσεις, ποντάροντας στην ανασφάλεια και την κρισιμότητα που βιώνουμε.

Έχει «εμμονές» ο Α. Σαμαράς διότι ως ηγέτης της πατριωτικής παράταξης, αγωνίζεται να οδηγήσει σταθερά τη χώρα σε έξοδο από την κρίση. Έχει «εμμονές» διότι αγωνίζεται να απαλλάξει το λαό από την τιμωρία και καταδίκη του από το ΠΑΣΟΚ που προκάλεσε την αδυναμία ανάπτυξης, την οικονομική κατάρρευση και τη συνεχιζόμενη υπερχρέωση.

Δεν έφεραν τα αναμενόμενα αποτελέσματα οι κατασκευασμένες δημοσκοπήσεις και η προηγούμενη λάσπη. Γιατί ο Αντώνης Σαμαράς, ανέλαβε, για το καλό αυτού του τόπου, το προσωπικό πολιτικό ρίσκο και προσπάθησε την κρίσιμη στιγμή να κρατήσει τη χώρα από τις ολέθριες επιλογές του ΠΑΣΟΚ, που την κατρακυλούσαν στην άβυσσο. Ο λαός όμως βλέπει. Αφουγκράζεται. Δεν παραπλανάται. Γι’ αυτό το λόγο, αυτοί που σχεδίασαν τη «Δολοφονία Χαρακτήρος» του Προέδρου της ΝΔ. και τα πληρωμένα υποκείμενά τους που την επιχειρούν, όχι μόνο θα αποτύχουν αλλά σύντομα θα ξεσκεπαστούν.

Δρομολογητής

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΣΤΕΛΙΟΣ avatar
  ΣΤΕΛΙΟΣ 26/04/2012 14:22:22

  Το καλύτερο για τον Αντώνη Σαμαρα είναι πως το Σύστημα τον είχε στο ψυγείο τόσα χρόνια. Πού να φαντάζονταν η Διαπλοκή ,πως του κάνει το καλύτερο δώρο!

 2. Νίκος Αργεάδης avatar
  Νίκος Αργεάδης 26/04/2012 15:01:47

  "Πού να φαντάζονταν η Διαπλοκή ,πως του κάνει το καλύτερο δώρο!"

  Ουδέν κακόν αμιγές καλού...

  Ιδού τι έχουν κάνει από την άλλη οι μή εμμονικοί Βενιζέλος, Παπανδρέου και ΣΙΑ:

  Το ΠΑΣΟΚ, και η ελίτ που εξέθρεψε, ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ την Ελλάδα αφού άμβλυνε κάθε κοινωνικό φραγμό και ηθική.
  Εγκατεστησε κάθε πικραμένο και αγράμματο σε θέσεις-κλειδιά σε ΔΕΚΟ, Δήμους, κοινότητες και γενικά στον κρατικό μηχανσιμό σε αργομισθίες και εδραιώθηκε σαν καθεστώς-υπερκράτος.
  Εκμαύλισε συνειδήσες, κυρίως σε εθνικό επίπεδο.
  Ενθάρρυνε τον γραικυλισμό προς τους ξένους και τον αυθάδη ολοκληρωτισμό προς τους υπόλοιπους Έλληνες, αυτούς που διατήρησαν την αξιοπρέπεια τους, ιδίως την εθνική.
  Ισοπέδωσε κάθε έννοια αξιοκρατίας και κυρίως ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. Και οταν επικρατησει η αδικία, τότε αρχίζει και η κοινωνική σήψη, γιατί ο πολίτης αισθάνεται πως το κράτος τον κοροϊδεύει.
  Έφτιαξε δαιδαλώδη γραφειοκρατία που πνίγει τα πάντα.
  Ενοχοποίησε την επιχειρηματικότητα.
  Εδραίωσε την κρατικοδίαιτη “επιχειρηματικότητα” που κατασπατάλησε εθνικούς και Ευρωπαϊκούς πόρους.
  Δυσφήμισε συστηματικά ό,τι είχε να κάνει με τον Ελληνισμό σε όλα τα επίπεδα.
  Τα εθνικά θέματα τα υπέσκαψε και τα υποβάθμισε.
  Διέλυσε την παιδεία και την υπήγαγε σε αλλότρια, διεθνοφασιστικά συμφέροντα υπό την σκέπην θολών ιδεολογιών ψευτοδιεθνισμού.
  Εξέθρεψε το φίδι των αυτομισούμενων Ελλήνων, ιδίως αυτών με “αριστερή” κλίση και διεμβόλισε κάθε προσπάθεια αντίστασης στους γείτονες ου μας πολεμούν.
  Τέλος, τα τελευταία 3 χρόνια, συστηματικά συκοφάντησε την Ελλάδα στο εξωτερικό, γεγονός πρωτοφανές για πρωθυπουργό.

  Γιατί, αν δεν το έχετε αντιληφθεί, είμαστε σε πόλεμο. Και τώρα ο πόλεμος έχει γίνει εσωτερικός.
  Διότι, το δημόσιο χρέος το έχει μετατρέψει σε ιδιωτικό πλέον, με τα μέλη της ελίτ να απολαμβάνουν ΤΑ ΙΔΙΑ, ΠΡΟ ΚΡΙΣΕΩΣ, ΠΡΟΝΟΜΙΑ. Κάθε Έλληνας καλείται να πληρωνει μαφιόζικα χαράτσια όποτε “καπνίσει” στην ελίτ που δεν ορρωδεί προ ουδενός για να υπερασπιστεί τα προνόμιά της που εδώ και χρόνια είναι διεθνικά και όχι εθνικά, συνεπικουρούμενη και από τα διαφθαρμένα ΜΜΕ και τους εγκάθετους προπαγανδιστές στην τάλαινα παιδεία μας.

 3. Σπύρος Δούκας avatar
  Σπύρος Δούκας 26/04/2012 15:34:14

  Μου κάνει μεγάλη εντύπωση γιατί αυτό το άρθρο δεν έχει δεχθεί σχόλια.
  Όταν βρισκόμαστε μπροστά σε μεγάλες αλήθειες, γραμμένες με πολύ απλό τρόπο, μάλλον τρομάζουμε.
  Θύμα τέτοιας " δολοφονίας", υπήρξε ο Κ. Καραμανλής.
  Θύτες τέτοιας "δολοφονίας", υπήρξαν δημοσιογράφοι, του mega, του antena, του ΔΟΛ, του "εθνους".
  Θέλουμε κάποια στιγμή έναν αποφασισμένο άνθρωπο, έναν σοβαρό πολιτικό, να αποκαλύψει τις μεθόδους, τις αμοιβές, τους θύτες και τα θύματα αυτής της διαδικασίας.
  Θέλουμε να μας αποκαλύψει κάποιους Δημοσιογράφους, που πληρώθηκαν από άλλες πηγές εκτός του επαγγέλματός τους.
  Δεν αρκούν τα λόγια.
  Θέλουμε να μάθουμε τα πρόσωπα που συμμετείχαν και συμμετέχουν, στη διαστρέβλωση της αλήθειας, στην παραπλάνηση της κονής γνώμης και στην προώθηση σε θέσεις εξουσίας φαύλων, αγράμματων και διεφθαρμένων ανθρώπων.

  Π.Χ. αληθεύει ότι στον δημοσιογράφο Παύλο Τσίμα, προσφέρθηκε από τον Χριστοφοράκο, ταξίδι για να απολάυσουν αγώνα της F1. Αν αυτό ισχύει, τότε τι κάνει αυτός ο άνθρωπος τόσα χρόνια μέσα στα σπίτια μας; Γιατί δεν κάνει παρέα στον Τσοχατζόπουλο;
  Ας μιλήσει κάποιος που ξέρει, εγώ δεν ξέρω κάτι άλλο

 4. δρόμος avatar
  δρόμος 26/04/2012 16:34:48

  κι εγώ, κι εγώ έχω εμμονές να γίνει πρωθυπουργός ο Α. Σαμαράς!

  από αύριο ξεκινώ τη δοκιμασμένη καμπάνια "ΦΘΑΝΕΙ ΠΙΑ!" (επίσημο όργανο των εμμονικών απανταχού της γης ...)

 5. ΕΥΑ avatar
  ΕΥΑ 26/04/2012 17:10:38

  Πάρα πολύ καλό άρθρο..φοβάμαι όμως ότι ο λαός μπορεί να ''βλέπει'', ..αλλά παραπλανάται...

 6. roadrunner avatar
  roadrunner 27/04/2012 07:29:22

  «Όταν ξεμείνεις από επιχειρήματα, κάνε μια δίκη προθέσεων».
  Αυτό ακριβώς συμβαίνει με τους πολέμιους του Σαμαρά. Ξέμειναν από επιχειρήματα . Τι δικάζουν λοιπόν ; Την πρόθεση του να διεκδικήσει ως αρχηγός του μεγαλύτερου κόμματος την πρωθυπουργία ! Δηλαδή, δικάζουν την πρόθεσή του να κάνει το αυτονόητο !
  Εάν δήλωνε το αντίθετο, εάν δήλωνε ότι δεν επιθυμεί να γίνει πρωθυπουργός , θα τον δίκαζαν ως δειλό !
  Οποιαδήποτε πρόθεση και να εκφράσει στην περίπτωση αυτή ο στόχος, θα δικαστεί οπωσδήποτε για την πρόθεσή του αυτή, γιατί απλά είναι ο στόχος!
  Δεν είμαι σίγουρη όμως ότι “πιάνει” το κόλπο τους..ο κόσμος ξύπνησε και ο χρόνος είναι πολύ συμπυκνωμένος ως τις εκλογές…

 7. Κώστας ο Μακεδόνας avatar
  Κώστας ο Μακεδόνας 27/04/2012 17:11:39

  ....Α κύριοί μου δεν ξέρετε ότι όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια; Έχουν σπιλώσει κατά καιρούς πολλούς όταν δεν συμβιβάζεται κανείς με τις ορέξεις τους . .Ο υποφαινόμενος υπέστη τέτοια συμπεριφορά .Ακούστε πως δουλεύουν .Στην αρχή ρίχνουν άδεια για να πιάσουν γεμάτα .Βλέπουν την αντίδρασή σου και σιγά σιγά μεθοδευμένα και στοχευμένα περνούν στην αποδόμηση του χαρακτήρα .Σε διαβάλουν ,σε διαπομπεύουν και σε σπιλώνουν.Άσε που είναι και καλοί χειριστές της τεχνολογίας .Χτυπήματα άνανδρα κάτω από τη ζώνη .Είναι οι κοινοί οσφυοκάμπτες του συστήματος ,που βρίσκονται σε όλους τους χώρους .Λειτουργούν με γνώμονα το συμφέρον τους χρησιμοποιώντας ανήθικα μέσα . Είναι οι κοινοί Νταβατζήδες στην κυριολεξία .
  Είναι τα καρκινώματα της κοινωνίας που συνεχώς την εκβιάζουν και την αποδομούν .

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.