Χτύπησαν με λοστό τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιώργο Γερμενή
19/11/2016 15:35
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Χτύπησαν με λοστό τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιώργο Γερμενή

Επίθεση δέχθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου σε καφετέρια στην οδό Αγ.Κωνσταντίνου στο Μαρούσι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γ. Γερμενής.

Σύμφωνα με πληροφορίες ενώ έπινε καφέ μαζί με έναν αστυνομικό (που φέρεται να είναι στη συνοδεία του βουλευτή της ΧΑ Αντ. Γρέγου) και τη σύζυγο του αστυνομικού περίπου 30 άτομα του επιτέθηκαν με σπρέι πιπεριού ενώ όπως αναφέρουν μάρτυριες τον χτύπησαν με λοστό στο κεφαλι.

Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή χωρίς να επιτεθούν στα άλλα δυο άτομα που ήταν στην παρέα του βουλευτή ενώ ο Γ. Γερμενής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός .

Τι λέει η Χρυσή Αυγή

Σε ανακοίνωσή της, η ΧΑ καταγγέλλει «ομάδα παρακρατικών συριζαίων», την ίδια που είχε επιτεθεί στα γραφεία της στο Μαρούσι.

«Καλούμε τα κόμματα του 'συνταγματικού τόξου' να καταδικάσουν την άνανδρη δολοφονική επίθεση. Η μη καταδίκη της, όπως έγινε και στο παρελθόν σε ανάλογες επιθέσεις, αλλά και οι πανηγυρισμοί στα μισθωμένα από αυτούς μέσα ενημέρωσης, αποδεικνύουν την συνενοχή τους στα εγκλήματα κατά του Λαϊκού Συνδέσμου» σημειώνει.

imerisia.gr